ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑ “ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΘΑΝΕ 16 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER; “Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ 100% ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ”,ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ – ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ “ΜΟΥΓΚΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ;

    Κοινοποίηση:
    111

    «Στο μυαλό μου ο θάνατός του συνδέεται 100% με το εμβόλιο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση» λέει η σύζυγός του.

    Ένας 56χρονος γιατρός από το Μαϊάμι πέθανε 16 ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer, με τη σύζυγό του να δηλώνει σίγουρη πως φταίει το εμβόλιο, ενώ η εταιρεία ερευνά το περιστατικό.


    Πρόκειται για τον Γκρέγκορι Μάικλ, γιατρό από το Μαϊάμι, ο οποίος αφού εμβολιάστηκε και χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, έφυγε από τη ζωή, αφού παρουσίασε ιδιοπαθή θρομβοπενική πορφύρα (ITP) – μία διαταραχή της πήξης του αίματος που οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων – και σε συνέχεια εγκεφαλικού που υπέστη.

    Την υπόθεση φέρνει στη δημοσιότητα η «Daily Mail», φιλοξενώντας και τις δηλώσεις της συζύγου του γιατρού από το Μαϊάμι, Χάιντι Νέκελμαν, η οποία σπεύδει να τονίσει ότι ο 56χρονος ήταν απολύτως υγιής, μέχρις ότου εμβολιάστηκε έναντι του κορωνοϊού, στις 18 Δεκεμβρίου του 2020.

    «Οι γιατροί είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να έφταιγε το εμβόλιο»

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η σύζυγος του γιατρού στην «Daily Mail», ο 56χρονος ήταν υγιής και δεν είχε παρουσιάσει κάποιο ανησυχητικό σύμπτωμα προτού λάβει το εμβόλιο στις 18 Δεκεμβρίου.
    Ο ίδιος πέθανε το πρωί της περασμένης Κυριακής, μετά από εγκεφαλικό και αφού παρουσίασε ξαφνικά τη συγκεκριμένη πάθηση.

    Η σύζυγος του γιατρού εκτιμά ότι το εμβόλιο διαδραμάτισε κάποιο ρόλο και πυροδότησε την αιματολογική διαταραχή.

    «Στο μυαλό μου, ο θάνατός του συνδέεται 100% με το εμβόλιο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση» είπε.
    «Ήταν σε πολύ κατάσταση. Δεν κάπνιζε, έπινε αλκοόλ μια στο τόσο, μόνο σε κοινωνικές περιστάσεις. Γυμναζόταν» ανέφερε, προσθέτοντας: «Τον εξέτασαν για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε μετά, ακόμη και για καρκίνο, και δεν υπήρχε απολύτως τίποτα».

    «Ο σύζυγός μου είχε συζητήσεις με τους γιατρούς, οι οποίοι τού είπαν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό η αιτία (σ.σ. για την πάθηση) να είναι το εμβόλιο» είπε μάλιστα.
    Εκπρόσωπος της Pfizer που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα, ανέφερε ότι στην παρούσα φάση, δεν πιστεύεται ότι ο θάνατος του 56χρονος συνδέεται με το εμβόλιο.

    «Η Pfizer και η BioNTech έχουν ενημερωθεί για τον θάνατο υγειονομικού, 16 ημέρες αφότου έλαβε την πρώτη δόση του BNT162b2 (σ.σ. του εμβολίου κατά του κορωνοϊού)» σημείωσε εκπρόσωπος της φαρμακοβιομηχανίας για το περιστατικό.
    «Πρόκειται για μία εξαιρετικά ασυνήθη κλινική περίπτωση σοβαρής θρομβοπενίας, μιας κατάστασης που μειώνει την ικανότητα του σώματος να πήζει το αίμα και να σταματά την εσωτερική αιμορραγία» επεσήμανε ακόμη ο ίδιος.

    «Ερευνούμε την περίπτωση, αλλά δεν θεωρούμε σε αυτή τη φάση ότι υπάρχει κάποια άμεση σύνδεση με το εμβόλιο» είπε.

    «Μέχρι σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί και παρακολουθούμε στενά όλες τις παρενέργειες που εμφανίζονται σε άτομα που λαμβάνουν το εμβόλιό μας» σημείωσε επίσης.

    Και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων που δεν σχετίζονται με το εμβόλιο, είναι δυστυχώς πιθανό να συμβούν σε παρόμοιο ποσοστό όπως θα συνέβαινε στον γενικό πληθυσμό».

    Στην ιστοσελίδα της η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) προειδοποιεί για την πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών που μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ημέρες μετά το εμβόλιο.

    Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), μέχρι στιγμής μόνο 21 άνθρωποι έχουν παρουσιάσει σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο εμβόλιο.

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
    ΓΙΑΤΙ; Θυμίζουμε το ρεπορτάζ μας στον παρακάτω σύνδεσμο

    ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΠΑΓΩΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Αύριο κλείνουν 15 μέρες που ο Κούλης και η μαφία του έκαναν το ”μαγικό” εμβόλιο και ούτε μία παρενέργεια !!

    2. Δηλαδή αν στους 10 που εμβολιάστηκαν οι 2 εμφανίσουν συμπτώματα η ακόμα κ αν πεθάνουν όλα καλά με το εμβόλιο αφού οι 8 δεν έπαθαν τπτ..Ε ρε τι γίνεται

    3. Παιδιά όσοι έχουν θέμα με το αίμα αναιμία θρομβοπενία κτλ είναι επικίνδυνα κάνει το αίμα αραιό

    4. Γιάννης Μπιτζαρακης – Τα εμβόλια αυτά είναι αυτοκτονία,δείτε γιατί…. Ποια η σχέση νανορομποτ και 5G
      Βίντεο
      Δείτε και διαδώστε….

      .

    5. RT.8.1.2021
      Νορβηγία:Δύο ηλικιωμένοι σέ γεροκομείο πεθαναν λίγες ημέρες μετά τόν εμβολιασμό μέ τό εμβόλιο τής Pfizer.
      t-online.de
      Σέ ένα γεροκομείο στήν πόλη Ντόρτμουντ στήν Βεσφαλία αρρώστησαν μέ κορωνοιό 23 τρόφιμοι μετά από τόν εμβολια;σμό μέ τό εμβόλιο τής Pfizer/BioTech.
      Tό υγεινομικό κέντρο τής πόλης δήλωσε λακωνικά:Πιθανώς μολύνθηκαν πρίν εμβολιαστούν.
      Merkur.de
      Στήν βαβαρική πόλη Κρόναχ αρρώστησαν μέ κορωνοιό μέσα σέ γεροκομείο 18 τρόφιμοι καί 8 νοσοκόμοι μετά τόν εμβολιασμο μέ τό εμβόλιο τής Pfizer.
      Γιάννης Λάκων

    6. …..ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕΣ.??….ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ….ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ !!!….ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΓΡΑΦΗ ΔΙΑΘΗΚΗ!!!….ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!…ΡΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ???…ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!….ΓΝΗΣΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ!!!

    7. Τα αντισώματα που παράγονται από το ανοσοποιητικό σύστημα προσκολλώνται στα αιμοπετάλια, τα οποία αναγνωρίζονται ως ξένα σώματα, που περνώντας από το σπλήνα (ο οποίος βοηθά το σώμα σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις), καταστρέφονται, με αποτέλεσμα μείωση του αριθμού των κυκλοφορούντων αιμοπεταλίων.Το ανοσολογικό σύστημα δυσλειτουργεί και επιτίθεται στα αιμοπετάλια σαν να είναι ξένες ουσίες. Για αυτό πέθανε ο γιατρός από το εμβόλιο της Pfizer.

    8. BILL GATES….Το μονο ατομο που λεει οτι η γη εχει υπερπληξησμο…θελει να σωσειτην ζωη σου….ελα παρε κοσμε…μην σπρωχνετε

    9. Tό εμβόλιο τής Pfizer/BioTech λίαν επικίνδυνο.
      RT. 8.1.2021
      Πορτογαλία .Υγιέστατη ιατρός πεθαίνει δύο ημέρες μετα τόν εμβολιασμό μέ τό εμβόλιο τής Pfizer.
      Γερμανία:19 ηλικιωμένοι σέ γεροκομείο αρρώστησαν μέ κορωνοιό μετά τό εμβολιασμό μέ τό εμβό-
      λιο τής Pfizer/BioTech
      Αμερική:Νοσοκόμα 45 χρονών αρρώστησε μέ κορωνιοιό μία εβδομάδα μετά τόν εμβολιασμό μέ τό εμβόλιο τής Pfizer/BioTech.
      Αμερική:Νοσοκόμος 45 χρονών αρρώστησε από κορωνοιό μία εβδομάδα μετά τόν εμβολιασμό μέ τό εμβόλιο της Pfizer/BioTech μέ κλασσικά συμπτώματα κορωνοιού.Κρυάδες,μυικούς πόνους,κούραση.

      1. Τα εμβόλια δεν είναι κάποια αόρατη ασπίδα και δεν σημαίνει πως δεν αρρωσταίνεις. Απλά ο οργανισμός σου μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (μπορεί να είναι μέχρι και ένας μήνας) έχει επαρκή αντισώματα για να ανταπεξέλθει στον αντίστοιχο ιό χωρίς μεγάλες απώλειες. Επομένως αν έχεις ήδη κολλήσει ή αν κολλήσεις σχετικά γρήγορα μετά την λήψη του εμβολίου, δεν μπορεί να βοηθήσει το εμβόλιο, γι’ αυτό είμαι και γενικά επιφυλακτικός ως προς την αισιοδοξία των αρχών, ακριβώς επειδή όποιος το κάνει, θα νομίζει πως είναι άμεσα άτρωτος ενώ πρέπει να περιμένει τουλάχιστον ένα μήνα για να έχει επαρκή αντισώματα. Επίσης κάποιοι έχουν αλλεργίες και δεν το γνωρίζουν και επομένως έχουμε και τέτοιες περιπτώσεις θανάτων από αλλεργικά σοκ. Έχω συγγενικό πρόσωπο που δεν το έκανε γιατί είναι αλλεργικό.

    10. Ο εισαγελατος θα κανει ρεπορταζ η θα ψαχνει παλι το τελεπρομτερ για να ξερει τη δωρα θα δωσουν στα γιδια της ελλαδας

    11. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΛΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΣΙΟΙΚΗΤΗΣ…
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ??????

    12. Ο Θεός να βάλει το χέρι του
      …λύσσαξαν να πεθάνουν τον κόσμο

    13. Γιατί ο αναπληρωτής διοικητής του Θριασίου νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό του Πειραιά(;); Επίσης, για την covid-19 το Θριάσιο δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς;;; Επιχειρούν να αποσυνδέσουν και έτσι τα θέματα του εμβολίου και της ασθένειας από την πιθανή κατάληξη του αν. διοικητή;;;

    14. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΗΜΜΑ “ιδιοπαθής θρομβοπενική πορφύρα” ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

    15. «Η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) του EMA συνιστά την επικαιροποίηση των πληροφοριών για το προϊόν Comirnaty για να διευκρινίσει ότι κάθε φιαλίδιο περιέχει 6 δόσεις του εμβολίου»
      Τι θέλει να πει ο ποιητής;

    16. Μούγκα στη στρούγκα για τον διασωλημένο στο Θριάσιο…!!!!!!

    Comments are closed.