ΜΥΔΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID 19 – «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟ LOCKDOWN ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ Ο ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Η-Ελλάδα-μικραίνει-Ακόμα-λιγότερες-οι-γεννήσεις-το-2019

    Η λίστα αξιολόγησης αντιμετώπισης του κορωνοϊού την οποία δημοσιεύει μηνιαίως το Bloomberg πρέπει να προβληματίζει την κυβέρνηση.

    Σύμφωνα με την λίστα η Ελλάδα έχει επιβάλει το πιο αυστηρό lockdown σε όλο τον κόσμο, παρόλα αυτά… βρίσκεται στον πάτο της λίστας σε ότι αφορά την διαχείριση της πανδημίας.

    Συγκεκριμένα η χώρα μας έπεσε τον τελευταίο μήνα 19 ολόκληρες θέσεις και βρίσκεται πλέον στην 50η θέση.
    Πιο κάτω από την Ελλάδα βρίσκονται μόνο το Περού, η Αργεντινή και το Μεξικό. Όλα αυτά την ώρα που καθηγητές όπως ο κ. Ιωαννίδης έχουν τονίσει εδώ και καιρό ότι το lockdown δεν είναι λύση.

    Στην κυβέρνηση όμως επιμένουν στο να κλείνουν τα αυτιά τους και να μην ακούν αυτές τις φωνές. Αντίθετα «πουλάνε» ένα αφήγημα περί υγειονομικού success story.

    Μερικά από τα κριτήρια που χρησιμοποιεί το Βloomberg είναι ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων, το ποσοστό θνητότητας, η διαθεσιμότητα σε τεστ, η άμεση πρόσβαση σε εμβόλια -με βάση τις συμφωνίες με τις φαρμακευτικές-, και η αποτελεσματικότητα του συστήματος υγείας.

    Παράλληλα εξετάζει τον αντίκτυπο των περιορισμών στην οικονομία μέχρι τους βαθμούς ελευθερίας στην μετακίνηση των πολιτών.

    Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις χώρες με τα πιο αυστηρά μέτρα lockdown!!!

    Στον άξονα που αφορά το βιοτικό επίπεδο των πολιτών και συνυπολογίζει τα σκαμπανεβάσματα στην οικονομία και στην κοινωνική ζωή, η Ελλάδα φιγουράρει στην 10η χειρότερη θέση ανάμεσα σε 53 χώρες.

    Ενδεικτικό είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και στις οικονομικές επιπτώσεις των χωρών, καθώς εμφανίζει πρόβλεψη για συρρίκνωση του ΑΕΠ της κατά 9,5 μονάδες.

    Ωστόσο υπενθυμίζεται ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει προβλέψει ποσοστό ύφεσης πάνω από 10%.

    Στις κορυφαίες θέσεις ως χώρες που είναι καλύτερα για να ζει κανείς την εποχή της πανδημίας βρίσκεται η  Νέα Ζηλανδία, την οποία ακολουθούν η Ταιβάν και η Αυστραλία.

    Την ίδια ώρα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωνε χθες «περήφανος» για το πως η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Η στατιστική είναι σαν το μπικίνι δείχνει πολλά, άλλα κρύβει τα ουσιαστικά. Δείτε στις δεξιές στήλες ότι η Ελλάδα στους θανάτους ανά 100.000 είναι χαμηλά. 394…Χώρες όπως Γερμανία δεν μετρούν τους θανάτους από παρακείμενο νόσημα. Βέβαια κάτι χώρες σε Αφρική και Ασία σιγά μην μετρούν. Στα στατιστικά πρέπει να φαίνονται άρρωστοι βαριά κ πόσοι σε μεθ

    2. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ !!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΛΟΛΕΚ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙΑΣ…??? ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ…ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΕΡΜΑΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ-ΚΕΡΑΤΑ…ΚΑΙ Ο ΜΠΟΛΕΚ ΑΛΩΝΙΖΕΙ…ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ…ΜΕ ΟΙΚΟΥΣ ΜΟΔΑΣ ΚΙ ΑΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ !!! ΕΤΣΙ..; ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΛΕΚ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑΣ ΣΟΥ !!! ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΤΕΣ..ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ ΚΟΠΡΙΤΗ -ΚΛΕΦΤΗ -ΜΙΖΑΔΩΡΕ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ…ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ…ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ…ΚΙ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ…Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ !! ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣΟΓΟ ΚΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΓΩΝΙΑ ΠΙΑ..ΑΡΚΕΤΑ !!!

    3. Κι εμεις σαν μαλακες εξακολουθουμε ΑΚΟΜΑ να τους ανεχομαστε! Καλα μας κανουν ! Τι αλλο πρεπει να γινει
      για να τους παρουμε στο κυνηγι! Αυτοι κανουν διαγωνισμο για το ποιος θα ειναι καλος στο αφεντικο τους, βλεπε
      Σορος, Μερκελ, κλπ. και εμεις περιμενουμε να παρουμε ανασα! Ανασες τελος. Οσο δεν αντιδρουμε τοσο θα
      σφιγγουν το λουρι γυρω απο την ιδια μας τη ζωη! Δεν υπαρχει ουτε πολιτεια, ουτε δικαιοσυνη, ουτε Εκκλησια, εκτος βεβαια ελαχιστων εξαιρεσεων, γιατι ολοι οι κανονες εχουν και τις εξαιρεσεις τους! Ποιος εμεινε? ΕΜΕΙΣ και
      κανεις αλλος! Ο,τι κανουμε εμεις θα το κανουμε! Αυτοι ζουνε τη ζωη τους, εμεις ΟΧΙ!!!!!

    4. Καλά εσείς περιμένατε με τον Κούλη και τους άριστους να αντιμετωπιστεί σωστα μια πανδημία…Γεωργιαδης, Κικιλιας, Σταικουρας, Δενδιας και πάει λέγοντας..
      οι επιτυχιμενοι υπουργοι του Σαμαρα που ενα κομμα 3% το κάνανε κυβέρνηση
      Παγκόσμιο Ρεκόρ όλων των εποχών στον πλανήτη Γη
      παμε παρακάτω…Μπακογιαννης, Πατακης ……περίπατοι στιν Γαλαξία, χρυσά έπιπλα νούμερα

    5. ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ Ο ΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ !

    6. Να δούμε αν θα πούνε την είδηση τα κανάλια..Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα θαφτεί;

    7. Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΌΣ είναι μόνο για τούς Έλληνες.
      ΚΚΕδες φαρισαίοι ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ, ΛΑΘΡΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΌΧΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΊ, ΑΛΛΆ ΈΧΟΥΝ ΌΛΟΥΣ ΤΟΎΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΎΣ, ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΑΓΟΡΆΖΟΥΝ ΚΆΤΙ (από τα λεφτά που ΜΑΣ ΚΛΈΒΟΥΝ).
      ΤΟΥΣ ΚΆΝΟΥΝ ΥΠΟΚΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ.
      ΦΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΈΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ..ΒΟΛΕΥΕΙ.

    8. Και θα ειμαστε η τελευταιοι που θα βγουμε απο την καραντινα…δεν κλεισαμε τα αεροδρομια για την μ.βρετανια… γιατι θα καταστραφει η γνωστη αεροπορικη και εκει τα λεφτα δεν ειναι 500ευρο τον μηνα που δινουν στα κοροιδα αλλα εκ. ευρο…τους βαζουνε καραντινα 10 ημερες της υπολοιπες τεσσερις της κανουνε γαργαρα! μας δουλευουνε και απο πανω! δειγματοληπτικα ειναι τα τεστ και οχι σε ολους.

    9. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ Γ@ΜΗΣΑΝΕ ΟΛΑ…ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΧΑΧΑΧΑ

    10. μετα τον γαπ τον ποδηλατη και τον βασιλη λεβεντη, οι ελληνες ψηφισαν πάλι ΤΟ κελεπουρι

    11. Προδοτες
      Αχρηστοι
      Κλεφτες
      Φονιαδες του ελληνικου εθνους
      Δοσιλογοι πολιτικοι
      Ανθελληνες

    12. Πως θα καλύψει αυτή την φάρσα, πως θα ζητήσει πάλι την ψήφο μας? Περάσαμε από τον Παπανδρέου στον Μητσοτάκη, φαίνεται ξεκάθαρα πως η σχιζοφρένεια μας έχει στοχοποιήσει. Εμείς, ως πάσχοντες από άνοια, παρακολουθούμε τις εξελίξεις λες και αυτά συμβαίνουν σε άλλους και οχιές εμάς.

    13. Αυτό το λέμε καιρό τώρα. Έξι μήνες λοκντάουν και ρεκόρ θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού ΜΟΝΟ ΔΥΟ ανεπάγγελτοι, ανίκανοι απατεώνες σαν τον Μητσοτάκη και τον Κικίλια θα μπορούσαν να πετύχουν. Ακόμα κι ο αρκουδιάρης ο Πολάκης να ήταν ή θα μας έκλεινε όλους μέσα και θα τα σκάτωνε στην οικονομία, ή θα μας άφηνε χυμαδιό και θα είχε πολλούς νεκρούς. Για να τα σκατώσεις ταυτόχρονα και στα δύο όπως κατάφεραν οι νουδούλοι θέλει μεγάλη προσπάθεια… ή βρώμικο σχέδιο.

    Comments are closed.