ΜΠΟΥΜ!!! ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ “ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ”;;; ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – “ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ” ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ! “ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ”…

    Κοινοποίηση:
    koronoios-xartis-krousmata_1

    Μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνεται η ύπαρξη παράλληλου συστήματος καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού στον ΕΟΔΥ κάτι που δείχνει ότι τα νούμερα ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τις ορέξεις του Κούλη και της παρέας του.

    Οι αλλεπάλληλες καταγγελίες από γιατρούς και άλλους επιστήμονες έχουν δημιουργήσει πολλές απορίες καθώς σειρά ιατρών, λοιμωξιολόγων, καθώς και μελών της επιστημονικής επιτροπής, οι οποίοι σε τηλεδιάσκεψη χθες με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα δήλωσαν απερίφραστα ότι «η εικόνα εξέλιξης των κρουσμάτων ανά περιφέρεια δεν έχει τεθεί μέχρι στιγμής υπ’ όψιν της επιτροπής»!

    Οι επιστήμονες που, σύμφωνα με τον Μητσοτάκη είναι αυτοί που ο ίδιος εμπιστεύεται για την πορεία των μέτρων και της εξέλιξης του ιού στην κοινότητα είναι στο απόλυτο σκοτάδι.

    Μόλις δύο μέρες πριν την ενημέρωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας δήλωνε πως υπάρχει ένα και μόνο σύστημα καταγραφής κρουσμάτων και ότι τα περί παράλληλων συστημάτων και διπλού τρόπου καταγραφής «υπάρχουν μόνο στη φαντασία κάποιων». Η Κυβέρνηση πλέον είναι έκθετη.

    Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε παραγγελία στον επικεφαλής της ποινικής δίωξης, Εισαγγελέα Νίκο Ορνεράκη, να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση και να καλέσει μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα ή μη των καταγγελλομένων. Θα τολμήσουν οι εισαγγελικοί λειτουργοί να ασκήσουν διώξεις σε όλους αυτούς που έχουν φέρει το λαό στα όριά του;

    Στο πλαίσιο αυτό, ο Τσίπρας που ξαφνικά “ξύπνησε” και εμφανίστηκε, κατέθεσε ως παράδειγμα την εμπειρία του από την επίσκεψη στη Δράμα, όπου εκπρόσωποι φορέων της πόλης του κατήγγειλαν ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση για την επιδείνωση των στοιχείων και την ένδεια έγκαιρων δειγματοληπτικών τεστ για να υπάρχει εικόνα της επιδείνωσης της μετάδοσης του ιού στη κοινότητα. Αποτέλεσμα ήταν μέσα σε μία μέρα ξαφνικά από πράσινη περιοχή να μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα.

    Από την πλευρά των επιστημόνων επισημάνθηκε εμφατικά η ανάγκη να υπάρχει δημοσιότητα όλων των επιδημιολογικών δεδομένων και πλήρης διαφάνεια από την πλευρά του ΕΟΔΥ, ενώ, αναφορικά με τα επείγοντα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όλοι συμφώνησαν στην ανάγκη άμεσης επίταξης ιδιωτικών κλινικών και αύξησης του αριθμού των διενεργούμενων τεστ με συνταγογράφησή τους, ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους και να υπάρχει σαφής εικόνα της διασποράς στην κοινότητα.

    Τελικά, τα κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά είναι τα πραγματικά; Να μην ξεχνάμε τις καταγγελίες που έχει δημοσιεύσει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο πρόσφατο παρελθόν, που κάνουν λόγο για αρρώστους αλλά και νεκρούς που οι συγγενείς τους κλήθηκαν να υπογράψουν ότι ο θάνατος επήλθε από κορονοϊό και όχι από άλλο νόσημα. Επίσης, να μην ξεχνάμε και τις καταγγελίες για άτομα που ενώ δεν είχαν κάνει τεστ, έλαβαν ειδοποίηση ότι ήταν… θετικοί.

    Μόνο ένας αυστηρός εισαγγελέας θα μπορέσει να σώσει την κατάσταση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΘΑ ΤΟ ΛΈΩ, ΌΣΟ ΝΑ ΖΩ.
      ΑΥΤΌΣ Ο ΙΌΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΠΛΌΦΑ ΤΟΥ ΑΙΏΝΑ.
      ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ ΤΟ ΛΈΩ.
      .
      ΤΕΛΟΣ

    2. Πλεον δεν εχουμε αμφιβολια…. και αυτη θα εμβολιασουν τον κοσμο θα τους περασουν πρωτα απο τεστ PCR! μεχρι το 2030 και βλεπουμε… εκτος εαν μπουν στο παιχνιδι και η φαρμακοποιοι και αυτο ειναι λιγο δυσκολο λογω των συνθηκων που πρεπει να διατηρηθει.
      Και που παρεμβαινει εισαγγελεας τι γινετε…. και για τα γηροκομεια ειχε παρεμβει… θα περιμενουμε καμια δεκαετια για την αποφαση εαν δεν μπει στο αρχειο.

    3. Το καλύτερο επάγγελμα με διαφορά απ’όλα τ’άλλα είναι γραφείο κηδειών.
      Όποιος πλήρωνει καλά ερχόμαι για δουλειά.

    4. η πρεμουρα του γουρλοματη είναι το εμβόλιο τσιπαρισμα (μίζα – δεν έσκασε; ) η γενοκτονία των Ελλήνων, κ. όσοι μείνουν =ζομπυ. τον Ιούνιο του 2018 σε φόρουμ στο Ισραήλ είπε ότι θα κτυπήσει τον νατιβισμο. ΈΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ.

    5. Σαφώς και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τα κρούσματα είναι τουλάχιστον 3 εκατομμύρια και αυτοί γράφουν κάθε μέρα μόνο κάνα δυό χιλιάδες…

    Comments are closed.