ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ Ή ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ; ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    111

    Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στο θεραπευτήριο Υγεία μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Η σύζυγός του Ελπίδα, τον μετέφερε στο νοσοκομείο μετά από την αδιαθεσία που ένιωσε. Ήταν όντως αδιαθεσία ή έρχεται κάτι μεγάλο που τον έκανε να… τραπεί σε φυγή και να “κρυφτεί”; Τα όσα ακούγονται για εκείνον το τελευταίο διάστημα, σίγουρα δεν είναι και τα καλύτερα νέα, με τον ίδιο στέλνοντας “προληπτικό εξώδικο” και δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους να ξεσπάσει.

    Χθες το βράδυ, η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

    Σήμερα, όπως μετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεσα από την εκπομπή της «οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να μείνει το βράδυ εκεί. Σήμερα το πρωί περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Θα κρίνουν αν θα πάρει σήμερα εξιτήριο ή αν θα μείνει άλλη μια μέρα μέσα στο νοσοκομείο».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο χρήστης Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνεται γλυκούλης στην τοποθεσία φυλακή.

    2. Εκάλη εδώ ..
      Τα πραγματικά πουτ@ν@κι@ είναι όλα αυτά που βγαίνουν μετά από 30 χρόνια να κάνουν καταγγελίες αφού δεν υπάρχει μία και πέρασε η μπογιά τους διότι σου λένε κάτι θα αρπάξουμε από τον ..εκβιασμό..
      Τα αληθινά θύματα είναι ακόμα εκεί έξω..
      Κάτι καταγγελίες του κωλου σε κάτι τελειωμένος ηθοποιόυς και καλλιτέχνες της πλάκας ..
      Έχει τα άντερα καμμία να πιάσει κανένα επιχειρηματία , πολιτικό, βαρέων κυβικών να πέι τα ίδια τώρα που κολλάει στη βράση το σίδερο;
      Έχει πιάσει ο κούλης φάμπρικα τον μ@λ@κ@ ελληνικό λαό που δεν έχει να φάει και τον έχουν κλειδωμένο και σου λέει κάτσε να ταΐσω τα πρόβατα σανό να μην παραπονιούνται..
      Ο λαός θέλει φάπες και αλυσίδα σε αυτο το τόπο..

    3. Τίποτε δεν έπαθε,θέατρο παίζει,ξέρει αυτός,πήγε για να κρυφτεί

    4. Έλεος ρε με τις συνομωσίες συνέχεια, πείτε και κάνα περαστικά στόν άνθρωπο.

    5. ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ? ΧΑΧΑ

    6. Κρίση πανικουτον έπιασε για όσα φοβάται ότι θάβουν στην φορα

    7. Και να φανταστεί κανείς μέσα από τις σειρές ο κόσμος τους έχει κάνει ινδάλματα, ανθρώπους της διπλανής πόρτας και αποτελούν και πρότυπο για τα παιδιά που αύριο κάποια από αυτά θα τους ζητούσαν και δουλειά! Τώρα θα πέσουν πολλά εγκεφαλικά από ότι φαίνεται.

      1. ναι αλλα να λες οτι και αυτες οι κυριες (τρομαρα τους μονο κυριες δεν ειναι ) υπεκυψαν για εναν ρολο και να γινουν κατι που επρεπε να το πουν την στιγμη εκεινη με οτι κοστο θα ειχε αυτο για την προβολη τους τωρα αυτες ξεφτυλιζονται πιο πολυ απο τους αλλους γιατι ολοι θα λενε για εναν ρολο και μια καριερα εκαναν τα παντα

    8. Δηλαδή όταν η αριστερή κουλτούρα δεν γ@μιεται και δεν πιάνει ο ένας τον κ@λο του άλλου, μπορεί να ανεβάσει και κάνα εργακι. Τελικά η αριστερά δεν είναι ψυχική ασθένεια που έλεγαν μερικοί. Ένα μπ@υρδελο, είναι κυριολεκτικά μπ@υρδελο.

    9. ρε πω πω ζήλια και κακία…πέστε στις γυναίκες σας να αδυνατήσουν και να σουλουπωθουν και οι υπολοιποι ανυπαντροι πεινασμενου ας ειναι καλα ο πενταδάκτυλος

    10. ‘Ο Πέτρος και τα κορίτσια του” μετά απο χρόνια στην επικαιρότητα.”Εγκεφαλικό” , μιά αντίδραση πανικού για όσα φοβάται που έρχονται και θα τον ”πνίξουν”.

    11. όταν χούφτωνε τα λαράκιακω ανυποψίαστων κορασίδων, ήταν καλά ο γέρος ;

    12. Η γυναικα του Ελπιδα θελει να τον χωρισει και απειλη να αυτοντονηση .Ο γυος του ΤΟ Δημητρα ,χωρισε απο τον αγορι του ,,,,,

      1. χαχαχαχα….τι ειπες τωρα. Γιο πουστη.

        Εμοιασε στον πατερα του.

        μεγαλη κουφαλα ο φιλιπηδης. Ασαλιωτο θα του τον βαλουν.

    13. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΕΤΡΟ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΑΜΗΚΟΥΛΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ?
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΗΛΑ. ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ 4 ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΔΟΥΛΙΑ.
      ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟΙ – ΤΙΠΟΤΕΝΕΙΟΙ – ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ. ΜΑ ΤΟΣΗ ΦΤΗΝΙΑ ΗΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΤΗΤΟΣ?

      1. Ρε άνθρωπε, καλά τα γράφεις, βαριέσαι όμως να ψάξεις στο google τις λέξεις που δε γνωρίζεις;
        Πήγαινε google.com , γράψε τη λέξη όπως νομίζεις και στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα δεις τη σωστή ορθογραφία. Έλεος πια, πονέσανε τα μάτια μου!

    14. Χεστηκε απάνω του ο μπουχεσοπουλος και νομίζει ότι την γλύτωσε.
      Ε ρε παντόφλα που έχει να πέσει στο σπίτι όταν γυρίσει.
      Εκεί να είσαι από μια μεριά και να βλέπεις πραγματική κωμωδία.

    15. ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ TO ΣΙΓΟΥΡΟ EINAI OTI ΣE ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟYΣ “ΦΘΗΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ” ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

    16. πως αλλάζουν την ατζέντα για να αποπροσανατολίζουν το πόπολο??? show biz και πολιτική τα ίδια σκ@τα!!!

    17. Τα συμπτώματα εγκεφαλικού είναι όπως ολίγον έγκυος;;;

    Comments are closed.