ΜΠΑΧΑΛΟ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ; ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο Γ’ – ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ “ΓΕΛΑΔΙ” ΙΔΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Καταγγελία που “καίει” από αναγνώστη:

    “Σταθμός Αττικής γραμμή 1 τρένου , με κατεύθυνση από Πειραιά προς Κηφισιά, 25/5 ώρα 16:30 μμ. Μέσος όρος αναμονής 10 λεπτά, η αποβάθρα γεμάτη κόσμο, και εφόσον διαμαρτυρηθήκαμε έντονα με μια άλλη κα, ο σταθμάρχης έδωσε εντολή να μπει τρένο από Ομόνοια.

    1 2 3

    Είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο , αυτήν την συγκεκριμένη ώρα στον συγκεκριμένο σταθμό, σε ώρα αιχμής( μεταξύ 4:30 με 5:00 ) τα δρομολόγια να κυμαίνονται μεταξύ 7 και 10 λεπτών. Ο κόσμος συνωστίζεται με πανδημία covid, το ίδιο συμβαίνει κι αρκετές φορές μεταξύ 7:30 πμ με 7: 50 Σταθμός ΗΣΑΠ , Άνω Πατησίων την ώρα που ο κόσμος πηγαίνει στην δουλειά του. Σας ευχαριστώ ειλικρινά.”

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο , αυτήν την συγκεκριμένη ώρα στον συγκεκριμένο σταθμό, σε ώρα αιχμής( μεταξύ 4:30 με 5:00 ) τα δρομολόγια να κυμαίνονται μεταξύ 7 και 10 λεπτών. Ο κόσμος συνωστίζεται με πανδημία covid, το ίδιο συμβαίνει κι αρκετές φορές μεταξύ 7:30 πμ με 7: 50 Σταθμός ΗΣΑΠ , Άνω Πατησίων την ώρα που ο κόσμος πηγαίνει στην δουλειά του. Σας ευχαριστώ ειλικρινά.”

      κυριε Λημνο αποφασισε τελικα εχουμε πανδημια η οχι??

    2. Ποιος είναι ο Διευθυνων Σύμβουλος στον ΗΣΑΠ;

    3. Πάκια, γύφτοι, άραβες, αφγανοί και αλβανοί, αν έφευγαν η κίνηση θα ήταν λιγότερη, το ίδιο και τα διαφυγόντα κέρδη.

    4. Της π@@τάνας κάθε μέρα στο σταθμό Αττικής! Χρόνος αναμονής εν ώρα αιχμής σίγουρα κυμαίνεται γύρω στα 10 λεπτά! Κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί..άλλοι φοράνε μάσκα, άλλοι δε φοράνε. Μπίχλα στο φουλ.. εκεί δεν υπάρχει φόβος για κορονοιό δηλαδή. Ένα μπάχαλο η κατάσταση. Μητσοτάκη γ@μ@@σ@@!

    5. Μοιράζονται τα κλεμμένα που κλέβουν στον συγκεκριμένο σταθμο τα κάθε κατακάθια συν τους γύφτους που έχουν μαζευτεί στην χώρα μας. Μπίζνες είναι όλο το κόλπο που έχουν στήσει για να γίνεται συνωστισμός!!!

    6. Ας συσπειρωθούν τα πατριωτικά κόμματα, για να γκρεμιστεί μια και καλή η σάπια ΝΔ

    7. Ποιὰ πανδημία κόβιντ, καρβουνιασμένα σούργελα;

    8. Στον σταθμο Αττικης γινεται χαμος. Συνεχεια η κυλιομενη σκαλα κλεινει.Αν γινει παρατηρηση η απαντηση ;; Την κλεινουν ! Αντε βγαλτε ακρη.Και το προσωπικο εκει τι κανει; Εχουν εναν αστυνομικο αλλα ειναι μεσα στον χωρο των γραφειων με το κινητο στο χερι Σιγα μην βγει εξω για να επιβλεπει.Μπαχαλο ειναι αυτος ο σταθμος απο πολες αποψεις.Παρακολουθηστε και βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα.

    9. Ο κοροιδοιός δεν κολλάει στα μέσα μαζικής μεταφοράς που είναι ο ένας πάνω στον άλλον! Ετσι λέγανε οι ακαταδίωκτοι. Κολλάει στο εστιατόριο που μιλάς με τη γυναίκα σου και δεν έπρεπε να υπάρχει μουσική! Ξεφτιλιστήκατε ακαταδίωκτοι στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε τους γαλάζιους συριζαίους! Μέχρι γάμους λοατκι θα αβαντάρετε τώρα που οι γαλάζιοι συριζαίοι είναι υπέρ!

    Comments are closed.