ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ! “ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ” Ο ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΩΝ HELLINIKA HOAXES! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    H1

    Ο Ηλίας Μόσιαλος που επέλεξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να κάνει τον σύμβουλο της σχετικά με τον κορωνοϊό είναι και συνεργάτης των Hellinika Hoaxes.

    Της “χούντας” δλδ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που χαρακτηρίζει ψεύτικα διάφορα άρθρα που κυκλοφορούν είτε είναι όντως ψεύτικα είτε όχι!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, στην επίσημη σελίδα των Hellinika Hoaxes – O Hλίας Μόσιαλος αναφέρεται ως συνεργάτης τους!

    Δείτε τώρα την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο φακός τους συνέλαβε… σχεδόν αγκαλιά!

    Τι λέτε κ.Μόσιαλε με τον αρχισυντάκτη (ο θεός να τον κάνει) των Hellinka Hoaxes;

    95319009_580964775859802_5028175753104064512_n

    Πάμε τώρα στο ποιος είναι ο Δημήτρης Αλικάκος!

    Ο Δημήτρης Αλικάκος στο βιβλίο “Λύτρωση-Περί του Αγίου Φωτός” μιλάει για ψέμα στο “θαύμα περί Αγίου Φωτός”!

    Απέναντί μας είναι το ψέμα που ακούει στο όνομα «θαύμα του Αγίου Φωτός» έλεγε όταν συνάντησε τις πρώτες αντιδράσεις.

    litrosi_1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Αν κάνει κάποιος μια ανάρτηση στο facebook που να λέει “Χρόνια πολλά Κωστάκη & Ελενίτσα, χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου, στο mastershef προηγείται ο Βασίλης, η Ελένη Μενεγάκη στραβοπάτησε κλπ-κλπ”, είναι όλα καλά, κι όλα ωραία !!!!! Αν όμως κάνει κάποιος μια ανάρτηση, ή κοινοποίηση δημοσίευσης από άλλα sites που “χαϊδεύουν” τον “Κούλη” ή κοινοποιήσει βίντεο από το youtube αναγνωρισμένων διεθνώς επιστημόνων που εκφράζουν την γνώμη τους γι αυτή την διεθνή (κατά την γνώμη μου) κομπίνα που έχει στηθεί με τον covid19, επεμβαίνουν οι “κυβερνοσερίφηδες” από τα HELLINIKA HOAXES, και “πούφ”, πάει, το κατεβάζουν σε χρόνο μηδέν, και δεν το βλέπει κανείς, εκτός από σένα !!!! Πολύ εύκολο να τσεκάρει κάποιος, άν έχει δυο τηλ. γραμμές,και δύο υπολογιστές με διαφορετικές IP !!!! Αυτά συμβαίνουν στα social media με τους κυβερνοσερίφηδες που πληρώνονται από το face book !!!! Ακόμα και κριτική να κάνεις για το site HELLINIKA HOAXES, το βλέπεις μονον εσύ, και κανείς άλλος !!!!! Χίοοοοοοο, κάνε κάτι, αυτά πρέπει να συμβαίνουν μόνο στο Ελλαδιστάν, και νομίζω ότι ο Mark Zuckerberg, δεν πρέπει να γνωρίζει αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα από αυτόκλητους προστάτες !!!!!!

    2. Η ηλικία μου, μου επιτρέπει να θυμάμαι ότι ο κοσ Μόσιαλος το 2009 είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και το 2011 ήταν Υπουργός Επικράτειας, με καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου. Τώρα, πως συνεργάζεται με τη Ν.Δ. ή μάλλον πώς η σοσιαλιστική του συνείδηση του επιτρέπει τη δεξιά στροφή, ε αυτό δεν το καταλαβαίνω. Σοσιαλιστής με δεξιά τσέπη ;; Πολιτικό ανεμούριο ;; Σας δίνω τροφή για εποικοδομητική και δημιουργική σκέψη.

    3. ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝΕ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ME ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΥΣ <>…
      ΧΟΥΝΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΜΑΖΙ…
      ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ…ΑΠΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ…

    4. Να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας και να μην αντιδράμε.Αυτή την Ελλάδα ονειρεύτηκαν οι Επαναστάτες του 1821;

    5. Εύγε στα σχόλια του κ. Τεζαρη. Η χώρα “παράγει” μόνο ρουφιανους.

    6. Τα hoaxes είναι τόσο εριστικά και λαικίστικα που όταν διαβάσεις κάτι απο αυτούς αυτομάτως πιστεύεις το αντίθετο. Αυτά τα χιλιάδες ευρώ που έχουν βάλει στη σελίδα τους απο που τα βρήκαν; Και γιατί τους τα έδωσαν;

    7. Πότε επιτέλους θα απαλλαγούμε απο αυτούς τους τύπους;

    8. Κυβερνηση με ΚΥΑ και νομοθετικα διαταγματα να εκφοβιζει τους πολιτες με προστιμα,να καταστρατηγει αξιες και ελευθεριες του Συνταγματος πρωτη φορα βλεπω.Ετσι θα κυβερνουν τον τοπο απο δω και περα αφου καταφεραν με τις μαρινετες τους να σπειρουν τον φοβο.Καποτε ενας γιατρος συναντησε στην εξοδο της πολης την ΠΑΝΟΥΚΛΑ και τη ρωτησε ποσους θα παρει αυτη τη φορα.εκεινη απαντησε καμια 1000 χιλιους.Μετα απο καιρο συναντιουνται ξανα στην εισοδο της πολης και λεει ο γιατρος την πανουκλα..καλα εσυ μου ειπες πως θα παρεις 1000χιλιους αλλα οι νεκροι ειναι 5000 χιλιαδες.Εγω 1000χιλους πηρα απαντα η πανουκλα.Καλα και οι υπολειποι 4000 λεει ογιατρος πως πεθαναν?Απο το ΦΟΒΟ απαντα η πανουκλα.

    9. Όταν ήμουν μικρός, μάθαινα στο σχολείο, πως αυτή η ΧΩΡΑ εκτός από ΗΡΩΕΣ έβγαζε και έκανε εξαγωγή, λάδι, ελιές, δημητριακά, εσπεριδοειδή, βαμβάκι, καπνά, σταφίδα, και κρασί.
      Τώρα όμως που μεγάλωσα έμαθα πως όλα αυτά ήταν ψέματα γιατί αυτά που κάναμε εξαγωγή, μας απαγόρευσαν να το κάνουμε, γιατί στο όνομα της ενωμένης Ευρώπης έπρεπε να τα κάνουμε εισαγωγή με ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ….
      Έτσι έψαχνα μέρες για να βρω τι παράγει η Χώρα μου και τελικά είδα, πως το μόνο που παράγει η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ! ! !
      ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ; ; ;
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    10. από τότε που η ενημέρωση μπήκε μέσα στα σπίτια μας χάσαμε την αγωνιστικότητα της για αυτό και δεν υπάρχει καμία αντίδραση

    11. Η σιωνιστικη πουστοδεξια ποτέ δεν ήταν υπέρ της Ελλάδας. Δούλοι εβραιων, τουρκολαγνια, γερμανοφιλοι.
      Τα ανθελληνικά χοαξες έχουν μέσα πράκτορες της Μιτ.

    12. Η Ν.Δ ΔΕΝ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η΄ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

      ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ¨¨ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ¨¨;

    13. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ….. ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΟΧΙ ΟΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ……. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΩΣΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ….. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ … ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ …………..

      1. χα χα χα κοιτα εγκωμια για τον τουρκολαγνο βαψομαλλια…

    Comments are closed.