ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ – “ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΙΑΣΩΝΑ” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    Image2 (16)

    Σε μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας προχωρούν διανομείς με αφορμή το τροχαίο που έγινε την προηγούμενη βδομάδα έξω από τη Βουλή.
    Οδηγοί delivery πραγματοποιούν μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία την Πλατεία Κλαυθμώνος και προορισμό τη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης

    Αίτημά τους είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην είσοδο της Βουλής, με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα. Οι διανομείς πραγματοποιούν πορεία για όλους τους συναδέλφους τους που έχουν χάσει τη ζωή τους άδικα, όπως αναφέρουν.

    «Από την πρώτη στιγμή, δόθηκε η εντύπωση προσπάθειας συγκάλυψης καθώς αυτόπτης μάρτυρας και συνάδελφος, τραμπουκίστηκε λεκτικά από τροχονόμο. Μετά από πίεση μέσω των social media, το θέμα αναδείχτηκε και αποσαφηνίστηκε ότι το όχημα ήταν της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη» αναφέρουν στο κάλεσμα.
    Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή με υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της βουλευτού της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη. Ο άτυχος νέος, δίνει ζωή σε έξι ασθενείς, δωρίζοντας τα όργανά του. Όπως είναι ήδη γνωστό, όλα τα μοσχεύματα θα δοθούν σε ασθενείς στην Ελλάδα, εκτός από τους πνεύμονες που θα δοθούν σε ασθενείς στην Ιταλία.

    Χθες, έγινε γνωστό ότι υπάρχει και τρίτος αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου ο οποίος θα προσέλθει για κατάθεση. Ήδη έχει καταθέσει ο υπάλληλος delivery και ένας οδηγός ταξί. Ο οδηγός delivery φέρεται να κατέθεσε ότι ο 23χρονος ανέβαινε κανονικά από την πλατεία Συντάγματος τη Βασιλίσσης Σοφίας, με το φανάρι της εισόδου της Βουλής πράσινο. Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων κινούνταν στο ρεύμα προς την πλατεία Συντάγματος, και έστριψε απότομα αριστερά για να μπει στη Βουλή, κάτι που απαγορεύεται αφού δεν υπάρχει στο σημείο αυτό σηματοδότης προς το εσωτερικό του Κοινοβουλίου.

    Ο Ιάσονας δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα του να «καρφωθεί» στο πίσω δεξί μέρος του αυτοκινήτου.

    Oι εικόνες του ρεπόρτερ μας Ν.Τσιαμτσίκα από το κέντρο της Αθήνας

     

    Image3 (1)

    Image2 (16)

    Image1 (72)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. μέγας μάγκας ο ΤΣΙΠΡΑΣ κανει οτι μπορεί να αυξηθεί η ανεργεια στο 60% , πελατακια ψάχνει και ανθρωπους να λενε ευχαριστώ που τους δινει ΚΕΑ
      ΑΥΤΟΣ δεν ψήφισε τους νόμους που σε αυτη την περίπτωση ο εγκληματίας οδηγός δεν εχει καμιά επίπτωση ?

    2. Διανομείς ήταν όλοι αυτοί? 700 + πεθαίνουν κάθε χρόνο από τροχαία τωρα σας έπιασε ο πόνος υποκριτές

    3. Ντελιβεραδες ο ορισμός του τηρώ τον ΚΟΚ κατά γράμμα υποκριτές όλοι σάς

    4. Ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη του παιδιου!Για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκαν οι συνεπειες που ακολουθουν μετα απο αφορισμο! 50 καμερες υπαρχουν γυρω απο το σημειο και ακομα να αποδοθουν ευθυνες στο οδηγο της κυριας!
      Θα ηθελα ομως να ρωτησω και την μητερα του εκκληποντως: γιατι δεν γονατισατε να προσευχηθειτε στον Θεο να κανει ενα θαυμα να ξυπνησει το παιδι σας, που ηταν οπως λενε εγκεφαλικα νεκρο? Γιατι βιαστηκατε τοσο? Που ειναι η πιστη σας? Ή μηπως σας επεισαν και σας πιεσαν στο νοσοκομειο για να ελευθερωθει ενα κρεβατι ΜΕΘ? Και μην μου πειτε οτι εσωσε με τα οργανα του αλλους ανθρωπους, γιατι δεν ξερετε αν το παιδι θα ζουσε! Εξαλλου γινεται της μοδας πια η δωρεα οργανων! Αλλα ολα αυτα δυστυχως ενεργοποιουνται μονο με πιστη και προσευχη! Καλο παραδεισο Ιασωνα!

    5. Επί τέλους θα μάθουμε το όνομα του οδηγού που σκότωσε το παληκάρι ?

      Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο ατύχημα και δεν έχει γίνει γνωστό στο κοινό το όνομα του ανθρωποκτόνου….

      κατά τα άλλα ‘διαφάνεια’, ‘δημοκρατία’ και ‘ασυλία’ …..

    6. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΔΙΚΑ.
      ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ,ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

      1. Φίλε μου με τοποθέτηση είναι σε βυσματικο πόστο – μαγαζί που λέγεται βουλή, λογικό είναι να υπάρξη κουκουλωση

    7. Και τι άλλαξε με την πορεία; Τίποτε. Οι συμμετέχοντες στην πορεία θα ξαναφηφίσουν νουδούλα και πασοκο-σφύριζα, κατά πλειοψηφία και τίποτε δεν θα αλλάξει. Και ο νέος άτυχος εργαζόμενος έφυγε… άδικα γιατί ο μπασκίνας σοφεράντζας της ακατανόμαστης ντορέτας αποφάσισε να κάνει σφήνα από απέναντι γιατί ήταν βιαστικός να χωθεί στο πάρκινγκ του καφενείου που λέγεται “Βουλή” και να κάνει το κομμάτι… του σαν τσιράκι/βύσμα Δ.Υ. που είναι και σαν κλασικός χαραμοφάης.

    8. Αν το όχημα έστριψε πότομα αριστερα τότε η σύγκρουση θα γινόταν στο μπροστά φτερό, στην πόρτα, στην κολόνα, στο πισο φανάρι και απότομα αριστερά με 50χλμ ορι ταχύτητας πόλης δεν κολλάει ούτε με uhu

    9. Εδώ στο μάτι παιδιά κάηκαν, και κανένας φυλακή.

    10. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ! ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΓΡΕΜΟ ΜΕ ΛΟΙΜΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ !! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ !!!

    11. Πρωτίστως ζώα κατοικίδια σχολιαστές λέμε συλλυπητήρια… Δευτερεύοντος του θέματος ας σχολιάσουμε αξιοηθικά της περίστασης..

    12. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ

    13. ΕΠΡΕΠΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΙΟΝΗΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΕΙΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΗΡΙΑΣ ΒΟΡΓΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥΝΕ ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΣΟΦΕΡ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ……………….

    14. ΑΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΒΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ…ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

      1. Σουβλισμα θελουν αυτα τα σκουπηδια που μας εχουν φυλακισμενους ενω αυτοι ζουνε μια χαρα…………………

    15. Εργολαβία συγκεντρώσεων “Ο ΣΥΡΙΖΑ” . Αναλαμβάνουμε δυναμικές ,”αυθόρμητες” συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας και την επαρχία. Πληρώνετε με την ψήφο σας χωρίς πιστωτική.

    16. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο μπαχαλακιστάν,θα φροντίσει η Ντόρα να τα κουκουλώσει όλα

    17. Τον άλλον τον μπινε δες τι γράφει. Ευκαιρία για βόλτες λέει. Ρε τι χαζός κόσμος που υπάρχει. Ακόμα έχουν τα νεύρα και μιλάνε για ΣΥΡΙΖΑ. Είπαμε ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε τέλος. Ούτε θα ξανακυβερνησει, ούτε το θέλει κιόλας με τέτοια αντιπολίτευση που κάνει. Αυτοί όμως έφυγαν με εκλογές. Εσείς να δούμε πως θα φύγετε .

      1. Σωστός, πες τα με τον κάθε μ@λακα που ασχολούνται ακόμη με ΝΔ και σύριζα. 23χρονων παλικάρι και ο άλλος σχολιάζει για τον σύριζα! Βλακες εντελώς.

      2. Μην ανησυχείτε, οσονούπω θα συγκυβερνήσετε εσείς της νουδού μαζί με τον σύριζα, όπως κάνατε και με το πασοκ. Έχουμε τελειώσει ΙΕΚ Λοιμοξιολογίας, κύριε, πήραμε και χαρτί ΙΕΚ Δημοσκοπρικής δώρο.

    18. ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΌΤΙ ΛΈΝΕ ΟΙ ΔΉΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΟ ΙΟ ΚΑΙ ΠΡΆΣΙΝΑ ΆΛΟΓΑ!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΈΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ dna ΣΑΣ !!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙ !!!!!! Ο ΙΟΣ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΆ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΙΆΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΑ ΑΛΟΙΩΜΕΝΑ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΣΤΕ ΜΑΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ;;;;; ΒΓΗΤΕ ΒΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΣΗΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗ ΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ !!!! ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΖ ΤΟΣΑ ΧΡΚΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΥΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ !!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΆΨΙΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΈΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ !!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!

      1. Πεστα ρε φίλε. Πεστα. Αυτά τα λόγια έχω μέσα μου τόσο καιρό και θέλω να τα φωνάζω. Ξυπνηστεεεεεεε γ@μω τίς μάσκες και τα αντισηπτικά.

    19. και καλα για τον μοτοσυκλετιστη…
      τιποτε δεν σεβονται
      με τετοια μυαλα κρουσματα ως το 2030
      εκτος και καταφερουν καταφερετε βγαλετε τον τσιπρα οποτε τοτε θα υπακουτε
      τα εμβολια θα γινουν ολα καλα
      και μετα μετρα θα ναι αριστα

      1. Ρε φίλε χίλια συγγνώμη, αλλά δεν γ@μιεσται και σεις και τα κρούσματα μαζί. Ρε φίλε μιλάμε για ένα παλικάρι μόλις 23 χρόνων και συ μπήκες να μας ζαλησεις το π@υτσο με τις μαλακιες που σου λένε τα δελτία των 8?

      2. Άσε μας ρε κομματοσκυλο. Να ήταν το δικό σου παιδί ρε μπασταρδε να δούμε θα έλεγες τα ίδια?

      3. είτε είσαι ηλίθιος τελείως και νομίζεις ότι σου πήραν όλα τα δικαιώματα λόγω “κρουσμάτων” είτε είσαι πράκτορας που έχει διαβάσει πολλές φορές το GREAT RESET που διαβάζει και ο Κούλης Χρυσός και το έχει γράψει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

      4. Σε λυπαμαι. Κλεισε την τηλεοραση

      5. εσυ να ψηφιζεις πουστηδες ανωμαλους της νεας δημοκρατιας .

      6. Nα υποθεσω κυβερνητικος ψεκασμενος και φανατικος της μαζικης αποχαμνοσης φαν της υποδουλωσης φυλακισης των ελληνων απο τα δελτια των 8 των τηλεορασεων……ξυπνα ραγια αντε σε 400 χρονια ισως να υποθεσω……

      7. Ο χρήσιμος ηλίθιος εμφανίστηκε.Στα 4 και το ευχαριστιέσαι κιόλας, τόσο μ………….ας.

        1. που τα πηρε ο πονος
          ο αρχηγος σας ειπε παιρνει το ρισκο για να ψηφησετε μερικoi

    20. Να τον μνημονευουν αυτοί οι άνθρωποι όσο ζουν, αφού θα ζουν με τα όργανα αυτού του ήρωα νεαρού, και να αποδοθεί δικαιοσύνη άμεσα, να τιμωρηθεί παραδείγματικα ο ένοχος για να ηρεμήσει η ψυχούλα του άτυχου παιδιού.

      1. Η κατάρα μου να πέσει στην Ντόρα και στον π@υστη τον μπάτσ@!!!

    Comments are closed.