ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ Ο Χ@ΣΙΣΕΜΠΟΡΑΣ “ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ” – ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤON ΡΑΜΑ

    Κοινοποίηση:
    rama-coka

    Η χώρα που βύθισε την Ελλάδα στην πρέζ@ και στους εγκληματίες, προχωράει στο επόμενο στάδιο το σχέδιό της. Η Αλβανία του χασισέμπορα Πρωθυπουργού Έντι Ράμα σκοπεύει να νομιμοποιήσει την καλλιέργεια κάνναβης για… ιατρικούς σκοπούς, την ώρα που η χώρα του έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε Κολομβία της Ευρώπης.

    Ο Ράμα δήλωσε μάλιστα ότι ήρθε η ώρα για μια από τις φτωχότερες χώρες της Ευρώπης να εισέλθει στην κερδοφόρα αγορά, μιμούμενη τις γειτονικές χώρες των Σκοπίων, της Ελλάδας και της Ιταλίας.

    Την ώρα λοιπόν που σχεδόν όλα τα ναρκωτικά που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους είναι παραγωγής Αλβανίας, η νομιμοποίηση που θέλει να φέρει ο Ράμα σημαίνει “πλημμύρα” χασίς και υπολοίπων ουσιών σε αδύναμα ελληνόπουλα.

    Να υπενθυμίσουμε ότι η Αλβανία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα αναφορικά με τις εκκλήσεις της Ε.Ε να καταπολεμηθεί το οργανωμένο έγκλημα αν και εφόσον θέλει να ενταχθεί σε αυτήν. Αντιθέτως, πέρα από τον Πρωθυπουργό της, η Αλβανία έχει και υπουργούς μπλεγμένους σε κυκλώματα. Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν δολοφονηθεί ο Κατσίφας, ο υπουργός Εσωτερικών παραιτήθηκε με την κατηγορία ότι εμπλέκεται σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Η περιοχή Λαζαράτι άλλωστε έχει ονομαστεί ως ο «χασισοβολώνας» των Bαλκανίων.

    Ο Ράμα αντί να συμμαζέψει τους συμπατριώτες του που σκοτώνουν, ληστεύουν και μαστουρώνουν τους Έλληνες, προωθεί τη “πραμάτεια” του για τους ψήφους αφού το 2021 είναι χρονιά εκλογών. Στην πλάτη της Ελλάδας όπως πάντα…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Και οι χαζοι που τα αγοραζουν και κανουν μαγκες τους Αλβανους !

    2. Παντως κυνηγανε με μανια στην Ελλαδα καθε χασισοδεντρο που βγαινει. Για να εισαγουμε και πρεζα. Καταλαβατε τωρα?

    Comments are closed.