ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΡΟΛΑ. ΡΑΔΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ – ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

    Κοινοποίηση:
    ra

    «Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά που ζούμε είναι πραγματικότητα».

    Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης καλωσόρισε το κοινό σήμερα στο Ράδιο Αρβύλα, εξηγώντας τους λόγους που εν τέλει αποφάσισαν να γίνει κανονικά σήμερα η εκπομπή.

    Όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης η εκπομπή δεν θα είναι σατυρική, όπως μας έχει συνηθίσει, ενώ κατά τη διάρκειά της αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους κατηγορούν ότι ήξεραν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

    Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο ίδιος και οι συνεργάτες τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούν «παγωμένοι» σαν παρέα, τα όσα συμβαίνουν, ενώ είπε πως «για πρώτη φορά επιλέξαμε να απαντήσουμε σε όσα μας καταλογίζουν, ενώ συνήθως δεν το κάνουμε».

    «Άλλες δύο φορές δεν μπορούσαμε να κάνουμε Ράδιο Αρβύλα»
    «Με άλλα δύο γεγονότα δεν μπορούσαμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η μία ήταν ο Αλέξης έχασε τη ζωή του κι έγινε η εξέγερση και βγάζαμε τα εσώψυχά μας και τις απόψεις μας.  Η επόμενη ήταν με την Μarfin. Η τρίτη είναι αυτή, που είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή, όπως είπαμε χθες.

    Ήμασταν στα χαμένα κι αδυνατούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν είδαμε το υλικό. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Θα απαντήσουμε σε ένα δύο πράγματα για πρώτη φορά» εξήγησε σε άλλο σημείο.

    «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σατιρική εκπομπή»
    Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σατιρική εκπομπή, είναι πολύ συναισθηματική υπόθεση το Ράδιο Αρβύλα. Μόνο το όταν το χαιρόμαστε μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν ταιριάζει σε μας και γενικώς δεν μας ταιριάζει.

    Το δεύτερο είναι ότι το χειρότερο πράγμα όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.

    Αυτό το γεγονός για μας ξεχωρίζει. Ένα δύο πράγματα θα τα απαντήσουμε και έχει σημασία έχει πώς και σε ποιους» είπε και έδωσε πάσα για διαφημίσεις διότι ζήτησε να μη γίνει καμία διακοπή στη ροή αργότερα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Κανάκη κανε ανασχηματισμό,βάλε νέους ανθρώπους μπροστά.Παιξτο μαριονετιστας.

    2. o ανωμαλος και οι συνεργατες του ….συνεχιζουν τη σκουπιδοεκπομπη χωρις τον ανωμαλο χωρις τσιπα …ειχαν λεει αγνοια ,,επεσαν απο τα συννεφα ..φυσικα απευθυνονται στο κοινο που παρακολουθει τετοιες αηδιες …βεβαια εχουν και τον γλοιωδη δυσλεκτικο χατζηπαπαρα που τους στιριζει

    3. Εμ βεβαια…
      Σατυριζουν και ενοχλουν το βρωμικο κατεστημενο…Αρα ειναι εχθροι…Αρα πατωστε τους…Εξαφανιστε τους…
      Εκανε την μλκ ο ενας και ο πιο αχωνευτος(ειναι αληθεια) και βρηκαν την ευκαιρια οι ψεκες να βγαλουν χολη…
      Α ρε ραγια μαλακοκαβλη Ελληνα….δεν ξυπνας με τιποτα ρε μπαγασα….Μνημονια μεχρι τελους…
      Αφηστε την νεα ταξη πραγματων να βγει μπροστα…
      Ευχομαι ειληκρινα,να εξαφανιστει αυτο το σαθρο το
      σαπιο DNA αυτης της ευρωαφρικανικης φυλης,μπας κ ξαναγεννηθουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ….ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ…ΟΙ ΗΡΩΕΣ….οχι εμεις εδω οι κοιμισμενοι

      1. Α καλά ντάξει…δικαιωματικά σου ανήκει το Νόμπελ ψυχολογίας

    4. Οι ράδιο αρβύλα είμαι ότι ποίο καθαρό υπάρχει στην τηλεόραση . αυτοί που τώρα τους βρίζουν είναι Ταλιμπάν που ζούνε στον μεσαίωνα ..οι ηθικολόγοι που κάνουν μεγάλους σταυρούς είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην κοινωνία

      1. Εντάξει συγνώμη που τους προσβάλαμε αφού μόνοι τους το προκάλεσαν, άλλαξε πλευρό τώρα

    5. Δεν είναι μονο οι ραδιο αρβύλα παιδιά. Όλες οι εκπομπές που βλέπετε είναι χειρότερα σκουπίδια. Από το 1990 μεχρι σήμερα η τηλεόραση κατέστρεψε την νεολαία και την κοινωνία. ¨Όλα σχεδιασμένα…….Τηλεπαιχνίδια, φάρμες, big btother, gntm, και δεν μπορώ να σκεφτω τα υπόλοιπα. Όλα προβάλλουν ομοφυλοφιλία, πορνεια, μοιχεία, μαγεία, απείθεια στους γονείς, και γενικα οτιδήποτε αντιχριστιανικό. Δείτε τα σημερινά παιδιά 20,25 και 30 χρονών και θα καταλάβετε τι τους έκανε η τηλεόραση. Δείτε τα…………….Όλα με καμμένα μυαλά ασχέτως αν έχουν σπουδάσει…….ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ…….στην κυριολεξία πλήν εξαιρέσεων……..

    6. Αρκετά με τους Ράδιο σαπίλα.
      Μας έχουν ζαλίσει τα μεζέα 30 χρόνια με την ατάλαντη πολσεβικικη φτηνοπροπαγάνδα τους.
      4 σιτεμένες πασιονάριες σε καθημερινούς θλιβερούς μονολόγους για υπνωτισμένα πλήθη μόνο. Ανυπόφοροι. Αυτές οι τεχνικές πλέον έχουν ξεφτίσει γενικά είτε είναι εκπομπές ή πολιτικά κόμματα.
      Ο κόσμος σας σιχάθηκε.
      Τους εύχομαι καλό μπόλι τώρα που κοντεύουν και τα 60.

      1. Τακη πες τιποτα αλλο μιασμα παλι η ΧΑ σας φταιει καθικια του κερατα καμαρωσε τις παπαριες που δειχνουν οχι μονο αυτα τα 4 χαιβανια αλλα και ολα τα βρωμοκαναλα με τις αηδιες τους

    7. Μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθείς.ωστοσο δεν θα βιαστώ να τους καταλογισω ότι το ξέρανε.ειναι άλλο πράγμα να ξέρουν ότι ο Παναγιωτόπουλος πηγαίνει με ενήλικες ” grouppies” κ άλλο πράγμα ότι κάνει τέτοια πράγματα. Όταν θα προκύψει ότι το ήξεραν να τους καταδικάσω,αλλά τώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Π.χ. αν στενός συνεργάτης του Χίου προκύψει ότι κάνει τέτοια πράγματα τούτο σημαίνει ότι οπωσδήποτε ο Χίος το ήξερε? Λίγο προσοχή με το ζήτημα της συλλογικής ευθύνης σε ατομικές παραβατικες συμπεριφορές.

    8. βρε τους γεροντοβασανισμενους γατουληδες…..δεν τους το’χα…….

    9. Δεν νομιζω Ν την ξαναδεί κ κάνεις την εκπομπή…..σιγά μην δεν ηξεραν……ούστ!!!!!

      1. Υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν, μόνο που υπολογίζουν το κόστος.

    10. Ραδιο Ξεφτίλα. Αποκλείεται να μην ηξεραν.. Είμαι σίγουρος πως ο “φιλος” τους, τους είχε δείξει τα “κατορθώματα” του.

      1. Πολύ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο απλώς δεν είχαν υπολογίσει τέτοια κατάληξη κ την πάτησαν τα ξυπνοπούλια

    11. Υποκριτές , εμετικοί , κρυοκωλοι και απατεώνες

    12. Γελοια υποκειμενα!! Κοροιδευαν ιδιαιτερα τους ανεμβολιαστους. Γινανε και αυτοι ειδικοι τωρα. Διαγραφη απο σημερα.

    13. Κανάκη είσαι πατέρας , έχεις κόρη. Πάρε θέση ΞΕΚΑΘΑΡΑ .

    14. Αριστερά σκουπίδια, γελωτοποιοί της αριστεράς.

    15. Τώρα παρουσιάζονται ως οι άγιοι αυτοί και ο άλλος το μαύρο πρόβατο… Ρε ουστ από δω ΨΕΥΤΕΣ ΑΘΕΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!

    16. Οι Κανάκηδες , οι τιμητές των πάντων. Ρε Ούστ!

    Comments are closed.