ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ – ΘΑ ΚΛΑΦΤΕΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο «ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ – ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ORUC REIS ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ «ΚΑΡΧΑΡΙΑ» ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    stavros

    Κάθε μας κίνηση παρακολουθεί ο Ερντογάν και οι «Γκρίζοι Λύκοι» του. Πλέον θέλουν να ορίζουν πως θα λειτουργούμε και τι θα πράττουμε εντός της ελληνικής επικράτειας!

    Ο γιγαντιαίος Σταυρός στον Έβρο έχει ενοχλήσει τους Τούρκους καθώς τους μπαίνει σαν… ακίδα στο δάχτυλο, όμως καλά θα κάνουν να τον συνηθίσουν.

    Η ανεξάρτητη ενημερωτική πύλη Ahval News, που μεταδίδει ειδήσεις από Τουρκία, στην τουρκική, αραβική και αγγλική γλώσσα, υποστηρίζει πως «ο Ερντογάν θα παραπονεθεί στην Μέρκελ για τον γιγαντιαίο ελληνικό σταυρό στα σύνορα», αναφέροντας τη δυσαρέσκεια του Τούρκου προέδρου.

    Πρόκειται για τον μεταλλικό σταυρό ύψους 15 μέτρων, που αναγέρθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Νέα Βύσσα Έβρου, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

    Αναμεταδίδοντας πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, όπως της φιλοκυβερνητικής Γενι Ακίτ, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως: «Η τοποθέτηση του σταυρού είχε στόχο να προκαλέσει το θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμάνων της περιοχής, ανατολικά των συνόρων» και πως ο Τούρκος πρόεδρος θα εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στην Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στην σημερινή τηλε-διάσκεψη, μαζί και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις».

    Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κατά την τελετή αγιασμού του σταυρού, οι ελληνοορθόδοξοι ιερωμένοι φαίνεται να είπαν: «Κάθε φορά που θα τον βλέπουν οι Τούρκοι, θα μας θυμούνται». Ωστόσο το Ahval News υπογραμμίζει πως ελληνικά ΜΜΕ που μετάδωσαν την είδηση, διέψευσαν τα εν λόγω σχόλια από τους ιερείς.

    viber_2020-09-18_18-39-36

    viber_2020-09-18_18-41-09

    Υπενθυμίζεται πως ο τεράστιος και επιβλητικός Σταυρός από τις 14 Σεπτεμβρίου υψώνεται στο προαύλιο του μοναστηριού Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευής στη Νέα Βύσσα του Έβρου.

    Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Αστεριάδη.

    Το Ahval News, είναι μια ανεξάρτητη ενημερωτική πύλη, που χρηματοδοτείται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και κατηγορείται για διασυνδέσεις της με το δίκτυο Γκιουλέν.

    Στο μεταξύ το Oruc Reis κόβει βόλτες στο λιμάνι της Αττάλειας. Προφανώς ή τελείωσαν οι επισκευές, ή το κάλεσαν εκτάκτως για νέες επιχειρήσεις. Ίδωμεν…

    oruc

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ειμαι άθεος όμως νομίζω ότι ο σταυρός είναι μία καλή κίνηση κατά των Ισλαμιστών.Το Ισλάμ είναι η χειρότερη θρησκεία.

    2. Ρε τουρκόγυφτε, εσύ είπες ότι η Αγία Σοφία είναι στα ”δικά σου” εδάφη και θα κάνεις ότι γουστάρεις χωρίς να ρωτήσεις κάποιον…Τώρα τι σκατά κλαίγεσαι για τον Σταυρό; Αντε στον διάολο επιτέλους, μας τα έχεις κάνει αερόστατα με τις απαιτήσεις σου …

    3. ΘΑ ΤΟΝ κατεβάσουν εκ των ΈΣΩ.
      ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟΥ

    4. Ο Σταυρος αυτος σύντομα θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη

    5. τον ενοχλησε η υψωση του σταυρού μας..το συμβολο της ορθοδοξίας.., μεσα στην ελληνικη επικρατεια τον τουρκομογγολο, αυτος που μαγαρισε την αγια σοφια το συμβολο της χριστινανικης πιστης ανα τον κόσμο.., και ακομα εχει τα μουτρα και μιλαει…, σαν τον εκπροσωπο του σατανά διαβαζε μεσα στον οικο του αληθινού θεού τις ακραιες ισλαμικες δοξασιες που δεν εχουν σχεση με καμια θρησκεια, αλλα προαγουν μονο το μίσοςν για τους αλλους, μου θυμισε ενα εργο που εχω δει με τον ιντιανα τζοουνς.., οπου λατρευαν την θεα καλι.. μια σατανιστικη και παγανιστικη θρησκεια με ανθρωποθυσίες…,, να τον κανουν με πιο μεγαλες διαστασεις και απο τα 15 να τον κανουν ψηλοτερο στα 105 μετρα να φαινεται και απο την αγκυρα…, να τους βγουν τα ματια…

    6. Δεν θα τον κατεβάσει το σταυρό ο Ερντογάν, ο Κούλης θα τον κατεβάσει. Θα με θυμηθείτε.

    7. Γιατί κάθεσαι τόσο ατάραχος ανοητε μικρέ άνθρωπε??

    8. Ελάτε να τον κατεβάσετε ρε!

    9. Ερντι πάρε μας μια πίπα να κόψουμε το τσιγάρο έγινε η καρδιά μας μαύρη σαν φουγάρο.

    10. ΜΠΡΑΒΟ στους ακρίτες, αλλά νομίζω πιο πολύ θα ενοχληθούν κάτι αφορισμένοι διαβολάνθρωποι στην Ελλάδα.

    11. Ετσι ειναι Εντοργκαν
      ο Σταυρος υψωθηκε για σενα
      για να τον βλεπεις και να θρηνεις
      για αυτο που ειχαν οι προγονοι σου
      και αρνηθηκαν οχι ελευθερα αλλα υπο την χαντζαρα των Τουρκων
      και εξεπεσαν της χαριτος
      Αυτος σε περιμενει και εσυ αντι να θρηνεις τον κλωτσας με μανια
      μαθε λοιπον οτι εις κεντρα λακτιζεις
      διοτι αυτος ειναι που εξουσιαζει τα συμπαντα,ειναι ο αιωνιος Κυριος κυριων
      και ο αιωνιος Βασιλευς βασιλευοντων
      ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΤΕΛΟΣ

    12. Θα το τονίσω ξανά. Είμαι υπέρ στο να εκδιωχθεί και ο τελευταίος μουσουλμάνος ΤΟΥΡΚΟΣ από την χώρα. Δέστε τι έγινε στην κύπρο. Επικαλέστηκαν τα δικαιώματα μιας μειονότητας για να καταλάβουν και να διεκδικούν τη μισή κύπρο. Ο κάθε τούρκος πίσω στην Τουρκιά ΆΜΕΣΑ.

    13. Μπράβο στούς ακρίτες μας πού είναι 5 φορές ποιό Έλληνες από εμάς.

    14. Οι Θεοι των εθνων δαιμονια λεει ο Αποστολος Παυλος.
      Ο Χριστος εξηλθε νικων και ινα νικησει.
      Τα δαιμονια ειναι βδελυρα μυασματα
      και το θρησκευτικο αισθημα των εθνων ειναι βδελυρο και μυασμα
      και δεν ειναι σεβασμια αλλα εβδελυγμενα
      Ας παει να κλαψει στη Μερκελ για τα μυασματα που πιστευει
      οι προ προ παποι του
      πιστευαν τον μονον αληθινο Θεο
      Αυτος εξεπεσε της χαριτος και λατρευει δαιμονια εβδελυγμενα

    15. Τόλμησαμε και ύψωσαμε σταυρό στη χώρα μας; και αν στεναχωρεθει ο σουλτάνος; αν δυσαρεστήθει η Μερκελ; τι σκατα μαγειρεύουν με αυτόν τον διάλογο που λένε με τους Τούρκους, τι σκατα θα τους παραδώσει ο γουρλοματης, τελευταίοι θα το μάθουμε, γι αυτό ετοιμάζει λοκνταουν, να γίνουν όλα στα κρυφά.

    Comments are closed.