ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ – ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ -ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

    Κοινοποίηση:
    stef7

    Με τι δικαίωμα οι πολιτικοί κηφήνες που εξουσιάζουν τον τόπο εκμεταλλεύονται τον τραγικό θάνατο των δύο ηρώων μας στα νερά της Ανδραβίδας; Αυτοί που με την υποχωρητικότητά τους στο Αιγαίο αναγκάζουν τους πιλότους μας να εκπαιδεύονται σε ακραίες συνθήκες με κίνδυνο της ζωής τους;;;

    Με τι δικαίωμα στέλνουν στεφάνια και στέκονται προσοχή μπροστά στους χαροκαμένους γονείς τα καθάρματα που βάζουν τα παιδιά μας να πετούν με σαπάκια της δεκαετίας του ’70 για να κρατούνται σε φόρμα;

    Από που ως που οι ξεφτιλισμένοι κάνουν και δηλώσεις, στις οποίες δηλώνουν την θλίψη τους για την τεράστια απώλεια του στρατεύματος.

    Αν ήταν εκλογές, θα πήγαινε κανείς; Όλα στο κυνήγι της ψήφου. Μία σοβαρή και έντιμη απάντηση υπάρχει από κάποιον;

    Δείτε στις αποκλειστικές εικόνες του makeleio.gr μόνο ένα κομμάτι από το πλήθος στεφανιών που απεστάλησαν από τα πολιτικά κατακάθια που οδήγησαν την Ελλάδα να κλαίει για τους δύο γιους της:

    stef11 stef10 stef9 stef8 stef7 stef6 stef5 stef4 stef2 stef1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΡΩΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    2. Καποιος πρεπει να τιμωρησει τους δολοφονους του κοσμου.πρεπει να πληρωσουν ολοι αυτοι οι φονιαδες.πρεπει να φυγει ο αφορισμενος-αναθεματισμενος.εχει μαυρη ψυχη και εχει φερει δυστυχια στην πατριδα μας.μονο κακο κανει.ειδικα με τις βοθροενεσεις εχει σκοτωσει κοσμο.και δεν αρκει απλα να πεσει σαν κυβερνηση.πρεπει να φυγει εξορια σε τοπο μακρινο εκτος ελληνικου εδαφους και υδατος γιατι θα μας βρουν κι αλλες συμφορες με δαυτον.κινδυνευουμε,αληθεια δεν κανω πλακα.ο ανθρωπος εχει αφοριστει και κουβαλαει πανω του τον εξω απο δω.εμεις τι τον κραταμε ακομα;;;δρομο.ουστ!!!!!!

    3. οι μονοι που δε δικαουνται να συλληπηθουν ειναι οι τρελοχουνταιοι δηθεν πατριωτες

    4. Δε γνωρίζω κανέναν πολιτικό που να έχει γιο ίκαρο.

    5. Το στεφάνι που μου έμεινε ήταν ένα:
      «Οικογένεια Γεωργίου Μπαλταδωρου»

    6. Η υποκρισια στο μεγαλειο της! Παλι καλα που κανανε το κοπο και μεταβηκανε στη τελετη για ψηφαλακια! Αν ηταν περυσι δεν θα πηγαινε κανενα λαμογιο! Ετσι Αλεκθη του γλεντιου? Δεν ειστε γονεις εσεις? Ντροπη σας!

    7. Οι προδότες που είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης και θέλουν νόμιμο κόμμα τον ανταρσύα των ανοιχτών συνόρων πήγαν τάχα να τιμήσουν τον ήρωα που φύλαγε τα σύνορα. Εμετός για την υποκρισία τους! Ο Θεός να αναπαύσει τους πεσόντες υπέρ πίστεως και πατρίδος!

    8. ΑΘΑΝΑΤΟΙ δεν εχω τιποτα αλλο να πω για τους 2 πιλοτους .Πηγανε για παντα εκει που ανηκουν στον ΟΥΡΑΝΟ ΨΗΛΑ !
      Οσο για τους γονεις και τους συγγενεις δε βρεθηκε ενας να διαολοστηλει τους πολιτικαντηδες και τους δημοσξιογραφισκους που παρεβρεθηκαν? Παλι καλα που δεν εβγαλαν και λογο.

    9. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΩΣΤΟΥΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΤΑΝΤΖΟΥΜ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΡΟΥΣΟΥΖΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΒΟΛΟΣΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ…….

    10. Εν τω μεταξύ τα στεφάνια του Αλέξη και του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μόνα με διαφορετική γραμματοσειρά…. Μόνοι τους τα έγραψαν;;

    11. Σκοτώθηκαν στην εργασία τους. Καλό ταξίδι στα παιδιά. Ελπίζω όλοι εσείς εδώ που γράφετε, να δείχνετε την ίδια συμπαράσταση στους συγγενείς κάθε ανθρώπου που χάνεται, κάθε μήνα δυστυχώς σκοτώνονται εργάτες την ώρα που μοχθούν για το μεροκάματο, έχουν κι’ αυτοί ψυχή, δουλεύουν για εμάς, όπως ο υπάλληλος στην καθσριότητα που έσβησε πριν λίγους μήνες στον δρόμο για να μην μας φάνε τα ποντίκια από την βρωμιά. Χωρίς δημόσια υγεία π.χ., δεν μπορούμε να έχουμε π.χ. εθνική άμυνα. Αυτά. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.

      1. φιλε αυτοι δουλευουν για την ασφαλεια της Ελλαδας, κορωνα-γραμματα τη ζωη τους με τους θρασεις τουρκους, μη συγκρινετε σωβρακα με γραβατες

    12. Ετσι οπως τα γραφεις Νικος Παπας.Ετσι ειναι, αλλα δυστυχως η Ελλαδα εχει τοσα πολλα προβατα με δηλητηριο που θα προσπαθησουν οι ιδιοι να την εξαφανισουν απο το χαρτη.Τετοια σ@τοφαρα δεν εχει ξαναβγαλει ο πλανητης.Πολυ λιγοι εμειναν Ελληνες με το DNA των προγονων μας.Οι υπολοιποι με το δηλητηριο και το βελασμα …. αστα να πανε

    13. Εχει ερθει η ωρα να σκεφτουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ αν τα παιδια ειχαν κανει αυτη την ενεση διαβολοπραμα.τερμα τα αστεια.αν ειναι να θρηνουμε ψυχες,πρεπει να αναρωτηθουμε τι συμβαινει.τωρα τελευταια πολλα ΞΑΦΝΙΚΑ ακουγονται.πολλη τραγωδια και πολυς θρηνος στα σπιτια του κοσμου.δεν διαφερει ο θανατος των παιδιων με το μαχητικο,απο ενα αγγελουδι 17 χρονων που σβηνει ΞΑΦΝΙΚΑ μεσα σε ενα γηπεδο την ωρα του αγωνα.σαν πολλα δεν μαζευτηκαν τελευταια;;;;;ο πονος του ενος γονιου δεν ειναι λιγοτερος απο του αλλου.πρεπει να αναρωτηθουμε ολοι μας αν πισω απο ολους αυτους τους θανατους κρυβεται η βοθροενεση.

    14. ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ…ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ??? ολα για τα ματια του κοσμου..για ολα φταινε οι βρωμοτουρκοι..κ η κυβερνηση παει με το γαντι..ποσοι ακομα θα πεσουν ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ..ΟΠΟΤΕ ΞΕΝΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ…ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!!!!!!!

      1. Μπραβο ρε φιλε.οπως το πες.τοσοι νεοι τελευταια.υπαρχουν ακομα ανθρωποι σαν κι εσενα ευτυχως που εχουν ακομα λογικη-κριτικη σκεψη στο κεφαλι τους.

    15. ποσα γιδια απο εσας που τους κραζετε, θα τους ψηφισετε ξανα;

    16. Ένοχοι . Οι γονείς να μηνύσουν αυτούς που τους βάζουν στα σάπια.
      Που αλλού στον κόσμο χρησιμοποιούνται αυτά τα αεροσκάφη;
      Πουθενά.
      Ένοχοι . Κακούργημα. Δολοφόνοι

    17. Αν δεν πλησιάζαν εκλογές,κανένα πολιτικό κάθαρμα δεν θα πατούσε πόδι εκεί

    18. Καποδιστριας, Μεταξας και Παπαδοπουλος…

    19. Για όσα τραγικά γίνονται στην χώρα, αφού ανεχόμαστε τους σάπιους…ας είναι ελαφρύ το χώμα…

    20. Δεν τα πλήρωσαν από την τσέπη τους στα στεφάνια.
      Επίσης θα μπορούσαν να έχουν αντικατασταθεί τα 50 F4 και χρειάζονται 6δις. Αυτοί τρώνε κάθε χρόνο 40+δις (φόροι + δανεικά) και δίνουν τα υπόλοιπα 20δις (από φόρους) για μισθούς και συντάξεις από τα έσοδα του κράτους.
      Άνετα να μην έτρωγαν μια χρονιά τόσο πολύ θα είχαμε 50+ ολοκαίνουργα αεροσκάφη.

    21. Στέφανε κάνε ρεπορτάζ στα λουλουδάδικα της Τρίπολης να μάθουμε ποιος πλήρωσε, κάνε ρόμπα τα λαμόγια να μαθαίνει ο μαλακας ο Έλληνας περί τινων πρόκειται.

    22. ας αφησουμε της ψυχουλες τον παιδιων να αναπαυθουν …

    23. Πουσταρια με ξένο κώλο, ανήμερα του δυστυχήματος ο Τσίπουρας από την στεναχώρια του γλενταγε και χόρευε. Δεν φταίνε αυτοί αλλά ο κόσμος που δεν τους κυνήγησε.
      ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    24. Αθάνατοι τα παλλικαρια μας . Εντωμεταξύ οι πολιτικοί ξέρετε τι λένε? Να στείλουμε κάνα στέφανο για να πάρουμε ψηφαλακια και να δείξουμε πόσο μεγάλοι πατριώτες είμαστε. Δεν δίνουν μια για τις ζωές των παλλικαριων. Η Ελλάς υπό κατοχή…

    25. κανένας στρατηγός με μεγάλα παπαρια για να κρεμάσει τα καθάρματα…..

    26. Ακομα και αυτη την ιερη στιγμη βρηκαν να αμαυρωσουν τα πολιτικά σκουπιδια Μητσοτακης και Τσιπρας για πολιτικο οφελος…..Και απο κοντα και η σαυρα.

    27. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ!!ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!
      ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!

    28. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ;;;
      apo TA LEGTA TVN ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ
      ΑΘΑΝΑΤΟΙ…

    Comments are closed.