ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΥΨΗΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΝΕΚΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ – ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΜΟΝΟ – 112 ΝΕΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 19.712 ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    covid

    Στα 19.712 τα κρούσματα σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

    Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, οι διασωληνωμένοι με κορονοϊό στις μονάδες εντατικής θεραπείας είναι 633, ενώ οι νέοι θάνατοι που καταγράφηκαν από τη νόσο είναι 112.

    Υπενθυμίζεται, ότι χθες (26/1) καταγράφηκαν στη χώρα 17.960 κρούσματα, ενώ 646 ήταν οι διασωληνωμένοι και 115 οι ημερήσιες απώλειες.

    Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

    «Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.712, εκ των οποίων 70 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.867.935 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 380 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.113 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 112, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 23.083 θάνατοι. Το 95.0% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 633 (60.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 83.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 504 (79.62%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 129 (20.38%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

    Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.004 ασθενείς.

    Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 415 (ημερήσια μεταβολή +5.06%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 449 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 35 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).».

    Δείτε ΕΔΩ την ημερήσια επιδημιολογική έκθεση

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Εδώ δεν μπορούσατε να απεγκλωβίσετε 2 μέρες τους ανθρώπους από τα χιόνια, που κάνατε τα χιλιάδες τεστ; Και που βρήκατε τα χιλιάδες κρούσματα; Όποιος μπει στη μεθ πεθαίνει από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και οι ακαταδίωκτοι λένε κόβιντ! Εμφανίστηκε και ο …παυλάκης που προέβλεπε …τσουνάμι της Ο τον Ιανουάριο και οι ίδιοι λένε ότι από την Ο δεν πέθανε κανένας! Βλέπεις θα ξεφτιλιζόντουσαν σε όλο τον κόσμο να μην πεθαίνουν από την γριπούλα Ο και να πεθαίνουν στην ελλάδα του εξαφανισμένου άρχων οφικιάλιου, ο οποίος όμως πληρώνεται κανονικά!

    2. Πολιτική αλητεία Μητσοτάκη, πωλούν τα νοσοκομεία και τάχα κόπτονται για την υγεία του κόσμου βάζοντας πρόστιμα. Εκατό να είναι οι μέρες σου Μητσοτάκη, ψόφο κακό να έχεις.

    3. Χαλάρωσαν τα μέτρα και στην εστίαση…μας δίνουν την ελευθερία μας με το σταγονόμετρο και όπως θέλουν. Γράψτε τους στα @ρχ!δι@σας και τελειώσετε τα.

    4. Να πάνε να γ@μ!θουν και αυτοί και το μπολι τους.

    5. Αυτα πλεον ειναι για καποιους πανηλιθιους.Χορτασαμε απο ψεματα.Τοσα ψεματα στο τελος μηπως γυρισουν πανω τους σε αληθειες.Ολα πληρωνονται!

    6. Αφού το 90% + άνω των 60 είναι εμβολιασμένοι γιατί δεν μειώνονται οι θάνατοι;
      Ένας γνωστός μου πάει στο νοσοκομείο γιατί κόλλησε covid, μπαίνει ΜΕΘ, θεραπεύεται από covid αλλά κολλάει ενδονοσοκομειακη λοίμωξη, πεθαίνει από ενδονοσοκομειακη και λένε οι γιατροί: να γράψουμε αιτία θανάτου covid, οπότε απαντάνε τα παιδιά του ας ρωτήσουμε τον δικηγόρο και τον ιατρόδικαστή, οπότε λύθηκε το πρόβλημα. Αλλά μένει η απορία μήπως πέθανε τελικά από παραμέληση στο νοσοκομείο και μπορούσε να σωθεί , μήπως τελικά έπρεπε να κάνουν νεκροψία όπου θα έδειχνε πράγματα και θαύματα, μήπως έχασαν την δυνατότητα να πάρουν οι συγγενείς πολλές χιλιάδες ευρώ αποζημίωση, με την έννοια πως ο εργοδότης των ιατρών και νοσοκομων πληρώνει, δηλαδή το κράτος.

    7. Oι περισσότεροι πάνε από ενδονοσοκομιακες λοιμώξεις. Αν μπεις μέσα και είσαι ηλικιωμένος μάλλον δεν θα βγεις.. Ο Covid είναι ακόμα μια λοίμωξη που θα κολλήσεις…

    8. Ο,τι θελουν ανακοινωνουν.τσαμπα λενε για κρουσματα και θανατους.οσοι ηταν να κανουν εμβολιο,το εκαναν.τελος.τους βαρεθηκαν ακομα και οι εμβολιαστες.

    9. Δεν είναι όλοι από covid. Καταγράφονται και αυτοί που έτυχε να είναι φορείς του ιού τους τελευταίους 4 μήνες σύμφωνα με την αυστηρή οδηγία του Π.Ο.Υ. Η Ελλάδα είναι μία από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που το τηρεί γιατί έτσι τους συμφέρει.

    10. 19.712 κρουσματα που έγιναν τα τεστ που εδώ και 3 μέρες λόγω χινιων είναι τα φαρμακεία και τα διαγνωστικά κλειστα?

    11. Απ’ότι είπε ο υπουργός μόνο το 6% των θανόντων από COVID δεν είχε κάνει καμία δόση του εμβολίου. Το υπόλοιπο 94% είχε κάνει τουλάχιστον μία δόση. Αλλά τόσο με υψηλά νούμερα καθημερινά πρέπει να υπάρχει μεγάλη κρατική ευθύνη στην θεραπεία των ασθενών.

    12. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΒΛΑΚΑΣ!!!!

    Comments are closed.