ΜΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «Γ@ΜΙΣΤΡΩΝΕΣ, ΣΚΙΣΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΞΑΝΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ! ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_9-12-2022

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την εθνική απελευθέρωση:

    «ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ο «ανώμαλος πρωθυπουργός», Κ. Μητσοτάκης που την κοπάνησε σαν τον κλέφτη απ’ τη Βουλή. Νέα χυδαία επίθεση κατά της εφημερίδος μας .ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ: «Κυριάκο, το ήπιες το χάπι σου, ρε μαλ@κα; Κώστα, μάζεψε την πο@τάνα την κόρη σου» –“Κάνε μόκο, ρε μούλε» –«Έλα τώρα που μαι ξαναμμένη να μου τον χώσεις από πίσω» —«Βάζω τα παιδιά για ύπνο κι έλα να με σκίσεις». –« Θα λείπει ο μ@λάκας του σπιτιού, κοιμάται στους γ@μιστρώνες με την άλλη» –« 600 εκατ. για να σκοτώσετε τον Παύλο Μπακογιάννη».

    exofyllo9-12

     

    Διαβάστε ακόμα:

    Οι γύφτοι στα οδοφράγματα – Μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα

    Δωράκι από τον ΕΦΚΑ σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες – Πότε τα παίρνουν

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. 200 Παιδεραστες κυκλοφορουν ακομη ελευθεροι.Αυτοι Ξερουν.

      Νεα Ανωμαλια.

    2. Τι υπογλωσσια ρε παιδιά, η Κούλα ζει και πεθαίνει για τα υπόθετα.

    3. Ti είναι αυτά που διαβάζουμε; τι είναι αυτά που ζούμε; ποιοι ανώμαλοι μας κυβερνούν;Θα πάρω τη γατούλα μου και 2-3 προβατάκια και θα πάρω τα βουνά, να ζήσω μέσα στην αθωότητα της Φύσης. Εκτός και αν οργανωθούμε………ξέρετε πώς.

    4. Βγάλε τα ονόματα των παιδεραστών των κομμάτων στη φόρα για να ζητάει και απινιδωτή.

    5. H αποτυxία του δράκουλα και των μαφιόzων του στο να κλείσει το στόμα του Χίου τον έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση διότι πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα πώς μισεί ο Κούλης θανάσιμα το Μακελειό.Δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα γιατί απλά θα ρίξει την μύγα μέσα στο γάλα και από μόνος του θα καρφωθεί ως ο απόλυτα ηθικός αυτουργός.Για τον λόγο αυτό γύρισε ο τροxός και τον πηδάει ο Χίος xωρίς σάλιο και πάρα πολύ καλά κάνει φυσικά.Η δική μας υποχρέωση ως πολίτες είναι να κάνουμε και καμιά εφημερίδα δώρο σε κανέναν που δεν διαβάzει για να ξυπνήσει….

    6. δεν κατάφερε να σε σκοτώσει στις 27.7.2020 η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ και τώρα τους πετσοκόβεις ασάλιωτα

      1. Πάρε τον κώλο σου κι έλα Ελλάδα να τον ψηφίσεις, άν θες να τον βοηθήσεις. Αϊντε μπούρδα, που πουλάς εθνικισμό από την άλλη άκρη της Γης.

    Comments are closed.