ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΝΕΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΟΥ ΧΕΡΟΥΚΛΩΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΠΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ “ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_08-12-2022

    Μία ακόμα τρομερή αποκάλυψη από το σημερινό “Μακελειό” που θα συζητηθεί.

    Αποκαλύπτουμε με όνομα, διεύθυνση και φωτογραφία τη φάτσα του, αυτόν τον υποψήφιο δεσπότη που μαζί με τη Θεία Κοινωνία, παλούκωνε και παιδάκια στο ιερό. Εγκληματικές οι ευθύνες του Ιερώνυμου για το νέο σκάνδαλο στους κύκλους της Ορθόδοξης Εκκλησίας αφού, όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αγνόησε γονείς που του κατήγγειλαν απίστευτα και τρομακτικά πράγματα.

    exofyllo8-12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Να τους χαίρεστε, η ελλαδική εκκλησία κατάντησε σαν το Βατικανό. Καταλάβαμε και την κολοκαψίλα των δεσποτάδων για τα υποχρεωτικά εμβόλια, όσοι είναι πιασμένοι με τη γίδα στην πλάτη, δεν τολμούν να παρακούσουνε εντολές.

    2. Ο Άγιος Πορφύριος κάποια στιγμή είχε πει να γυρίσουμε πισω… εγω εκτος αυτού να γυρίσουμε και στο πάτριο ημερολόγιο που τόσα χρόνια αψιφούμε ενω οι ιερείς οι καημένοι είναι αυτο που θέλει Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ… ταπεινοί- μπορεί πιο άγριοι κάποιες φορες αλλα αληθινοί και προπάντων χωρις τους μισθούς του παρακράτους και της αιρετικης πλέον διοίκησης των μητροπολιτών που προσκυνούν τον πάπα και τον αντίχριστο…. Πίσω λοιπόν πίσω… και μακριά απο τους αιρετικούς δυτικούς οπως ελεγαν παλιά τους φράγκους και τους ενετούς…

    3. Γιατί περίεργο είναι;;
      Το αντίθετο θα ήταν περίεργο.
      Προσωπικό δε με ενδιαφέρει καθόλου.
      Να μη τα στέλνουν τα παιδακια στα ιερά με τους ψυχανωμαλους φουστηδες παπάδες

    4. Εκλογή δεσποτών από εγγάμους πρεσβυτέρους με πτυχίο της θεολογικής.
      Τέρμα στους ανωμάλους αγάμους αρχιμανδρίτες.
      Οι έχοντες ανδρικές ορμές γυναίκες επιθυμούν αλλά αυτό αντίκειται στην ιδιότητα τους γι’ αυτό προσεγγίζουν τα παιδιά ως υποκατάστατα γυναικών.

      1. Νά παντρεύονται καί οι μοναχοί λές;;; Ξέρεις εσύ καλύτερα από τήν Εκκλησία καί τούς Πατέρες στίς Οικουμενικές Συνόδους που θέσπισαν τούς κανόνες;

        1. Να μην υπάρχουν άγαμοι ανώμαλοι μοναχοί.
          Ο μοναχισμός ανδρών και γυναικών βαρυτάτη πνευματική ασθένεια.
          Εάν όλοι τους είχαν μιμηθεί πριν αιώνες σήμερα δεν υπήρχαν λευκοί άνθρωποι αλλά και μοναχοί.
          Οι Οικουμενικές Σύνοδοι απαρτίσθηκαν
          από αμαθείς κ ανοήτους οπαδούς της εβραιοθρησκείας του μοναδικού θεού Γιαχβέ κ απολογητές της Παλαιας Διαθήκης δλδ κάτι σαν παραμύθια της Χαλιμάς που ανηγορευτηκαν σε θεόπνευστα.

          1. Τι λες ρε αντίχριστε μούλε,στις Οικουμενικές συνόδους παρέστησαν μέχρι και Άγιοι,όπως ο Άγιος Νικόλαος και ο Άγιος Σπυρίδωνας,παραμύθια είναι αυτά που λες εσύ.γιαχωβίτη της κακιάς ώρας

            1. Ο άγιος Νικόλαος έλαβε την θέση του Θεού μας Ποσειδώνος.
              Ο άγιος Σπυρίδων Τριμυθούντος θαυματουργός βοσκός εκ Κύπρου.
              Ανόητοι πιστοί της εβραϊκής μυθολογίας οι μετέχοντες στις Οικουμενικές Συνόδους.
              Αυτοί ως επικεφαλής συρφετού κατέστρεψαν το 95% της μοναδικής ελληνικής γραμματείας, μετέτρεψαν ιερούς ναούς μας σε οίκους λατρείας του εβραιοθεού τους Γιαχβέ.

    5. Αυτό το κωλοπαπαδαριο είναι κράτος εν κρατει σε αυτήν την χώρα. Τα περισσότερα δεινά προέρχονται από αυτούς. Παρεμβαίνουν παντού σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, είναι ανθέλληνες και απομυζούν κρατικά χρήματα χωρίς να προσφέρουν τίποτα απολύτως. Δυστυχώς η σωτηρία της ψυχής είναι μεγάλη μπιζνα. Αυτό ζητούσε ο συγχωρεμένος ο Τρίτσης τον διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας και είδε την έξοδο από το ΠΑΣΟΚ και την τότε κυβέρνηση.

      1. Καλωσηρθες στην Ελλαδα φιλε. Εχεις να μαθεις κι αλλα

    Comments are closed.