ΜΕ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΤΑΞΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    5.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-768x512-768x512-600x400-1

    Με νοικιασμένο ταξί που οδηγούσε ο 43χρονος αρχηγός της συμμορίας, ρήμαζαν μαγαζιά σε όλη την Αττική. Το οπτικό υλικό του lawandorder.gr είναι από αρτοποιείο στην περιοχή της Βάρης. Οι τέσσερις ανήλικοι 15 εως 17 ετών, παραβιάζουν την γυάλινη είσοδο εισέρχονται στο κατάστημα, και αφαιρούν σύμφωνα με πληροφορίες από την ταμειακή μηχανή 300 ευρώ.

    Το ίδιο βράδυ είχαν διαρρήξει δύο ακόμη καταστήματα, στη Παιανία αρτοποιείο και την Γλυφάδα καφετέρια, αρπάζοντας όσα χρήματα βρήκαν στις ταμειακές μηχανές.

    Πλήρωμα του περιπολικού της Άμεσης Δράσης, μετά από αναζητήσεις εντόπισε το ταξί τα ξημερώματα της Κυριακής στην συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τη Λεωφόρο Κηφισού. Ο οδηγός του ταξί, που είναι και ο εγκέφαλος της συμμορίας δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και ξεκίνησε η καταδίωξη. Ύστερα από αρκετή ώρα το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι κλέφτες μεταφέρθηκαν στο Α.Τ Πατησίων.

    Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 695 ευρώ. Αφού ταυτοποιήθηκε η δράση τους στις τρείς κλοπές, τα μέλη της συμμορίας οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, που σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία και σήμερα πέρασαν το κατώφλι του Ανακριτή. Όλα τα μέλη της σπείρας ήταν σεσημασμένα για κλοπές και διαρρήξεις, και δύο από τα ανήλικα έδιναν το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Αναμορφωτήριο και απομόνωση, αύξηση των ποινών.

    2. ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΑΝΉΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΊ! ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΏ! (Β_ΡΩΜΑ, ΑΛΜΠΑΝΟΤΗΓΑΝΟΙ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΈΡΕΙ! ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΕΛ. ΑΣ ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΆΤΕ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ, ΠΑΛΙΟΨΕΦΤΙΛΕΣ!) ΜΌΝΟ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ, Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΛΑΟΣ, ΞΥΠΝΉΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΜΈΡΑ!

    3. τι ανηλικα 20 χρονια μεσα και λιγα ειναι αντε το καθε μαλακιζμενο αλφανο και καθε αλβανο πακιστανο κτλ που ηρθαν στην ελλαδα και καναν και τα ελληνοπουλα σαν τα μουτρα τους

    4. Για κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά οι μούλοι είναι ανήλικα, για να ψηφίζουν και να οδηγούν χρίστηκαν “ενήλικες” όμως…

    Comments are closed.