ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ – ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ

    Κοινοποίηση:
    aspro

    Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από επίθεση σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

    Τέσσερα άτομα με Καλάσνικοφ εμφανίστηκαν στο βενζινάδικο, απείλησαν τον φύλακα και στη συνέχεια έκαψαν δύο νταλίκες, οι οποίες καταστράφηκαν ολοσχερώς.

    Οι δράστες εξαφανίστηκαν με γρήγορες κινήσεις πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

    Στο τόπο της επίθεσης έφτασαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι για τον εμπρησμό χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί.

    Στο μικροσκόπιο μπήκαν οι κάμερες ασφαλείας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Μετά από αυτό, τουλάχιστον 52.5 τοίς εκατό Κούλη και ξανά υπουργό ΠΡΟΠΟ τον πάλαι ποτέ γ.γ νεολαίας του τιμημένου ΚΚΕ.Η ασφάλεια των πολιτών στην πρώτη γραμμή του αχαστου Κούλη.
      Θερμά συγχαρητήρια στον εν δυνάμει κοινοβουλευτικό αρχηγό της Νίκης που πέταξε από την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου στα Σέρρας τον Σερραίο υποψήφιο και φύτεψε τον κολλητό του από την Χαλκιδική.Κανοντας πράξη τα πιστεύω των Αγιορειτών μοναχών που τον καθοδηγούν αποκλειστικά στην ζωή του,για ισονομία ισοτιμία αδελφοσύνη ίσες ευκαιρίες.Ουστ θεομπαιχτη γελοίε προβλέψιμε Θεούσε Δασκαλάκο.Που θα τα αλλάξεις όλα….

      1. εσενα θα σε σωσει ο βελο με τις κηραλοιφες

    Comments are closed.