ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ! ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER – ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ – ΠΡΩΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!!

    Κοινοποίηση:
    embolio-koronoios-pfizer

    Η αντίστροφη μέτρηση για τον εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού ξεκίνησε με διαδικασίες fast track! Οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου πρόκειται να δώσουν την έγκρισή τους για το εμβόλιο για την Covid-19 που ανέπτυξαν οι εταιρείες BioNTech SE και Pfizer Inc την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Financial Times.

    Το Ηνωμένο Βασίλειο θα γίνει η πρώτη δυτική χώρα που θα εγκρίνει ένα εμβόλιο για την Covid-19.

    Από τη στιγμή που θα δοθεί η έγκριση, οι παραδόσεις του εμβολίου θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μέσα σε λίγες ώρες, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.

    Έκτακτη έγκριση

    Άτομα με γνώση της διαδικασίας δήλωσαν ότι οι πρώτοι εμβολιασμοί θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στις 7 Δεκεμβρίου, με τα βρετανικά νοσοκομεία να ειδοποιούνται σχετικά, καθώς οι υγειονομικοί θα είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν.

    Σημειώνεται πως το Ηνωμένο Βασίλειο έχει παραγγείλει 40 εκατομμύρια δόσεις του προϊόντος με δύο δόσεις.

    Τα εμβόλια θα εγκρίνονταν κανονικά από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων έως τις 31 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε έγκριση σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης.

    Η ίδια διαδικασία θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο εμβόλιο που αναπτύχθηκε από την AstraZeneca σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

    Στις 7 Δεκεμβρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί

    Όπως αποκάλυψε χθες η βρετανική εφημερίδα Guardian, σύμφωνα με τη διοίκηση του NHS, τα νοσοκομεία της Αγγλίας θα μπορούσαν να παραλάβουν τις πρώτες προμήθειες εμβολίων της Pfizer, ως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.

    «Μας είπαν να περιμένουμε την άφιξη του εμβολίου ως τις 7 Δεκεμβρίου και να σχεδιάσουμε να εμβολιάσουμε το προσωπικό μας όλη εκείνη την εβδομάδα» δήλωσε επικεφαλής νοσοκομείου.

    Όπως προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο, αρχικά μόνο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θα είναι αυτό που θα εμβολιαστεί. Έτσι μπαίνει στον «πάγο» το αρχικό σχέδιο σύμφωνα με το οποίο προτεραιότητα στους εμβολιασμούς θα είχαν και οι ηλικιωμένοι που ζουν σε μονάδες φροντίδας. Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις στις τάξεις των επικεφαλής σε δομές φροντίδας, οι οποίοι δηλώνουν πως αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για μία «προδοσία».

    Σύμφωνα με τον Guardian, η φύση του εμβολίου της Pfizer είναι αυτή που οδηγεί σε αναπροσαρμογή της σειράς προτεραιότητας.

    Θέμα ημερών η σφραγίδα της ΕΕ στα σκευάσματα – Ξεκινούν φορτία και προς την Ελλάδα

    Τα εμβόλια της COVID-19 είναι εδώ και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων αναμένει, εντός των ημερών, την πρώτη αίτηση επείγουσας έγκρισής τους, ώστε να είναι δυνατή η διάθεσή τους και στην Ευρώπη. Ο οργανισμός, ωστόσο, δεν κατονόμασε ποια φαρμακοβιομηχανία θα καταθέσει πρώτη το σχετικό αίτημα.

    Παρά την επικρατούσα αισιοδοξία για την προσέγγιση του τέλους της πανδημίας, η Αγκελα Μέρκελ, απευθυνόμενη στο γερμανικό Κοινοβούλιο, τόνισε χθες ότι τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας θα ισχύσουν τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, χωρίς να δεσμεύεται για χαλάρωσή τους κατά την εορταστική περίοδο, εκτός της δυνατότητας συνάθροισης δέκα ατόμων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Η Moderna ιδρύθηκε από έναν τελειόφοιτο του *Χάρβαρντ*(ε ρε κάτι αστέρια που βγάζει το Harvard), ονόματι Ντέρεκ Ρόσι, έναν ερευνητή που πέτυχε να πάρει κάποιο τροποποιημένο RNA και ήταν σε θέση να επαναπρογραμματίσει ένα βλαστοκύτταρο στο σώμα και να του αλλάξει τη λειτουργία του και να το τροποποιήσει γενετικά.
      Πάνω σε αυτήν την ιδέα ιδρύθηκε η εταιρεία Moderna . Πρόκειται για μία νεοσυσταθείσα εταιρεία η οποία δεν έχει φτιάξει ούτε ένα εμβόλιο (!) δεν έχει φτιάξει ούτε ένα φάρμακο (!)
      «ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ
      ΠΡΟΪΟΝ»

    2. Κάντε το εμβόλιο τώρα και ΜΟΚΟ.Αν είστε μάγκες βγάλτε κι εσείς εμβόλιο ρε ντουβάρια.Αλλιώς ψοφήστε σε καμία ΜΕΘ.Ά ρε Μένγκελε που σας χρειάζεται.

    3. Το μονο καλο ειναι οτι οι νεοταξιτες θα ψοφησουν σαν τα ποντικια…
      Θα ξεβρομισει ο τοπος απο ολους τους ρουφιανους, δοσιλογους και προδοτες…

    4. H κυβέρνηση της Μαδαγασκάρης αρνείται τα εμβόλια covid19.. “Περιμένουμε να δούμε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου στις χώρες που θα το χρησιμοποιήσουν” δηλ. δεν θα κάνουμε το πληθυσμό ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. ΠΑΜΕ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ; https://attikanea.info/h-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9/

    5. Οι μπεκρήδες ζουν και το χαίρονται το πιόμα, οι κορωνοφοβικοί φυτοζωούν και τρέφουν την ψυχολογία τους με φόβο . Μέγαλη η διαφορά. Καλύτερα μπεκρής παρά φοβισμένο και εσώκλειστο ανθρωπάκι φίλε μου.

    6. Ας ανοίξουν τον κ*λο τους οι κυβερνητικοί για να τους εμβολιάσουμε πρώτους.

    7. …το ένζυμο που ανάβει το σύστημα παράδοσης εμβολιασμού Bill Gates Human Implantable Quantum Dot Microneedle ονομάζεται Luciferase, το οποίο καθιστά το εμβόλιο αναγνώσιμο πολύ μετά την ένεση και αυτό που επιτρέπει τον απλό εμβολιασμό να λειτουργεί ως μάρκα. Λουσιφεράση….
      Όλως τυχαίος ΛΟΥΣΙΦΕΡ είναι ο διάβολος?

      1. Οι Γάλλοι πάντα ήταν μπροστάρηδες.Μακάρι το κύμα να ξεκινήσει από εκεί και να παρασύρει όλα τα σούργελα της Ευρώπης.

    8. Πρέπει να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ που είναι πληρωμρένη χούντα από ΝΤΠ και να διαλύσουν όλα τα πορνοκόμματα της ΝΤΠ, μετά απελάσεις λαθρομεταναστών και εθνομηδενιστές.

    9. Ωρα ν’αρχισουμε να μετραμε μόνο νεκρούς και όχι κρούσματα

    10. ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ PFIZER!!!
      NA ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!

      1. Κ.Στέφανος Χίος live youteu θελουμε πατριωτικη ενωση επιγωντος

        ευχαριστώ.Μακελιο.ΑΕ

    11. Δεν θα μας αφησουν να ζησουμε!

    12. Εδώ αναφέρεται και η πιθανότητα μετάλλαξης του DNA και τα νανοσωματίδια που περικλείουν το m-RNA,όλα μέσα στο εμβόλιο. Το πρώτο m-RNA εμβόλιο και θέλουν να εμβολιάσουν με αυτό όλους τους ανθρώπους. Μετάλλαξη DNA στο κατ’ελάχιστον θυμίζει καρκινογόνο παράγοντα. https://www.youtube.com/watch?v=oMXGGmBfkf8

    13. Οι μπεκρηδες δεν κρατιουνται…και απο ιερα εξεταση να τους περασεις ολα θα τα κανουν με ευχαριστηση για να μπουκαρουνε παλι στα μπαρ και να ρουφηξουν το γαλα τους
      μονο αυτο τους ενδιαφερει και η βασιλικη τους οικογενεια

    Comments are closed.