ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: “ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ” ΕΙΠΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΗΜΟ

    Κοινοποίηση:
    ntora-mpakogianni- MAKELEIO

    Άκρως προκλητική η κυρά Ντόρα με το χαμόγελο στα χείλη μας είπε ευθαρσώς ότι “εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη”αναφερόμενη στο άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό κατά την περίοδο του Πάσχα.

    Φυσικά, η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα, που σκοτώθηκε από το υπερησιακό της αυτοκίνητο, δεν γίνεται λόγος κυρία Ντόρα μου, όχι για ταξιδάκια, αλλά ούτε για να γιορτάσουν το Πάσχα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Όλο το Μητσοτακέικο ήταν ανέκαθεν ΒΔΕΛΛΕΣ του Ελληνικού κράτους. Βρίσκουν και τα κάνουν γιατί υπάρχουν ηλίθιοι λοβοτομημένοι ιθαγενείς που τους ψηφίζουν…..

    2. (“Συγκινηθήκαμε”) Θυμήθηκε τις ψήφους -Πάντα αυτό… Όχι; Ναι…

    3. 🖐️( το χέρι του Θεού είναι αυτό)
      Ο άνθρωπος σχεδιάζει αλλά ο Θεός αποφασίζει λέει μια παροιμία.
      Δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς τι έγινε έξω από τη Βουλή με τη μηχανή.
      Σα δε ντρέπεστε πήρατε όλο το υλικό από τις παρά πολλές κάμερες της Βουλής και μαθεύτηκε απο το Μακελειο και το βίντεο βγήκε στη δημοσιοτητα από έναν γιουτιουμπερ δημοσιογράφο και αυτό όχι ολόκληρο αλλά μέχρι εκεί που ανοίγει η μπάρα.😡
      Υ.Γ. Οι μασόνοι δεν κάνουν Πάσχα, για να μας τη σπάσουν τα λένε αυτά και να μας γ@μησουν την ψυχολογία,όπως και τα βίντεο με τις αποδράσεις του κουλη, τα τσιμπουσια και το βίντεο με τα παραγγέλματα των Αλβανών φαντάρων κλπ κλπ.
      🥴Άκους εκεί να κάνουν Πάσχα.Πρεπει να πιστεύεις στο Θεό για να κάνεις Πάσχα. Όλοι αυτοί μόνο στο 💵💰χρήμα πιστεύουν.

    4. γιατί θα φοβηθεί τα 300ε? αυτά τα φοβατε ο μεροκαματιάρης με 700ε μισθο.. αυτή έπρεπε να πληρώσει 4000 ευρώ σύμφωνα με τον “μισθο” της (αν βρεθεί βέβαια μπάτσος που δεν είναι κομματόσκυλο) αλλά και παλι στην σπάνια περίπτωση που βρεθεί ήρωας και της χωσει το πρόστιμο θα βάλει τον μπακοκλεφτη να πουλήσει 5-6 πλαστικές πιπεριές στο δήμο από 500ε την μια και θα τα πάρει πισω!

    5. Το αιμα του παλληκαριου που σκοτωσες να σου στοιχειωνει τα ονειρα για την υπολοιπη συντομη οικτρη ζωη σου….Αντε βρε κ καλο πασχα.

    6. Γινονται κ ατυχηματα στα ταξιδια καταραμενη.

    7. Τον έφαγες τον σινχωρεμενο για ν αλονιζεις άνετα μεγάλη τανα από ένα μεγάλο οίκο

    8. Κοιτάτε τα σάλια που τρέχουν απο τους πληρωμένους βρ@μογράφους.

    9. Αυτη θέλει να πάει, και εμείς θέλουμε να την στείλουμε! Τρομερή σύμπτωση!

    10. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ Η ΑΓ@ΜΗΤΗ ΞΑΝΘΟΜΑΛΟΥΣΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΤΣΑΣ ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΛΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΣΜΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΦΑΣΟΛΙΑ & ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΜΗ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΗΜΟ 300ΕΥΡΩ
      ΖΗΤΩ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

    11. Τη αναγκη εχει αυτη ρε μπατηρακο ελληνακο?? την χοντρη μπαζα της την εχει κανει απο χρονια τωρα απο το δικο μας αιμα απο την εποχη του μπαμπα του γνωστου…. αυτον που τον τοποθετησαν μαληστα αναμμεσα σε τρεις εκκλησιες σε πριβε νεκροταφειο στον Αργουλιδε Χανιων τη <> ανθρωπος τη θρησκος…………………………. τη ματαιοδοξοι………. Τανκερ φορτηγα με τον Μαρηνακη να της τα κουμανταρει εχει…. γιοτ εχει οικοδομικα τετραγωνα στιν κατεχομενη Αθηνα νοικιασμενα σε Μ.Κ.Ο για τα μεμετια μαζι με τον γιοκα της λαθροδημαρχο Αθηναμπουλ εχει εταιριες διαφορες εχει ξενοδοχεια εχει βιλες σε κρητη Καρπενιση Γλυφαδα Πλακα Καλλημαρμαρο εξωτερικο εχει μετοχες σε ολα τα χρηματιστηρια ανα τον κοσμο εχει……… στρατιες φιλιππινεζομπατσων ακομα και να της ανοιγουν μια απλη πορτα και να της κουβαλανε τις εφημερηδες εχει…..ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ?????????????????

    12. Ε πειτε μου τωρα, δε θελει σαπισμα στις σφαλιαρες και σταλσιμο στο πλυσταριο να τριβει τα σωβρακα του μπινε;;

    13. Μαλλον θα θελει να παει για να πενθησει τον ιασονα.Ουστ μωρη γαλοτσα.

    14. ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ

      1. ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ..ΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΑΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ…..ΥΠΑΡΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ……….

      2. Εσυ τι ψηφισες μωρη πουτανα; Μηπως ειχες παει για μπανιο εκεινη την μερα κ τωρα διαμαρτυρεσαι;

    15. ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ???ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ ΣΟΥ ΚΟΤΣΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΤΖΑΜΠΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΩΛΟΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΞΙΛΟΥΡΗ ΤΗΝ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΛΕΙΟ ΛΙΜΑΝΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ Η ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΝΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ….. ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙ …………….ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΤΑΙ ΡΕ

    16. Το ότι έχεις γίνει το πιο ΜΙΣΗΤΟ πρόσωπο στην Ελλάδα το πήρες χαμπάρι, μωρή; Μας τα έχεις κάνει και μας τα έχεις πει πολύ, τον τελευταίο καιρό. Και άσε το υφάκι, γιατί σε έχουμε χ@σμ@νη, κομπλεξικιά και ανίκανη. Το ίδιο ισχύει για όλο σου το σόι.

    17. Πρωτη φορα συμφωνω με την ντορα. Εχει δικιο οτι κουραστηκε ο λαος και δεν εφαρμοζει τα μετρα. Αυτη ειναι η εκδικηση των πολιτων στον πληρη ελεγχο της ζωης μας που νομιζε οτι θα πετυχει ο κουλης με τους απατεωνες λοιμοξιολογους του. Χτες ηταν ολος ο κοσμος εξω και οι λοιμωξιολογοι θελουν κλειστα καταστηματα! Που πατε ρε με τον τσιοδρα και την παγωνη; επειδη μας δουλεψατε το πρωτο διμηνο περσι, νομιζετε οτι θα μας δουλευετε για παντα; ουστ κρατικοδιαιτοι. Ανοιξτε τα ολα αφου πλεον κανενας δεν τηρει τα μετρα, φτανει με την υποκρισια σας.

    18. Και εκτος απο την βλαμμενη που χασκει να απο διπλα και οι αλλοι δυο επισης βλαμμενοι που χασκουν επισης συστημικως…..

    19. Οι πολίτες μπορούν να αλλάξουν δήμο, εκτός και αν η ελευθερία τους στοίχιζει 300 ευρώ..

    20. Πούστρα να πας και μείνεις εκεί μαζί με όλους τους γραικύλους λεβέντακες.
      Επαε σε περιμένουν ραγιάδες ψηφοφόροι τσε πολλοί κουμπάροι

    21. και περυσι το πασχα ο γιοκας σου εθεαθη στην Ευρυτανια την ωρα που ολοι ειμασταν κλεισμενοι μεσα..
      οταν του απηυθυναν ερωτηση στο διαδικτυο εκανε πως δεν την ειδε και φυσικα δεν απαντησε.ειναι αληθες αυτο μιας και καταγομαι απο την περιοχη

    22. να δεις μωρη πατσαβουρα τι σε περιμενει οταν γυρισεις απο το Πασχα…

    23. σιχάματα. κάνετε και πλάκα. έχετε πιάσει ότι θέση υπάρχει απο δήμους μέχρι υπουργεία και πρωθυπουργικά γραφεία όλο το σόι σας και μας δουλεύετε κιόλας. παράσιτα.

      1. ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΙΕΠΟΙΣΚΟΠΙΚΟΣ ΘΟΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ…………….

    24. Και βέβαια θα πας και δεν θα σε κρατήσει κανεις, εδώ δεν σας κράτησε η αστυνομία στην βουλή όταν σκοτώσατε το παλικάρι πριν λίγες μέρες, το Πάσχα θα σε κρατήσουν; Ντροπή και μόνο Ντροπη!

        1. Αν ειναι αυτη και πεντε τσουτσεκια γιατι να μη πεσει;

    25. Βλέπεις τα τρία γλοιώδη πρόσωπα και σου έρχεται να ξεράσεις. Είναι σαν να λένε στον τηλεθεατή εμείς κάνουμε ότι γουστάρουμε και αν σου αρέσει.
      Από τη φωτογραφία μιλάω γιατί βίντεο με αυτά τα πουλημένα τομάρια δεν βάζω όπως δεν βλέπω τηλεόραση

    26. Να μην ξεχασουν οι Λεβεντες Κρητικοι με το που πατησει το ποδι της η μανα του Κυριακου να πανε να της φιλησουν το χερι και να κλινουν τον γονυ……………

      1. Αυτη τη φακλανα την εχει δει Ρωμαιος αυτοκρατορας ολοι την γλυφουν για να τους κανει θεληματα τιποτε διορισμους στο δημοσιο να μεσολαβησει για καμμια εκμοισθωση παραλιας στα δικα της παιδια με ξαπλοτουρες καντοινες μπαρ για το καλοκαιρη η να μεσολαβησει να ξεγλυστρησει κανενα κοκκινο δανειο κανενος κρητικου καρχαρια….γνωστου της μεγαλοεπιχειρηματια ξενοδοχου …………..ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΟΙΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ…………….

    27. Αυτή η γυναίκα γελά/χαμογελά ενώ ημέρες πριν σκοτώθηκε ο Ιάσονας από το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο…
      Σαυροειδή με ανθρώπινο δέρμα…

    28. Μηδενα προ του τελους μακαριζε και Ο ανθρωπος κανει σχεδια και ο Θεος που εχει προγραμματισει αλλα γιαυτον γελαει Αςτα εχουν υποψην τους αυτα μερικοι μερικοι που προς το παρων γελανε

    29. ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ γαλάζιοι ζαίοι, γελάτε τώρα, αλλά στις επόμενες εκλογές, δεν θα βρείτε ούτε την ψήφο σας…

    30. Άμεση άρση των σταλινικών μέτρων. Ανοιγμα των καταστηματων, γυμναστηρίων και σχολείων. Έξω κάνουν συναυλίες και εδω έχουμε τον Στάλιν που αποφασίζει και διατάζει. Ανυπακοή μέχρι να πάρουν πίσω τα μέτρα και σε καμία περίπτωση μη ζητάτε αποδείξεις από τα καταστήματα. Δεν θα πληρώνουμε εφορία στους εχθρούς του λαού για να μπουκωνουν χρήμα τα κανάλια για προπαγάνδα. Σας σιχαθηκαμε.

      1. Εννοείται πως δε ζητάμε πια αποδείξεις για ένα φόρο (ΦΠΑ) που δεν έχει καμμία νομική υπόσταση…

    Comments are closed.