ΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ, Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΔΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – “ΣΚΥΛΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ”, ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΑΝ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

    Κοινοποίηση:
    pispi5

    Με κουκούλα στο κεφάλι και αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

    Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αφού δεν έχει δικηγόρο μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα.

    Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο και κουκούλα στο κεφάλι. Στην Ευελπίδων έχει συγκεντρωθεί οργισμένος κόσμος που φωνάζει “φόνισσα, σκύλα να ομολογήσεις για να λυτρωθείς”.

    Το θέμα όμως, είναι ότι ακόμα και η μεταφορά της έγινε ξεφτύλα. Ποιός είναι αυτός άραγε που επέτρεψε αυτο το φτηνό σόου θανάτου; Ύβρεις. τύπου “πατρινιά π@τ@να”, ο κάθε χασικλής εκεί και οι ρεπόρτερ να σπρώχνονται για ένα πλάνο! Ντροπή!

    Δείτε αποκλειστικές εικόνες του makeleio.gr:

    pispi7 pispi6 pispi5 pispi4 pispi3 pispi2 pispi1 pispi

    pispi8 pispi9 pispi10 pispi11 pispi12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μια χωρα της πλακας τριτοκοσμικη, που επιτρεπει στον καθε αργοσχολο χασομερη να τρεχει εξω απο τα δικαστηρια και να βριζει!!!!!!! Δεν εχουν οι ξεκουτηδες αλλη δουλεια να δουν, τα εχουν λυμενα ολα τα προβληματα τους και τρεχουν καθε τοσο στα δικαστηρια να ασχημονουν!!!!!!!! Το εχω πει χιλιες φορες, εκεινο που πρεπει να αλλαξει ειναι οι νομοι!!!!!!!! Για εγκληματα ιδιαζοντος ειδεχθη να επανελθει η θανατικη ποινη!!!!! Τελεια και παυλα!!!!!! Αυτα τα καραγκιοζηλικια εξω απο τα δικαστηρια απο ξεμοραμενους αργοσχολους πρεπει να σταματησουν!!!!!!! Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω!!!!!!

    2. Όχι σκύλα παιδιά. Αν πάς σε σκύλα να της πειράξεις τα κουτάβια θα σου χώσει τα δόντια της μέχρι το μεδούλι.

    3. τι να απολογηθει ρε παιδια ξεσκιστετην την καριολα δωστε την στο λαο αλλες δεν μπορουν να κανουν παιδια που θελουν και αυτη η σαβουροπατσαβουρασφυγκαριστρα τα σκοτωσε τα παιδακια εκτελεση διχως δικη να καθαρισει το τοπιο

    4. Κατά πρώτον: Μόνο για την Τζωρτζίνα κατηγορείται η μέγαιρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τα άλλα δύο παιδάκια της από ποιού χέρι “έφυγαν”;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Κατά δεύτερον: Ο πατερούλης, πού ήταν;;;;;; Δεν έχει καμία ευθύνη αυτός;;;;;;;;;;
      Γιατί δεν ζήτησε να πάρει την επιμέλεια των παιδιών, για να γλυτώσουν από τον θάνατο;;;
      Αλλά ξέχασα, είχε άλλες …..ασχολίες αυτός!! Τα γκ@μενίσματα… Ελπίζουμε ότι η δικαιοσύνη δεν θα ξεχάσει ούτε αυτόν, γιατί άφησε τα παιδάκια του έρμαια στα χέρια της μήδειας, προκειμένου να ικανοποιεί τα δικά του γούστα! Όλα αυτά έχουν το κόστος τους…..

    5. δεν έχω δει να κάνουν τέτοιες παγκιές όταν τους ξεσκίει στους φόρους τις μασκες τα εμβόλια και τον εποικισμό η Κούλα Χρυσού….

    6. Ο/Η ΟΙ 500.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ? λέει:

      ΠΡΙΝ ΒΙΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΣΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΗΣΤΗΤΕ ΤΙΣ 500.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ-ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣ ΝΟΜΙΜΕΣ…
      Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ? ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Φ Ο Ν Ο Σ…..

    7. Όλα τα ΜΑΤ, Η ΥΜΕΤ, η ΟΠΚΕ κλπ… Για να φυλάνε την φόνισα μη τη λιντσάρουν.

    8. Θεωρώ ότι εκφέρω ελεύθερα τη γνώμη μου χωρίς λογοκρισία σε ένα μέσο που το σέβομαι και με σέβεται.
      Επιτέλους κάντε κάτι με την Ελλια.Πεφτει το επίπεδο με τις ασυναρτησίες…Τι δεν καταλαβαίνεται;;;
      Όσο για τα αγγελούδια… καλύτερα εκεί στη γαλήνη του παραδείσου παρά σε αυτό τον κόσμο, προσωποποίηση της κολάσεως!!!

    9. Τέρας με κουκούλα και αλεξίσφαιρο!!! Κακο ψοφο να έχεις!

    10. ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΟΡΟΣ ΄΄ΣΚΥΛΑ΄΄ ΓΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ….

    11. Τι θα γίνει επιτέλους με αυτη την περίεργη, τουλάχιστον, ασυλία στα σχόλια της Ελλια; όλοι σεβόμαστε φαντάζομαι την ελευθερία λόγου αλλά εδώ δεν είναι αυτό το θέμα. Η Ελλια προφανώς είναι τρολ και νομίζει ότι μας /σας δουλεύει όλους, βλέποντας και την τριμερή σας ανοχή σε κάθε είδους ασυνάρτητα και, πάνω από όλα,Άσχετα με το κάθε άρθρο σχόλια της. Έλεος καπου… Αυτο που κάνει η Ελλια προσβάλει και το μέσο που την φιλοξενεί αλλά και τους αναγνώστες του και γνωρίζω πολλά άτομα που νιώθουν το ίδιο. Έλεος πια με την Ελλια, νησαφι..

      1. Εδώ ανεβαίνουν τα σχόλια του κάθε ψυχοπαθημένου που λιμπίζεται πυρηνικούς πολέμους, και του κάθε ψυχανώμαλου “γ@μ@ω” και τα ανέχεσαι και δεν διαμαρτύρεσαι και ενοχλείσαι από τα λίγο ασυνάρτητα, λίγο κακοδιατυπωμένα, κατά περίπτωση άσχετα με το άρθρο, αλλά τουλάχιστον ενδιαφέροντα σχόλια, ακόμη κι όταν φαίνονται αστήρικτα, της μάλλον αρβανίτισσας και μάλλον ελληνόψυχης Ελλια!
        Αυτό σε μάρανε…

      2. ΣΩΣΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ .ΜΠΡΑΒΟ..ΤΗΣ ΕΛΛΙΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΑ ΒΑΖΕΙ….ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ.

    12. Ο κομμοδος μητσοτακης δινει αρτον και θεαματα χαιβανια πηγαιντε να λιντσαρετε κανεναν πολιτικο και αφηστε τον ζηλο για αιμα στην πισπιριγκου. Αυτην θα την κανονισει ο νομος της φυλακης.

    13. Ηλεκτρική καρέκλα με συνοπτικές διαδικασίες στο σιχαμένο τέρας-κτίνος όπως και στους συνεργούς της!!
      Υ.Γ Εγώ λέω να επαναξετασθεί η θανατική ποινή!!Είμαι πατέρας 2 μικρών κοριτσιών και νιώθω!!

      1. Ελπίζω νά νοιώθης καί γιά τίς 500.000 εκτρώσεις που γίνονται ετησίως στήν Ελλάδα.

        1. Φυσικα και νοιωθω για τις εκτρωσεις εξυπνουλη εσυ.Ειναι το ιδιο εγκληματικο!!

    14. Μου ήρθαν και τα βίντεο τώρα από το γάμο του ελληναρα Νότια Αφρική 80 Χιλ ευρώ στοίχησε με όλα μέσα,, οι Έλληνες λόγο της κολοκαταστασης από νοτια Αφρική κλινουν ξεκίνησαν να κλινουν διακοπές σε θέρετρα Μαδαγασκάρη και σε ένα άλλο νησί αν έρθουν θα έρθουν αυτοί που έχουν σπίτι στην Ελλάδα μόνο λιγοστοί όταν θα παντρευψει η φιλενάδα το γιο θα πάω ο ανιψιός της αυτός που παντρεύτηκε Σάββατο βράδυ με ορθοδοξο φωτιά έχουν βάλει στα πατώματα και χορεύουν ελληνικά

    Comments are closed.