ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! “ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΚΛΑΠΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ” – Ο ΚΛΟΟΥΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 50ΕΤΙΑΣ – ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΘΥΕΛΛΑ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

    Κοινοποίηση:
    μ

    Μερικές ώρες μετά την Αρμενία και το Κίεβο «άδειασε» με εμφατικό τρόπο την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον φιλοκυβερνητικό τύπο για τις διαρροές σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών εδραιώνοντας το διεθνές ρεζιλίκι της πατρίδας μόνο και μόνο για να σώσει το πολιτικό του τομάρι ο Κούλης.

    Θυμίζουμε πως χθες Σάββατο έσκασε η «βόμβα» σχετικά με το ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ αίτημα της ουκρανικής και αρμενικής πλευράς για παρακολουθήσεις του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη όσο εκείνος ήταν Ευρωβουλευτής.

    Τα δημοσιεύματα  διέψευσαν χθες οι Αρμένιοι κάνοντας λόγο για «ξενδριάντροπα ψέματα».

    Σήμερα ήταν η σειρά των Ουκρανών.

    Τι ανακοίνωσε η ουκρανική πρεσβεία:

    «Παράξενοι καιροί. Διεθνής οργανισμός κατηγορεί το θύμα του πολέμου για παραβίαση των νόμων του πολέμου.

    Ξένες υπηρεσίες πληροφοριών κατηγορούν την Ουκρανία για υποκλοπή των πολιτών της. Επιτρέψτε μου να το επισημάνω αυτό.

    Η Ουκρανία ουδέποτε το έχει ζητήσει αυτό από την ελληνική πλευρά. Αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα.

    Είναι μια πολύ βολική στιγμή για να αποσπαστεί η προσοχή από το βασικό ζήτημα – τον ρωσικό πόλεμο στην Ουκρανία. Ρώσοι κατακτητές σκοτώνουν καθημερινά ειρηνικούς Ουκρανούς και καταστρέφουν πόλεις και χωριά της Ουκρανίας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ότι σκατά παραλογισμού είναι ο μιζοτάκης το ίδιο είναι και ο Ναζιελένσκι. Κάνουν το άσπρο μαύρο, αρκεί να ρέει το χρήμα στα νησιά Καϋμάν.
      Και των δύο οι μέρες είναι μετρημένες.
      Ελπίζω να διαλυθεί μόνο η Ουκρανία, κι εμείς ν’ αντέξουμε.

    2. Ναι οκ οι νεοναζι σας φταινε και οχι τα πακια και τα αλμπανια που εχουν κανει γκομενες τους τις κορες σας,τις γυναικες σας και τις μαμαδες σας..α ρε γραικυλοι σουβλατζηδες δε θελετε λυπηση..

    3. Από πότε οι Νεοναζί της Ουκρανίας έγιναν φιλειρηνικοί?
      Άλλωστε οι περισσότεροι στις τάξεις του νεοναζιστικού στρατού της Ουκρανίας είναι μισθοφόροι εγκληματίες φονιάδες.

      1. Εδώ ο Καγκεμπιτης έχει βάλει μέχρι και τους φανατικούς Ισλαμιστες κατσαπλιαδες Τσετσενους να σφάζουν κόσμο στην Ουκρανία και εσένα σε πείραξαν οι Ουκρανοι που πολεμανε για την χώρα τους. Ψαχτο λίγο και θα δεις ότι αναλογικά υπάρχουν πιο πολλοί νεοναζι στην φτωχη και παγωμένη Ρωσία απο ότι στην Ουκρανία.

    4. Εδώ βλέπουμε δύο ίδιους ανθρώπους με ίδια αφεντικά!
      Δύο ακροδεξιά ναζιστικά ανθρωπιδια που θα έχουν το ίδιο τέλος!

    5. Αν ήμουνα Ουκρανος στρατιωτης πρώτα εσένα θα σκοτωνα κάθαρμα Ζελενσκι!

    6. Τέλος.. Ο ζαβος είναι επικινδυνος,θα μας βάλει σε μπελάδες κ με τους λίγους πια που υποτιθεται ότι λέμε ότι είμαστε “φίλοι”..ΕΛΕΟΣ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    7. ΠΑΖΙΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ Ο ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΜΑΣ…

    8. ε ρε κακομοιρη κουλη το πεπρωμενο σου ειναι τραγικο . βοηθας τον ζελενσκι για να δειξεις κακομοιρη καλο προσωπο στα αφεντικα σου και παλι δεν σου βγαινει. το ελεγε και η μανα σου οτι εισαι χαζος και δεν πρεπει να ασχοληθεις με την πολιτικη . επρεπε να την ακουσεις κοπριτη .

    9. Εβραιε Ναζιστή όπου στην γη βρωμιά και ένας Εβραίος από πίσω κρύβεται!
      Στις υποκλοπές στην Ελλάδα πάλι Εβραίοι ήταν από πίσω από το λογισμικό!
      Οι πολλές συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις αλλά γεγονός αληθινό!

    10. Κουλαρα…. γοβατη! Αντε παραιτησου ειτε ηξερες ειτε δεν ηξερες τι πρατανε οι λεγεωναριοι σου μερκελικο φερεφωνο! Αλεκθη ακους?

    Comments are closed.