ΜΕΤΡΑ ΣΚ@ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΓΚΑ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ – ΕΝΑΣ “ΒΛΑΚΑΣ” ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ

    Κοινοποίηση:
    plateies1-600x400

    Δεύτερη νύχτα με τα νέα μέτρα σε ισχύ και ο κόσμος είναι έξω. Πολλοί είναι αυτοί που προμηθεύονται αλκοόλ από νωρίς, πριν κλείσουν τα περίπτερα και τα καταστήματα, και συνωστίζονται στις πλατείες.
    Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης νύχτας των νέων μέτρων, στην πιο επιβαρυμένη περιφέρεια της χώρας, πώς αντέδρασαν επιχειρηματίες και πολίτες, στο κλείσιμο περιπτέρων, καβών και μίνι μάρκετ, τα μεσάνυχτα, μέχρι τις 5 το πρωί.

    Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ άρχισαν περιπολίες για να ελέγξουν κατά πόσο τηρούνται τα νέα περιοριστικά μέτρα.

    Χτες, αρκετές ήταν οι παρέες που συγκεντρώθηκαν στον Άγιο Νικόλαο στα Εξάρχεια για να συνεχίσουν τη βραδιά τους μετά τα μεσάνυχτα που κλείνουν μπαρ κ εστιατόρια.

    Πλατείες και παγκάκια στο Παγκράτι ήταν όλα κατειλημμένα μέχρι το πρωί, παρόλο που ισχύει ανώτατο όριο 9 ατόμων και σε εξωτερικούς χώρους.

    Παράλληλα, οι επαγγελματίες που αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, υποστηρίζουν πως θα υποστούν μεγάλη οικονομική ζημιά.

    Τα πρώτα πρόστιμα για τα νέα μέτρα

    Συνολικά , 477 ελέγχους σε 15 πλατείες της Αττικής πραγματοποίησε χθες βράδυ η αστυνομία, προκειμένου να διαπιστώσει αν τηρούνται τα νέα μέτρα για κλείσιμο καταστημάτων, όπως περιπτερά, ψιλικά και κάβες τα μεσάνυχτα.

    Διαπιστώθηκαν 11 παραβάσεις υπέρβασης του ωραρίου και επιβλήθηκαν πρόστιμα 5 χιλιάδων ευρώ και αυτόφωρο.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν 987 έλεγχοι σε καταστήματα και διαπιστώθηκαν 10 πρόστιμα των 10.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 6 ήταν για υπέρβαση του ωραρίου λειτουργίας και τα 4 για υπεράριθμους πελάτες.

    Τις επόμενες μέρες θα οργανωθούν στοχευμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας στις πλατείες για τήρηση των νέων μέτρων

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Την παπαρα της χρονιας την πεταει ο Χαρδαλιας!
      Αν κυκλοφορας μετα τις 12 το βραδυ και πινεις αλκοολ κολλας κορονοιο.
      Αν κυκλοφορας μεχρι τις 11.55 και πινεις δεν παθαινεις τιποτα .

    2. Πολύ καλά σας κάνουν εσείς δεν τους ψηφίσατε φάτε τους τώρα

    3. Ο Χαρδαλιάς ανακοινώνει δεν αποφασίζει. Οι αποφάσεις είναι του Κούλη και των ξένων αφεντικών του.

    4. Ρε Σαββατιάτικα θα κλείσεις τους νεαρούς από τις 12 σπίτι να βλέπουν τηλεόραση;;;;
      Πάνε καλά;;; Και πολύ καλά κάνουν οι πιτσιρικάδες και γουστάρω αυτό που κάνουν , αν ήμουν πιο νέος εκεί θα ήμουν μαζί τους μέχρι το ξημέρωμα πίνοντας μπύρες που θα αγοράζαμε φυσικά πριν τις 12 (δεν ειναι και γκαγκά) και ας λένε οι Χαρδαλιάδες και οι Κούληδες ότι θέλουν.

    5. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ @ΡΧΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ

      1. Να φύγουν από την Αγία Παρασκευή και να κάνουν τόσο δρόμο;;; Σιγά μη χαλάσει η ζαχαρένια τους. Εκεί τριγύρω να μην κουράζονται κιόλας.

    6. Εντεταλμένοι στρατολογημένοι προδότες μαφιόζοι σκουπίδια του υπόκοσμου με Ελληνικά ονόματα που δουλεύουν για ξένες δυνάμεις κυβερνάνε και διαλύουν οικονομικά στρατιωτάκια εθνικά την Ελλάδα . Και θέλουν να εξαφανίσουν ότι θυμίζει Ελλαδα με εκατομμύρια μουσουλμάνους βαφτισμένους προσφυγές .Εύχομαι να γίνει ενας παγκόσμιος πόλεμος να μην μείνει τίποτα ορθιο , Για να βάλουν τα δισεκατομμύρια μίζες που περνούν μαζί με τα κλεμμένα στον κ@λο τους
      Μόνο έτσι πιστευτώ ότι θα σωθεί η πατρίδα μου από τα βρωμερά σκουπίδια που κυβερνάνε

      1. σωστα τα λες nikos και να συμπληρωσω εγω οτι οι μπατσοι ειναι μονο για να κτυπουν συνταξιουχους , ελληνες και να κανουν τους ρουφιανους για τιποτα αλλο δεν ειναι ικανοι να κανουν τωρα ζουμε γασισμο οχι το 1967 τοτε τους πειραξε γιατι εχασαν την μασα την μεγαλη και τις μιζες απο εδω και απο εκει και κανουν ολοι τους οτι κανουν

    Comments are closed.