ΜΕΤΑ ΤΟ “ΚΡΑΞΙΜΟ” ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ – ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ

    Κοινοποίηση:
    5213413

    Μετά τα όσα ακούστηκαν για τη σύζυγό του Κωστή Χατζηδάκη που έσπευσε να κάνει το εμβόλιο παρότι δεν έχρηζε άμεσης ανάγκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τέλος σε περαιτέρω εμβολιασμούς κυβερνητικών στελεχών.

    “Η λίστα των κυβερνητικών στελεχών και κρατικών λειτουργών ολοκληρώνεται με τα 66 άτομα που ήδη εμβολιάστηκαν έως σήμερα” τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη που πρόσθεσε πως «τα κυβερνητικά στελέχη, όπως όλοι οι Έλληνες, θα εμβολιαστούν όταν έρθει η σειρά τους, με βάση την προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών».

    Επίσης, υπογράμμισε πως «υπάρχει μια βασική παρανόηση. Ο συμβολισμός του εμβολιασμού εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του Πρωθυπουργού, της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κυρίου Κουτσούμπα. Ο συμβολισμός ήταν για να εκπεμφθεί μήνυμα ενότητας προς όλους τους Έλληνες για την ασφάλεια του εμβολίου».

    Μάλιστα, σχετικά με τις αναρτήσεις κυβερνητικών στελεχών στα social media, η κυρία Πελώνη ανέφερε ότι «κακώς έγιναν, καθώς κάποιοι υπερέβαλαν στην εικόνα».

    Τόνισε, ωστόσο, ότι «τα κυβερνητικά στελέχη που εμβολιάστηκαν μέχρι σήμερα είναι τα κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονται σε κρίσιμα πόστα προτεραιότητας για τη λειτουργία της κυβέρνησης. Προφανώς υπάρχουν κρίσιμες λειτουργίες που δεν μπορούν να μπουν στον αυτόματο πιλότο».

    «Υπάρχει ένα σχέδιο οργανωμένο και αυτό που προέχει τώρα είναι να προχωρήσει το σχέδιο εμβολιασμού των υγειονομικών, εργαζομένων και διαμενόντων σε οίκους ευγηρίας και μονάδες χρόνιας φροντίδας και αποκατάστασης, ώστε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα θα τεθούν σε λειτουργία και άλλα εμβολιαστικά κέντρα», συμπλήρωσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ας κάνουν όσα θέλουν γιατί να μπει τέλος; το δικό μου τους το χαρίζω.

    2. ειμαι υγιεστετος ντουρος και υα εμβολια δεν με ενδιαφερουν το δικο μου σας το χαριζω με αγαπη

    3. Και επιπλέον να κάνουν και το αληθινό εμβόλιο, όχι “ενα νερό κυραΒαγγελιώ”, μπας και γίνουν ζόμπι και ησυχάσουμε απ’ αυτούς.

    4. Κρίμα πού τό σταμάτησαν.Υπήρχε μία μικρή ελπίδα νά τά κακαρώσει όλο τό εβραιοκοινούμενον σκυλολόι.Αλλά δυστυχώς τά εμβόλια πού έκαναν μεχρι τώρα τά ρεμάλια ήταν από αποσταγμένο νερό.
      Γιάννης Λάκων

    5. Ωραία, γλιτώσανε από την ανάγκη να παίζουν θέατρο τώρα, δε θα κάνουν τα εμβόλια γιατί και καλά δε θα θέλουν να μας πάρουν τη σειρά.

    6. ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΜΑΣ ΈΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ!!
      ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΎΠΟΠΤΟΥ ΚΩΛΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ Ή ΌΧΙ;;
      ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΌΣΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!
      ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!

      1. Είναι υπέρ του να το κάνει όόόλη η κυβέρνηση.
        Αυτός ξέρει……

    7. καλύτερα ψεκασμένος παρά κωρονοχ3στης! Οι κωρονοχ3στηδες να παν να μπολιαστούν να γίνουν υβρίδια μεταλλαγμένα μπας και απαλλαχτούμε από τη γκρίνια τους

    8. Έλεος πια ας κάνουν ότι θέλουν όπως λέγαμε και μικροί μας ζάλισαν τον έρωτα

    9. Μπράβο στον Μητσοτάκη που βάζει τάξη σ αυτόν τον τόπο χαχαχα

      1. Καθαρίζει νεροχύτες, ξεβουλώνει μπανιέρες, εύγε!!!!

    10. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΥΛΗ Κ ΑΡΧΙΚΑΡΙΟΛΑΡΙΑΣ ΠΕΛΩΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Κ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΑΛΙΑ Ο ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟ’ΒΑΛΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 500 Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ’ΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΟΥΣ Κ ΤΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ

    11. Ήμαρτον πια,από την μια λέμε γιατί θέλουν να μας εμβολιασουν με το ζορι και από την αλλη θυμώνουμε γιστι κάποια εκσνε το εμβολιο Χωρίς να ειναι στην λίστα προτεραιότητας, προσωπικά μου είναι αδιάφορο ποιος θα τρέξει πρώτος,θα περιμένω σε δεύτερο χρόνο και μετα θα κρίνω αν θα το “μπηξω” όπως λέει και το μακελειό η οχι

    12. Το πρόσωπο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ νοσοκόμας παρέλυσε, τρεις μέρες μετά που έλαβε το εμβόλιο του ψευτοκορωνοϊου…Έπαθε την λεγόμενη παράλυση bell,και αυτή την στιγμή δυστυχώς,δεν μπορεί ούτε να χαμογελάσει! Η ιδια σε βιντεο που υπαρχει στο facebook εκανε παρακλυση να μην το κανουν οι αμερικανοι.
      ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.. ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ DNA ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ..ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ..ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ..???

      1. Αν λς για μια μαυρουλα το ειδα κι εγω και σοκαριστηκα. Ελεγε οτι δεν θα το εκανε πλεον ουτε στο χειροτερο εχθρο της. Ρισκο με δεκαδες παρενεργειες σοβαροτατων και χωρις γυρισμο νοσων η θανατου για να γλιτωσεις ρισκο απο γριπη που κατα μεγαλο ποσοστο θα περασεις και ως ασυμπτωματικος. Εκτος αν εισαι 80+ με ζαχαρο καρκινο και χαπ μαζι. οπως ειναι απο την αρχη εως τωρα ο μεσος ορως νεκρων.

        1. ναι αυτο ειναι το βιντεο….η γυναικα παραμορφωθηκε στην κυριολεξια..

    Comments are closed.