ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ

    Κοινοποίηση:
    giatros-meth-germania

    Για δεύτερη φορά η Κέρκυρα έρχεται στο επίκεντρο των εμβολιασμών. Μετά την υπόθεση της νοσοκόμας που εμφάνισε παράλυση στα κάτω άκρα και ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος νοσηλεύεται με παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, ο γιατρός χτες έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Το βράδυ δεν ένιωθε καλά με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στην μέση.

    Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Δεν πίστευα ότι θα αντιμετώπιζα πρόβλημα στύσης τόσο νωρίς αλλά ήμουν τυχερός…

    2. Ελα βρε ενα τυχαιο γεγονος ειναι αλλωστε το guillain barre σπανιο μεν αλλα μπορει να συμβει σε οποιοδήποτε εμβολιο.Το οτι ετυχε στην ιδια περιοχη στην ιδια δοση εμβολιου ειναι ΤΥΧΑΙΟ γεγονος.Αφηστε με τωρα γιατι εδω δεν χιονισε για αυτο παω να βοσκησω στο λιβαδι…….

    3. Αν εξαιρέσουμε την αλβανία, ο νεοέλληνας είναι o primitive της Ευρώπης με διαφορά!

    4. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ!!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΚΟΥ-ΛΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!…..ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;;; ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;;;;….ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;;… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ!!!!!

    5. Εξετάσεις επί εξετάσεων…. Μπορούν να ρωτήσουν τον Μπίλι αυτός ξέρει

    6. Φαίνεται ότι σήμερα στην Ελλάδα η επιστημονική απάντηση στο αν το εμβόλιο φταίει λειτουργεί περίπου όπως στην παρακάτω αναλογία….ΕΡ=Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?…ΑΠ=Όποιος πει γάτα διώκεται ποινικά…

    7. τωρα το μεγκα το λεει για δες ακομα και τα συστημικά καναλια αρχισαν να τα λενε αυτα που κανει το εμβολιο !! αραγε τα μπεεεεε θα παν να το κανουν χαλαρα ???

    8. Ο Μητσοτάκης πρέπει να βάλει στα ΕΚ την επιγραφή « μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζω».

    9. Ειναι οπως στο αλλο νησι στο Ιόνιο πριν χρόνια που ειχαν βγει ολοι τυφλοι για να παρουν το επιδομα! ΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!! Συνδικαλες!

      1. Και κάποιοι που δικαιούνται όντος δεν τους δίνουν

    10. Μακελάρηδες, να μας πειτε ποσοτικά πόσοι πεθάνανε, αρωστήσανε λίγο ή πολύ για να έχουμε μια εικόνα!
      εδώ όλοι σχολιαστές καθότι άσχετοι με το αντικείμενο, έχουν ολοκληρωμένες ιδέες
      περί εμβολίου, εχουν δε επιστρατευθεί και οι προφήτες!

      Από ότι εγώ ξέρω, οι θάνατοι απο αγνωστες αιτείες σε εμβολιασμένους, είναι 0,03%

      Μόνο οι ταλιμπανάδες και οι θρησκόπληκτοι βλέπουν καλικανζαρούδια.

    11. εξετάσεις επί εξετάσεων μέχρι να βρουν τη λύση που τους βολεύει

      1. Εσύ πάντως την έχεις στο τσπάκι σου, ναούμ!
        Χα..χα.. φιλικά στο λέω, έχω κατανόηση στην ανοησία!

    12. Παρ όλα αυτά αυτοί που είναι αποφασισμένοι να το κάνουν (για να σωθούν) δεν πτοουνται. Έχουν παρωπίδες. Ε,συγνώμη! μάσκες.

      1. Εμένα που θα το κάνει ο μπαμπας μου την αλλη βδομαδα τι να κανω? μου εχουν κοπει τα ποδια… δεν ακουει κανεναν…θελει να το κανει… πλυση εγκεφαλου απο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης… φοβαμαι μηπως ειναι οι τελευταιες του στιγμες αυτες εδω..

    13. Ταξιδια θελουμε? κανουμε εμβολιο. Δουλειες? εμβολιο. Γκομενες? εμβολιο. Ολα στο βωμο του εμβολιου. Καλα να παθουμε.

    14. Έτσι! Μήπως καταλάβουν κάποιοι να μην τρέχουν να κάνουν το εμβόλιο. Άλλωστε θα δείτε ότι σιγά σιγά επαληθευονται οι προφητείες :
      Έρχεται εξ ανατολάς σκούπα ηλεκτρική θα γελοιοποιησει τους γιατρούς (ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ)

    15. Και ακόμη δεν είδατε τίποτα….. Περιμένετε να περάσουν 2,3,4 και 5 χρόνια…Θα πέφτουν ομαδικώς κάτω σαν τις μύγες!!!!!

      1. Λάθος κάτσε να ανοίξουν το 5g ….

        1. Είναι αργά τώρα ..έχουν δουλέψει χρόνια οι ψεκασμοί..

    16. αφου θελουν ντε και καλα να κανουν το εμβολιο να γινουν πειραματοζωα ας προσεχαν..οταν ακους μονο προπαγανδα κυβερνητικη θα πληρωσεις και το τιμημα..

    17. Εγώ εμπιστεύομαι τον Μητσοπούστη, ΜΠΕΕ, ΜΠΕΕ, ΜΠΕΕ…
      Το εμβόλιο είναι για το καλό μας, ΜΠΕΕ, ΜΠΕΕ, ΜΠΕΕ…
      Ο Μητσοπούστης σώζει!
      ΜΠΕΕ, ΜΠΕΕ, ΜΠΕΕ…

    18. πουθενα αλλου δεν ακουστηκε κατι
      προφανως θελουν να δημιουργησουν προβλημα με δηθεν παραλυση οι κερκυραιοι κai το μακελειο απο κοντα
      σε 52 νομους γινονται και ολο κερκυρα…

    19. δεν ειναι το εμβολιο, ειναι καποιος ιος που μεταδιδεται απο ατομο σε ατομο στην Κερκυρα και προκαλει αυτη την νευρομυικη νοσο. Καθε συχεστιση με το εμβολιο ειναι λανθασμενη και ποινικα κολασιμη. Βομβαδιστε το νοσοκομειο Κερκυρας για να μην ξεφυγει αυτος ο ””νεος” ιος. καραντινα ολο το νησι

    20. γι’αυτό δεν το κάνει ο Μπουρλά με τίποτα, δεν είναι τόσο ηλίθιος, να πουλήσει θέλει ο άνθρωπος όχι να πεθάνει χαχαχαχαχα

    21. Προβληματικη η παρτιδα (προβλημα στη συνθεση των εκδοχων/λιπιδιων?). ΕΙναι μηδενικη η πιθανοτης αυτο να ειναι Guillain Barre…….

    22. Θα γίνουμε κακοί άνθρωποι να πούμε καλά να πάθουν;Μέσα στο επάγγελμα και οι δύο, παρενέργειες δε διάβασαν, δεν το έψαξαν;;Δε λυπάμαι καθόλου

      1. φροντίζω να ενημερώνομαι υπεύθυνα και επιστημονικά από τα κανάλια και την κυβέρνηση, δεν χρειάζεται περισσότερο ψάξιμο

      2. 2 επισόδια σε 600 χιλ εμβολιασμένους, άντε τράβα και #### idiot

    23. Κι ακομα ειναι νωρις θα δειτε σε ενα χρονο τι εχει να γινει. Λυπαμαι ολους αυτους που εχουν υπογραψει με το εμβολιο οτι αναλαμβανουν καθε ευθυνη και δεν εχουν καμια αξιωση…

    24. Δεν φταίει το εμβόλιο ,,Αυτός που έκατσε να του το μπήξουν ,,,σόρρυ ,,,καλά ξεμπερδέματα και περαστικά να έχει ο άνθρωπος , Ας προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους από τα αποβράσματα που μας θέλουν πειραματόζωα@

    Comments are closed.