“ΜΕΤΑ ΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ – ΑΛΛΗ ΜΙΑ “ΕΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-putin-2

    Η Ρωσία έχει συμπεριλάβει την Ελλάδα, τη Δανία, τη Σλοβενία, την Κροατία και τη Σλοβακία στην ενημερωμένη λίστα των χωρών που διαπράττουν «εχθρικές πράξεις» εναντίον ρωσικών εταιρειών και πολιτών.

    Το αντίστοιχο διάταγμα (για την εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος αριθ. 243 της 23ης Απριλίου 2021) υπέγραψε ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργικού συμβουλίου.

    «Η κυβέρνηση ενημέρωσε τον κατάλογο των ξένων κρατών που διαπράττουν εχθρικές ενέργειες κατά των ρωσικών διπλωματικών και προξενικών αποστολών στο εξωτερικό», αναφέρεται αρχικά σε σχετική ανακοίνωση.

    Η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας σημείωσε ότι περιόρισε τον αριθμό των υπαλλήλων των διπλωματικών αποστολών αυτών των χωρών.

    «Το διάταγμα περιλαμβάνει τον περιορισμό, έως την πλήρη απαγόρευση για τις μη φιλικές χώρες, της δυνατότητας πρόσληψης εργαζόμενων σε πρεσβείες, προξενεία και αντιπροσωπευτικά κρατικών υπηρεσιών από άτομα που βρίσκονται στο έδαφος της Ρωσίας … Η Ελλάδα έχει όριο 34 ατόμων, η Δανία 20, η Σλοβακία 16. Η Σλοβενία και η Κροατία δεν θα μπορούν να προσλαμβάνουν υπαλλήλους στις διπλωματικές αποστολές και τα προξενικά τους γραφεία», ανέφερε ακόμα η υπηρεσία Τύπου του Ρωσικού Υπουργικού Συμβουλίου.

    Και καταλήγει: «Ο κατάλογος που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση δεν είναι οριστικός και λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχιζόμενες εχθρικές ενέργειες ξένων κρατών που στρέφονται κατά των ρωσικών αποστολών στο εξωτερικό, μπορεί να επεκταθεί».

    Η εμμονή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαλύσει τελείως τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία, δηλώνοντας «πίστη» στην Ουκρανία και σε όλες τις εντολές της Δύσης έχει προκαλέσει τις δυσμενείς για τη χώρα μας εξελίξεις, οι οποίες σε οικονομικό επίπεδο ήδη φαίνονται και αναμένεται να φανούν ακόμα εντονότερα προσεχώς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΕΥΤΥΧΏΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΕΕΕΕ ΚΟΥΛΗΗΗΗΗ;;;;

    2. Σατανιασμένη κούλα,ψόφα,είσαι μια κακάσχημη αποτυχία

    3. Βλαδιμηρε ξερεις πολυ καλα τη πλειοψηφικη σταση του Ελληνισμου απεναντι στο Ρωσικο Εθνος!
      Γι αυτο αγνοησε τους δοσιλογους “Ελληνες” κυβερνωντες και μακαρι καποια στιγμη να τους ξεσκισεις! Μιζαδορικες κουραδες ενος αμερικλανικου προτεκτορατου οπως καταντησανε την Ελλαδα!

    4. Μητσοτάκη ψόφα ρε καμπαλάκι…

    5. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ

    6. ευτυχώς που κράτησα την σκελέα από τον στρατό δηλαδή!

    7. Προσοχή, οι δυτικοί μπ@σταρδοι όπως τους λέει ο Μεντβεντεφ χάνουν πλέον κατά κράτος, τώρα πήρε την σκυτάλη και ο Σορος με τα… παρατηρητηρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ξέρετε τις γνωστές παπαριες τους. Ρώσοι λέει εξαφανιζουν αμάχους και…. βασανίζουν αιχμάλωτους!! Η απάντηση? Στα @@ μας, όταν το ΝΑΤΟ και η δύση εσφαζαν αμάχους τότε που ήσουνα ρε παρατηρητηριο?? Δεν τους βγαίνει τίποτα στους νεοταξιτες.

    8. δεν είναι επική αποτυχία, απλά έπρεπε να αποτυχε για το καλό του

    9. …..ΚΟΥΙΖ:…ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ Μ@Λ%Κ^ς ….ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ???

    10. Κάνατε κυβέρνηση τους Μητσοτάκηδες καλά να πάθετε τώρα ζώα./

    11. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ….ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ(?) Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΑΝΙ Η ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ….ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ..

    12. Ναι αλλά γιατί Έλληνες εφοπλιστές όπου έχουν δοσοληψίες με τους Ρώσους όπως αναφέρει ο ζελενζκι .Δεν τους έχουν υποβάλει κυρώσεις και ποινές.Εφοσον είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία .Απορώ πως δεν τον σουτάρει ο Μπάιντεν ακόμα και όλη την πλουτοπαρεα

    13. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ
      ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΑΑΑΑΑ………..

    14. Εχει παρει στο λαιμο του ενα ολοκληρο Εθνος το καθυστερημενο

      1. @Νώντας
        Δεν το συνέταξες σωστά.
        Εχει παρει στο λαιμο του ενα ολοκληρο καθυστερημενο Εθνος, είναι το σωστό !

    15. Αίνιγμα για “δυνατούς” λυτες:Υπάρχουν ηγέτες με αρχ*δι@ κ ηγέτες αρχ*δι@…Εμεις σε ποια κατηγορία είμαστε..???Αναθεμα σε αυτούς που τον ψήφισαν κ φυσικά σε αυτόν κ όλο του το σόι..!

    16. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΜΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ

    17. Ο Μητσοτάκης πρέπει να πάρει το βραβείο ηλιθιότητας. Χθες μέχρι και ο κοκακιας του Κιέβου τον απειλησε με κυρώσεις! Κατάφερε το ακατόρθωτο, να κάνει εχθρό και την ουκρανια και την Ρωσία! Οποίος και να νικήσει στον πόλεμο ο Μητσοτάκης θα είναι ηττημένος , χαχαχα δεν υπάρχει ο τύπος. Δηλαδή δεν πήγε ούτε στην σωστή ούτε στην λάθος πλευρά της ιστορίας. Τα γ@μησε ολα. Χαχαχα.

    18. Δεν πειράζει, αρκεί που είμαστε με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας ………………!!!!!!!!!!!!

    19. Διστυχως,
      τη συμμορια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ
      την στηριζουν ολοι και οχι μονον οι 10 ολιγαρχες εργολαβοι εφοπληστες καναλαρχες.
      Τη στηριζει και το παρακρατος, η δεξια παραγκα των καρατζαφερηδων.

    Comments are closed.