ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ! ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ

    Κοινοποίηση:
    feretro

    Οι κεντρικοί δρόμοι μπορεί να καθάρισαν από το χιόνι, αλλά στα στενά των πόλεων ακόμα γίνεται χαμός! Οι αλήτες που δεν μπόρεσαν να χειριστούν ούτε μια κακοκαιρία, δεν μας επιτρέπουν να θάψουμε με αξιοπρέπεια τους νεκρούς μας.

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους ανθρώπους να σέρνουν το φέρετρο στο χιόνι (και να γλιστράνε και οι ίδιοι) προκειμένου να φτάσουν στο νεκροταφείο Ζωγράφου! Ζωγράφου! Στον αστικό οιστό, όχι σε κανένα χωριό της Βόρειας Ελλάδας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Η μασκα μονο ελειπε απο τα κορακια……….δεν γινονται αυτα πουθαινα μονο στο τριτοκοσμικο βασιλειο που εχουμαι για χωρα της οικογενειας Κουλη Μητσοτακουλα…………..

    2. Οχι κυριοι,ουτε Δυτικοι γιναμε.Ακομη σε χωρες[Αυστρια,Ολλανδια,Δανια κλπ]που δεν εχουν αυτο το καθαρμα και κυριως μια δικαστικη εξουσια επιπεδου καννις,ο κοσμος ξεσηκωνεται.Αυτο που βλεπετε κυριοι,για τους μετεχοντες της ελληνικης γραμματειας αποτελει ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙ.Παμε στοιχημα οτι καμια τσουλα εισαγγελεας θα ασχοληθει;Αρα,αμα δεν τους καθαρισουμε,δεν θα επιζησουμε.

    3. Συμφωνώ ότι το κράτος μας είναι εντελώς ανίκανο να προστατέψει και να φροντίσει τους πολίτες του, γιατί απλώς οι πολιτικοί μας κοιτούν την πάρτη τους και εμείς έχουμε πλέον μνήμη χρυσόψαρου.
      Παρ’ όλα αυτά, θέλω να τονίσω ότι έχουμε γίνει λαπάδες σαν Λαός.
      Γίναμε και εμείς Δυτικοί (τρομάρα μας) και περιμένουμε από το κράτος να ενεργήσει για μάς. Οι Δυτικοί το κάνουν, αλλά εκείνοι έχουν ΚΡΑΤΟΣ, εμείς μην πώ τι έχουμε, θα προσβάλω τους οίκους ανοχής με την σύγκριση.
      Σε παλιότερες εποχές, γνωρίζοντας ότι το Κράτος έχει αδυναμίες, ο καθ΄ ένας μας φρόντιζε να καλύπτει τον εαυτό του, την οικογένειά του και τους γειτόνους του αν χρειαζότανε.
      Ερχότανε χιόνι και βγαίναμε με τα ΙΧ για παιχνίδι. Και χωρίς και με αλυσσίδες, αλλά ρε γαμώτο ξέραμε πότε και πού να τις βάλουμε. Ξέραμε να οδηγήσουμε το αμάξι μας σε κάθε συνθήκη και αυτούς που δεν το είχανε τους λέγαμε φλούφληδες και λουλούδες. Και τον καιρό βλέπαμε και ποτέ δεν ρισκάραμε παραπάνω από όσο κρατούσε η τσέπη μας. Δουλεύαμε το μυαλό μας βρε παιδί μου. Τώρα εμπιστευόμαστε το σύστημα, την Αττική Οδό, τον Μητσοτάκη, τον Καντερέ, τον Πατούλη, την Τατιάνα, οποιονδήποτε άλλον εκτός από την δική μας κρίση. (Τώρα πόσο την ακονίζουν μερικοί…Τί να πώ).
      Τώρα φυσάει, πέφτει κανένα κλαρί και φωνάζουμε την Πυροσβεστική. Βουλώνουν από σκουπίδια οι σχάρες των ομβρίων έξω απ το σπίτι μας και φωνάζουμε ΕΥΔΑΠ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ και ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ μαζί, χώρια που ο π@ύστης ο Δήμαρχος είναι ανίκανος, άχρηστος κλπ κλπ. Παλιά για μέν το πρώτο βγάζαμε τα πριόνια και ανοίγαμε δρόμο. Για δε το δεύτερο, βάζαμε γαλότσες και ανοίγαμε εμείς τα φρεάτια, αν δεν είχαμε ήδη φροντίσει να είναι καθαρά με ένα απλό τηλ στον Δήμο, αν βλέπαμε ότι αμελούν τον καθαρισμό.
      Απλά παραδείγματα, για να επισημάνω τα ανωτέρω.
      Χώρια που κανένας δεν έχει τα βασικά απαραίτητα στο ΙΧ του. Φτυάρι ? Αλυσσίδες ? Νερό και ξηρά τροφή μήπως ? Θερμικές κουβέρτες (1,2 Ευρώ η μία κάνει) στο φαρμακείο μήπως ? 1 ρεσώ ρε γαμώτο, όσο καίει κρατά το ΙΧ ζεστό. 1 γ@μημένο ρεσώ. Πόσο δύσκολο σας είναι να έχετε 1 – 2 στο αμάξι ?
      Πάει τελειώσαμε, έχουμε γίνει Δυτικοί ΛΑΠΑΔΕΣ.
      Με τις υγείες μας…

    4. Μακαρι αυτοι που αποκλειστηκαν να ηταν εμβολιασμενοι!Αυτο ειναι το σημαντικοτερο!

    5. Η Ελλάδα εν έτη 2022…το 1940 τουλάχιστον μπορούσες να περπατήσεις.

    6. ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ???

    7. Ο γουρλομάτης είναι κακοριζικος γρουσούζης.Από τήν αποφράδα ημέρα πού έγινε πρωθυπουργός έπεσε βαριά κατάρα στήν πατρίδα μας.Σεισμοί,πλημμύρες,φωτιές (εσκεμμένες),κατολισθήσες,
      αλλαγή πληθυσμού,λαθροπίθηκοι καί άλλες συμφορές.
      Κάποτε φωνάζαμε στόν Κωτσαρίκο:”Πάρ’ τή μανα σου καί φύγε”
      Τώρα θά ουρλιάζουμε:Γουρλομάτη “παρ’ τήν Οβριά σου καί σπάσε”
      Γιάννης Λάκων

    8. Διανύουμε την εποχή του κουλησταν , τι περιμένετε? Ας τα βλέπουν αυτά τα κομματόσκυλα μπας και ξυπνήσουν

    9. Πόση ακόμη ξεφτίλα αυτή η χώρα θα βιώσει;;; Όσο συνεχίζουν να ψηφίζουν αυτούς που ψηφίζουν τα πρόβατα αυτά και χειρότερα θα συμβαίνουν!!!! 🤬🙅🤔

    10. Μηχανήματα του δημόσιου και στρατιώτες καθαρίζουν την Αττική οδό!!! Ο Μητσοτάκης έκανε τους στρατιώτες μας εργάτες καθαριότητας του εργολάβου για να μην πληρώσει λεφτά ο ιδιώτης. Μας δουλεύουνε ανοιχτά πλέον. Και όποιος ξαναπληρωσει στην Αττική οδό διόδια αφού ο τύπος ο εργολάβος μόνο τα διόδια εισπρατει και δεν προσφέρει το παραμικρό, θα είναι μ@λακας από κούνια.

    11. Μπουρδελισταν Αθεισταν δυστυχως κατα ευαγγελιστη Ιωαννη τα χειροτερα επονται για ολους και για τη Κουλα αχ Κουλα γιατι και συ κι οι παρατρεχαμενοι σου εισαστε γηινοι με σωμα φτιαγμενο απο πηλο που λεει κι ο μεγιστος Σφακιανακης!

    12. Ο Κρανιδιώτης ζητάει πρόστιμα στους οδηγούς της Αττικής Οδού Στέφανε!
      Με αυτούς θα συμπορευτείς στην πολιτική;

      1. Επίσης, οι Τζήμερος και Κρανιδιώτης είναι φανατικά υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Δεν μας χρειάζεται μια νέα υγειονομική χούντα.

        1. γι αυτο θα παρουν το τριτο το μακρητερο και μπουχεσας χασοδικης και το αλλο το γερμανοφιλο πρακτορι….

    13. Ο Φεβρουάριος μπαίνει με χιόνια 1,2,3 σε όλη την Ελλάδα αν δεν καθαρίσουν τους δρόμους τα χειρότερα έρχονται.

    14. Φερτε μου ενα ουζι, ρε! Δυο ριπες αντιστοιχουν, στον καθενα απο τους 300!

    15. ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ.3Η ΜΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ (ΝΕΟ ΤΕΡΜΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ) ΠΡΟΣ ΠΕΥΚΗ.ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 40 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΨΩΜΙ ΚΤΛ.ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΙ.

    Comments are closed.