ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PHIZER! ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΡΘΩΠΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΠΟΛΙ

    Αφού η pfizer δεν θέλησε να μάθουμε το περιεχόμενο του εμβολίου της, ύστερα απαίτησε να μη γνωρίζουμε τις κλινικές δοκιμές. Τώρα, δεν πρέπει να γνωρίζουμε και τις συμφωνίες που έκανε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όλα αυτά για ένα εμβόλιο που υποχρεώθηκε μεγάλο μέρος του πλανήτη να το κάνει!

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επισήμως αναγνώρισε ότι οι επικοινωνίες μεταξύ της προέδρου της Επιτροπής Ursula von der Leyen και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Albert Bourla έχουν εξαφανιστεί!

    Η Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Vera Jourova ανέφερε σε μια επιστολή: «Η Επιτροπή μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Προέδρου για σχετικά μηνύματα κειμένου που αντιστοιχούν στο αίτημα για πρόσβαση σε έγγραφα δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα».

    Η Von der Leyen και ο Bourla αντάλλαξαν SMS ενώ οριστικοποιούνταν μια συμφωνία για τους εμβολιασμούς κατά του COVID, η οποία αποκαλύφθηκε τον Μάιο του 2021. Σύμφωνα με τον λογαριασμό της Von der Leyen στους New York Times, εκείνη και ο Bourla συζητούσαν τη συμφωνία για μηνύματα κειμένου.

    Η Ευρωπαία Διαμεσολαβήτρια, Emily O’Reilly, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Επιτροπή δεν είχε καταβάλει καμία προσπάθεια για να εντοπίσει τα έγγραφα. Αργότερα, η Επιτροπή ισχυρίστηκε ότι επειδή τα έγγραφα ήταν «βραχείας διάρκειας», δεν πίστευε ότι υπόκεινταν στους νόμους της ΕΕ περί διαφάνειας. Η O’Reilly κατηγόρησε την επιτροπή για “κακοδιοίκηση” μετά το συμβάν και ζήτησε να κάνουν νέα έρευνα για τις επικοινωνίες.

    Η επιστολή αναφέρει ότι τα κείμενα ήταν στην κατοχή της Von der Leyen, αλλά τώρα έχουν χαθεί, και υποστηρίζει ότι «Λόγω της βραχύβιας και εφήμερης φύσης τους, το κείμενο και τα άμεσα μηνύματα γενικά δεν περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με πολιτικές, δραστηριότητες και αποφάσεις της επιτροπής». (δλδ μπορεί να καυλάντιζαν…)Για να αποφευχθούν ζητήματα αποκάλυψης στο μέλλον, η Επιτροπή ανέφερε επίσης ότι θα εκδόση (εκ των υστέρων) περαιτέρω καθοδήγηση με σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας για την αποφυγή προβλημάτων διαφάνειας στο μέλλον και υποστήριξε ότι οι ενέργειές της ήταν «σύμφωνες με την ισχύουσα νομοθεσία και τη σχετική νομολογία σχετικά με την πρόσβαση στα έγγραφα».

    Η O’Reilly απάντησε στην επιστολή λέγοντας ότι ήταν «προβληματική σε πολλά σημεία». Σύμφωνα με τον The Guardian, η O’Reilly αρνήθηκε να μιλήσει περαιτέρω, ενώ συντάχθηκε έκθεση για την έρευνα και αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στον Ιούλιο.

    Αρκετά κράτη μέλη της ΕΕ είχαν υποστηρίξει τη συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και της Pfizer. Ωστόσο, ορισμένα κράτη μέλη αμφισβήτησαν τη συμφωνία λόγω της πτώσης των ποσοστών εμβολιασμού και των ανησυχιών ότι οι δόσεις θα πήγαιναν χαμένες.

    Αδιαφάνεια και «ασοβαρότητα» σε όλο της το µεγαλείο

    Υπάρχουν σημαντικοί κίνδυνοι και προβλήματα που σχετίζονται με τα εμβόλια Pfizer BioNTech. Σύμφωνα με μελέτες, η ανδρική γονιμότητα μειώνεται σημαντικά τους μήνες μετά το εμβόλιο Pfizer και τα έφηβα αγόρια είναι πολύ πιο πιθανό να εμφανίσουν καρδιακή φλεγμονή. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε τον Ιανουάριο να μην εμβολιάζονται τα παιδιά με το εμβόλιο Pfizer για τον COVID-19, κάτι που όχι μόνο δεν τήρησε καμία χώρα αλλα δεν ενημέρωσαν και σχετικά.

     

    Επιπλέον, η Pfizer ισχυρίστηκε ότι λόγω κρατικών συμβάσεων, δεν έχει απαιτήσεις διαφάνειας για τις κλινινικές δοκιμές εμβολιασμού. Η σκανδαλώδης συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, της επέτρεπε να κρατήσει κρυφές τις μελέτες ασφάλειας του εμβολίου της.

    Μόνο πέρυσι, ο εμβολιασμός κατά του COVID εκτιμάται ότι απέφερε 37 δισεκατομμύρια δολάρια για την εταιρεία.

    Παρά τα προβλήματα αδιαφάνειας, η ΕΕ ψήφισε τη συνέχιση του προγράμματος διαβατηρίων COVID.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Σας φίφωσαν όλους ψέκες!!!
      Πανηγυρίζει το 95% του κόσμου!!!

    2. Η Pfizer που προσπαθεί να εξαφανίσει αυτά τα στοιχεία δεν με εκπλήσσει καθόλου. Αυτό που με εξοργίζει είναι η σιωπή από τα ΜΜΕ και τους λαλίστατους ιατρούς της TV.

    3. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ….”ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ”….ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ…. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…..ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΟΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ …. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ…. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ… ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΑ GAY PRIDE..!!! ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ…???? ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…??? ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ…????

      1. Σιγά μην ήθελε να καθαρίσει τους Εβραίους ο Εβραίος, καλοστημένο παραμύθι ήταν για να τους λυπόμαστε από πάνω, άλλους έφαγαν που τους βάφτιζαν Εβραίους

    4. Τά άφαντα μηνύματα μεταξύ τής Ούρσουλας φόν ντέρ Λάιεν καί Μπουρλά.
      Tό γερμανικό περιοδικό Der Spiegel
      Η Ευρωπαική Ενωση σβύνει χιλιάδες SMS καί δέν αρχειοθετεί τίς συνομιλίες μεταξύ Μπουρλά καί Ούρσουλα φόν ντέρ Λάιεν
      NETZPOLITIK:ORG
      Η Φόν ντέρ Λάιεν αρνείται νά παράσχει πληροφορίες γιά τά SMS γιά τήν συμφωνία μέ τά δισεκατομμύρια τού Μπουρλά.
      Η επιτροπή τής Ευρωπαικής Ενωσης δέν θέλει νά κάνει διαφανή τήν συμφωνία μεταξύ τής προέδρου τής ΕΕ Ούρσουλα φόν ντέρ Λάιεν καί τού CEO τής Pfizer Aλμπέρ Μπουρλά.
      Η επιτροπή δέν προσφέρει καμία πληροφορία γιά τήν αγορά τών εμβολίων.
      Η Ευρωπαική Ενωση έχει κάνει συμβόλαια μέ τήν Pfizer,όμως σπουδαίες λεπτομέρειες όπως ή τιμή,παράδοση καί θέματα ευθύνης είναι μαυρισμένα.
      Οχι μόνο οί συμφωνίες αλλά καί ή έναρξη τής επιχείρησης μένει στό σκοτάδι.
      Η εφημερίδα τού Βερολίνου Berliner Zeitung
      Ευρωπαική Ενωση.Η συμφωνία εμβολίων.Φόν ντέρ Λάιεν σιωπά στήν επικοινωνία της μέ τήν Pfizer.
      H επιτροπή τής ΕΕ δήλωσε ότι δέν αρχειοθετεί SMS καί τηλεφωνικές συνομιλίες.
      Η πρόεδρος τής ΕΕ Φόν ντέρ Λάιεν δέν επιθυμεί νά ανακοινώσει προφανώς πρός στιγμήν πληροφορίες γιά τήν επικοινωνία της μέ SMS μέ τόν CEO τής Pfizer Αλμπέρ Μπουρλά.
      Η φόν ντέρ Λάιεν έγινε πρίν ένα χρόνο πρόεδρος τής ΕΕ έν μέσω εργασίας ανακριτικής επιτροπής.
      Τό σκάνδαλο τού γερμανικού στρατού.
      Η Ούρσουλα φόν ντέρ Λαιεν καταχράστηκε ώς υπουργός Εθνικής Αμυνας τής Γερμανίας από τό 2016 μέχρι τό 2019 400 εκατομμύρια ευρώ.Εσβυσε όλα τά SMS από τό υπηρεσιακό κινητό τηλέφωνο πρίν τό παραδώσει.Αντί νά είναι στίς φυλακές ών οικονομικός εγκληματίας τήν διόρησε ή Μέρκελ πρόεδρο τού εγκληματικού σωματείου τής Ευρωπαικής Ενωσης.
      Γιάννης Λάκων

    5. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!! ΟΧΙ… ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Η ΣΟΥΠΑ ( εδω ο ταβερνιαρης της γειτονια μου και κραταει μυστικη τη συνταγη..) ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΗ ΧΡΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ( εδω ενας Υπουργακος που αν θυμαμαι καλα τον φωναζουν ”Αδιευκρινιστο” δε λεει ποσα πηρε..) ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!! ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ !!!

    6. Να κάνετε όλοι και το πέμπτο μπόλι γιατί έρχονται διακοπές και οι ακαταδίωκτοι έχουν έξοδα για τα πεντάστερα. Πόσα να τους δώσουν και οι φαρμακευτικές άμα δεν μπολιάζεστε(εμβολιάζεστε ήθελα να πω). Φτάσανε να συστήνουν το τέταρτο μπόλι χωρίς να υπάρχει ωφέλεια, τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι;(οι ακαταδίωκτοι ήθελα να πω). Ρε μπολιαστείτε που θέλετε και ωφέλεια από το μπόλι!

    7. οι εμβολιασμένοι πρέπει να είναι πολύ τρομαγμένοι που μπορεί να πεθάνουν ξαφνικά στον καφέ και στο μπάνιο

    8. Σας λυπάμαι πολύ που περνάτε όλ αυτά αποκλειστικά και μόνο επειδή έχετε ΞΕΡΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

      1. ΕΙ ΨΙΤ!
        ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ 5Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΜΠΟΥΣΤΕΡΑΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 4Η Ε?

    9. ΩΡΑΙΑ …ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ …ΑΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ …

    10. Τι να σας κάνω;;;
      Αφού τη παίρνω μόνο για πάρτη σας
      Επειδή με διαβάζετε
      Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αγοράσει άλλη εφημερίδα.

    11. Ανθρωποι πειραματοζωα στο βωμο των αποφασεων της ΝΤΠ! Μπουρδα τι δημιουργησες το καινουργιο Νταχαου? Χρημα, μιζα, κι αγιος ο Θεος? Σιωνιστικο λαμογιο ! Ο μαλακας ο Χιτλερ αποδεικνυεται περιτρανα οτι εκαιγε αντικαθεστωτικους Εβραιους!
      Τη τυχη του θαχεις και συ κι ολοι οι κυβερνισκοι της μιζας και της χαλιναγωγησης των πληθυσμων! Φοβου τα Εθνη!

      1. Οτι κανουν σε ολοκληρο το Πλανητη οι ”τωρινοι”…εκανε ο Χιτλερ στο Λαο τους…χωρις το κοστος των ”στρατοπεδων”…των ”φαρμακων” και τα πηγαινε ελα με τα τρενα….!!! και το βασικοτερο..? Χωρις ”χρεωμα” και χωρις ”αποδειξεις”…για το Εγκλημα !!! Ο καθενας στο καναπε του….απο ”ξαφνικιτιδα”….αν και στοχευουν τα ταλεπωρα τα ”γεροντακια” που τους παιρνουν ”φραγκα”..οι νεοι τους τα ”σκαμε” και μας θελουν !!! Οι νεοι ειναι ”παραπλευρες απωλειες”…..

    Comments are closed.