ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΦΩΤΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΑΡΣΗ ΤΟΥ LOCDOWN ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ “ΤΣΙΜΠΗΜΑ” ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    κουλης

    «Διάγγελμα» μόνο με καθαρό σχέδιο και ορίζοντα οργανώνει το Μέγαρο Μαξίμου μπροστά στα προφανή διλήμματα για την αναχαίτιση της πανδημίας στην κρισιμότερη φάση, που συμπίπτει με τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων.

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ:

    ΟΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6-1-2021 Η “ΚΟΥΛΑ” ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΝ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΦΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ

     

    Ο Δεκέμβριος είναι για την κυβέρνηση και τους ειδικούς ο μήνας που πρέπει πάση θυσία να δοθεί ένα ισχυρό «χτύπημα» στον ιό. Μάλιστα, το προσεχές επταήμερο αναμένεται ουσιαστικό «φρένο» της πανδημίας, εφόσον η τήρηση των μέτρων γίνει πράξη ειδικά στις περιοχές που το Σύστημα Υγείας συνεχίζει να δέχεται μεγάλες πιέσεις.

    Ως εκ τούτου, ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να απευθυνθεί στους πολίτες για να παρουσιάσει τον «οδικό χάρτη» της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, εάν δεν έχει στα χέρια του βάσιμες ενδείξεις ότι η «γέφυρα» μέχρι το εμβόλιο δεν κρύβει νέο κύμα δυσάρεστων εκπλήξεων.

    Έγκυρες πληροφορίες του newmoney.gr αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την σημερινή ενημέρωση από τους ειδικούς, προκειμένου να σταθμίσουν σε πρώτη φάση τα δεδομένα και τις πιθανότητες σχετικά με το άνοιγμα κοινωνικών και οικονομικών δραστηριοτήτων από τις 14 Δεκεμβρίου και μετά.

    Δεν αποκλείεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα -ενδεχομένως και πριν από την Σύνοδο Κορυφής- ο πρωθυπουργός να απευθυνθεί εκ νέου στους πολίτες για να παρουσιάσει το σχέδιο του «πολέμου» με ορίζοντα την 7η Ιανουαρίου του νέου χρόνου. Το σίγουρο είναι ότι η επιλογή του παραπέμπει σε «συντηρητική» άρση μέτρων και «διαρκή» τήρησή τους, με περισσότερους ελέγχους από τις αρμόδιες αρχές.

    Είναι πλέον πασιφανές ότι η συντριπτική πλειονότητα των ειδικών «κλειδώνει» το άνοιγμα των σχολείων, της νυχτερινής διασκέδασης και των μετακινήσεων εκτός νομού από το νέο χρόνο. Οι «χαραμάδες» που αφήνουν αφορούν άλλες δραστηριότητες, όπως του λιανεμπορίου, καθώς ακόμη και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι της εστίασης έχουν διαμηνύσει ότι το άνοιγμα για λίγες μέρες μέσα στις γιορτές θα αποδειχθεί λάθος κίνηση για τα καταστήματά τους.

    Το συνολικό πλάνο που θα ανακοινώσει πιθανότατα ο κ. Μητσοτάκης θα συμπεριλαμβάνει και τις «ασπίδες» για τις διάφορες επαγγελματικές κατηγορίες που πλήττονται, αλλά και θα δίνει περαιτέρω εξηγήσεις για την παράταση των περιοριστικών μέτρων τουλάχιστον -όπως όλα δείχνουν- μέχρι τα Φώτα. «Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν όλα τα βήματα μέχρι το εμβόλιο για να κατανοήσουν την ανάγκη τήρησης των μέτρων -και αυτό θα γίνει» συμπληρώνει με νόημα κυβερνητικός παράγοντας, υπενθυμίζοντας τα μηνύματα του πρωθυπουργού στις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις του.

    Το Μαξίμου ποντάρει στην καμπάνια εμβολιασμού (από τον Γενάρη μέχρι τον Μάρτη) και στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, παρακινώντας κατ’ αρχάς και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς να συμβάλουν αποφασιστικά με την στάση τους στην ενημέρωση των πολιτών.

    Σχετικές πρωτοβουλίες φαίνεται να είναι έτοιμη να αναλάβει και η Ε.Ε., μετά από παρέμβαση, που είχε η αρμόδια Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κυρία Γιούροβα, στο Συμβούλιο Υπουργών Πολιτισμού και Οπτικοακουστικών Μέσων. «Θα υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια ενημέρωσης, για να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες, γιατί όταν υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης, τότε αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, προαναγγέλλοντας συγκεκριμένες δράσεις σε παράλληλο χρόνο με την μάχη κατά του κορωνοϊού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Αν και φασίστας κι ακροδεξιός, νοσταλγώ τον Τσίπρα. Μακράν καλύτερος από το σκυλάκι της σιχαμένης Πολωνέζας. Το εμβόλιο θα σας το βάλουμε στον πάτο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο…

    2. Εδώ θα φανεί το ποιος έχει α****** διότι όποιος έχει κότσια δεν θα το κάνει οποίος είναι κοτούλα θα τρέξει να το κάνει για να μην το κόψουν το internet από το κράτος

    3. Θα ξασαλωσουν τα καναλια με την τρομοκρατια! Ουτως η αλλως θα μας πεθανουν, ας παμε απο φυσικα αιτια! Μασωνοεμβολιο-μιζοεμβολιο δεν κανουμε!

    4. Ναι, δηλ σου λεει…
      Ναρθει η φαρμακευτικη…στην Ελλαδα…
      Να κανω και εγω… τα ρουσφετια μου…με τις θεσεις…εργασιας…τοπικες…(δημοι, περιφερεια)
      Να κανετε εσεις…τα ζωα….το εμβολιο…
      Εμεις… να κονομησουμε τον αμπακο…
      Και εσεις…να πατε στον αγυριστο…

      Αν το εμβολιο…ειναι αυτο…με το….m-RNA…
      (δηλ. εχει γινει μονο σε ζωα-οχι σε ανθρωπους…)
      μπορουν να το κανουν στα παιδακια τους…
      Εμεις δε θα παρουμε…
      Παλιοπο*στες…

    5. Από το πρωί μέχρι το βράδυ σε καταριέται Μητσοτάκη. Πρόσεχε γιατί όποιον καταριέμαι δε θέλω να σου πω τι παθαίνει!!!!!!

    6. ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!! ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ LOCKDOWN ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ, ΕΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, ΘΑ ΡΩΤΑΩ: <>

    7. Τον ψηφίσατε να σας γλυτώσει απ’ τον Τζιφρα και μεθαύριο θα ψηφίσετε τον Τζιφρα για να σας γλυτώσει από τον Γκαντεμοσαυρο!!!!
      Αυτοί είσαστε άξιοι της μοίρας σας και της μοίρας μας εμάς των υπολοίπων!!!!

    8. Πιστέψτε με, σε λίγο θα παρακαλούμε το Θεό να γίνει πόλεμος, μήπως και καταστραφεί “το σύμπαν” και την γλυτώσουμε διότι οι επιζώντες θα είναι περισσότεροι.

    9. Το σώμα μας δεν είναι κανενός Μητσοτάκη και κανενός Gates για να ορίζει τι θα εισέλθει εντός αυτού χωρίς τη συναίνεση μας. Σε περίπτωση βίαιης εισαγωγής ουσιών εντός αυτού έχουμε να κάνουμε με μανιακούς αντίστοιχους των μανιακών που διεύθυναν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Γ’Ράιχ.

    10. Ήμουν το πρωί στην ουρά σε μία Τράπεζα (που κλείνει μαγαζιά και απολύει κόσμο) και κάποιος είπε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο επειδή είναι στημένη ιστορία για αλλαγή dna μας. Συμφώνησαν 20 άτομα που περιμέναμε και συζητούσαν μεταξύ τους με αγανάκτηση για την κρατική τρομοκρατία που ζούμε. Όλοι συμφώνησαν ότι κανείς δεν θα κάνει εμβόλιο.

      1. αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι ελληναράδες κότες, αντιστασιακοί της ουράς, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ! Κάτι σαν τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, που, όταν ο Βενιζέλος τους υπενθύμισε τα ρουσφέτια, έτρεξαν πρωί πρωί 600.000 και ψήφισαν !

    11. εγω θελω να πιω καφε μονο στην κηδεια αυτου του ανθελληνα προδοτη

    12. ΤΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ- ΑΝΉΘΙΚΟΣ ΠΌΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ . ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ . ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΙΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,…. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ;;; ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ;;; Ο ΧΊΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    13. Τέτοια πολιτικά επικίνδυνα ανθρωπάκια εκλέγονται πρωθυπουργοί. Ας τον υπηρετήσουν τώρα αυτοί που τον έφεραν απάνω..

    14. “Ο Δεκέμβριος είναι για την κυβέρνηση και τους ειδικούς ο μήνας που πρέπει πάση θυσία να δοθεί ένα ισχυρό «χτύπημα» στον ιό.”

      Σιγά μην σκίσουν κανένα καλτσον….τώρα είναι αργά…τα μέτρα τα παίρνουν νωρις

    15. ο Δεκεμβριος ειναι ο μηνας με τις περισσοτερες γιορτες μαζεμενες σιγα μην κανουν αρση η Αντιχρηστοι εδω καταφανεστατα πλεον διωκεται η ορθοδοξια ..θελει η τατανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει..με προφαση τον κορονοιο θελουν να μας πηδηξουν

    16. ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕΖΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΩΛΙΞ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝ ΚΟΥΛΗ ΗΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΜΗΔΕΝ……

    17. Ότι και να κάνουν δεν θα τους περάσει..δεν μπορείτε να εκβιάζετε έναν ολόκληρο λαό ποιοί νομίζετε ότι είστε.. τόσα χρόνια κλέβεται και κοροϊδεύετε τους Έλληνες ήρθε η ώρα σας θα πληρώσετε όλοι πουλημένοι προδότες..το εμβόλιο να το κάνετε όλοι εσείς μπας και ψοφίσετε και ησυχάσουμε από σας μια και καλή

    18. θα είναι προαιρετικό γι’αυτούς που θα το κάνουν και υποχρεωτικό γι’αυτούς που δεν θέλουν να το κάνουν

    19. Δεν φτανουν τα εμβολια μονο εμεις ζουμε σε αυτο τον πλανητη εμεις θα τα παρουμε τελευταιοι γιατι δεν εχουμε πολλα κρουσματα…. αφηστε το τι λενε! και για να εμβολιαστει καποιος πρεπει να εχει αρνητικο τεστ PCR.
      Οτι εχουν προγραμματισει μεχρι τωρα εχουν πεσει εξω…. δυο εβδομαδες καραντινα μας λεγανε…

    20. Στις γιορτές θα είμαστε ενώ κ η κυβέρνηση εξαφανισμενη πάω κ στοιχημα ο λόγος που είμαστε μέσα είναι ο εξής περιμένουμε το αποτέλεσμα της Αμερικής και θέλουν να τη κοπανησουν χωρίς να τους λιντσάρουν θα έχουν τη τύχη του Καντάφι όλοι τους άσχετα με το αποτέλεσμα το ξέρουν κ προσέχουν θα φύγουν νύχτα εν μέσω λοκνταουν

    21. Αυτό που είπε ο Πέτσας είναι το πραγματικό τους σχέδιο «Όλοι οι Έλληνες θα έχουν εμβολιαστεί ως τον Ιούνιο». Αυτά που λέει ο Μητσοτάκης περί προαιρετικότητας είναι να εφησυχάζει και να υπνωτίζει την «αγέλη». Θα χρησιμοποιήσουν πλήθος μεθόδων άσκησης κρατικής βίας και εκφοβισμού συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής του κοινωνικο-οικονομικού αποκλεισμού στους διαφώνουντες ώστε να πετύχουν το σχέδιο που τους έθεσαν τα αφεντικά τους.

    Comments are closed.