ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ – ΑΝΙΣΧΥΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ “ΟΜΙΚΡΟΝ” ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ

    Κοινοποίηση:
    COVID-EMVOLIO-PLANET

    Η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού που εξαπλώνεται στη Νότια Αφρική έχει πρωτεΐνη ακίδας που είναι «δραματικά διαφορετική» από αυτή στην οποία βασίζονται τα εμβόλια, εγείροντας φόβους ότι μπορεί να αποφύγει την ανοσολογική απάντηση, λένε αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Η Βρετανία ανησυχεί για τη νέα παραλλαγή του COVID-19 που εξαπλώνεται στη Νότια Αφρική. Τα εμβόλια μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματικά έναντι της νέας παραλλαγής δηλ. πόσο λιγότερο όταν στην Δέλτα εκμηδενίζεται στους 6 μήνες και στους 3 έχει φτάσει ήδη στο 35%.

    Σύμφωνα με (Reuters) η Βρετανία δήλωσε την Πέμπτη ότι ανησυχεί για μια νέα παραλλαγή του κορωνοϊού που εξαπλώνεται στη Νότια Αφρική και μπορεί να καταστήσει τα εμβόλια λιγότερο αποτελεσματικά και να θέσει σε κίνδυνο τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της πανδημίας.

    Η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου είπε ότι η παραλλαγή, η οποία ονομάζεται B.1.1.529, έχει μια πρωτεΐνη ακίδα που είναι δραματικά διαφορετική από εκείνη του αρχικού κορωνοϊού στην οποία βασίζονται τα εμβόλια για τον COVID-19.

    «Αυτή είναι η πιο σημαντική παραλλαγή που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα και βρίσκεται σε εξέλιξη επείγουσα έρευνα για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τη μεταδοτικότητα, τη σοβαρότητα και την ευαισθησία στα εμβόλια», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του UKHSA, Τζένι Χάρις.

    Η παραλλαγή εντοπίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές αυτής της εβδομάδας, αλλά η Βρετανία έσπευσε να εισαγάγει ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη Νότια Αφρική και πέντε γειτονικές χώρες, ενεργώντας πολύ πιο γρήγορα από ό,τι με την κυρίαρχη παραλλαγή Delta.

    «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός μεταλλάξεων, ίσως διπλάσιος από τον αριθμό των μεταλλάξεων που έχουμε δει στην παραλλαγή Delta», είπε ο υπουργός Υγείας Sajid Javid στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

    «Και αυτό θα υποδηλώνει ότι μπορεί κάλλιστα να είναι πιο μεταδοτική και τα τρέχοντα εμβόλια που έχουμε μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματικά». Αν είναι ακόμη λιγότερο αποτελεσματικά από ό,τι είναι με την Δέλτα που χρειάστηκαν 4 δόσεις σ’ 1 χρόνο και πάλι με ανεπαρκή αποτελέσματα φαίνεται ότι η νέα παραλλαγή ν’ αχρηστεύει τα παρόντα εμβόλια.

    Πηγή: dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Σαν ναυτικος ερχομενος τον Απριιλιο απο Νοτια Αφρικη Cape town, εν μεσω μεταλλαξης Δελτα και Νοτιοαφρρικανικης μεταλαξης, οι ανθρωποι ηταν παντελως ηρεμοι, παιρνανε τα απαραιτητα μετρα, τα μαγαζια ολα ανοιχτα, η εστιαση ανοιχτη με κοσμο και οχι οπως εδω αδεια. Υπηρχε ομως μια γενικη ευθυνη και οχι μπαχαλο οπως εδω. Δυστυχως η Ελλαδα, συνεχιζει να ειναι η τριτοκοσμικη χωρα της Ευρωπης..

    2. Δεν πιστευω στον νεο ιο. Αν ομως ειναι αληθεια …Αν λεω και που ξερω εγω αν μεσα σε καποιο εμβολιο δεν ειχαν ριξει αυτον τον ιο και καποιος που εκανε το τρυπημα για την κορωνα θα αρχισει να τον μεταδιδει.Εγω ενα λεω και το πιστευω.Τα τελευταια χρονια επρεπε ο κοσμος να αποφευγει τα εμβολια γιατι ο κοσμος εχει χαλασει και εχει γινει κοσμος του χρηματος.Αυτο λεει τα παντα.Ολοι μας πριν 50,60,70 χρονια και… Καναμε ολοι μας τα εμβολια.Ηταν τοτε εμβολια.Μετα απο κει εσεις τι λετε ειναι ; Δεν βλεπετε οτι κατι γινεται στην νεολαια μας;Δεν βλεπετε οτι τα παιδια που μεγαλωνουν … εχουν ενα περιεργο χαρακτηρα πανω σε ολα ; Αναρωτηθηκατε τι μπορει να φταιει ; Δουλεψτε το μυαλο σας γιατι αλλιως σιγα σιγα ο ανθρωπος δεν θα ειναι ανθρωπος το γιατι βρειτε το εσεις και δωστε την απαντηση σας.

    3. Οι ίδιοι που βγάζουν τους ιούς,οι ίδιοι βγάζουν και τα εμβόλια. Όπως λέει και η παροιμία «Να σε κάψω Γιάννη να σ’αλείψω λάδι».

    4. καλα εδω και μηνες δεν λεγανε τιποτα για αφρικη ξαφνικα ξυπνησαν ενα πρωι και ειπαν ας τρομαξουμε παλι τα προβατα μπας καιτρεξουν με χιλια για το μπολι την μεταλλαξη στον υπνο τους θα την ειδαν και γιατι δεν συλαμβανεται ο απιθανοπουλος που λεει τα χριστουγεννα θα εχει 20000 νεκρους που ειναι οι εισγγελεις μονο οπου μας παιρνει και μας βολευει? αυτο δεν ειναι κρατος ειναι κωλοχανειο

    5. Να βγάλουν καινούργια έτσι και αλλιώς θα τα δοκιμάσουν σε αυτούς που έκαναν και τα προηγούμενα…

    6. Είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι μεταλλάξεις είναι υπαρκτές;Η δέλτα δεν κατάφερε να πείσει ότι σκοτώνει, τώρα έχουμε την αφρικάνικη..Μετά θα πείσουν τους βλακόβιντ ότι έχουμε μετάλληξη απο εξωγήινους που κατεβαίνουν κρυφά στη

    7. Κραζαμε φωνάζαμε τα λεγαμε πριν 2 χρονια πανω κάτω και όλοι μας έγραφαν ξερετε που , ο κουλης μας ελεγε ψεκασμενους και πολλοί μας χλεύαζαν. Τωρα τα λογια είναι περιττά, ανοιξτε της κάσες παρακαλώ

      1. Και τα ψηφιακά πιστοποιητικά και την τρίτη δόση θεωρίες ψεκασμένων τις έλεγαν. Τώρα τα λένε επιστήμη.

    8. Το εβδομαδιαίο ποσοστό θνησιμότητας από τον COVID για τη Βουλγαρία μειώθηκε κατά 12,71% και ούτε το 30% είναι εμβολιασμένοι και εδώ με 70% και εμβολιασμένους συνεχώς αυξάνονται τα κρούσματα και οι νεκροί

    9. Πολυ ωραια ευκαιρια για τους ψυχανωμσλους που κυβερνανε, τωρα θα πουν οτι θα πρεπει να εμΦολιαζονται ο κοσμος καθε 2 η 3 μηνες εξαλου εχουν μπολικα εμΦολια καπως πρεπει να τα σπρωξουν ασχετα εαν ηπαρχουν ηδη 9 εγκεκριμενες θεραπειες.

    10. Βιολογικό πόλεμο έχουμε.Αμολανε κάθε τόσο και πιο ισχυρό ιό μέχρι να τρυπηθουμε όλοι.Να μας γίνει συνήθεια το τρύπημα και όταν έρθει η ώρα για το τσιπακι(σκυλιά,γάτες,πρόβατα,γελαδια,μοσχάρια)να το καλοδεχτουμε.
      Όπως αφανίστηκε η Ατλαντίδα έτσι θα εξαφανιστεί και η Ελλάδα.

    11. Τώρα, όσοι έχουν κάνει το εμβολιο, όχι μόνο δε τους προστατεύει από τη νέα μετάλλαξη, αλλά θα νοσησουν χειρότερα από αυτή λόγω εξασθένησης του ανοσοποιητικου τους που προήλθε από το εμβόλιο. Θα θρηνησουμε εκατομβες και θα τους φταίμε πάλι οι εμείς ανεμβολιαστοι. Δυστυχώς, τώρα ξεκινάει η πραγματική πανδημία!

    Comments are closed.