ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ! Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΣΕΙΡΑ X-FILES ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ – ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!(ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    X-Files

    Η σειρά X-Files είναι φυσικά πασίγνωστη και προβλήθηκε στις οθόνες των τηλεοράσεων από το 1993 μέχρι και το 2002.

    Με κεντρικούς πρωταγωνιστές τους πράκτορες του FBI Φοξ Μόλντερ  και την συνάδελφό του Ντέινα Σκάλι η σειρά δημιουργία του Κρις Κάρτερ, είχε σαν βασικά θέματα αρχικά απαγωγές από εξωγήινους και εμφανίσεις ΑΤΙΑ, σταδιακά όμως η πολυπλοκότητα, η ευρεία θεματολογία και οι μυθολογικές αναφορές του σεναρίου της οδήγησαν στη εξάπλωση της ιστορίας πολύ πιο πέρα από τους αρχικούς σχεδιασμούς.

    Έτσι και στο συγκεκριμένο επεισόδιο βλέπουμε την υπόθεση να περιστρέφεται γύρω από ένα εμβόλιο μέσω του οποίου εξουδετερώνεται το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού από το «πείραγμα» του DNA, ενώ αναφέρονται ακόμη το CRISPR (μια οικογένεια αλληλουχιών DNA), το RNA και κάποιες πρωτεΐνες.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ψέκες! Το μόνο που άξιζε από το x-files ήταν η Σκάλυ.

    2. Οι κυβερνήσεις που γνωρίζουν πολλα,προειδοποιούν τους ανθρώπους μέσα από τον κινηματογράφο.
      Μην έχετε τους σκηνοθέτες για σούπερ μυαλά σε σενάρια.
      Τους δίνουν τις πληροφορίες οι κυβερνήσεις για το τι θα γίνει σε βάθος χρόνου (σε 10,20…50,100 χρόνια) κ μετατρέπουν τις πληροφορίες σε ταινίες.

    3. Δόγμα της C.I.A. δεκαετία 70. “Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΆΖΕΙ ΑΣΤΕΙΑ”

    4. H TAINIA MATΡΙΞ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ (”2022”) και αυτο φαινεται απο τον τροπο που τελειωνει το 1 , λεει ..για ενα κοσμο χωρις συνορα . Πολλα σεναρια που κυκλοφορουν ειναι στημενα (να πουμε) …δηλαδη λες ..οπα τι γινεται εδω αλλα ειναι στημενα για να τα δεις… (συνηθως τα λενε μισα ..εκει φαινεται το οτι ειναι στημενα) . Να πουμε (ξανα) ..3 πραγματα και οποιος καταλαβει καταλαβε ..οι αλλοι θα ξυπνησουν το ”2022” θελουν δε θελουν (θα βγουν πολλα αν οχι ολα) με νεα ψεματα… . 1ον_Το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της αμερικης, θα ερθουν fake aliens (”2022”) . 2oν_Δεν εχουν δει ποτε πλανητη σε αλλο ηλιακο συστημα ειναι ολα υποθεσεις …αρα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο . 3ον__Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος μετα θα πεσει ολα γι αυτα γινονται οχι για εναν ιο , ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες…

    5. Crisp cas 9 λέγεται και με μέσο αυτό γίνεται διαφοροποίηση στο dna με σκοπό να τελειοποιήσεις ατέλειες ή να σβήσεις ασθένειες από τα ανθρώπινα κύτταρα. Υπαρκτή τεχνολογία και θα ενσωματωθεί λίαν συντόμως σε ” εμβόλια” αν δεν έχει ηδη ενσωματωθεί. Μπορεί βέβαια και να χρησιμοποιηθεί αρνητικά.

    6. εκτος απο το συγκεκριμενο επεισοδιο υπηρχε και ενα αλλο με εναν ιο που ειχε απελευθερωσει μια φαρμακευτικη εταιρεια σε μια φυλακη.

    7. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ Ο ΜΩΛΝΤΕΡ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ!!!

    8. “Bloodshot”Μας μιλάει σχετικά με τα νανοσωματίδια…

    9. πολλοί απο εμάς απλά βλέπουμε τηλεόραση και καθόλου δεν παρακολουθούμε τι μηνύματα περνάει

    10. Με το ζόρι πειραματόζωα των νεοταξιτών, αυτός είναι ο Μητσοτάκης και οι όμοιοι του.

    11. Αυτά για τα κοιμισμένο δίποδο που νομίζουν ότι η ζωή είναι ρεκλάμα και καφές!

    12. άμα περιμέναμε εσάς να καταλάβετε ότι παίζει “συνωμοσία” όταν θα είναι το πιστόλι στον κρόταφο τότε κλαύτα, την συνωμοσία την βάζω σε εισαγωγικά καθότι όλα φανερά είναι , Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Τριμερής Επιτροπή, Τράπεζες, τα λένε όλα χύμα εδώ και δεκαετίες αλλά εσείς περιμένατε την ανάπτυξη με γκαρσόνια και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα…..αντίο ραγιάδες….

    Comments are closed.