ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ, ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ …ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    Nτορα

    Μόνο τα «κορόιδα» οι θνητοί την πλήρωσαν για άλλη μια φορά και τις ημέρες αυτές -την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα- έμειναν φυλακισμένοι στην Αθήνα και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα. Το κλίμα τρομοκρατίας ενισχύθηκε και από τα πληρωμένα κανάλια που βομβάρδιζαν τον κόσμο με «ειδήσεις» για αυστηρά μέτρα στα διόδια, για υποχρεωτικές αναστροφές εκατοντάδων έως και χιλιάδων οι οποίοι δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά κλπ. Κι όλα αυτά μαζί με την αντιχριστιανική και ύπουλη απόφαση να μετατεθεί, με τη συμφωνία του αρχιεπισκόπου – ανδρείκελου Ιερωνύμου, η ώρα της Ανάστασης σχεδόν το …απόγευμα του Μεγάρου Σαββάτου κατέστρεψαν για τον απλό λαό, για δεύτερη χρονιά, τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

    Όμως την ίδια ώρα, η άθλια πολιτική ελίτ που είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση διαφεντεύει τις τύχες μας, είχε επίσης -για άλλη μια φορά- διαφορετική, προνομιακή, μεταχείριση. Οι εθνοπατέρες και οι εθνομητέρες νομίζετε ότι έμειναν κι αυτοί «φυλακισμένοι» σαν όλους εμάς τους υπολοίπους; Όχι βέβαια. Κάνοντας χρήση των απαράδεκτων προνομίων τους, είχαν το ελεύθερο να φύγουν και να πάνε όπου θέλουν. Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς δεν δίστασαν να το κάνουν και προκλητικά «ανεβάζοντας» φωτογραφίες τους στις σελίδες τους στο διαδίκτυο. Οι πιο «πονηροί» βέβαια φρόντισαν να είναι φωτογραφίες από την παρουσία τους στις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που απαθανατίζονται να …τρώνε το σκασμό, άλλοι να παίζουν ποδόσφαιρο κι άλλοι να μοιράζουν …κομματικά φυλλάδια!

    Πάντως ακόμη και το θέμα αυτών των «προνομίων» για τις ελεύθερες …εξόδους και τις βόλτες τους παραμένει αμφιλεγόμενο από την περίοδο της πρώτης κιόλας καραντίνας. Εδώ να θυμίσουμε ότι οι περιορισμοί της κυκλοφορίας είχαν επιβληθεί αρχικώς τον περσινό Μάρτιο με το άρθρο 1 της ΥΑ Δ1α/22.3.2020 (ΦΕΚ τ. Β’ 986), στο οποίο προβλεπόταν ταυτόχρονα ότι ο περιορισμός δεν καταλαμβάνει μέλη της Κυβέρνησης, Υφυπουργούς, Βουλευτές κ.λπ. «για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους». Η «εκπλήρωση των καθηκόντων» φυσικά έχει ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο για την προετοιμασία του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου και όχι όταν ο πολιτικός μετακινείται ως ιδιώτης οπότε πρέπει να υπόκειται κι αυτός στους γνωστούς περιορισμούς κυκλοφορίας. Αν ήταν διαφορετικά εξάλλου, η διάταξη θα έπρεπε να αφήνει πλήρως ελεύθερη την μετακίνησή τους.

    Οι πολιτικοί απατεώνες όλων των αποχρώσεων όμως τι έκαναν; Παραβιάζοντας οι ίδιοι αυτό που θέσπισαν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, έδωσαν την «ερμηνεία» πως …ό,τι κάνουν υπάγεται δήθεν στην «εκπλήρωση των καθηκόντων». Η αφορμή δόθηκε μάλιστα όταν ο Βαρουφάκης σουλατσάριζε μεταξύ Αθηνών και Αίγινας, είχε γίνει το επεισόδιο με τον λιμενικό που τον τσίμπησε και τελικά …σύσσωμη η Βουλή αποφάσισε ότι για την «συντεχνία» τους δεν τρέχει κάστανο.

    —————————— ———-

    Τώρα όμως που τα πράγματα αγρίεψαν, ο άλλος πολιτικός αρχιαπατεώνας, ο Κούλης Χρυσός, στο τελευταίο πριν από το Πάσχα διάγγελμά του είχε ζητήσει και ουσιαστικά προαναγγείλει ότι «δεν θα μετακινηθούν» ούτε τα πολιτικά πρόσωπα, παρά το τυπικό τους δικαίωμα. Κι αυτό ερμηνεύτηκε ως μια έμμεση «εντολή» και προς την αδελφή του την Ντόρα η οποία πει ότι «δεν θα την κρατήσει κανείς» για να μην πάει το Πάσχα στην Κρήτη. Ύστερα από αυτό μάλιστα η ίδια δήλωσε ότι «θα πειθαρχήσει» στην εντολή του πρωθυπουργού, αν και ως βουλευτής Χανίων έχει το δικαίωμα να μετακινηθεί. Το έκανε; Άγνωστο αφού τις τελευταίες ημέρες είναι «εξαφανισμένη». Χθες όμως μας … «ανακοίνωσε» εμμέσως ότι θα πάει στα Χανιά, αν δεν είναι ήδη εκεί και μας δουλεύει. Με ποιο τρόπο; Κοινοποιήθηκε ειδοποίηση που λέει ότι αύριο Τετάρτη 5 Μαΐου δίνει συνέντευξη στο τοπικό κανάλι ΧΑΝΙΑ TV. Για να δούμε από …πού θα τη δώσει.

    —————————— ——————–

    Να δούμε και ορισμένους άλλους εθνοπατέρες και εθνομητέρες που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τους περιορισμούς στις μετακινήσεις και το …διαφημίζουν κιόλας:

    Ο γαλάζιος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος είναι στο χωριό του στο Λιανοκλάδι,οικογενειακώς συν γυναιξί και …εγγόνι, τρώει πίνει και καλοπερνάει.

    O βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης είναι στο χωριό του στον Πύργο και τρώει τα κοψίδια του και πίνει οικογενειακώς.

    Ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος το γύρισε στο …χριστιανισμό, προς άγρα ψήφων, φωτογραφιζόμενος μέσα σε εκκλησίες τόσο για τον Επιτάφιο όσο και για την Ανάσταση. Υποκρισία και φαρισαϊσμός. Και «κάρφωσε» την συντοπίτισσά του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου που φαίνεται κι αυτή στις φωτογραφίες.

    Ένας άλλο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος πήγε στην Αρκαδία και στο πλαίσιο «εκπλήρωσης των καθηκόντων» του έπαιξε …μπασκετ με τον γιο του. Αν ήταν «θνητός» θα μπορούσε;

    Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης πήγε στην περιφέρεια του για να κάνει …περιοδεία σε τοπικούς δημάρχους κλπ. Η προετοιμασία για τις εκλογές είναι κι αυτή …εκπλήρωση καθηκόντων;

    Πιο ξεδιάντροπη η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη έκανε χρήση του προνομίου της για να μοιράσει ….κομματικά φυλλάδια στις λαϊκές μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα!

    Στην κατηγορία των «πονηρών πολιτευτών» οι οποίοι, χρησιμοποίησαν ως άλλοθι τις θρησκευτικές λειτουργίες για να πάνε στα χωριά τους και να κάνουν άνετα τις πασχαλινές διακοπές τους αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες, συγκαταλέγονται επίσης οι «γαλάζιοι» Κ. Καραγκούνης στην Αιτωλοακαρνανία, Σ. Σιμόπουλος στην Θεσσαλονίκη, Ανδρ. Πάτσης στα Γρεβενά και ο Δημ. Κωνσταντόπουλος του ΚΙΝΑΛ στο Αγρίνιο…

    Μαυρογιαλούρος από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Εμείς φταίμε που δεν τους έχουμε σοδομίσει ακόμα

    2. ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΩΦΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΚΕΔΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΟ . ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΑΙ .

    3. Στην αρχή είπαμε για τον παιδοφιλο Νίκο Γεωργιάδη:”δεν μπορεί τυχαίο είναι. Απλά έτυχε να έχει στενές σχέσεις με Μητσοτάκη και Μαρεβα”.
      Μετά, όταν έσκασε το θέμα με τον παιδοβιαστη Δημήτρη Λιγνάδη, αναφωνησαμε:”ρε τι ατυχία κυνηγά τον πρωθυπουργό.
      Ένας ακόμη φίλος του είχε κρυφο υποκοσμο και εξέθεσε αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν”.
      Εσχάτως, όταν αποκαλύφθηκε η πολυσχιδης δραστηριότητα του “πολυτάλαντου” Μένιου Φουρθιώτη αναρωτηθηκαμε: “ρε δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά.
      Δεν γίνεται να πέφτουν τόσες συμπτώσεις μαζεμένες”.
      Αν σε αυτά προσθέσεις την ύποπτη και περιεργη δολοφονία Καραιβαζ και τις απειλές κατά της ζωής του Κώστα Βαξεβανη,
      θέλοντας και μη παύεις να το ρίχνεις στο τυχαίο και αναπόφευκτα οδηγείται στο συμπέρασμα οτί η ΝΔ
      είναι η εγκληματική οργάνωση που πρέπει να βρεθεί ΞΑΝΑ στον εισαγγελέα διαφθοράς και μετά δίπλα στην ΧΑ.

    4. Οχι μόνο οι πολιτικοί αλλά ακόμα και αστυνομικοί λόγω ιδιότητας και γνωριμιών έφυγαν για Πάσχα στην επαρχία.
      Κατά τα άλλα ο λαουτζίκος συνεχίζει να υπακούει στα μέτρα με την πειθώ ή και ακόμα χειρότερα εκούσια.

    5. Διακοσια χρόνια μετά,
      συνεχίζουμε να είμαστε μια αγγλο (μασονικές στοές) – γερμανική (εκτελεστική εξουσία) ευρωαφρικανική αποικία και κρατίδιο,
      με άπειρους προδότες ανάμεσα στο λαόν αυτόν,
      χαρακτηριστικό κοινό και στη περίοδο της Τουρκοκρατίας αλλά και του ’40.

      ΤΊΠΟΤΑ δε θα αλλάξει!
      το 50% του λαού είναι βολεμένοι ατομιστες προδότες και το υπόλοιπο 50% ωχ αδερφαρχιδιστές σε μιαν μόνιμη αφασία;

    6. Άμα είσαι λεφτάς, ή είσαι…… ,το🐩 δεν σε ακουμπάει κανείς.
      Τα γνωρίζουμε και τα βλέπουμε συνεχώς,τι να λέμε τώρα.

    7. Ξαναψηφιστε τα καθαρματα που τρωγουν και πινουν απ τα δικα σας λεφτα. Που σας εκβιαζουν και ποδοπατουν τους νομους σας. Που σκοτωνουν τους συμπολιτες μας με τα φαρμακερα τους μπολια. Που μπαινει μεσα στην χωρα σας ο καθε παραβατικος και ξεπουλαν κομματια απ την πατριδας στα γεωπολιτικα γερακια. Μας αξιζουνε γιατι τετοιοι ειμαστε. Το ατομικο συμφερον πανω απ ολα. Τι θα φαει το παιδι το δικο μου και τι θα βαλω στην δικια μου τσεπη. Αγκαλιαζουμε και χαμογελαμε στους προδοτες πολιτικους οταν ερχονται στα χωρια μας για να μας κοροιδεψουν. Δικαστικοι που δεν υποστηριζουν τον λαο σε μεγαλες αποφασεις του κρατους. Πολιτικοι φορεις που δεν πληρωνουν στην ωρα τους. ξ υ π ν η σ τ ε Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε

    8. ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΩΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
      ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.
      ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ.

    9. Ένα απίθανο τριτοκοσμικό μπουρδέλο με τελευταίο χαρακτηριστικό δρόμους γεμάτους κατρούλα.

    Comments are closed.