ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ: ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΚΙΝΟ – ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΤΕΞΑΣ

    «Φως» στο προφίλ του νεαρού άνδρα που έβαλε τέλος στη ζωή 19 παιδιών και 2 δασκάλων στο δημοτικό σχολείο Robb στην πόλη Ουβάλντε του Τέξας δίνει η μαρτυρία ενός πρώην συμμαθητή του, με τον οποίο ο Σαλβαδόρ Ράμος φέρεται να κρατούσε επαφές, ακόμα και αφού παράτησε το σχολείο.

    Σύμφωνα με τον νεαρό, που μίλησε στο CNN, εκείνος και ο Ράμος είχαν αρκετά κοντινή σχέση: έπαιζαν μαζί παιχνίδια στο Xbox και αντάλλαζαν μηνύματα για κάμποσο καιρό, προτού τελικά απομακρυνθούν.

    Αιτία σύμφωνα με τον συμμαθητή, για το βίαιο ξέσπασμα του Ράμος, ήταν το γεγονός ότι οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν για τα ρούχα του, τη φτωχή του οικογένεια και το πρόβλημα στην ομιλία του, καθώς ο 18χρονος είχε ένα θέμα με τραυλισμό.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Και επειδή τον κορόιδευαν, είπε να πάρει το όπλο και όποιον πάρει ο χάρος

    2. Έπρεπε να στοχεύει στούς μπούληδες τού καί όχι στα αθώα παιδάκια.

    3. Στις “πυπολιτισμικές” κοινωνίες όπως της Αμερικής αλλά και της δικής μας πλέον , όλοι ψυχάκηδες καταλήγουν.

    4. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ?

    5. ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ, ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΟΠΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ

    6. Έτσι, να φοβάσαι την εκδίκηση των “αδύναμων” ανθρώπων.

      1. ρε φιλε 19 παιδια πηρε μαζι του πας καλα να πουμε;

    7. Τον κορόιδευαν οι συνομήλικοί του κι αυτός πήγε και καθάρισε πιτσιρίκια του δημοτικού;;; Αυτή η πράξη είναι επαναλαμβανόμενη ειδικά στις ΗΠΑ, από παιδιά με προβληματικό υπόβαθρο. Μήπως έχει να κάνει με πλύση εγκεφάλου;;;; Βλέπε “Manchurian candidate”

      1. όχι, απλά είναι άλλο ένα ψευδογεγονός σαν το Sandy Hook, θα δεις ότι δεν θα μπουν καν στον κόπο να κάνουν “κηδείες” με κλειστά φέρετρα…..

    8. 18 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΝ ΚΟΔΟΙΔΕΥΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ??? ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ LGBTQ

      1. συμμαθητες λεει ρε πιθηκε. Το παιδι εβγαλε τον θυμο του εκει που δεν επρεπε

    Comments are closed.