ΜΑΚΑΚΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ “TURKAEGEAN” ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ: «ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ». Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    turkaergean

    Ανενόχλητοι συνεχίζουν την επικοινωνιακή τους καμπάνια οι Τούρκοι, διαφημίζοντας το «τούρκικο Αιγαίο», ακόμη και σε μεγάλα βρετανικά μέσα.

    Μετά την αντίδραση της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα την διαταγή ΕΔΕ σε αρμόδιους υπαλλήλους για πιθανά παραπτώματα, αλλά και την επιστολή Σχοινά στον Επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς, οι Τούρκοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να διαφημίσουν τον όρο, λέγοντας πως πλέον έχει καταχωρηθεί το σήμερα.

    1

    Αυτό αποδεικνύεται και από το advertorial, δηλαδή τη διαφήμιση υπό μορφή άρθρου, στους Financial Times.

    To advertorial έχει τίτλο Coasting along in style: the lure of the TurkAegean, δηλαδή «Ακτή με στυλ: το δέλεαρ του Τουρκικού Αιγαίου».

    Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Το «όχι» των ΗΠΑ στην Άγκυρα για τον όρο «Turkaegean»
    Όπως αναφέρεται στην πληρωμένη καταχώρηση στους Financial Times, «το Τουρκικό Αιγαίο υπόσχεται εξαιρετικές εμπειρίες για τους περιπετειώδεις ταξιδιώτες, που εκτείνεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Τουρκίας και γεμάτο με απίστευτες πόλεις όπως η Σμύρνη, το Μπόντρουμ και η Ντάτσα».

    2

    Στην καταχώρηση υπάρχει και αναφορά του Τούρκου υπουργού Πολιτισμού όπου σημειώνει ότι «το τουρκικό Αιγαίο είναι μια από τις πιο εκλεκτές περιοχές που έχει να προσφέρει η Τουρκική Δημοκρατία. Διαθέτει ακτογραμμές τυλιγμένες σε καταγάλανα νερά, πολυάριθμα ιστορικά μνημεία που χρονολογούνται από τον δεύτερο αιώνα π.Χ. και ειδυλλιακές παραλίες για να απολαύσετε τον λαμπερό ήλιο. Πολλά δημοφιλή παραθεριστικά χωριά και αλιευτικά λιμάνια βρίσκονται πάνω και κάτω από την ακτή – ιδανικά για τους λάτρεις της φύσης και τους λάτρεις της περιπέτειας.

    3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΟ ΥΜΝΟ “ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ” ΘΑ ΛΕΜΕ “YUNANISTAN AINT DYING”

    2. ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΡΟΔΑΤΕΣ ΝΕΟ-ΧΟΥΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟ-Ν@ΖΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΤΟΥΡΚΗ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΣ! ΠΡΟ-ΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΑΝΔΙΚΟ ΣΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙ@@ΛΟ ΤΩΡΑ ΠΡΩ-ΟΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    3. Ο γράφων τον τίτλο ” νεοδημοκράτες προδότες” είναι ένα νούμερο που έχει προσωπικά με τον Μητσοτάκη γιαυτό και όλα του τα σχόλια και η υβρεολογία έχει στόχο τον προθυπουργό. Μη τσιμπάτε και μη πέφτετε στο επίπεδο αυτών που έχουν διωχθεί από τα ΜΜΕ.

      1. Πρωθυπουργός γράφετε ρε γίδι νεοδημοκρατικο, κράτα τις συμβουλές σου για τα κομμάτοσκύλα σας ντεμεκ Μακεδόνα. Ο Χίος θα συνεχίσει να σας γλενταει και τον στηριζουμε απόλυτα

    4. Η κυβέρνηση μαριονέτα του Μητσοτάκη οδηγεί την Ελλάδα και τον λαό της στον όλεθρο. Με πλήρη γνώση ανωτάτων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων έχει στείλει στην ουκρανια μεγάλη ποσοτήτων όπλων από τά νησιά. Οι Αμερικανοί θα κάνουν στην Ελλάδα ότι έκαναν με τους κουρδους, πουλάνε προστασία και στο τέλος σε αφήνουν μόνο σου. Στην καλύτερη περίπτωση οι Αμερικάνοι θα απαιτήσουν συμφωνίες για νησιά ελληνικά όπως έκαναν στα Ίμια. Οι ΗΠΑ θεωρούν την τουρκια σημαντικότερο σύμμαχο από ότι την Ελλάδα. Ο Μητσοτάκης είναι μαριονέτα χρηματοδοτουμενη από τις ΗΠΑ και αυτό θα το πληρώσετε

    5. Να μην παραξενεύεται κανείς από αυτά. Χρόνια το προετοίμαζαν. Πόσοι θυμούνται άραγε,ότι το 2008 και το 2012,είχαν γεμίσει στην Αθήνα όλες οι στάσεις αστικών λεωφορείων και τρόλλευ με τις διαφημιστικές αφίσσες, visit turkey for holidays;;; Απλά τώρα έγινε το πρώτο βασικό βήμα για τον μεγάλο στόχο των απέναντι,που ήδη τον επεξεργάζονται χρόνια τώρα υπογείως. Την μετανομασία της τουρκίας σε turkagean, έτσι για να ετοιμάσουν τις επόμενες γενιές παγκοσμίως για την κατάληψη του μισού Αιγαίου. Το έκαναν οι γυφτοσλάβοι πριν από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο με το Αρχέγονο όνομα της Μακεδονίας μας και πέτυχε,το ίδιο γίνεται και τώρα. Και μία Ελληνική νεολέρα βυθισμένη,άλλοι σε νεγροτραπ νοοτροπία και άλλοι ακόμα χειρότερα σε κάθε είδους δικαιωματισμούς του εγχώριου και αλλοδαπού αδερφάτου. Συγχαρητήρια σε όλους τους κάθε λογής ελληνόφωνους,κομματικοποιημένους βυσματίες για την Ελλάδα και τα Ελληνόπουλα που έφτιαξαν!!!

    6. Τι να κανουν μωρε οι αχρηστοι;
      Εδω ενα κολοκρατίδιο και καταφερε μετα απο τοσα χρονια και εκανε το δικο του με το μακεδονία το τουρκικο αιγαιο βλεπω το πολυ σε κανα 2 χρονια να το συμφωνήσουν κι αυτο

    7. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ TURKAEGEAN ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?

      1. Το γελάς; Αμφιβάλλεις; Με το “χορηγό” turkish airlines μάς έπρηξαν στα ποδοσφαιρικά/αθλητικά, χρόνια ολόκληρα! Μη σού πω να περιμένεις και κάτι τέτοιο, 😠!

        1. Δίκιο έχετε και οι δυό σας.Παράδειγμα πριν λίγα χρόνια,οπαδοί Ελληνικής ομάδας για να μεταβούν στην Βαρκελώνη,ταξίδεψαν την διαδρομή Αθήνα-Κωνσταντινούπολη και Κωνσταντινούπολη – Βαρκελώνη με πτήσεις της turkish airlines, επειδή ήταν πιο φτηνές. Βάλτε τώρα και τα κάποια έξοδα που έκαναν στο αεροδρόμιο της Πόλης για φαγητά,καφέδες,αναψυκτικά,σουβενίρ κλπ. Η ειρωνία της όλης υπόθεσης;;; Οι οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας εκείνη την περίοδο για να κοντράρουν την κυβέρνηση του σύριζα,κρέμαγαν πανώ,ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και το Κόσσοβο Σερβία. Ενάμιση χρόνο μετά,ο πρόεδρος της ομάδας και αφεντικό της τωρινής κυβέρνησης,σύσσωμοι τα ξέχασαν όλα!!! Για να μην ξεχνιόμαστε όμως και να τα λέμε όλα,οπαδοί επίσης άλλης ομάδας,ακύρωσαν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας για να είναι αρεστός ο επίσης χορηγός της κυβέρνησης του σύριζα τότε,στην ανθελληνική παρέα των Τσίπρα και Καμμένου.

    8. Βλέπετε μεταπηδήσεις από τη ΚΝΕ στη δεξιά?
      Είναι φως φανάρι ότι πρόκειται για μασονία.

    9. Τον Ανδρουλάκη τον κόβω αν βγει να παραχωρεί το Ιόνιο σε Ιταλία γιατί έχει ιταλική φινέτσα το παιντί. Τι ψηφίζει ο Έλληνας μια ζωή,έλεος!!

    10. Χαμένα τομάρια, εθνοπροδότες νουδουκούλες! Διαλύστε επιτέλους αυτό το παρακρατικό υποτακτικό παραμάγαζο που λέγεται Νέα Δημοκρατία μόνο στα χαρτιά και δεν έχει καμιά ομοιότητα με την παλιά Νεά Δημοκρατία της δεκαετίας του 70. Σήμερα τη Νέα Δημοκρατία τη διοικούν οι νεοφιλελεύθεροι προδότες της Μητσοτακικής πτέρυγας μαζί με τους εκσυγχρονιστές του Σημίτη (Χρυσοχοιδης, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Πιερρακάκης, Σκέρτσος, Γεραπετρίτης) με την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη με στελέχη από την παλιά δεξιά πτέρυγα της ΚΝΕ στα τέλη της δεκαεετίας του 80 με επικεφαλής τον πρώην γραμματέα της ΚΝΕ Τάκη Θεοδωρικάκο, Δημήτρη Τσιόδρα, Γιάννη Βλαστάρη κα.

    11. Το διαφημίζουν και στο instagram και στο Tik Tok.

    12. Ο Πινοκιο ξεπουλησε τη Μακεδονια, η μπασταρδοκουλα το Αιγαιο!
      Απλα αι σιχτιρ!
      Ενας Νεοδημοκρατης του Κωνσταντινου Καραμανλη.

      1. Του Καραμανλή που είχε γούστα περίεργα με άντρες;

      2. Του δήθεν εθνάρχη, που έκανε δήθεν αντίσταση με ξάπλες και μάσες στα Παρίσια??!!!!!! και μετά μας τον έφεραν με το ζόρι οι….προστάτες, εν μέσω τραγωδίας της Κύπρου???!!!!!!

    13. Άδωνις Θάνος και Μάκης κρίμα που σας πίστεψα στο Λάος…..

      1. Δεν υπάρχουν χειρότεροι από αυτούς…οι άλλοι οι λεφτ είναι προδότες από κούνια, δεν το κρύβουν, οι πατριδοκάπηλοι προσκυνημένοι ψευτοδεξιοί είναι πολύ χειρότεροι προδότες , μας διέλυσαν 3 χρόνια τώρα

    14. Στέφανε πρέπει να ρίξουμε την Προδοτικη Κυβέρνηση του ζαβου….

    Comments are closed.