ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ! ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ: «ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΦΥΓΕ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ SIEMENS!»

    Κοινοποίηση:
    polakis-kourtakis

    Με ανάρτηση-κόλαφο για τον εκδότη των Παραπολιτικών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, κάνει γνωστό ότι η υπόθεση για τη δεύτερη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο Γιάννης Κουρτάκης κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμηση, μετά από τις αποκαλύψεις του για τα χρήματα που πήρε από το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ, μπήκε στο αρχείο.

    Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης, τα στοιχεία που κατέθεσε είναι συντριπτικά, με τη δικαιοσύνη να κρίνει ότι λέει την αλήθεια.

    1 2

    Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα της άρσης ασυλίας του βουλευτή για την «αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης» είχε απορριφθεί στη Βουλή κατά πλειοψηφία, με στελέχη της κυβέρνησης να βγαίνουν και να κλαίνε με μαύρο δάκρυ… ζητώντας συγγνώμη από τον Κουρτάκη!

    Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

    «Γιάννη Κουρτάκη , ΚΕΕΛΠΝΟταισμένε και πετσοταισμενε «δημοσιογραφε» της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! Αν ήμουν στη θέση σου σήμερα θα τα πούλαγα όλα και θα έφευγα μετανάστης στη Νότια Αμερική!(εκει που κατέφυγαν και κάτι λαμόγια της Siemens)

    -ΑΦΟΥ εξευτέλισες ένα κόμμα ,τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτακη ,βάζοντας τους να ΨΗΦΙΣΟΥΝ δεύτερη φορά την άρση της ασυλίας μου το Δεκέμβρη του 2020 για «συκοφαντία και εξύβριση» καθώς η πρώτη απόπειρα το Σεπτέμβρη του 2020 είχε αποτύχει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ !

    -ΑΦΟΥ έριξες και συνεχίζεις να ρίχνεις τόνους ΛΑΣΠΗΣ εναντίον εμένα του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα γιατί αποκαλύψαμε το ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ που μάσησες από τον κρατικό κορβανά το 2013-14 με τα μαϊμού σάιτ τύπου «velona Kai klosti”

    -ΑΦΟΥ οργίασες για να μην βγω βουλευτής το 2019 και βάσταγες το φανάρι του Αδωνη για τη «σκευωρία Νοβαρτις» που σήμερα γύρισε στα μούτρα σας και σας πλάκωσε και αυτή!!! Χθες έμαθα πως ο εισαγγελέας της ποινικής διαδικασίας για τη δεύτερη μήνυση που κατέθεσες εναντίον μου ,αφού εξέτασε τον πακτωλό εγγράφων που του κατέθεσα για το ποιον σου και τα λεφτά που πήρες “αέρα” από το ΚΕΕΛΠΝΟ, έθεσε την υπόθεση στο ΑΡΧΕΙΟ. (Φωτο 1-2)

    Είναι τόσο ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τη ΡΕΜΟΥΛΑ στο ΚΕΕΛΠΝΟ που ο Εισαγγελέας έκρινε πως ούτε σε συκοφάντησα ούτε εξύβρισα! Είπα ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    Υγ1.Θέλω να δω τωρα τις φάτσες των βουλευτών της ΝΔ και του Μητσοτάκη που έβγαιναν και σου ζήταγαν συγγνώμη την πρώτη φορά που ΔΕΝ άρθηκε η ασυλία μου !!!(φωτο 5 πχ ο φίλος ο ΑΔΩΝΙΣ)

    Υγ2.Μου έρχεται τωρα να σου πω ένα παλιό γηπεδικό σύνθημα αλλά δεν θα το κάνω .

    ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ:
    1) οι καλοί και οι τίμιοι ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    2) Η άλλη φορά που έρχεται τροχάδην, θα είναι ΑΛΛΙΩΣ..»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Βλέπω στα σχόλια πλήρη ταύτιση των ναζί αναγνωστών σας με τον μπολσεβικο. Έτσι. Αλήθειες που πονάνε.

      1. Ενώ το δικό σου μαγαζάκι που συγκυβέρνησε μαζί τους το 89,που υπερψήφισε μνημόνια συγκυβερνώντας επίσης με το βρώμικο πασόκ που ήθελε και καλά να το στείλει φυλακή,που κάλυψε το σκάνδαλο Κοσκωτά,που δημιούργησε το Μακεδονικό και τις Πρέσπες τις έκανε γαργάρα,που αθώωσε siemens,novartis,energa,υπαίτιους των καταστροφών σε Μάτι και Μάνδρα και μόλις πρόσφατο το turkagean συν την επερχόμενη συγκυβέρνηση που επίσημα διαλαλεί με το πασόκ πάλι,τι είναι;;;; Η προπαγάνδα σας περνάει μόνο στα κομματοσκυλά σας και όχι εδώ……

    2. Τρελλος Κρητικος ο Πολακης αλλα λεει ωμες αληθειες ! Τον παραδεχομαι για το θαρρος του λογου του! Εχει γεμισει ο τοπος λαμογια και πρεπει να τους κοπει ο κωλος! Τσομπανοσκυλο της Κουλας βιβλιοπωλη ακους?

      1. Καλα τα λεει για το συγκεκριμενο θεμα αλλα οταν υπηρχε θεμα με τα καναλια και τα βοσκοτοπια, εκανε το παγωνι.
        Μαγκας δεν ειναι αυτος που βγαζει στη σεντρα μονο τους απεναντι, αλλα υτος που εχει τα κακαλα να καυτηριαζει και τα στραβα του οικου του. Αλλιως τζαμπα μαγκας.

    3. Αν δεν ειναι εγκληματικη οργανωσις η ΝΔ με ολα αυτα που βγαινουν σιγα σιγα στην φορα γιατι καπου κατι τους πηγε στραβα στον σχεδιασμον τους ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ”ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” για να τους κλεισει ολους μεσα ???ΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ …γιατι ολοι γνωριζουμε οτι η διαφθορα εχει κτυπησει ταβανι KAI TA περιθωριοποιησε ολα , αρχιζοντας απο την ΑΝΑΓΚΑΙΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΝ ΑΡΧΗΝ περι διακρισεως εξουσιων .Η εν λόγω αρχή είναι απαραίτητον συστατικόν του κράτους δικαίου και συνεπώς ο σεβασμός της από τις τρεις εξουσίες (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική) διασφαλίζει την ομαλήν λειτουργία του πολιτεύματος.

    4. Κουρτακη ουστ παλιο λαμογιο !! θα ερθει και η ωρα σου .

    5. Κουρτάκη, Κουρτάκη, Κουρτάκη….τράβα να κλάψεις στην ποδιά του Μαρινάκη!

    6. Μεγάλο αποβρασμα ο Κουρτακης.
      Απατεώνας ολκής.

    Comments are closed.