ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜ… ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ: ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ» – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ – ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ – ΩΣ ΕΔΩ! ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΑ ΓΥΦΤΑΡΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΓΥΦΤΟΙ

    Ανοίγει ο ”Ασκός του Αιόλου” στη χώρα μας πλέον! Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «Μακεδονικής» γλώσσας της Φλώρινας και επικύρωσε το καταστατικό του, ανοίγοντας το δρόμο στην σκοπιανή προπαγάνδα πλιάτσικου της μακεδονικής ιστορίας και ταυτότητας.

    Το έγκλημα των Πρεσπών παίρνει σάρκα και οστά και η δήθεν συμφωνία που θα υπερασπιζόταν την Ιστορική Αλήθεια έχει γίνει ορμητήριο μιας άθλιας σκευωρίας κατά του ελληνισμού με συμμέτοχο το πολιτικό σύστημα εξουσίας!

    Μετά από αυτή την εξέλιξη, μία ομάδα στο ”Facebook” με το όνομα ”Σύνδεσμος Αρβανιτών & Αλβανών 2015”, κοινοποίησε το ποστ από το ”Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα”, αναφέροντας τα εξής:

    ”Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ. Εμποδίζει την Αρβανιτική κοινότητα να αποκτήσει τα δικαιώματά της στον Αρβανιτισμό.

    Η Ελλάδα είναι γεμάτη μειονότητες. Το Ελληνικό κράτος έχει νομικές υποχρεώσεις απέναντι τους.Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο με 39 έγγραφα ότι οι Αρβανίτες είχαν Αλβανική Εθνική Συνείδηση”!

    – Advertisement –

     

    Πρόκειται για μία απίστευτη προπαγάνδα εντός ελληνικού εδάφους!

    Οι Αρβανίτες είναι Έλληνες και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα!

    Δείτε εικόνες:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Δεν γίνεται πλέον να λέμε ότι μιλάμε αρβανίτικα, αλλά είμαστε Έλληνες, είναι το ίδιο με το να μιλάμε γερμανικά, αλλά είμαι Άγγλος

    2. Σε ενδιαφέρει τι λέει ο ιβάν και ο Γιωργάκης η ο λαός του ΠΑΟΚ που πρωτοστάτησε σε όλα τα συλλαλητήρια… Εμείς δεν ήμαστε γαυροι και βαζελες να κάνουμε μόκο επειδή το λέει κάποιος πρόεδρος….

    3. Κατσαπλιαδες .Ακομη και το δικεφαλο αετο της σημαιας τους μας κλεψανε απο τον Βυζαντινο δικεφαλο αετο των Ρωμιων.

    4. Η πρωτοδίκης είναι μια προδότρια.
      Επιτρέψαμε στα αιδοία να δικάζουν.
      Υπάρχουν όντως 3-4 χωριά στον νομό Φλωρίνης που αισθάνονται βουλγαροσκοπιανοί και συνεχϊζουν, παράλληλα με την ελληνική, να ομιλούν ένα βουλγαρικό ιδίωμα.
      Είναι απόγονοι των κομιτατζήδων προδοτών.

    5. Είμαι από γενιά Αρβανίτικη της Ηπείρου. Επί Τουρκοκρατίας οι άνθρωποι μάθαιναν τα αρβανίτικα για να μην είναι στο στόχαστρο των Τούρκων ως Έλληνες, δηλ. από ανάγκη. Στην Βόρειο Ήπειρο αλλά και στην Αλβανία πριν την Τουρκοκρατία η θρησκεία ήταν ο Χριστιανισμός και η γλώσσα που κυριαρχούσε η Ελληνική. Μπορεί ο καθένας να δει τις πολλές εκκλησίες που υπήρχαν στην Αλβανία για να διαπίστωση την ΑΛΗΘΕΙΑ.

    6. Όλοι αυτοί οι “σύνδεσμοι” δεν είναι επίσημοι και είναι μόνο στην σφαίρα του Facebook. Αν τολμάνε, ας βγουν αυτοί που είναι από πίσω αλλά εκεί θα δούμε πως μιλάμε για αλβανούς ή ακόμα και άλλους (σλάβους, τούρκους κλπ κλπ). Έχουν στην πλειοψηφία τους ακόλουθους αλβανούς και δεν είναι και λίγες οι φορές που πολλοί Αρβανίτες μπαίνουν εκεί και γελάνε με τα τουρκογενή τηγάνια.

    7. ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ. ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ (ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟ ΒΟΔΙΑ)

      1. Ουστ Βρόμα ,,,να δεις σαν εσένα με ένα τάλιρο και πολλά είναι ….λες να είσαι ο Γιος μου και εσυ ..32 χρόνια έχουμε πολλούς Γιούς με τις Ελλεινιδες τριχωτές και φάτσα σαν Άραβες μαυρίλα

        1. ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ

    8. η Δικαιοσυνη ειναι υπεύθυνη κατα 70% για για την διάλυσή του κράτους έθνους των Ελληνων, διοτι δείχνουν πως ειναι αγράμματοι και απολίτιστοι … ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.!!!

    9. Τιμή και δόξα χρυσή αυγή!! Παπαδόπουλο θα λέτε και θα κλαίτε ραγιάδεςςςςςςςςςς χαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα

    10. Διαβαστε την αναλυση της κ.Θανου,για να καταλαβετε ποσο προδοτης ειναι ο Μητσοτακης σας και η κουστωδια του.Γιατι,για να συμπεριφερθει τοσο απροκαλυπτα αντεθνικα η δικαστικος,εχει χοντρες πλατες.Τετοια προκληση των αρχων του Δικαιου,κατι κοπροσκυλα σαν τον Ντογιακο και τους υπολοιπους επιορκους μπορειτε να συναντησετε.Διαβαστε την{και την πρωτη αναφοαρα}εχει ενδιαφερον.Το οτι αλλο αρβανιτες αλλο αλβανοι,αλλο σλαβομακεδονικη και αλλο ελληνικη που μιλουσαν στην αρχαια Μακεδονια,αλλο Παιονες,αλλο Σλαβοι και αλλο Μακεδονες,δεν αναιρει οτι ο δωσιλογισμος και ο μισελληνισμος καποιων συμπλεγματικων ανδραποδων μπορει να σταματησει ολη αυτη τη πρεμουρα υφαρπαγης απο την Ελλαδα ο,τιδηποτε.Και ,προσοχη,τους πατριωτες να φοβαστε

    11. Γύρισε πλευρό πατριώτη!! Μην ασχολήσε με αυτά…….και όταν ξυπνήσεις νεοέλληνα θα είσαι χωρίς σπίτι, χωρίς περιουσία και θα παρακαλάς τους νέους ενοίκους αυτής της χώρας για ένα κομμάτι ψωμί!! Συνέχισε να ψηφίζεις για τα μικρορουσφέτια σου……αλλά τι σε νοιάζει εσένα? Τα παιδιά σου θα την φάνε, αν δεν έχουν φύγει ήδη στο εξωτερικό……καληνύχτα Ελλάδα!!

    12. Καμία σχέση ο Αλβανός (που δεν ξέρει από πού έχει έρθει ) με τους Αρβανίτες
      Όσο για το μακεδονικό το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει το ΚΚΕ και ο Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδος (κουμούνια) διαβάστε λιγο

    13. πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στους δικαστές. Αυτοί ευθύνονται. Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν.

    14. νόμιμα και ειρηνικά με εκλογές….οι εισβολείς βέβαια στα π@π@ρια τους, σφάζουν, βιάζουν, κλέβουν…..το “ειρηνικά” το επιβάλλουν οι μπάτσοι μόνο στους γηγενείς που προσπαθεί να τους εξαλείψει το κράτος…..

    15. Ο εχθρός είναι εντός των τειχών, το έχουμε πει αυτό εδώ και χρονια

    16. Δεν υφίσταται τέτοιος σύνδεσμος .Είναι Αλβανική μπαρουφα.Αρβανιτης εδώ και 300 χρόνια .

    17. Αν εξαιρεσει κανενας τους Αρβανιτες, οπου και να γυρισεις το ματι σου απολαμβανεις….πολιτισμο! Μποχα, βρωμα και δυσωδια!

    18. οι ντοπιοι αναρχοκομουνιστες τους ξεσηκωνουν εναντιον της ελλαδας
      θα πρεπει ολοι οι συλλογοι ελληνων αρβανιτων να βγουν αμεσα δημοσιως να καταγγειλουν αυτη την προβοκατσια ντοπιων ανθελληνων εαμοβουλγαρων μπολσεβικων και τουρκαλβανων μισελληνων σωβινιστων και να διαχωρησουν τη θεση τους απ τους τουρκαλμπανους!
      λεφτερια στην βορειο ηπειρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    19. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

      1. Σωστός αλλά πρώτα να το πείτε να το εμπεδώσουν, ο Ιβάν και ο Γιωργάκης.

        1. Σε ενδιαφέρει τι λέει ο ιβάν και ο Γιωργάκης η ο λαός του ΠΑΟΚ που πρωτοστάτησε σε όλα τα συλλαλητήρια… Εμείς δεν ήμαστε γαυροι και βαζελες να κάνουμε μόκο επειδή το λέει κάποιος πρόεδρος….

    20. Οι Αρβανίτες να ξέρετε είναι και φανατικοί Έλληνες.

    21. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ‘ΕΛΛΑΝΤΑΣ’……
      ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    Comments are closed.