ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ… ΚΕΡΑΚΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ! ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΑΛΑ ΕΑΤ – ΕΣΑ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ Ο Λ Ο Ι – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟ… ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΡΟΣ 2ο

    Κοινοποίηση:
    eeef1e4d712740208a5617fdcbadb8fc

    Η καλοκαιρινή ρααστώνη τελειώνει από αύριο Κυριακή 29 Αυγούστου. Οι “ειδικοί” έκαναν ανενόχλητοι τις διακοπές τους, όπως και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους και πλέον μπαίνουμε στη 2η φάση της υγειονομικής χούντας που έχει επιβάλλει ο Μητσοτάκης.

    Την ώρα που ο κορονοϊός διαψεύδει καθημερινά όλα όσα έχουν πει στο παρελθόν οι ανευθυνοαρμόδιοι (σταθερά υψηλά τα κρούσματα εν μέσω θέρους), ο Μητσοτάκης στήνει σκηνικό ΕΑΤ – ΕΣΑ με τυπάκια να περιμένουν με τη σύριγγα στο χέρι και να “τσιμπάνε” όποιον κινείται.

    Προς επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

    Η κυβέρνηση συζητά ανοιχτά το θέμα της επέκτασης των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Το θέμα συζητήθηκε στον πρωινό καφέ στο Μαξίμου την Τετάρτη και αναμένεται το επόμενο διάστημα, ανάλογα και με το ρυθμό των εμβολιασμών να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και οι τομείς εργαζομένων στους οποίους θα επεκταθεί το μέτρο της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι όποιες ανακοινώσεις αναμένονται στα μέσα Σεπτεμβρίου.

    Πάντως, οι χριστιανοί φαίνεται ότι είναι… υψηλού κινδύνου αφού ήδη από αύριο, κινητά συνεργεία θα πραγματοποιούν πιλοτικά εμβολιασμούς στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη έξω από ιερούς ναούς σε πλατείες.

    Εμβολιασμοί και από ιδιώτες γιατρούς

    Εντωμεταξύ, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί από ιδιώτες γιατρούς.

    Οπως εξήγησε τις προηγούμενες ημέρες ο γγ του υπ. Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, τις επόμενες μέρες ιδιώτες γιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού στους ασθενείς τους αλλά και να προμηθευτούν εμβόλια ώστε να προχωρούν σε εμβολιασμούς στα ιατρεία τους ή κατ’ οίκον, σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα συμμετέχουν 1.000 γιατροί.

    Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα και ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς λέγοντας ότι από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί από ιδιώτες γιατρούς είτε στα ιατρεία τους είτε στα σπίτια των πολιτών. Σημείωσε δε ότι έχουν ήδη γίνει 5.000 εμβολιασμοί.

    Σχετικά με την επάρκεια των εμβολίων, ο υφυπουργός τόνισε ότι είναι διαθέσιμα όσα χρειάζονται για να εμβολιαστεί οποιοσδήποτε αν όχι αυθημερόν, την επόμενη ημέρα.

    Για το μπόλι, βλέπετε, όλα κυλούν ρολόϊ. Για τις φωτιές που ρήμαξαν τον τόπο και τους αφγανούς που έχουν κάνει σουρωτήρι τον Έβρο… έχει ο Θεός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Οι εμβολιασμενοι και οι δήθεν εμβολιασμενοι …ξέρετε ποιοι είστε δήθεν εμβολιασμενοι ..μεταδίδουν και νοσούν ..αλλά όχι από τον ανεμβολιαστο …αλλά από τον εαυτό τους τον ίδιο που προσπαθώντας να αντιμετωπίσει κάποιο ιό θα έρθει σε σύγκρουση με το ανοσοποιητικό του που θα καταρρεύσει και ο ιός θα μεταλλαχθεί ….οι εμβολιασμενοι κανονικά πρέπει να κυκλοφορούν παντού με μάσκα και να κάνουν 2 rapid test την εβδομάδα ….ανεμβολιαστοι παραμείνετε σε αποστάσεις ασφαλείας από τους εμβολιασμενους ..

    2. Εγώ θα πάω σε αυτό το ναό όταν μοιράσουν και χτυπάνε τα τσιπακια της D.A.R.P.A.

      1. ΠΡΟΣΕΞΕ μην χτυπάνε τα τσιπάκια της Α.Ρ.Π.Α.Σ.

    3. Στις δομές των “μεταναστών” γιατί δεν κάνουν το ίδιο να βάλουν συνεργεία να τους εμβολιάζουν ;

      1. γιατι ετσι και παθει καποιος λαθρο κατι θα τους αλλαξουν τα φωτα οι ΜΚΟ

    4. Τι λόγο θα δώσουν στο Θεό;;;;; αν πιστεύουν στο Ευαγγέλιο και στην ιερή αποκάλυψη.

    5. Μην ξεχάσουν να εξηγήσουν στους πιστούς το λόγο για τον οποίο υπάρχει γονίδιο με το όνομα του Εωσφόρου μέσα στο εμβόλιο.

    6. Χρυσοχοΐδης, Άδωνις, Κεραμεως, Μενδωνη ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ στον επόμενο ανασχηματισμό.
      Κικίλιας, Σταϊκούρας θα αλλάξουν θέση

    7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ! ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ , ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.

    8. ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
      ΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ
      ΡΕ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΜΟΥΣΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤOYΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
      Η ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΚΑΛΕΙ SOS

      1. Ποιος στρατός ρε μπετοβλακα; Αφού και εσυ υπηρέτησες εμπιστεύεσαι τους κόπρους τους σαπιοκοιλιάδες με τα φραπογαλα και τους φαντάρους όλη μέρα στο ΚΨΜ;

    9. Οσο θα εχουμε πιεση στο συστημα υγειας τοσο περισσοτερη κλαδοι θα μπαινουν σε υποχρεωτικο εμβολιασμο ετσι οπως εχουν τα πραγματα.
      Και οσοι μεινουν ανεμβολιαστοι θα τους ζητανε δυο τεστ την εβδομαδα απο ενα που ειναι σημερα για να πιεσουν και απο εκει.

    10. Εδώ θα φανεί ποιος θα παραμείνει σταθερός και όχι πρόβατο. Έχει ο καιρός γυρίσματα, αλήτες.

    11. Ιερώνυμε κσι σεραφείμ, αίσχος. Ο ναός του Θεού δεν είναι εκλογικά κέντρα ούτε εμβολιαστικά. Προτείνω εμβολιασμούς, σε όσους σας πιστεύουν, έξω από τις βιλάρες σας. Και μόνο που το εμβόλιο το συστήνουν όλοι οι προδότες πολιτικοί και μητροπολίτες, έχω ένα καλό λόγο να μην το κάνω. Σας ξεφτίλησαν οι μασόνοι και όρισαν ανάσταση το Πάσχα στις 10 και εσείς δίνετε τους ναούς. Προβλέπω λαικές αντιδράσεις αύριο που είναι και οι συγκεντρώσεις κατά του μπολιάσματος.

    12. Δε μας είπαν όμως οι 1000 γιατροί που μπήκαν στο πρόγραμμα, πόσα θα τσιμπάνε για το κάθε μπολιασμα. Α ρε λαμόγια όλα σας, πάνω από όλα το χρήμα. Γιατρουδακια του σωρού.

    13. καλα δε μπορουμε να βρουμε που φυλανε τον θησαυρό τους τα μπολια οι μασονοι και να τα σαμποταρουμε να τα καψουμε ??????

    14. Καλά ας πάνε τώρα το ξέρουν το παραμύθι θα βάλει ο δεσπότης 3 δικούς του να πάρουν εμβόλιο νερού και οι άλλοι κανονικό ξαφνικά όλοι οι εκλησιαζουσες θα έχουν δουλειές σκούπισμα σφουγγάρια πότισμα κλπ μετά μένει το φιλοπτωχο εδώ ο κόσμος που δίνουμε φαγητά εκεί ρε χρεονομαστε τόσο κόσμο τη έγινε ας πιάσουμε της κυρίες που εργάζονται για την φιλοπτωχη εστία όλες γλύφουν το κόκκαλο ξαφνικά η μία στραμπουληξε πόδι η άλλη χέρι ή άλλη έχει κόσμο δεν μπορεί πάτερ κάνε εσύ αγιασμός του Θεού είναι το έχεις ευλογισει και όλας

    15. ρεεεεεεε ουυυυυσσσσσττττ
      καθαρματα ολοι σας διαβολεμενοι.
      απο.τον.θεο να το βρειτε ολοι σας.
      ουυυυυυυσσσσστττ ρεεεεε

    16. ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!

    Comments are closed.