“ΜΑΖΕΨΕ” ΤΟ ORUC REIS Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ – ΚΙΝΗΣΗ “ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑΤΟΣ” ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

    Κοινοποίηση:
    oru-1024x683

    Το τουρκικό σεισμογραφικό πλοίο Oruç Reis επέστρεψε σήμερα σε λιμάνι της Τουρκίας, ενώ απομένουν λιγότερες από δύο εβδομάδες προτού γίνει η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, κατά την οποία θα αξιολογηθεί το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων στην Άγκυρα. Ο Ερντογάν, ως συνήθως, προέβη σε μια κίνηση “καλής θέλησης” προκειμένου να μην του επιβληθούν κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Το υπουργείο Ενέργειας της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα ότι το ερευνητικό πλοίο ολοκλήρωσε αποστολή που άρχισε τη 10η Αυγούστου. “Το πλοίο μας, το οποίο συνέλεξε 10.995 χλμ 2D σεισμικών δεδομένων, επέστρεψε στο λιμάνι της Αττάλειας”, ανέφερε το υπουργείο μέσω Twitter.

    H εταιρεία δεδομένων εντοπισμού πλοίων Refinitiv επιβεβαίωσε ότι το Oruc Reis επέστρεψε σε λιμάνι της Αττάλειας σήμερα το πρωί. Τα δεδομένα της εταιρείας δείχνουν επίσης ότι το τουρκικό πλοίο-γεωτρύπανο Yavuz βρίσκεται σε ύδατα κοντά στη νότια ακτή της Τουρκίας, ενώ το σεισμογραφικό Barbaros Hayreddin Pasa εξακολουθεί να βρίσκεται στην θάλασσα νότια της Κύπρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Σε αγαστή συνεργασία πάντα με την γκιόσα του Βερολίνου.

    2. Τα γνωστά τουρκικά παιχνίδια ! Το μαζεύουν για μερικές ημέρες, για να μην υπάρξουν κυρώσεις στην σύνοδο Κορυφής της ΕΕ . Να κάνουν και κάποιες εργασίες συντήρησης ,για να το βγάλουν μετά από μερικές ημέρες συνοδεία πολεμικών πλοίων για να κάνουν πάλι τα ίδια! Τώρα θα δούμε εάν οι Ευρωπαίοι είναι ΧΑΠΑΤΑ και μασήσουν ή όχι και θα επιβάλουν τις κυρώσεις στην Άγκυρα !

    3. Παει για servis .λαδια ξυδια φρενα. Ο κυβος ερριφθη!!!

    4. Καθηστε ανδρεικελα και περιμενετε απο την παλιοπροβατινα του Βερολινου να επιβαλει κυρωσεις στους Τουρκους!!!!!! Θα περιμενετε για πολυ!!!!!! Και αν ακομα επιβαλει θα ειναι της πλακας!!!!!!!! Η χωρα χρειαζεται ισχυρες Ε.Δ. και αμυντικη Βιομηχανια να γινει αυταρκης κατα το δυνατον και να μην εχει αναγκη κανενα!!!!!!!!! Να γινει αν μπορει σαν το Ισραηλ!!!!!!! Χεστηκε η ΕΕ για την Ελλαδα!!!!!! Οι Ευρωπαικες χωρες δεν κινδυνευουν, η Ελλαδα εχει κακους γειτονες!!!!!!! Αλωνιζε το Oruc Reis μεσα στην Ελληνικη υφαλοκριπιδα και οι γελοιοι υποτακτικοι καθονται και το βλεπουν!!!!!!! Φτανει πια η υποχωρητηκοτητα απεναντι στους Τουρκους, γι’ αυτο εχουν αποθρασυνθει, αν δεν μπορειτε παραιτηθητε!!!!!!!!!

    5. Μας δουλεύουν Ερντογάν και Μητσοτάκης, δεν είναι δυνατόν να γίνεται τέτοια προπαγάνδα και εμείς να το ανεχόμαστε στα τέσσερα.

      1. Άντε καλέ που δεν είναι δυνατόν! Πόσο καιρό μάς την τρίβουν στη μούρη κι εμείς (μάλλον) μαλακιζόμαστε;;;

    Comments are closed.