ΜΑΓΚΑΣ- ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ – ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

    Κοινοποίηση:
    κουλης

    Βίαιες επαναπροωθήσεις των παράνομων μεταναστών στο έδαφος της Λευκορωσίας ψήφισε το κοινοβούλιο της Λιθουανίας και μαζί κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα σύνορα της χώρας με τη Λευκορωσία και σε καταυλισμούς που φιλοξενούν μετανάστες οι οποίοι φθάνουν από εκεί.
    Στην Λιθουανία, προφανώς δεν αισθάνονται προσβεβλημένοι με τα «pushbacks», όπως ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης ο οποίος αντέδρασε υστερικά όταν του είπαν ότι η Ελλάδα κάνει επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών!

    Στο αστείο είναι ότι οι Βρυξέλλες στηρίζουν απόλυτα τα pushbacks των βαλτικών χωρών και της Πολωνίας! Ίσως γιατί δεν επιστρέφουν οι παράνομοι μετανάστες στην… Τουρκία, αλλά στην Λευκορωσία!

    Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που αρχίζει απόψε τα μεσάνυχτα, νύχτα Τρίτης προς Τετάρτη, και πρόκειται να διαρκέσει ένα μήνα, επιτρέπει στους συνοριοφύλακες να χρησιμοποιούν «ψυχικό εξαναγκασμό» και «αναλογική χρήση σωματικής βίας» για να αποτρέπουν τους παράνομους μετανάστες να εισέρχονται στη Λιθουανία.
    Τα κράτη μέλη της ΕΕ κατηγορούν τη Λευκορωσία ότι ενθαρρύνει παράτυπους μετανάστες από τη Μέση Ανατολή, το Αφγανιστάν και την Αφρική να διασχίσουν τα σύνορα για να περάσουν στο έδαφος της ΕΕ σε εκδίκηση για τις κυρώσεις σε βάρος του Μινσκ για τις καταχρήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Η κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη Λιθουανία απαγορεύει κάθε μετακίνηση σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από τα σύνορα της Λευκορωσίας, εκτός αν αυτή επιτραπεί από τους συνοριοφύλακες. Κινητά τηλέφωνα μπορούν να αφαιρούνται από μετανάστες και οι δημόσιες συγκεντρώσεις κοντά στα σύνορα και στους καταυλισμούς μπορεί να απαγορευθούν.
    «Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι αναγκαία για την χρήση έκτακτων μέτρων προκειμένου να εξαλειφθεί η σοβαρή απειλή που θέτει για την κοινωνία η μαζική εισροή αλλοδαπών», αναφέρεται στην πρόταση που υποβλήθηκε ενώπιον του κοινοβουλίου.

    Τα μέτρα θα αποτρέψουν επίσης οποιονδήποτε επιδιώξει να βοηθήσει μετανάστες, δήλωσε η πρωθυπουργός Ίνγκριντα Σιμονίτε στο κοινοβούλιο.

    «Οι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται (κοντά στα σύνορα) θα μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν, αλλά όσοι θέλουν να φθάσουν εκεί, όπως για παράδειγμα, για να πάρουν μετανάστες και να τους μεταφέρουν σε άλλη περιοχή — θα είναι πιο δύσκολο για αυτούς να το κάνουν», είπε η Σιμονίτε.

    Η Λιθουανία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι μεταφέρει στρατεύματα στα σύνορα της Λευκορωσίας για να προετοιμαστεί για μια πιθανή εισροή μεταναστών.
    Το ίδιο έχει κάνει και η Πολωνία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Λουλαρα στο χω ξαναπει χιλιες φορες! Το επικοινωνιακο σου ειναι για κλαμματα αλλαξε το οσο ειναι καιρος! Εισαι που εισαι δεν εχεις και συνεργατες! Σε παρασυρουνε συνεχεια σε τραγικα λαθη! Πες τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη στον Ελληνικο λαο για τις μαυρες μερες που περναει οπως καποτε το ειπε ο Χαριλαος Τρικουπης!

    2. @Αντινεοταξιτης καποτε ειχα δημοσιευσει εδω ενα σχολιο που αφορουσε το αληθινο ποσοστο Ελληνων στο εκλογικο σωμα,σε συνδυασμο με τις εκλογικες νοθειες που συντελουνται σε παγκοσμιο επιπεδο,ποσο μαλλον στο προτεκτορατο γερμανων εβραιων αμερικανων.Θεωρειες συνωμοσιας; θα δειξει το μελλον.

    3. ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ (300+1μια) ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΙ, ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΙ & ΣΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΦΕΛΗ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ. ΚΡΙΜΑ.

    4. ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (300+1ΜΙΑ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΤΡΑΒΑ ΚΟΥΠΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ.
      ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΗΝΑΒΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΓΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

    5. Τσυριζεα του εξωτερικού ήταν αυτή !

    6. Πάνε να το παίξουνε πατριώτες οι πρώην μακεδονομάχοι που δεν τολμάνε να πούνε ότι τους μετανάστες τους στέλνει ο ερντογάν και μιλάνε για …εργαλοιοποιήσεις στο προσφυγικό! Που οι έλληνες θέλουν ράπιντ τεστ για τα υπεραστικά λεωφορεία και οι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ελεύθερα. Εμάς τους δεξιούς τους χάσατε προδότες. Αναζητήστε ψήφους στους λαθρομετανάστες και την λοατκι κοινότητα που συζητάτε να κάνουν και γάμους! Γρήγορα στην αμάλ και μετά στο τζαμί που ανοίξατε όπου εκεί δεν μιλάτε για κορονοιό, μόνο στην εκκλησία φαίνεται υπάρχει. Ούτε στα γήπεδα του μαρινάκη και του αλαφούζου που ο πρωτοσάλτε δεν λέει κουβέντα για τα γήπεδα!

    7. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Θ Α ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΜΟΝΟΝ Ε Γ Ω

    8. Οφθαλμοφανες πως ηταν στειμενο.. Μια κοτα λυρατη σαν αυτο το μιασμα δεν αντιδρα ετσι.. Το πολυ πολυ να κατουριθει απο το φοβο του!! Αυτο το υποκειμενο θελει σκοτωμα μετα λιθοβολισμο

    9. Πουστροκούλη γ@μιέσαι!! Θα σε θάψουμε στις εκλογές πούστη και αυτό στο γράφει κάποιος έκανε την μέγα μ@λ@κία και σε ψήφισε, οικογένειες ολόκληρες είμαστε και θα σε θάψουμε

    Comments are closed.