ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ ΓΚΙΚΑΣ – ΑΛΛΑ 9.342.040.00€ “ΑΡΠΑΞΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ BIG FARMA. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΣΕΠΩΣΕΙ 24.921.667.00€ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ “ΨΗΣΕΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ – ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ – ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    μαγιορκινης


    ΠΗΓΗ: GREEK NEWS(youtube)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Ακομα ασχοληστε με τέτοιους γιατρούς σκουπίδια; Αν αυτός είναι γιατρός εγω ειμαι πυρηνικός φυσικός…ειναι τόσο γελιο να ακούνε τέτοιους γιατρούς να σου συστήνουν εμβόλια τα οποία να κολλας ,να μεταδίδει και μπορεί και να πεθάνεις; ποιος λόγος να το κανεις; Μα όσα εμβόλια πωλούνται τετοια ειναι και η μίζα….πάρτε το χαμπάρι…όσο ο άλλος σου λέει εμβολιασου για το καλό σου….το προϊόν εισαι εσυ ο ίδιος….

    2. Αφού μπορεί τ αρπάζει
      Ξέρετε πόσοι από αυτούς που τον βρίζουν αν ήταν στη θέση του θα τα άρπαζαν ομοίως;;;
      Γι αυτό ο Θεός μας τιμωρεί .
      Σωματάρα όμως που την έκανε ο πεφτουλας
      Δε ξέρω αν το παρατηρήσατε.
      Το κεφάλι του πάντως μου θυμίζει κεφαλή από σκόρδο.
      Δε ξέρω γιατί

    3. Θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με τον κουλη .

    4. Ο/Η Εις υγείαν των εμβολιασμένων (που πιστεύουν ότι τους έσωσε)! λέει:

      Μην τα αδικείτε τα παιδιά. Δουλέψανε… Τόση προπαγάνδα κάνανε…Τόσα ψέματα είπανε…Να μην έχουνε και μια αξιοπρεπή ανταμοιβή; Έπειτα 25 εκατομμυριάκια τι είναι για την Βig Pharma που κέρδισε δις από τα μούφα εμβόλια;

    5. Π@υστροκούναβο θα σε γλεντήσουν καλά στην μπουζού τα λαθροπιθήκια…

    6. Αυτό το σίχαμα που τον ψιφησαν κάτι σιχαμένοι βρωμιάρηδες Έλληνες, αποφασίζει ΠΙΟΣ ζη και ΠΙΟΣ πεθαίνει, φτου σας γουρούνια

      1. Βρωμιάρηδες Έλληνες αγράμματοι που δεν ξέρουν πως γράφεται το ποιός……..
        Γουρούνια…..

    7. Λοιπον καπου 25-30 Αυγούστου θα εχουμε πολλά κρούσματα θα γινει χαμός με πολλούς θανάτους οσο εμβολιάζονται τοσο θα πεθαίνει ο κόσμος η κατάσταση θα ξεφύγει θα το δείτε στις ειδήσεις οσοι κανατε εμβόλιο εσείς και συγγενείς σας θα έχετε απώλειες κυνηγήστε αυτούς που σας κοροϊδεύουν εδω και 2 χρόνια κυνηγηστε εκείνους τους γιατρούς που σας προέτρεψαν και σας προτρέπουν ακόμα να κάνετε δόσεις!!!

    8. ΣΑΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

    9. Να διαβάζεις 20χρονια ιατρική να κάνεις και 2διατριβες για αρχή. Μετά το συζητάμε

    10. Έξτρα μπόνους για την πώληση εμβολίων.Βρίσκει μ@λ@κες σαν αυτούς που πάνε και τρυπιουνται και κονομαει εκατομμύρια. Εμβολιασμενος, ο σύγχρονος μ@λ@κας άνευ σκέψης και κρίσης. Ο μ@λ@κας που θα φάει την φόλα και θα πιστέψει ότι ναναι αρκεί να το πουν στις ειδήσεις του. Όξω μουσχαροι που έχετε ακόμη δικαίωμα ψήφου, όξω ξεφτίλες που μια ζωή μας παίρνετε στο λαιμό σας, ηλιθιοι.

      1. Ετσι ακριβως φιλε,οι ηλιθιοι καθοριζουν το δικο μας βιοτικο επιπεδο μονο και μονο επειδη ειναι η πλειοψηφια.
        Τραγικο αλλα δυστυχως ισχυει.

    11. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥΣ!!!

    12. Μα αυτό είναι άνω ποταμών, είναι άνω ποταμών βεβαίως βεβαίως, κυριεεε… κύριεεε…. (Γκίκας) Γκίκας βεβαίως βεβαίως…..

    13. Καθάρματα μπλε συριζαίοι, οι μεγαλύτεροι καταχραστές δημόσιου χρήματος

    14. Κασιδιάρη και ξερό ψωμί για να δω τους τριακόσιους στην φυλακή.Αν δεν τους δω στο κελί και με όλα τα κλεμμένα στα χέρια του Ελληνικού λαού δεν θα ηρεμήσω.Δεν ψήφισα ποτέ μέχρι σήμερα τώρα όμως θα ρίξω Κασιδιάρη και μάλιστα δαγκωτό.Η αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και η πολιτική του Κασιδιάρη θα τους χώσουν στη φυλακή και τους 300.

    15. Όσοι υποστηρίζετε τα καθάρματα που τρώνε με χρυσές μασελες ,όταν έρθει η ώρα θα πάτε μαζί τους στον αγύριστο.

    16. Δεν βρίσκεται ένας ,να τους πλακώσει στο ξύλο ,ενας φτάνει

    17. Εσείς όλοι οι τσιφτετέλληνες φταίτε για αυτό το χάλι. Εσείς καταστραφήκατε από μόνοι σας ανέχοντας όλους αυτούς τους αγύρτες για εμβόλια, θανατηφόρους ιούς, πανδημίες και πράσινα άλογα του ΠΑΣΟΚ!!!
      Είστε άξιοι της μοίρας που εσείς ορίσατε με το να υποκύπτετε στους απατεώνες ψευτο γιατρούς. Ενας Θεός ξέρει ποιος και πως ονομάστηκαν καθηγητές, όλα αυτά τα αποβράσματα.
      Τώρα, θα πρέπει να φάτε όλο το πιάτο. Από Οκτώμβρη θα αρχίσουν τα όμορφα. εχετε να φάτε πο@τσα που θα παραμιλάτε. Εάν έχετε τα αρχ@δια κυνηγήστε τους, αλλιώς ………..

    18. Τα πήρε, μέσω της χρηματοδότησης των φαρμακευτικών εταιρειών, σε Πανεπιστημιακά προγράμματα, για υποτιθέμενους ερευνητικούς σκοπούς κατά των μεταλλάξεων, των υπομεταλλάξεων του ιού, κλπ. ανοησιών, ώστε να υπάρχει μια νομιμοφανής κάλυψη για τις υπηρεσίες του, στην προώθηση των εμβολίων.
      Με τον ίδιο τρόπο, δλδ μέσω προγραμμάτων, μπουκώνονται για το πλασσάρισμα των εμβολίων, και οι λοιποί, “ειδικοί”.

    19. Τί πρέπει να κάνω βρε παιδιά να βγάλω κι εγώ κάτι. Ζαλίστηκα. Αλήθεια υπάρχουν τέτοια ποσά; Πώς το κάνουν που πως;

      1. Άμα κάνεις αίτηση σε φιλανθρωπικό σύλλογο κυριων(μασονες δηλαδή)κ είσαι εχεμυθη,σε ένα χρόνο θα σε παρακαλανε-χωρις ίχνος υπερβολης-να σου δώσουν τσουβαλια λεφτά.

    20. όταν ομιλεί ο ντιΓΚΙνταγΚΑΣ, έτσι μου ακούγεται η φωνή, δια τούτον τον λόγον ομιλεί.

    21. Ανέκαθεν στα πανεπιστήμια οι έρευνες που είναι συνήθως του κώλου τα 9μερα δίνουν και παίρνουν από καθηγητές στην πλειοψηφία μασόνοι για να παίρνουν κονδύλια, πάντα και παντού τα συμφέροντα! παίζει μεγάλο φαγοπότι στις επιστημονικές έρευνες και δούλεμα… πόσω μάλλον τώρα με τον κοροιδοιό… τρελό πάρτυ!

    22. Η παγώνη ο βασιλακόπουλος ο τζανάκης ο τσιόδρας και υπόλοιποι άλλοι καθώς και τα καθεστωτικά μμε πόσα άρπαξαν για να διαφημήζουν τα έμβολια του θανάτου : , και συ νεοέλληνα ραγιά να τούς ακούς και να τους ψηφήζεις , και φυσικά να μη ξεχάσεις την 4η αλλά και την 5η δόση που έρχετε

    23. Ολοι στη Ν.Δ κυκλοφορούν με τις κουτάλες στα χέρια

    24. Γιαυτο ψηφιζουμε Ελληνες για να στειλλουμε ολα αυτα τα λαμογια εκει που πρεπει

    25. Καλά τι έκανε αυτός και πήρε 25 εκατομμύρια ευρώ? Το φάρμακο κατά του καρκίνου ανακάλυψε?

    26. Υπάρχει και κάτι πολύ πιο τραγικό από τα 24 εκατομμύρια που τσέπωσε ,οι χιλιάδες ψυχές που πεθάνανε , λεφτά που έρχονται από θανάτους πάλι σε θανάτους πάνε

    27. …..Ακαταδιωχτο καραλαμογιο! Εχει ο καιρος γυρισματα ομως! Χιλιαδες συνανθρωποι μας χαθηκανε τζαμπα!

      1. ναι, επειδη υπαρχετε εσεις οι λιγοι αρνητες και διαδιδετε ψευδεις ειδησεις

        1. 😂😂😂 αντε καλή ξαφνικίτιδα να έχεις και σύντομα!

        2. οταν τα τιναξεις απο ξαφνικιτιδα.εμεις οι αρνητες θα κανουμε παρτυ.
          iq ραδικιου -και αν.

    Comments are closed.