ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ! ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ “ΣΠΙΤΙ” ΤΟΥΣ – Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    Λιβύη_0

    Πριν από λίγα λεπτά ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο στρατόπεδο του Yarmouk στην Τρίπολη. Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύει η Αντίσταση του Λιβυκού λαού στους Τούρκους εισβολείς Abu Saleem Defenders, η έκρηξη έχει κοστίσει τη ζωή σε αδιευκρίνιστο – μέχρι στιγμής – αριθμό μισθοφόρων του Ερντογάν και Τούρκων στρατιωτών.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Πάντα τέτοια..Benjamin Natanyahu 🤠 και με γεια σας..

    2. ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΡΌΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ…

    3. Ολη η ιστορια της τουρκιας ειναι γεματη μισθοφορους.
      Πριν το 1821 ειχαν τους γεννιτσαρους
      Το 1821 ειχαν τους τουρκαλβανους
      Το 1922 τους κουρδους
      και σημερα τους τζιχαντιστες

      παντα εβαζαν αλλους,γιατι οι ιδιοι ειναι θρασυδειλοι

    4. τωρα ειναι η ευκαιρια των απανταχου εχθρων της τουρκιας, που ειναι πιασμενη με εμας…, οπου αλλου ( λιβυη, ιρακ, συρια, κυπρος , αφρικη, κλπ ) υπαρχουν τουρκικες εγκατ/σεις, ειναι ευκαιρια να καταστρεψουν οτι βρουν ( αψυχο και εμψυχο υλικο ), μονο ετσι θα αναγκαστει να μαζευτει και να λογικευτει.

    5. Συμφωνώ απόλυτα, όλα αυτά τα ανθελληνικά σκουπίδια πρέπει να αφανιστούν, έπρεπε να κυκλοφορεί ανανδοίαστα ελεύθερη και στα κανάλια η Ρεπο@@στη, ο Βερέμης, ο αρχιπροδότης καταστροφέας γερμανοτραφής Εβραίος Σημ@@της, ο ανισόρροπος Παπανδρ@@υ που κατέστρεψε την Ελλάδα, μας σιδεροέδεσε στους άθλιους Ευρωπαίους .Κατ΄αρχήν όλοι αυτοί δεν είναι ελληνικής καταγωγής, απ΄όλους εμας εξατρτάται αν καθαρίσουμε την πατρίδα μας από την κόπρο του Αυγείου….και από όλα τα εγκληματικα στοιχεία που μας κουβάλησαν και μόλυναν την ιερή πατρίδα μας κατά πώς διέταξε ποια; η καγκελάριος της ανθρωποβόρας Γερμανιας που αιματοκύλησε τον κόσμο….Πόσο σάπιο είναι το ¨σύστημα” Θεεέ μου!!!!!

    6. Φαντάροι σκοτώθηκαν, όχι καραβανάδες τούρκοι που με τη θέλησή τους πήγαν εκεί.

    7. Ετσι. Βεντουζα βεντουζα.

    8. (Μεγάλη) δύναμη η Τουρκία, συνεχώς της διαλύουν τις στρατιωτικές της εγκαταστάσεις χωρίς να πάρει χαμπάρι. Μόνο λόγια και φασολάδα είναι οι Μογγόλοι.

    9. Όποιος πολλά καρβέλια ονειρεύεται, αυτό τελικά παθαίνει. Μη ξεχνάμε τι έλεγε ο Ταγίπ, οτι οι Έλληνες θέλουν να πατούν πιο πέρα από ότι φτάνει το πόδι τους. Τα δικά του όμως ποδάρια έχουν γίνει σαν του Τιραμόλα.

    10. Όποιος μπαίνει σε ξένα χωράφια αυτά παθαίνει, προλαβαίνουν να βάλουν μυαλό.

    11. Είπαμε, όπως προχθές στην Ιντλιμπ έτσι και σήμερα, δεν θα ξέρουν – κυριολεκτικά όμως – τι τους έρχεται και από που τους έρχεται. Πολύ αέρα πήρανε, μεγάλη γλώσσα βγάλανε, θα τους κοπεί από την ρίζα!!!! Υγ. Στανταρακι. Εάν κάνουν κίνηση εναντίον μας, στα δύο πρώτα λεπτά έχουν χάσει 4 υποβρύχια.. Ή θα σταματήσουν τώρα τις προκλήσεις ή θα συντριβουν. Από ιρακ μέχρι Λιβύη και από Έβρο μέχρι Κύπρο.

    12. Οπου και να πανε μπλεκουν ασχημα οι μογγολοι.

    13. Το τέλος είναι κοντά. Αλίμονο σ αυτούς που δεν το βλέπουν, Τούρκοι και Έλληνες.

    14. Xaxaxa σιγά ρε αδερφούλη…. πω πω πω πολλά αίματα!!!

      1. Έχεις δίκιο, εάν δεν μαζευτεί ο μογγολος είδωλολάτρης αυτό που βλέπεις δεν θα είναι τίποτα. Θα πληρώσει πολύ ακριβά για ότι έχει κάνει στην Λιβύη στην Συρία στο Κουρδιστάν. Οι Τούρκοι που ζητάνε πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα συνεχώς κάτι ξέρουν. Εάν δεν αλλάξει μυαλά, η Τουρκία διαμελιζεται…

    Comments are closed.