ΛΑΘΡΟ, ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΣΩΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΝΔ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

    Κοινοποίηση:
    εωρος

    Yποσχεθήκαμε να λέμε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, με σκοπό την ταχύτερη αφύπνισή του και την απαγκίστρωσή του από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

    Λάβαμε τις παρακάτω φωτογραφίες από πολίτες του Νομού Έβρου. Εικόνες που προκαλούν σοκ, αποτροπιασμό και αγωνία για το μέλλον. Δεκάδες εκατοντάδες λαθρομετανάστες περνούν καθημερινά την συνοριακή γραμμή και καταλήγουν με την βοήθεια ΜΚΟ, κρατικών παραγόντων και διακινητών στην ηπειρωτική Ελλάδα. Μια βραδυφλεγής βόμβα, έτοιμη να εκραγεί. Όλα αυτά στο χωριό Ισαάκιο του Νομού Έβρου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

    Ονόματα διακινητών με ελληνικό νούμερο τηλεφώνου!

    Το Ισαάκιο βρίσκεται 4,5 χλμ. Β.-ΒΑ. του Διδυμοτείχου, προς τη μεθοριακή γραμμή με την Τουρκία και τον ποταμό Έβρο. Παλιότερα, επί τουρκοκρατίας, αναφερόταν ως “Ισάκ Πασά” και συμμετείχε στο ξεσηκωμό της περιοχής την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με πρωτεργάτη τον αγωνιστή Γεώργιο Λιόλογλου. Η προσπάθεια αυτή κατέληξε σε αποτυχία, μετά την ήττα των επαναστατικών δυνάμεων στη Μάχη του Σαλτίκιοϊ και το χωριό καταστράφηκε ολοσχερώς από τον Τούρκο προύχοντα Χατζηεστρέφ αγά.

    Ταξιδιωτικά έγγραφα διάσπαρτα και πεταμένα παντού – γιατί άραγε;

    Μεταξύ άλλων, βλέπουμε χιλιάδες πεταμένα ρούχα και σκουπίδια, ταξιδιωτικά έγγραφα, διπλώματα και ταυτότητες, που αποδεικνύουν περίτρανα την μεγάλη μπίζνα των δουλεμπόρων που πληροφορούν και καθοδηγούν τους λαθρομετανάστες συνεπικουρούμενοι από τις εγχώριες ΜΚΟ, ώστε να δηλώνουν ότι ηλικία, εθνικότητα και ονόματα θέλουν ώστε να έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση. Ένας υβριδικός πόλεμος – μαχαιριά στην καρδιά της πατρίδας μας.

    Για να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική πρέπει να ξεκουμπιστούν οι ανθέλληνες της ΝΔ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ολα τα σκ@@@τα,σκ@@@τα αφηνουν.Τι θα αφηναν ….. ;;; Τα κανει αορατα ;;

    2. λάθρο, βρωμα και κονόμα
      που είστε Έλληνες; ακόμα σας κυβερνά ο Κ.Μ;
      Τι νέα από την πολιτική κίνηση;

    3. Στο κέντρο του Πειραιά λίγα μέτρα από την ασφάλεια έχουν νοικιάσει ΜΚΟ (με την βοήθεια και της δημοτικής αρχής) τριωροφες, τετραωροφες πολυκατοικίες ως δομές σε«ανήλικα προσφυγοπουλα» οι οποίοι «ανήλικοι» κυκλοφορούν με BMW μετά τα μεσάνυχτα, με ντύσιμο που φυσάει, ολοκαίνουργια ρούχα, κινητά μεγαλα και ένας θεός ξέρει τι ασχολίες έχουν μεταμεσονύχτιες ώρες. Δεν τολμά να βγει κάποιος από το σπίτι του όταν μένει κοντά σε αυτές τις δομές και έχει κάποια ανάγκη αυτές τις ώρες. Τα «ανήλικα» κυκλοφορούν σε ομάδες. Η χώρα εάλω εκ τω έσω και χωρίς ντουφεκιά. Αλήτες, προδότες, κλέφτες, ανώμαλοι, πισωγλεντηδες πολιτικοί που κατεστρεψαν την χώρα. Ψηφίστε Κασιδιάρη και όσοι δεν συμφωνούν με την ψήφο στον Κασιδιάρη και έχουν τους ενδοιασμούς τους, ας θυμηθούν το ρητό ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος δικός μου.

    4. ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΕΔ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΑΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ 750 ΕΥΡΩ.

    5. έφεραν τον πολιτισμό τους, κάτι που επεδίωκε ο τσίμπλας και η αριστερή νδ. Με αυτό τον πολιτισμό θέλουν να μας μπολιάσουν σώνει και καλά. Κι εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι να τον αποδεχτούμε … σαν κάτι φυσιολογικό, όπως πχ τα ρομά, τα κοάτκια, τους αλληλέγγυους … θα τα πούμε στην κάλπη … δεν ξεχνάμε … μαύρο θα φάτε, ίδιο χρώμα με τους αράπηδες που μας κουβαλήσατε …

    6. κιμ γιονγκ ουν χρειαζεται να ξεβρωμισει ο τοπος…

    7. Όλοι οι λαθροεποικοι αφόδευουν όπου ναναι…παρότι μπορούν να πάνε σε τουαλέτα π.χ. καφετέριας…το κάνουν επίτηδες για να τους δώσουν τζάμπα σπίτι με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμενων..

    8. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ ! ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ !
      ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!!
      ΑΙΣΧΟΣ !!!!

    9. Όλοι οι πολιτικοί του δημοκρατικού τόξου από το 92 και μετά είναι για κλωτσομπουνιδια, για αυτήν την Ελλάδα σκοτώθηκαν και πολέμησαν οι πρόγονοι μας για να την λημενονται Βαλκάνιοι και μουτζαχεντιν

    10. Από όπου περνούν τα λαθροσκουπίδια,αφήνουν βρώμα και σκουπίδια

    11. Άμεσα να συλληφθεί ο αρχιμαφιοζος Κούλης μαζί με αυτούς πού τόν στηρίζουν καί να δικαστούν για εσχάτη προδοσία.

    12. Εκτός από τους λεχρίτες της Ν.Δ.,να ξεκουπμιστούν οι του Συριζα,του Πασοκ,του Μερα 25 και τα Κομμούνια

    13. γιδια ελλαδιστανοπιθηκια…ψηφιζετε π@υστοκρατικο τοξο χρονια τωρα,,,περαστικα σας και σκασμος

    14. Το περιβάλλον με τα σκουπίδια, είναι όπως ακριβώς είναι στις χώρες απ όπου προέρχονται.. Δεν αρρωσταίνει αυτός ο παράνομος πλυθησμος, έχουν αντισώματα από την μέρα που γεννιούνται.. μια βόλτα Καμπούλ , καρότσι , βομβαη θα σας πείσει…
      Στο άλλο σκέλος λέτε ότι προ Μητσοτάκη ήταν όλα καλά; Μπράβο ρε δημοσιογράφαρες

    15. “““ ΛΑΘΡΟ, ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ““““ Μονο ο Έβρος;;;; Ολο το -σταν ειναι ετσι. Επειδη τα τουριστικά μέρη δινουν την πλαστη εικονα οτι ειναι «παράδεισος;;;»

    16. Ο Έλληνας έχει μόνο τις εξής επιλογές:
      Η να σωθεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί διότι οι 300 Gangster της Βουλής στην υψηλή ιεραρχία των Ε.Δ έχουν βάλει δικά τους άτομα ώστε να τα ελέγχουν στη συνέχεια μπορεί να σωθεί με το να κυνηγήσει και τους 300 να τελειώνει η ιστορία κάτι που μπορεί να γίνει αλλά προφανώς ο Έλληνας δεν το κάνει γιατί φοβάται και είναι δειλός σκέφτοντας πώς θα τον πιάσει η αστυνομία και θα τον βάλει στη φυλακή για να καταλάβετε τι εννοώ λείπει η τόλμη και το θάρρος και το επόμενο είναι να βγάλουν με 30% κατευθείαν τον Ηλία Κασιδιάρη γιατί τουλάχιστον σε ότι αφορά το μεταναστευτικό αυτός θα καθαρίσει τη χώρα σε χρόνο μηδέν.Δεν υπάρχει καμία απολύτως άλλη επιλογή.Αν υπάρχει μπορείτε να απαντήσετε πάρα πολύ απλά στο σχόλιο μου αυτό για να δω και εγώ μήπως δεν έχω αντιληφθεί κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση.

    17. Στα παλιά σας βίντεο λέγατε για κίνδυνο από ισλάμ και τότε γινότατε το ένα εκατοστό από όσα γίνονται σήμερα! Σήμερα καθημερινές πορείες πακιστανών, πακιστανική σημαία στη μάνη, η μυρτώ σε αναπηρικό καροτσάκι και ο πακιστανός έπνιξε την 17χρονη και είπε ότι μίλησε άσχημα για το κοράνι. Α ρε τι κάνατε για ένα υπουργείο εσείς που λέγατε τόσα πύρινα λόγια κατά του ισλάμ! Και μιλάγατε για Ελλάδα! Εσείς οι ίδιοι, προ υπουργείου!

    18. Βγάλτε έξω τον Ηλία Κασιδιάρη να δείτε σε ενα χρόνο δεν θα υπάρχει λαθρο στην χωρα θα ξεβρομισει αυτον τον τόπο και απο αλλα προβληματα που οι σημερινοί πολιτικοι αγνοούν εσκεμμένα

    Comments are closed.