Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ: “ΜΕΛΟΝΙ ΑΠ’ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ Η ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ, ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ”. ΘΑ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mpogdanos- xios

    Ο Κώστας Μπογδάνος, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στους Ραδιομακελάρηδες.

    Είπε πολλά…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Μόνο Αφροδίτη Λατινοπούλου. Ευτυχώς που έφυγε από το κόμμα του Μπογδάνου. Είναι η μόνη που λέει τα πράγματα με το όνομα τους, πατριωτικά με αγάπη για την Ελλάδα και χωρίς ακρότητες και ύβρεις όπως κάνουν κάποιοι κάποιοι φυλακισμένοι.

    2. Ο μπόγδανος και ο βελόπουλος τζήμερος και κρανιδιώτης όλοι τους είναι του συστήματος και προέρχονται απο την νδ.ούλα , καμμία εμπιστοσύνη να μην έχετε σ’ αυτούς , δαγκωτό όλοι κασιδιάρης ο μόνος αξιόπιστος πατριώτης

    3. Μπογδανο συρε καλυτερα στο παλιο σου αφεντικο στο ΣΚΑΙ για καμμια εκπομπουλα! Ο κ.Κασιδιαρης εχει αποδειξει επανηλειμμενα οτι ειναι Ελληνας και Πατριωτης! Εσυ γιαλαντζι δεξιος! Τελειωνε γιατι αρκετα μας εχεις απασχολησει!

    4. Ψηφίζουμε όλοι Μπογδάνο σε περίπτωση ακύρωσης Κασιδιάρη.

    5. Μπογδανε για πες μας τελικα ειδες μαυρο ευζωνα?

    6. Ο Μπογδανος δεν θα αναφερεται στον Κας ως Ηλια…κ.Κασιδιαρη θα τον αποκαλει.Τον επιασε και ο πονος για το κομμα μηπως αποκλειστει αλλα μια χαρα ψηφιζε τις τροπολογιες Βοριδη το 2021 οπου δεν μπορει να ειναι αρχηγος κομματος….Νομιζει οτι θα τον στηριξουμε κιολας τον λαγο της ΝΔ….Καλα ποσο απελπισμενος ηταν ο Μητσοτακης που νομιζει οτι αυτος και μερικοι αλλοι θα κοψουν ψηφους του Ηλια; Ας ξαναβγει στην πλατεια βικτωριας μαζι με τον Ηλια να δουμε ποιον θα αποθεωνουν και ποιον θα γιουχαρουν

    7. Ο Μπογδάνος θα σώσει την Ελλάδα παιδιά, αυτός μαζί με τον Σώρρα. Είναι οι Μέγα Αλέξανδροι της εποχής μας.

    8. Περαστικά σου Μπογδάνο, κανένας δεν τρώει κουτόχορτο. Το πολύ να πάρεις καμιά ψηφο απο τον βελοπουλο.
      Αρε τσιρακια του συστήματος……

    9. Και συμπληρώνω: … στην εν λόγω σύναξη, ακόμη και ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου, τον οποίο κάλεσαν επί τούτου, αισθανόταν εμφανώς άβολα (βλ. σχετικά youtube)!

    10. Δηλαδή αυτό το γλοιώδες υποκείμενο θα σώσει την Ελλάδα; Και επειδή έχουμε μνήμη, από την ΝΔ δεν έφυγε, ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ! Ας ρίξει κάποιος μια ματιά στα στελέχη του Μπογδάνου (βλέπε κοπή πίτας) και θα γελάει για τα επόμενα 2 χρόνια!… (Ακόμη και ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου που παρευρέθηκε στη εν λόγω σύναξη, αισθανόταν εμφανώς άβολα!)

    11. Δηλαδή αυτό το γλοιώδες υποκείμενο θα σώσει την Ελλάδα; Και επειδή έχουμε μνήμη, από την ΝΔ δεν έφυγε, ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ! Ας ρίξει κάποιος μια ματιά στα στελέχη του Μπογδάνου (βλέπε κοπή πίτας) και θα γελάει για τα επόμενα 2 χρόνια!…

    12. Τι να πει ο Μπογδάνος; Εντάξει δεν έδεσε με την ΝΔ, δεν συμπράττει πλέον, αλλά δεν κάνει καμία σοβαρή προσπάθεια να δείξει οτι ανήκει στον πατριωτικό χωρο.

    13. για Τ λεφτά πάει ρε αυτος Δ θέλουμε τσιγκανο πρωθυπουργό ήμαρτον

    14. Ο ΚΑΣ ξαφνικά από νεοναζί έγινε Ηλίας για τον τσάτσο ανάχωμα του συστήματος Μπογδάνο.
      Ότι και να κάνετε ψήφο από τους Έλληνες δεν παίρνετε.Όλοι οι πραγματικοί Έλληνες ΛΙΑΚΟ δαγκωτό στις εκλογές.
      Μπογδανάκο άντε σε καμιά παρέλαση διαφορετικότητας. Θα ρίξετε μαύρο δάκρυ το βράδυ των εκλογών.-

    15. Γιατί ασχολείσαι με γελοία υποκείμενα ρε Στέφανε;

    16. τι τον βγαζεις τον καραγκιοζη να πει ρε Στεφανε ΟΥΣΤ

    17. Μπραβο που καλεσατε τον μορφομενο και πολυ κυριο Μπογδανο.

    Comments are closed.