85 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ, ΟΚΤΩ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    εμβολιασμος

    Ένας ηλικιωμένος περίπου 85 ετών έχασε την ζωή του σήμερα, 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του έναντι του κορωνοϊού στο ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως μάλλον ο θάνατος δεν οφείλεται στον εμβολιασμό ούτε σε αναφυλακτικό σοκ και ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό. Ο ηλικιωμένος φαίνεται να ήταν υπερτασικός.

    Όταν ο ηλικιωμένος προσήλθε στο νοσοκομείο, πήραν το ιστορικό του σύμφωνα με το πρωτόκολλο και δεν υπήρξε καμία αντένδειξη για τον εμβολιασμό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως 8 περίπου λεπτά μετά τον εμβολιασμό ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του, έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

    Ο ηλικιωμένος επανήλθε για 5 λεπτά και στην συνέχεια έχασε και πάλι τις αισθήσεις του. Η προσπάθεια των γιατρών για να τον επαναφέρουν στην ζωή κράτησε περίπου 50 λεπτά ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών επήλθε το μοιραίο.

    Το γεγονός κρίνεται ούτως ή άλλως ιδιαίτερα σοβαρό και για αυτό οι επιστήμονες του ΠΑΓΝΗ το ερευνούν ήδη μεθοδικά και με ιδιαίτερη προσοχή.

    Ήδη ενημερώθηκε αμέσως κεντρικά το συντονιστικό του εμβολιαστικού προγράμματος και της φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ και τις πλήρεις απαντήσεις θα δώσει η ολοκληρωμένη ιατροδικαστική έρευνα.

    Αύριο το πρωί αναμένεται η πρώτη επείγουσα πράξη ιατροδικαστικής έρευνας στον 85χρονο, από τον Ανδρέα Κοντογιάννη, Πρόεδρο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν και να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο τυχόν σύνδεσης του θανάτου με τον εμβολιασμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ο μπιλ ειπε ενας στους δεκα χιλιαδες θα πεθανει , ο ιδιος ο μπιλις γκειτσ το ειπε ε για να λεει ενα στους 10 χιλιαδες αυτος εγω λεω ενας στους 400 .

    2. Δεκάδες άνθρωποι πέθαναν ή βίωσαν τραγικές παρενέργειες (πχ η νοσοκομα) αμεσως μετα τον εμβολιασμο αλλα ποτε δεν εφτεγε αυτός…

    3. Γιατι παπου το πηρες το φαρμακι?

    4. άλλη μια σύνταξη χαραμοφάικου κομματόσκυλου

    5. ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΛΟΒΕΡΔΟ. ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΧΑΣΟΥΡΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ 8.000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    6. Το έκανες;;;; Πέθανες;;;; Κακό του κεφαλιού σου. Θα βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα.
      Φυσικά το εμβόλιο δεν φταίει για το θάνατό σου , θα αποφανθούν για αυτό και οι ειδικοί.
      Ρε κακομοίρη 85 χρονών τι το θέλεις το εμβόλιο;;;; Τι εμβόλιο θα σε σώσει;;;;

    7. Παππού δεν ήξερες δεν ρώταγες ότι σου είπαν τους πίστεψες τι ήθελε να φτάσει τα 100 σαν τον δρακουμέλ , εύχομαι να ήταν ψηφοφόρος του δημοκρατικού τόξου,

    8. Το φάγανε τον παππού! Επόμενος. Εσείς να πηγαίνετε κανονικά.

    9. Να το δεχτώ ότι δεν είχε σχέση αλλά με την ίδια λογική και οι 5000 που έχουν ήδη πεθάνει ΜΕ κορονοϊό και όχι ΑΠΟ κορωνοϊό να μετρηθούν και αυτοί ως θάνατοι που δεν είχαν σχέση με τον ιό. Όχι να μας τους βάζουν όλους μέσα έστω και αν είναι καρκινοπαθείς τετάρτου σταδίου.

    10. θυμα της βλακείας του ο παπους και της άστοχης εμπιστοσύνης του σε μια κυβερνιση δολοφόνων

    11. Η Μαλακια των ανθρωπων δεν εχει οριο. 85 τι φοβοταν μη πιασει την ιωση και πεθανει? που ηθελεδλδ να παει στα 100? Αμα ο ανθρωπος φτασει σε αυτη την ηλικια δεν ζει.. Προσπαθει μονο να επιβιωσει οποτε ταλαιπωρει ολους και τον εαυτο του

    12. Παιδιά το σύστημα δεν φέρει καμία ευθύνη αν πάθετε κάτι από τα εμβόλια οπότε τώρα για ποιες ευθύνες μιλάτε. Πηγές το το έκανες και έπαιξες την ζωή σου κορώνα γράμματα . Η ιστορία έλαβε τέλος ο επόμενος

    13. ΉΤΑΝ ΥΠΕΡΤΑΣΙΚΟΣ????
      Ε, ΚΑΙ????
      ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΆΕΙ ΠΡΊΝ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥ????
      ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΆΤΕ.
      ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ.
      .

    14. ”….πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό” .Μας περνάνε για καθυστερημένους να μην μπορούμε να καταλάβουμε αν έφταιξε το εμβόλιο ή όχι;Ο Κούλης τρίβει τα ΄χέρια του, μείον μία σύνταξη ακόμη

    15. Νέο θύμα τού γουρλομάτη.Ρέ παπού δέν καθόσουν καλύτερα στό σπίτι σου καί νά πιείς μιά τσικουδιά.Γιατί πήγες νά σέ δηλητηριάσουν μέ τό εμβόλιο τού Εβραίου κτηνίατρου.Καλό ταξίδι.
      Γιάννης Λάκων.

    Comments are closed.