ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ – “ΚΑΖΑΝΙ” ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η Β. ΕΛΛΑΔΑ – ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    epeisodia-kozani

    Eπεισόδια αστυνομίας και διαδηλωτών στο “μπλόκο” που στήθηκε 1,5 χλμ μακρυά από τη κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας .

    Εκατοντάδες κάτοικοι της Κοζάνης έχασαν τη δουλειά τους λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο των εργοστασίων λιγνίτη, κάτι που εκτός των άλλων έχει οδηγήσει και στην ραγδαία αύξηση της τιμής του ηλεκτρικούς ρεύματος.

    Οι αγανακτισμένοι εργαζόμενοι και πολίτες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί κοντά στο κτίριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας όπου θα έφτανε ο πρωθυπουργός για να συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες. Μάλιστα κρατούσαν στα χέρια τους μαύρες σημαίες και στεφάνια προκειμένου να εκφράσουν την οργή τους για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

    Ωστόσο οι ισχυρές δυνάμεις στο ΜΑΤ που έσπευσαν να κρατήσουν μακριά το συγκεντρωμένο πλήθος προκειμένου να μην δυσαρεστηθεί ο Μητσοτάκης, έκαναν χρήση χημικών και χρησιμοποιήσαν τα γκλοπ τους κατά των πολιτών που προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό, και να προσεγγίσουν το κτίριο της Περιφέρειας.

    Αρκετή ώρα αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε χαλαρός και ευδιάθετος με σπορ ντύσιμο, ενώ οι πολίτες συνέχισαν την διαμαρτυρία τους στη βροχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Τι περίμεναν δηλαδή να τους πουν τα ΜΑΤ; Περαστε; Για αυτό λέγεται αποκατάσταση τάξης.

    2. Χαλαρός και ευδιάθετος ο Μητσοτάκης, όπως αναφέρετε… Βεβαίως. Μήπως πεινάει;

    3. Γενικώς (Όχι ειδικά για αυτούς τους εργαζόμενους το προηγούμενο σχόλιο για χειροκροτητές σε προεκλογικές περιόδους)

    4. Φωνάζουν αλλά μετά χειροκροτάνε πάλι στις προεκλογικές περιόδους

    5. Μόλις χθες σε ” δημοσκόπηση ” τον έδειχναν ως καταλληλότερο και το μαντρί του με 30 %………Οι υπόλοιποι σφυρίζουν αδιάφορα………..Να σας δω στις κάλπες νεοελληνοραγιάδες……

    6. Οι Κοζανίτες να μη διαμαρτύρονται διότι στις εκλογές δώσανε στον Μωυσή 47% και βγάλανε τον ανίκανο δεξιό Περιφερειάρχη από την πρώτη Κυριακή, για αυτό μόκο και καθήστε πάνω στα @ρ……….ια του Κούλη

    7. Λαός ραγιάδων με συνθήματα σε επαναλαμβανόμενη κασέτα. Ραγιάδες αυτοί, ραγιάδες τα παιδιά τους, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών τους. Κοινώς γραικουλιακες από την εποχή των σπηλαίων

    8. Να φύγει Αρκεί να μην έχουμε τα ίδια αργότερα Εκλογές πότε;

    9. Πότε θ’απαλλαγούμε από τα βασανιστήρια Μητσοτάκη; Τι θα γίνει;

    10. Μην είστε κορόιδα ρε… Μόνοι τους ψηφίζονται και δεν μετράει η δική σας ψήφος όπως πιστεύετε.Η Κοζάνη ήταν πάντα Νομός του ΠΑΣΟΚ.
      Απλά τώρα κάνουν τους ψήφους ότι θέλουν όταν φτάσουν στο υπουργείο εσωτερικών.Θυμαστε την εκπομπή της γυναίκας του Μπουμπούκο που έκανε ερώτηση σε γκόμενα έκανες ποτέ νοθεία σε εκλογικές εκλογές με σκοπό να αλλάξουν τα αποτελέσματα και η γκόμενα απάντησε ΝΑΙ φυσικά.

    11. Οι εργαζόμενοι στα λιγνιτορυχεία δεν είναι βολεψάκηδες, μην γράφετε βλακείες. Ο Κούλης ξεπουλά τον εθνικό πλούτο της χώρας για να βάλει γερμανικές ανεμογεννήτριες. Στην τελική είναι πρόβλημα όλων όταν θα δούν το λογαριασμό της Δεή.

    12. Μπάτσοι και καραβανάδες έχουν ορκιστεί στο σύνταγμα να το φυλάνε. Λίγα λόγια και να καταλαβαινόμαστε. Την δουλίτσα τους κάνουν, και την κάνουν καλά. Εσείς ζούδια (δεν λέω εμείς γιατί εγώ έχω κάνει τα κουμάντα μου, μόνος μου, για την πάρτη μου, μετά από τα σφόλια που έφαγα με το “όλοι μαζί”) καλά να πάθετε. Σας γλεντάνε και το χαίρομαι. Και κάτι ακόμη. Ο γιός , ανιψιός , εγγονός , θείος , ή τι στο διάολο είναι δεν κυβερνάει με 40%. Κυβερνάει με 21% επί του εκλογικού σώματος. Έτσι βεντούζα, βεντούζα. Καθίστε σπίτι και ξύστε το πετσί σας.

    13. Συγνώμη, αυτό λέγετε, διαμαρτυρία, ενώ έχασαν την δουλειά τους? Να φύγουν από την μέση οι συνδικαλιστές & οι κομματικοί, αυτοί ζημίωσαν τους εικαζομένους, τόσα χρόνια….
      Θα το ξαναπώ, οι υπηρετούντες στα ΜΑΤ, δεν έχουν απέναντί τους αναρχικούς & αντιεξουσιαστές, ανθρώπους έχουν που φωνάζουν για τα δικαιώματά τους & το ψωμί των οικογενειών τους…
      Για 100, 150 €, πόσα είναι, λόγο υπηρεσίας στα ΜΑΤ, δεν χρειάζεται, να αμαυρώνουν το ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. για να προστατεύσουν, ποιόν? τον ΚΟΥΛΗ η νωρίτερα τον ΤΣΙΠΡΑ? Και εσείς γνωρίζετε την μαύρη πραγματικότητα, αφήστε να ακούσει λίγα συνθήματα, να λερωθεί με λίγα γιαούρτια & αυγά, δεν χάλασε ο κόσμος, έχουν χρήματα για καινούργια…

      1. Οι Ματατζίδες, ΟΠΕΚ, ΔΙΑΣ είναι γενίτσαροι, στην συντριπτική πλειοψηφία “ειδικοί φρούροί” και όχι αστυνομικοί.
        Μάλιστα έχουν χρησιμοποιήσει ξένους (Τούρκους, Σκοπιανούς, Βούλγαρους, Αλβανούς) ντυμένους ως ΜΑΤ πολλές φορές για να βαράνε Έλληνες τα τελευταία 10 χρόνια από την Νατοϊκή Δύναμη καταστολής ΣΙΜΠΡΙΓΚ που την έφεραν με τα μνημόνια.

        Έχουμε ξένη ΚΑΤΟΧΗ.

      1. Αυτός κυβερνάει τόσα χρονια; Οι προηγούμενοι τι ηταν δηλαδή;

    14. καραγκιοζιλικιων η συνεχεια……. 30% εχει ακομα!!!!
      σασ γλεντα
      δε φτουρατε……..

    15. οι συγκεκριμενοι μπατσοι ειναι εχθροι του λαου του υγιους σκεπτομενου λαου τον λαο δηλαδη που η κατοχικη βουλη θελει να εξοντωσει παιρνουμε τα μετρα μας ….

    16. Οι αστυνομία πρέπει να προστατεύει τους πολίτες αυτή είναι η δουλειά τους και καμιά άλλη και όχι τον συνάδελφο τους δημόσιο υπάλληλο προθυπουργο .. υπουργούς κτλ και εντολή μόνο από τους πολίτες να παίρνουν

    17. Τσο και Λο απ’ τον πρωθυπουργό – κερασμένα τα ληγμένα λιγνιτομάχοι

    18. Αυτός ο λαός είναι πολύ ντουγανι…έδωσε στον Κούλη 40 τοις εκατό….με τον που τον βλέπεις είσαι σίγουρος ότι θα τα κάνει @@@@@ανα

      1. 22% πήρε. 2.2εκ ψήφους από τα 10εκ ψηφοφόρους. Οι μισοί δεν ψήφισαν.

    19. ξεσηκώθηκαν οι βολεψάκηδες της ΔΕΗ που έχουν φάει αμέτρητα δισεκατομμύρια…

      1. Tασο, aργησες αλλα την πεταξες την εξυπναδα σου.

    20. Δουλέψατε μια ζωή τα πληρώσατε , τα κάνατε μπάτσους, και τώρα σάς ρίχνουν καί ξύλο.

    21. ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠ ΕΞΩ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ… Ο ΛΑΟ ΠΡΟΒΛΗΤΟΣ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ#….. ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟ ΔΟΥΛΕΙΑ

    22. 300 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ…. ΑΥΡΙΟ 1200 ΟΣΑ ΓΟΤΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ…. ΘΑ ΜΙΞΟΚΛΑΨΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ #ΑΥΣΤΗΡΟΣ#….. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ…. ΓΕΛΙΑ…. ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΕΚΕΙ ΑΓΑΝΤΑ…. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΤ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….. ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ…. ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠ ΤΗ ΦΥΡΑ…..

    23. Τι ψηφισατε πριν δυο χρονια στην Κοζανη ειπαμε;
      ΝΔ και Σφυριζα μηπως;
      Τωρα που σας γ.. δε σας αρεσει.
      Οταν τους ψηφιζατε,το 19 ητανε καλα,ετσι;
      Καλα σας κανει,τους μ@λ τους γ.. αυτο ειναι νομος.

    24. Ο κασιδιαρης ειναι φασιστας ενω ο πουστοκουλης δημοκρατης….αχαχαχαχα..αρε προβατο λαε ξυπνα ηλιθιε και μη ξαναψηφηζης αχρηστα τομαρια…καλα σας κανουν βλακες…βουλευτες δεν εχετε να τους σαπισετε στο ξυλο….

    25. επρεπε να παρουν τις μπολντοζες απο τα ορυχεια να κυνηγησουν τα ΜΑΤοσκουπιδια κια να φτασουν στο κ@λομαγαζο του κουλη

    Comments are closed.