“Κινήσεις για σύμπραξη Κασιδιάρη- Χίου” στις επόμενες εκλογές; Όλο το ρεπορταζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας. Το “κλειδί” που θα ανοίξει την πόρτα

Κοινοποίηση:
xios-kasi

Τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος, για προσπάθειες και ζυμώσεις  εκ του παρασκηνίου ώστε να τεθεί το θέμα επί τάπητος και να τεθεί και ως ερώτημα στον πατριωτικό κόσμο. Άλλωστε ότι αποφασιστεί, θα αποφασιστεί βάσει των βασικών αρχών του “Κινήματος Ελλήνων Πατριωτών”: Δηλαδή ζητώντας απαραίτητα τη γνώμη του κόσμου.

Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

289 Σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ,ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΕΤΡΑΚΟΣ , ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ,ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ,ΚΑΖΑΚΗΣ ,ΦΟΒΟΛΗΣ , ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΥΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ .ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ.

  2. Προχωράτε και μην το συζητάτε η Ελλάδα αλώθηκε ήδη!!!!!!

  3. Είμαι 25 χρονών και δεν έχω ψηφίσει ποτέ. Εάν όντως υλοποιηθεί η σύμπραξη αυτή, θα ξεκινήσω να σας ψηφίζω και δεν θα σταματήσω. Μακάρι να ισχύει. Αυτά.

  4. Το side σας έχει μεγάλη δύναμη, κάντε καλεσμα σε όλα τα μικρα κόμματα και στα κινήματα που πιστεύετε οτι είναι πατριωτικά (πρόταση μου και το ΕΠΑΜ του Καζάκη),.
    Ο Κασιδιάρης φαινεται καλό και τίμιο παιδί, αλλά έχει στιγματιστεί εξαιτίας του Μιχαλολιάκου και του Παππά, για τους οποίους ξέρεις πολύ καλά, ότι τους έχουν καλά φάκελομένους από το παρελθόν, οπότε μπορούν πολύ εύκολα, να χαρακτηρίσουν ,όποιον άμεσα η έμμεσα να συσχετίζεται μαζί τους.

    1. Τα φαινόμενα απατούν φίλε. Αν ήταν καλό και τίμιο παιδί θα έβαζε πλάτη δικά του χρήματα αλλά πού να τα βρει αφού τα ξόδεψε όλα; Βρήκε όμως γκόμενα με πλούσια οικογένεια και τον στηρίζει….το καλό και τίμιο παιδί.

  5. Καντε εσεις την αρχη!!και ξεκινήστε και με αλλες πατριώτικες δυναμεις !!γιατι χανόμαστε με ολα τα λαμογια που εχουν καρπωθεί στον κορφο μας.

  6. Παληκαρια κ οι δυο. ΑΝΕΤΑ ενα 5% το εχουν. Μπροσταβεσεις κ πισω εμεις αγωνιστες

    1. Ο Κασιδιάρης έχει άνετα από μόνος του το 10% θα συσπειρώσει αρκετούς ψηφοφόρους Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον!

  7. Δύναμη εν τη ενώσει!! Μόνο με τον Ηλία !!
    Στέφανε προχώρα !!

  8. Ο κώδικας ΙΧΩΡ ενεργοποιείται….
    Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και φώτιση μπας και σωθεί η ΕΛΛΑΔΑ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  9. Ο κώδικας ΙΧΩΡ ενεργοποειται…..
    Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και φώτιση μπας και σωθεί η ΕΛΛΑΔΑ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  10. Ο κώδικας ΙΧΩΡ ενεργοποιείται ….
    Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και φώτιση μπας και σωθεί η ΕΛΛΆΔΑ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  11. Oτι καλύτερο άκουσα τελευταια. Οι προδότες του έθνους, οι επιλεκτικά ευαίσθητοι και οι ισοπεδωτές του μέλλοντος των παιδιών μας πρεπει να αλλάξουν χωρα γιατι η ανεπανόρθωτη ζημια που προκαλεσαν κανει να φαινεται το κρέμασμα τους στο Συνταγμα σαν σφαλιάρα. Δεν εχει μείνει τιποτα όρθιο ουτε στην παιδεια ουτε στην δικαιοσυνη ουτε οικονομία ουτε υγεια και το μονο που επικρατει ειναι εκβιασμός για να να μας καταστήσουν διανοητικά αναπηρους και να προωθήσουν τα σχέδια ανθελλήνων που δηλώνουν σε παγκοσμια φορουμ του εξωτερικου πως η Ελλαδα ειναι γεωγραφική περιοχή πολλών εθνικοτητων…ΠΟΙΑ????? Η ακρωτηριασμενη Ελλαδα με την χρυση ιστορια και προσφορά ανα τον κοσμο

  12. μπραβο και στους δυο. μιληστε και με αλλα κομματα να ενωθουμε ολοι μαζι για το καλο του τοπου

  13. Στέφανε μην το σκέπτεσε επιβάλετε μια άμεση συνενωση με το κόμμα του Ηλία και των λοιπών πραγματικών πατριωτικών δυνάμεων , ο Κασιδιάρης αγωνήστηκε για την Ελλάδα , * προσοχή Στέφανε όμως στούς ψευτοπατριώτες οπως π.χ. ο κυραλοιφής Βελόπουλος

  14. Ο έχων σωας τας φρενας, βλέπει καταφανεστατα, ότι αυτό που πάει να γινη είναι ευλογημενο από τον Θεό, δεν θέλει κι πολύ γνώση να αντιληφθη κανείς, ότι αυτή η ενωμένη δύναμη, θα δώση ανάσα στην καταρημαγμενη πατρίδα, από όλα τα δεινά που συσωρευσαν, άθλιες κυβερνήσεις κι ελληνοφωνοι άσχετοι πολιτικοί, από τα μνημόνια κι μετά, σήμερα δε, δίνουν ρεσιτάλ αγαπολογιας για τον έρμο τον λαό…. Μας νοιαζοντε μπας κι αρωστησουμε.!!! Έλεος

    Εμπρός Μαρς, παλληκάρια
    Επί των επαλξεων.
    Το χρωστάμε όλοι στην πατρίδα, που αγαπάμε, κι νοιαζόμαστε.
    Άγγελος 80 ετών

  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ.! ! ! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. ! ! ! ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΟΜΟΝΟΙΑ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ !
    Πολύ καιρό είχα να ακούσω μια τόσο ευχάριστη είδηση, ήταν πραγματικό δώρο εορτών. Σαν ψέματα μου φαίνεται. Όλοι οι γνωστοί και φίλοι εδώ και καιρό, αυτό συζητάμε και να που έγινε πραγματικότητα. Εύχομαι αυτή η ένωσις να συμπαρασύρει και άλλους μαζί σας. Έχω την εντύπωση, ότι αυτό είναι διακαής πόθος της σιωπηλής πλειοψηφίας των Ελλήνων που έχει φάει στη μάπα όλα αυτά τα σκληρά χρόνια των μνημονίων, τους γιάπιδες φιλελέ, τα κολλεγιόπαιδα της Εκάλης, του Ψυχικού, τους αριστερούς του καναπέ, τους ανεπάγγελτους και διορισμένους υποτακτικούς, όλο αυτό τον συρφετό, υπομένοντας καρτερικά κάτι να γίνει.
    Έχουμε ανάγκη όλοι οι Έλληνες από τέτοια ενωτικά μηνύματα.
    Όχι άλλοι διχασμοί..
    ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.! ! !
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ. ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  16. Η θέση του υποψήφιου είναι εκεί κ σε περιμένει Στέφανε, με πίστη σοβαρότητα δύναμη. Το Άρμα Νίκης Έλληνες του Ηλία είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδος, ανέβα να το ενισχύσεις ανιδιοτελως με αγάπη για το Εθνος των Ελλήνων 🇬🇷✝️🇨🇾

  17. Άντε ρε παιδιά, εσείς οι οπαδοί οι φίλαθλοι που έχετε τόση δύναμη στα χέρια βάλτε πλάτη όλοι μαζί για ένα κοινό όραμα. ΕΝΩΘΗΤΕ! Όλοι μαζί να τους δώσουμε ένα (χαστούκι) να ξαναπάρουμε την χώρα μας! Το οφείλουμε στο Έθνος στην πατρίδα μας στα παιδιά μας.

  18. Σωστή κίνηση, άντε επιτέλους να τελειώνουμε για πάντα με τους προδότες και άχρηστους της “νεας δημοκρατιας”

  19. Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΣΤΝΕΧΙΣΕΤΕ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ …………

  20. …ΧΙΟ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!!!….ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ!!…ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ!!!…..

  21. Ορθότατη κίνηση στέφανε ! Ο ηλίας εχει δωσει μάχες ! Ειναι δυνατος εσυ εκρηκτικος θα κανετε δυνατη ενωση ! Αν μπορει να μπει σφακιανακης και γιαννακοπουλος τοτε πραγματικα πατε για πολυ ψηλα ! Για μπογδανους φαηλους και λοιπους διαφωνω. Ειναι λαγοι του συστηματος ! Ο καζακης πρωην κομμουνιστης που ακομη και τωρα στηριζει τα εγκληματα των κομμουνιστων στον εμφυλιο !

  22. Οχι Στεφανε καλυτερα να κανεις μονος σου ενα πατριωτικο κομμα αλλα να μιλαει για Ελλαδα οχι ναζιστικη Γερμανια.

    1. Οι μόνοι ναζιστές που βιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια ειναι τα κόμματα καρτέλ της βουλής και τα καμώματα τους δες πως κατάντησε η Ελλάδα! και ερωτώ λοιπόν ο Κασιδιάρης φταίει ρε μπαγλαμά?

    2. αντε ρε βλακα που εχεις αποψη και εσυ….θα πεις ναζιση τον κασιδιαρη που εκανε το λαθος και εμπλεξε με ναζιστες επι χρυση αυγη

  23. Ο/Η Αγώνας είναι για την πατρίδα και την ελευθερία μας λέει:

    Η χώρα είναι σε κίνδυνο και θέλει επειγόντως ηγέτη να σωθεί.Το σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού επιβάλλεται να κοπεί απο την ρίζα και να παρθούν μέτρα να δοθούν κίνητρα στους Έλληνες όπως γίνεται σε άλλες χώρες.Οι μόνοι που μπορούν μια τέτοια κίνηση είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .Η κίνηση του Χίου πολύ καλή και μακάρι να δούμε Κασιδιάρη- Χίο μαζί για το καλό του τόπου.Δεν υπάρχει χρόνος για μικροδιαφορές.Πάμε γερά

  24. εδώ και καιρό συζητάω με φίλους και συμφωνούν,ότι δεν γίνεται ο καθένας να κάνει κόμμα και να κατεβαίνει μόνος τού,αυτό που θέλω να πω είναι ότι είσαστε στον σωστό δρόμο ….ο οποίος όμως απαιτεί επιβεβλημένα ,να προστεθούν και άλλοι…(βόβολης,γιαννακόπουλος, Μαυραγάνης,Πετράκος (κομμα Τράγκα) ,αρκετοι σνεμβολιαστοι που θα κατέβουν με δικά τους κόμματα εμφιετζογλου, αυτόχθονες, και ίσως και Επαμ (Καζάκης) ,πρεβανας.
    Δεν έχει νόημα ….ο καθένας μόνος του γιατί έτσι δεν θα μπει στο τέλος κανένας.
    Συμφωνώ με την κίνηση ,αλλά χρειάζονται και άλλοι.
    Όπως πολύ σωστά διάβασα από προλαλισαντα …δεν αρκεί να βγουν κάποιοι από σας….αλλά πρέπει να υπάρχει δυναμική εξουσίας ,όποτε μονόδρομος να βρείτε και άλλους.

  25. Ναι σε συμμαχιες, οχι ομως με ναζιστικα μορφωματα. Παρτε βοβολη, αντωνιαδη, κολυβα, οτι απεμεινε απο τον τραγκα, πρεπρι ντε κσι καλσ τον τρελο φασιστα? Δεν μπορειε νσ βασιστεις στο θυμικο αυτου του ανθρωπου, ουτε και στις αποψεις του. Αυτον θα τον εχιυν μονιμα αποκλεισμενο και μαζι μ αυυον και σενα. Ειμαι πατριωτης αλλα οχι φασιστας. Ημαρτον κακη επιλογη για μενα

    1. Ρε ψηλέ αυτοί που σε κυβερνάνε από το 2010 και μετά νομίζεις ότι δεν είναι φασιστες; Από το κούρεμα και τα τατουάζ κρίνεις τον Ηλία.
      Βγάλε τις παρωπίδες που σου έβαζαν τα τσοντοκάναλα και τα τσοντοσάιτ των εγκληματιών του δημοκρατικού τόξου τόσα χρόνια και άνοιξε τα μάτια σου.
      Αν δεν μπουν ανιδιοτελείς και δυναμικοί πατριώτες στην βούλη και φέτος, ξέγραψε την χώρα! Μόνο ο Ηλίας και ο Στέφανος, και να μπουν στο επιτελείο τους Βοβολης, Αντωνιάδης κτλ. εννοείται , ολοι οι καλοί χωρούν..
      Αλλιώς ψηφισε τους σόφτ και ντεμεκ πατριώτες του Κυριάκου νούμερο 2 ..

  26. Καλησπερα Καλη Χρονια με υγεια οχι μονο να εισαι μαζι με τον Ηλια αλλα να πεις και στον Τακαρο Γιανακοπουλο να ερθει μαζι σας οχι 15% θα παρει το κομμα αυτο αλλα θα βγει 2 αντιπολιτευση με αυτη την τριαδα

  27. Εφθασε εστω την τελευταια στιγμη η ελπιδα ολοι μαζι και αλλοι που εχουν κομματα σφραγιδες να ενωσουμε δυναμεις με τον Ηλια εγγυηση για την μεγαλη νικη

  28. εγω θα προτιμουσα με Γιάννη Λαγο και ΚΥΡΙΩΣ με τον εκπληκτικό ΦΑΊΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗ, αλλά καταλαβαίνω οτι ο καση έχει πολύ λαό από πίσω που τον ακολουθεί και μεγάλο έρεισμα στην δεξιά πολυκατοικία.

  29. Θετική εξέλιξη να υπάρχουν συμπράξεις. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δημιουργηθεί άμεσα η δυναμική για ένα κόμμα εξουσίας και όχι απλώς ένα κόμμα που θα μπει συμπληρωματικά στη Βουλή. Θα πρέπει να κοιτάξετε και προς άλλες κατευθύνσεις όπως το ΕΠΑΜ του Καζάκη η τον Δ.Γιαννακοπουλου εφόσον υπάρχει σύγκλιση απόψεων. Στη συνέχεια πρέπει να καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διακυβέρνησης.

  30. Ηλία Κασιδιάρη, αν αυτό που διάβασα ισχύει, (που δεν το πιστεύω) κανεις μεγάλο φάουλ. Ειναι μια λάθος κίνηση.

    1. Στέφανε προχώρα με κασιδιάρη και θα δεις τι ποσοστά θα πάρετε. Και τότε να είστε βέβαιοι ότι ο …μόσιαλος δεν θα ξαναβρίσει την Παναγία. Και τότε δεν θα κλείνουν μέσα τους έλληνες να μην γιορτάζουν τα 200 χρόνια ελευθερίας την ώρα που αφήνουν τους πακιστανούς στο Σύνταγμα. Άναψε την φλόγα στέφανε με ηλία κασιδιάρη που περιμένουν εκατομμύρια Έλληνες. Για να μπορούν γυναίκες και πάλι να πάνε στο Σύνταγμα. Τα υπόλοιπα άστα σε εμάς! Για του Χριστού την πίστη την Αγία-και της πατρίδας την Ελευθερία. Για το νέο 21 και τον νέο αγώνα για ελευθερία! Απάνω τους!!!!

  31. ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ παμε για διψηφια ποσοστα!!!!

  32. ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

  33. Μακάρι γιατί ο Ηλίας, και ο Στεφανος, ειναι και οι δυο τους καλοί πατριώτες, έξυπνοι και καλοί άνθρωποι.
    Η Ελλάδα το χρειζεται αυτο.

  34. Χουντοκαραγκιοζιλικια. Γελαει ο Κουλης

    1. εσυ πρακτοαρακο τραβα κανε τεταρτη δοση

    2. αφού ο Κούλης είναι η χούντα, πώς να μη γελάει

    3. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ!

      1. οι ναζι ουσιαστικα υπηρετειτε το Κουλη, ξυπνα

  35. “Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ”
    Tό καλύτερο νέο τού 2022…..!!!!
    Καλή χρονιά σέ όλους

  36. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  37. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  38. Τελειωστε τους προδοτες

    ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  39. Στεφανε κανε το βημα………….ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ……..
    Υπαρχει μονο ενα πατριωτικο κομμα εκτος συστηματος,
    με προοπτικη να μπει στην βουλη ……σπαζοντας το οριο του 3%….
    οι ΕΛΛΗΝΕΣ με τον Ηλια Κασιδιαρη……
    το εγχειρημα Κασιδιαρη , με το νεο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ,
    ειναι η τελευταια ελπιδα πριν τον αφανισμο…..
    αν δεν επιτυχει , ο τελευταιος να κλεισει την πορτα…….
    το Ισλαμ ειναι ante portas (προ των πυλών)
    Όλα τα κομματα μέσα στην σημερινη βουλή μας ,
    έχουν αποκαλύψει το ανθελληνικο τους πρόσωπο……
    κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν αυτόν τον Ιερο τοπο ……
    Ευνοούν την εισβολή χιλιάδων φανατικών ισλαμιστών με δικαιώματα σε επιδόματα υγείας ,παιδείας, δωρεάν σπίτια ,
    και ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…..
    Η Ελλας χανεται , καθε χρονο μειωνόμαστε πληθυσμιακά….
    Ο Ηλιας Κασιδιαρης ειναι ο μοναδικος που μπορει να σωσει
    οτι εχει απομεινει.
    Νεος, μορφωμενος, με πυρινο λογο,
    δεν ανηκει σε κανενα Τζακι και Μασωνικη Στοα
    και η αγαπη του για την Ελλαδα και τους Ελληνες
    ειναι αδιαπραγματευτη……
    Ειναι επιτακτικη αναγκη να στηριξουμε το νεο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    και τον Ηλια Κασιδιαρη ,
    γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχει Πατριδα για τους Ελληνες.

  40. στεφανε δεν θα ξαναβρεθη τετοια ευχερια για εμας τους ελληνες που αγαπαμε την πατριδα μας και η παναγια μαζι μας να γλυτωσουμε απο τους αμαρτωλους και κλευτες και καλλη τυχη να εχουμε για παντα μαζι σας!!!!!

  41. Αντε μπράβο και αργήσατε!!! Πάμε γερά να πάρουμε πίσω την πραγματική μας ελευθερία!!!

  42. Η καλυτερη ειδηση για το 2022 ολοι μαζι η κατασταση δεν παει αλλο ολοι εναντιον της νεας ταξεως πραγματων.Ο Ηλιας ο μοναδικος ηγετης να ενωση ολους οσους αισθανονται Ελληνες.Νυν υπερ παντων ο αγων!!!

  43. επιτελους αυτο που περιμεναμε μπραβο Στεφανε μαζι με τον Ηλια μας τον Τερρυ Χατζηερεμια αν θελουν ο Γιαννακοπουλος ( το εχω ξαναπει) ο Νοτης και ο Γιαννης Λαγος!

  44. Iσχυς εν τη ενωσει! Προσπαθεια να ενωθουν ΟΛΑ τα γνησια-καθαρα πατριωτικα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κινηματα-κομματα!
    Μονο ετσι θα αντιμετωπισουμς τους προδοτες της πατριδος μας! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ! Μεχρι τωρα η χαρα-
    μαδα ηταν σκοτεινη……..τωρα αρχισε να φαινεται φως!

  45. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,,,,ΑΝΤΕ ΧΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ

  46. Σπαρτιάτη υπεράνω όλων η πατρίς!! Βρέιτε τα με τον Ηλία!!! Ισχύς εν τη ενώσει!!!

  47. 4 ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΩ.-

  48. Στέφανε ΜΠΡΑΒΟ!!!! Εύχομαι να κατεβείτε με τον Ηλία και να τους τσακίσετε. Βάλτε στο κόμμα και τον Λαγό. Τον εκτίμησα ιδιαιτέρως, όταν μας έριχναν χημικά έξω από τη Βουλή, την ημέρα που ψήφισαν για το Μακεδονικό, που κατέβηκε δίπλα μας κι έλεγε στα ΜΑΤ, ρίξτε τώρα εάν τολμάτε σε Έλληνα βουλευτή. Η Ελλάδα χρειάζεται Πατριώτες. Μάζεψέ τους όλους. Δεν περισσεύει κανείς μας ποια!!!!!

  49. Στεφανε ειμαστε αν οχι στο χειλος του γκρεμου, σιγουρα εχουμε πεσει…Περιμενουμε να ανοιξει το αλεξιπτωτο..
    Οτι ειναι να γινει ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ και να αφησουμε εγωισμους και αρχηγιλίκια πισω…
    Δεν αντεχουμε αλλο..
    Μας εχουν ξεζουμισει και εξαφανισει…

  50. Μπράβο προχωράτε είμαστε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμένοι

  51. Όλοι οι Έλληνες στηρίζουμε Στέφανο Χίο – Ηλία Κασιδιάρη!!!!
    Όλους εμάς μας ενώνει μόνο η Ελλάς!!!!
    Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

  52. οτι καλυτερο μπορει να συμβει, συγχαρητηρια, με το καλο στην βουλη!

  53. Ακόμα κι αν δεν μας πολυαρεσει ο Κασιδιάρης και η ταμπέλα που του έχουν προσάψει λόγω Χρυσής Αυγής, η σύμπραξη με τον Στεφαναρα είναι ο μόνος τρόπος να συσπειρωθούν οι ψήφοι στα πατριωτικά κόμματα! 👍👍👍🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  54. Μην επιτρεψετε επ ουδενι κ.Χιο να σας χρησιμοποιησει ο Μητσοτακης στο δικο του διαιρει και βασιλευε συνεπως συσπειρωθειτε οσο μπορειτε με ολα τα κομματα Ελληνων πατριωτων! Η ισχυς εν τη ενωσει!

  55. Όλοι μαζί για πρώτο κόμμα μέσα στη βουλή,δεν υπάρχει άλλος χρόνος.

  56. Στέφανε, καλή χρονιά!!! Δέν συμφωνώ μέ αυτήν τήν σύμπραξη, διότι οι Χρυσαυγίτες είναι κρυπτοπαγανιστές κι άς προσποιούνται τούς Χριστιανούς. Άκουσα ότι ο Κασιδιάρης κάθε 21η Δεκεμβρίου πηγαίνει στό βουνό καί χαιρετάει τόν ήλιο.

    1. ΕΣΥ, ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟ!

    2. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ! ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

  57. Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά.
    Μια μικρή ομάδα σκεπτόμενων και αποφασισμένων ανθρώπων μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

  58. Αυτή είναι η καλύτερη είδηση. Δεν θα ήθελα μέσα σε αυτό το κίνημα τον Τζήμερο τον Κρανιδιώτη τον Μπογδάνο. Υπάρχουν και πατριώτες που δεν έχουν ανακατευτεί με την πολιτική όπως ο Σφακιανάκης και ο Γαννακόπουλος. Μήπως θα μπορούσαν να ενταχθούν και αυτοί προς όφελος της πατρίδας γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν;;;;;;; ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  59. η καλυτερη ειδηση που διαβασα τα τελευταια χρονια.
    Συγχαρητηρια.

  60. Στέφανος Χίος και Ηλίας Καδιδιάρηε μαζί για μια Ελλάδα να ανήκει μόνο στους Έλληνες.
    Η κυβέρνηση χούντας φασισμού ΝΔ δεν είναι νόμιμη κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και πρέπει να πέσει αμέσως!!!!
    Για αυτό Ελληνική Κυβέρνηση με Στέφανο Χίο και Ηλία Κασιδιάρη.

  61. και Καζάκη, Αντωνιαδη, Βόβολη, Σφακιανακη και θα βγείτε 2ο κόμμα.

    Ο μοναδικός πατριωτικός συνασπισμός μέσα στην βουλή

  62. Ό,τι είναι καλό να γίνει για το καλό της πατρίδας μας ας γίνει. Τέρμα με τα ζιζάνια και τα παράσιτα που έκαναν τα πάντα να καταστρέψουν το πατριωτικό χώρο.

  63. Σε καιρούς που ο καθένας μας είναι ανήμπορος να αντιδράσει από τη χουντοκρατία και τα δυσβάσταχτα μέτρα που μαστίζουν στη χώρα, η σύμπραξη σου Στέφανε με τον Ηλία θα αποτελέσει το κλειδί της σκέψης των Ελλήνων χριστιανών πατριωτών. Ευελπιστώ να έχετε ούριο άνεμο στο πολιτικό ταξίδι σας.’

  64. Δεν συμφωνώ να γίνει αυτή η σύμπραξη γιατί πολύ απλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να σηκώνει χέρι και πόσο μάλλον σε γυναίκες (ακόμη κι αν λέγεται Κανέλλη)!!! Μόνος σου Στέφανε!!!!

    1. Νομίζω εκάλη μένει η κανέλλη και παρότι κουμουνίστρια δούλευε στο κανάλι του βαρδινογιάννη! Ξεπέρασε και τη δαμανάκη που πήγε στις Βρυξέλλες. Να έχεις ευαισθησία για τη Μυρτώ που ο πακιστανός την άφησε φυτό και όχι για την κανέλλη που γύρισε μετά το χαστούκι στο σπίτι της στην εκάλη!

      1. Κοίταξε να δεις ποια είναι οικογενειακή κολλητή με Βαρδινογιάννη. Α ναι η γκόμενα και χορηγός του Κασιδιάρη

  65. Στεφανε και Ηλια γερα μεχρι την λευερια!!

  66. Eυγε παλικαρε Ηλια και Στεφαναρα.Μεγαλη μαγκια.Στηριζουμε ολοι οι εθνικιστες πατριωτες απαντες για να παρουμε τις ζωες και την πατριδα μας πισω!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  67. Επιτελους…Προχωρηστε ,και θα σας στηριξουμε με ολες μας τις δυναμεις.

  68. Στέφανε, προχώρα με κασιδιάρη που τον βάλανε άδικα φυλακή. Όσο για αυτούς που δεν τους αρέσει η αισθητική του κασιδιάρη, είναι τόσο υποκριτές που είναι οι ίδιοι που τους αρέσει η αισθητική του υβριστή της Παναγίας μας Μόσιαλου(πρώην πασοκτζή) και η αισθητική των Πακιστανών που κατέκλυσαν το σύνταγμα και εξαφανίστηκσν οι γυναίκες. Αλήθεια, οι φεμινίστριες που ήταν να πούνε για την μη ύπαρξη γυναικών στο σύνταγμα;;;; Το σύστημα τρέμει στέφανε. Ενωθείτε γιατί με μικρά ποσοστά ο καθένας δεν γίνεται τίποτα. Και τότε θα ακολουθήσουμε εκατομμύρια να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα από τους προδότες που δεν τους πείραξε ο …συνωστισμός στο σύνταγμα και τώρα δεν θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία λόγω …συνωστισμού στις τάξεις! Ευχή και κατάρα σας δίνω μόνο μην μας πουλήσετε και καταντήσετε σαν τον πλεύρη, τον βορίδη και τον γεωργιάδη που μιλάνε τώρα μόνο για εμβόλια, δεν έχουν τώρα πρόβλημα με το τζαμί και ξεχάσανε τι λέγανε για λαθρομετανάστες και εβδαίους. Μέχρι συγνώμη που ζητήσανε οι πρώην μακεδονομάχοι από τους εβραίους! Ευχή και κατάρα μη μας πουλήσετε! ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

  69. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΕΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ…
    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΩΝΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΑΙ ΕΥΦΥΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ( ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ”ΝΑΖΙΣΜΟΥ”, ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ 10.000 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ…

  70. Ενωθείτε εσείς πριν ενωθούν οι άλλοι 3 προδότες και μας φάνε.

    1. 5 ειναι τα ανθελληνικά κόμματα προδότες: ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΚΙΝΑΛ-ΜέΡΑ25
      Όλα υπέρ των λαθρομεταναστών ,Αλβανων και κάθε περιθωριακού επίσης υπέρ των ΜΚΟ και κατά το συμφέρων του Ελληνα πολίτη σε όποιον δύσπιστο ας πάει στα πρακτικά της βουλής να δει το τι ψηφίζουν και τι τροπολογίες περνάνε οι ακατονόμαστοι.

  71. Το στημένο παιχνίδι που έχουν επιβάλλει έχει έναν καινούργιο παίκτη που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.

  72. Εγώ πάντως λέω όχι, γιατί είναι απαράδεκτο ένας άνδρας να χτυπάει μια γυναίκα ακόμα κι αν την λένε Κανέλλη!! Μην ξεχνάμε κάποια πράγματα!!!!!!

    1. Ελεος

      Γιατι; Γυναικα ειναι, ο Κανελλος; Δεν το ηξερα! Απο ποτε;

    2. Τραβα κρύψου εσύ και οι όμοιοι σου γιατί… έρχονται πολλές φάπες.

  73. Κάθε ενωτικη κίνηση είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ισχύς εν τη ενωση σε πρώτη φάση και μετά βλέπουμε

  74. Μαζί με Στέφανο Χίο και με Ηλία Κασιδιάρη και ο Γιάννης Λαγός.
    Εμπρός να νικήσουμε και να εξαφανίσουμε τον χουντοκούλη και την εγκληματική οργάνωση κυβέρνηση χούντας ΝΔ ΑΕ και όλα τα νεοταξικά κόμματα της ΝΤΠ, να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες, τζαμιά-χοτσπότ και οικισμοί λαθρομεταναστών ΤΕΛΟΣ, ομοφυλόφιλοι και ΛΟΑΤΚΙ ΤΕΛΟΣ, Αριστερά ΤΕΛΟΣ, ΜΚΟ και κινήματα ανθελληνισμού ΤΕΛΟΣ, ανθέλληνες και προδότες ΤΕΛΟΣ, αδικαιολόγητοι φόροι ΤΕΛΟΣ, μάσκες και λοκντάουν ΤΕΛΟΣ!, εμβόλια θανάτου ΤΕΛΟΣ, νεοταξίτες νεοεποχίτες ΤΕΛΟΣ, σκοτεινά κέντρα και παρακράτος ΤΕΛΟΣ!!!
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
    Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ!!!!
    ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΕΛΛΑΣ!!!

  75. Πολύ θέλω να το δω αυτό! Στέφανος κ Ηλίας δαγκωτό!!!

  76. NAI.
    Βάλτε Λαγό και Νότη Σφακιανάκη μέσα.

  77. Καλη χρονιά με υγεία και δύναμη.
    Ναι και από μένα

  78. Στεφανε , Εύχομαι και ελπίζω η Μεγαλόχαρη να σας βοηθήσει και μαζί με τον Λαγό , ο οποίος είναι ο μοναδικός Ευροβουλευτής που έσκισες τη ψευδοσημαία του ψευδοκράτους στην Ευροβουλή , θα τους ξεσκίσετε. Σας βλέπω με εξήντα ( 60 )βουλευτές και πάνω στην Βουλή των Ελλήνων. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΓΟΥΡΗ.

  79. Κε Στεφανε πολυ καλα τα λετε. Εισαστε η μονη φωνη που κανει αντιπολιτευση. Μονο μια συμβουλη. Μην βριζετε στην εφημεριδα η σε ομιλιες σας. Το ιδιο πραγμα μπορειτε να το πειτε κ αλλιως. Χρησιμοποιοντας κακες εκφρασεις τα αντιπαλα μμε θα πατησουν πανω σε αυτες κ θα τρολαρουν καθημερινα. Το θεμα ειναι ο λογος του πατριωτικου κομματος κ της αλλαγης σκεψης κ εικονας να φθασει σε ολους, να μπειτε δηλαδη μεσα στο σπηλαιο του Πλατωνα, κ οποιος θελει ας ακολουθησει.

  80. Δεν περισσεύει κανένας. Καλό ξεκίνημα και με τη νίκη…!

  81. Πρέπει να οργανωθεί ο πατριωτικός χώρος σε κάθε κοινωνική έκφανση.Στην εργασία,την εκπαίδευση,τις δημόσιες σχέσεις και την επιχειρηματικότητα.Δυστυχώς,οι αριστεροί σε οργάνωση είναι έτη φωτός μπροστά.Είδαμε τι έγινε με τον Κουφοντίνα και την απίστευτη στήριξη που έλαβε από τους ομοιδεάτες του.Ακόμα και κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου αν δηλώσουν αριστεροί,αντιμετωπίζονται διαφορετικά.Ο πατριωτισμός λοιπόν θα πρέπει να διαχυθεί σε κάθε μετερίζι και σε κάθε γωνιά του κοινωνικού ιστού.Παρεμπιπτόντως,υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες που είναι δυνατοί πατριώτες αλλά δεν έχουν την κατάλληλη μαγιά μπροστά τους για να δράσουν.Χτίσιμο δυνατής βάσης λοιπόν κατ’αρχήν και έπειτα συζητάμε για ονόματα.Από την βάση άλλωστε,αναμένεται να ξεπηδήσουν ακόμα περισσότεροι μάχιμοι πατριώτες..

  82. Το καλυτερο νεο για τον πατριωτικο εθνικιστικο χωρο μαζι με τον Ηλια ειστε η μονη ελπιδα της πατριδος μας παμε ολοι μαζι και οποιος αλλος θελει νυν υπερ παντων ο αγων !!!

  83. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΣΩΣΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ Η ΕΣΎ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.
    ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΔΙΧΑΣΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΒΗΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

  84. Μπράβο μακάρι να ενωθεί ο πατριωτικός χώρος.
    Μακάρι να σας ακολουθήσουν και αλλοι, να φτιαχτεί ένα πατριωτικό κόμμα τύπου συριζα

  85. Ήδη Κλαίνε κ κλάνουν οι μασόνοι.
    Στεφανε σας βλέπω να παιρνετε
    65%-70% χωρίς πλάκα.Ο κόσμος είναι στα όρια του.
    Να παραμείνουν στη Ελλάδα όσοι λάθρο βαφτίστουνε χριστιανοί αφού πρώτα μπολιαστουνε με όλες τις βατσινες απ’ τη αρχή όπως τα μωρά.
    Να κατασχεθούν οι περιουσίες των 301.
    Να ανοίξουν τα στρατόπεδα,να πρικοδοτηθουν τα κορίτσια κ οι πολύτεκνοι,αυστηρό κοντρολαρισμα των επιδομάτων των Ρομά κ να πάνε όλοι σχολείο.Ειδικα προγράμματα επιμορφωσης κοινωνικής ένταξης όλων των φυλακισμένων,να επανέλθουν τα αρχαία στα σχολεία,οι ζημιές στα σχολεία κ στα πανεπιστήμια να πληρώνονται από τους γονείς,σε κάθε χωριό γιατρός κ παπάς,

  86. ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

  87. Θα υπάρξουν αντιδράσεις ακόμη και εδώ μέσα. Όχι από πατριώτες αλλά θεωρώ από τσιράκια του Κούλη και της παρέας του να σαμποτάρουν μία τέτοια κίνηση που θα τίναζε την μπάνκα στον αέρα.
    Αν γίνει η σωστή συνεργασία θεωρώ πως εκεί στη νουδούλα θα χάσουν όχι μόνο τον ύπνο τους αλλά και το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

  88. Με το δεξι μπηκε η χρονια.Αυτα ειναι ευχαριστα.Προσωπικα θα σας στηριξω με ολο μου το ειναι.Ειναι η τελευταια ευκαιρια του πατριωτικου χωρου.Θα ηταν σοφο να ενωθουν και αλλοι πατριωτες .

  89. NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    Π….ΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟ 2022!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  90. Φανταστειτε τωρα: Κασιδιαρης – Χιος – Γιαννακοπουλος… Θα πεσουν τα τσιμεντα…

  91. Να ενωθεί όλος ο πατριωτικός χώρος. Δεν περισσεύει κανένας. Μπρος τον κίνδυνο να χαθεί η χώρα μας, μόνο η ΕΝΩΣΗ όλων θα κάνει το θαύμα. Και η πρόταση του Δικτύου Ελληνισμού είναι πολύ έξυπνη.

  92. Με τόσα που έχουν γίνει εναντίον της χώρας, υπάρχουν ακόμα μερικοί που αναμασάνε την καραμέλα του φασίστα, ναζιστί και διάφορα άλλα.
    Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι η πατρίδα καταρρέει και αυτά τα κόλπα περί δημοκρατίας είναι παραμύθια για να ξανακαταλάβουν οι προδότες την εξουσία.
    Η σύμπραξη Κασιδιάρη – Χίου είναι η τελευταία ελπίδα για να σωθεί η χώρα.
    Είναι τόσο προφανές για αυτό τους πολεμάνε με τέτοια λύσσα. Πατριώτες προσέχτε τι θα ψηφίσετε.

  93. Ναι με τα 1000!!! Όλοι οι πατριώτες ενωμένοι, δε μας χωρίζει τίποτα!!! Όλοι μαζί να παραμερίσουμε τις διαφορές και να ξεβρομίσουμε την χώρα!!!

  94. Επιτελους! αλλα χρειαζετε και ο Λαγος. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ !!!!!

  95. εαν οι ελληνες δεν ξυπνησουν και αυτη τη φορα ειμαστε τελειωμενοι…μας εχουν γεμηση τη χωρα μας λαθραιους και κανουν οτι θελουν αυτοι…η καταραμενη γενια του πολυτεχνειου,κατεστρεψε την ελλαδα….και την αποτελειωσε ο γουρλοματης….το 90% των λαθραιων ειναι εγκληματιες και σκεφτονται ολη την ημερα πως θα κατακλεψουν τον ηλιθιο ελληνα που τους ταιζη…αν δεν σοβαρευτουμε τελειωσαμε…στεφανε προχωρα

  96. Στέφανε προφανώς και γνωρίζεις πως η ιστορία της Χ.Α. θα αποτελέσει το εύκολο επιχείρημα της νεοταξικής μασονίας! Από την άλλη, οι καιροί απαιτούν άτομα που έχουν δείξει πως ξέρουν και μπορούν να θυσιάζονται για το καλό του τόπου. Σαφώς, οι μάχες πλέον είναι πνευματικές-ηθικές και φυσικά ως τέτοιες μπουμπούνες φουσκωτοί έτοιμοι να τ´ αρπάξουν και να κάνουν κωλοτούμπες δεν χωράνε! Προσωπική άποψη είναι πως ο Ηλίας Κασιδιάρης σε πρώτη φάση θα πρέπει να υποστηρίξει χωρίς να συμμετέχει και να εισέλθει την κατάλληλη στιγμή στον αγώνα! Ο Θεός να ευλογήσει τις επιλογές σου

  97. Στεφανε , καλα το πας …μιλα και με Κρανιδιωτη και καντε κατι σωστο απο την αρχη…λιγα ολους εμας μας χωριζουν. Να δουμε επιτελους η πατριωτικη δεξια ποσο ποσοστο εχει γιατι ετσι εχουν μαθει να τη πνιγουν τοσα χρονια στο μανδρι…

  98. Στέφανε ευχές για έναν νέο έτος γεμάτο νίκες , υγεία , ελευθερία. Η κίνηση αυτή θα είναι η πιο σωστή. Η μονή μου ανησυχία είναι, ότι τον Ηλία τον έχουν φυλακή , εσύ όμως βρε φίλε χρειάζεται να προσέχεις γιατί σας φοβούνται και τους δύο. Μην ξεχνάς τι προσπάθησαν να σου κάνουν.

  99. Προχωρήστε μαζί στέφανε. Αλλιώς θα γίνουμε πακιστάν.

  100. Όλοι μαζί. Για την Ελλάδα μας Έλληνες. Για την πατρίδα μας . Για τη λευτεριά. Ίτε παίδες Ελλήνων.
    Ο Θεός σ’ έσωσε Στέφανε. Ήρθε η ώρα. Η ιστορία θα γραφτεί με χρυσά γράμματα. Στον αγώνα για τη λευτεριά δεν θα λείψει κανείς μας.

  101. Προς σκάσε και κολυμπά. Μάλλον δεν έχεις ιδέα από το τι έκανε ο Χριστός.Εισαι ένας βλαξ χωρίς γνώση. Ποτέ δεν διάβασες ότι ο Χριστός πέταξε με τις κλωτσιές από τον οίκο του Θεού του γραμματείς και Φαρισαίους. Προφανώς Ουτε για τον προφήτη Ηλία που έσφαξε τους ιερείς του Βάαλ . Ο Λαγός είναι αρσενικός κάτι που δεν συμβαίνει με εσένα. Όσο για την λαχαναγορά είναι τιμή να συχνάζει κάποιος δίπλα στο λαό και όχι στο Κολωνάκι που σφουγγιζεσαι εσύ,όπως λέει και ο Στέφανος Χίος. Ο Γιάννης είναι ο μόνος που και οι ιδεολογικοί εχθροί του αναγνωρίζουν την αξία του και την λεβεντιά του το τι λέει ένας λακες δεν έχει σημασία.

  102. ΝΑΙ πολύ καλή κίνηση συμφωνώ 100% προχωρήστε ανοιχτά.
    θα πετύχετε 100%

  103. ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  104. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ…….

    1. Πολυ σωστος τα παντα εχουν ισοπεδοθει και πιστευουν ακομα στις εκλογες νοθειας….με singular logik στα αποτελεσματα παρτε το χαμπαρι αυτοι βγαζουν οτι γουσταρουν

  105. Σίγουρα προτιμώ τον Χίο και τον Κασιδιαρη για το καλό αυτού του τόπου παρά τον Μητσοτάκη που κρατάει για σύμβουλο τον χυδαίο υβριστη της Παναγιάς μας Ηλία Μοσιαλο, που κλείνει τους Έλληνες στα σπίτια ενώ παραδίδει την Αθήνα στις ορέξεις των ισλαμοφασιστων, που έδιωξε χιλιάδες ανθρώπους από το σύστημα υγείας και δίνει εντολή στα μμε να εξαφανίσουν την υπόθεση του αντιπροεδρου του ΣτΕ. Εάν σέβεστε έστω και λίγο και νοιαζεστε αυτό τον τόπο και προπάντων σκεφτείτε, θα δείτε πως έχω δίκιο. Εάν φυσικά σας άρεσε που έριχνε πρόστιμα σε όποιον Έλληνα έστω τραγουδούσε, ενώ άφηνε ελεύθερους να αλωνίζουν τους ισλαμοφασιστες που φώναζαν πως οποία Ελληνίδα δεν φύγει από το σύνταγμα θα την βιάσουν ομαδικά, πράγμα που έβρισκε σύμφωνο τον Μητσοτάκη αφού δεν έκανε τίποτα να τους σταματήσει, τότε ψηφίστε Μητσοτάκη. Εάν σας αρέσει να απειλούν την κόρη σας με βιασμο Πακιστανοί με την πλήρη υποθαλψη Μητσοτάκη, τότε ψηφίστε τον. Δική σας επιλογή.

  106. Μπράβο Στέφανε. Πάμε για ολομέτωπη Λακωνική επίθεση!

  107. Κάντε το αληθινό,να μπούνε κι άλλοι σε αυτό….Μας φοβούνται.

  108. Πέτρο εσύ δεν γνωρίζεις τι ποιεί η δεξιά σου και ξέρει ποιος έχει τον λογαριασμό του Ιωάννη Λαγού. Μην λερώνεις το στόμα σου με ψεύτιες τον Λαγό δεν μπορείτε να δείτε στα μάτια . Ο Λαγός δεν συγκρίνεται με κανένα άλλον .Ακόμα και τώρα μέσα από τις φυλακές μένει αλύγιστος και ξεμπροστιαζει το σύστημα .Στα λόγια είστε καλοί κατεβείτε από το καλάμι ορισμένοι. Τα πάντα ρει

  109. εδω ο κοσμος καιγεται και αλλοι ονειρευονται κανουργια κομματα
    ειδαμε τον Κουβελη, τον Καραντζαφερη, την Χρυση Αυγη, το Ποταμι, τιν Λεβεντη
    Οι Ελληνες και οι καναλαρχες ψηφιζουν γονους
    με τους γνωστους γονους οι καναλαρχες και η τοπικη ελιτ ξερει να λυνει ευκολα ολες τις εξισωσεις…δεν ειναι ωρα να παρουν δυναμη καινουργια κομματα και να δυσκολεψουν οι εξισωσεις
    τον λαο ξεχαστε τον…απο αρχαιοτατων χρονων το τομαρι του κοιταζε και ηταν μαζοχιστες..ακομα και οι Περσες οταν τους πηραν χαμπαρι τους βαζανε και σκοτωνοντουσαν μεταξυ τους και αμεσως μολις πεθανε ο Μ. Αλεξανδρος ο καθενας κοιταξε το τομαρι του και το διελυσαν το μαγαζι..τετοιος λαος προκοπη δεν εχει
    ειδατε τους Ρωμαιους που απο το τιποτε ενωθηκανε και φτιαξανε μαγαζι γωνια…οι δικοι μας ειναι για τα μπαζα

  110. Ορμάτε μαζί…Η μάχη απαιτεί πολλές πατριωτικές δυνάμεις…….100% υποστήριξη από εμάς…….

  111. Πολύ ευχάριστη είδηση αλλά εάν προστεθούν όπως είπε και άλλος φίλος οι Μπογδάνος, Φαήλος κ Τζήμερος… θα είναι το ιδανικό. Χρειάζεται ομοψυχία και απόλυτη ένωση του πατριωτικού χώρου για να γίνει κάτι και να τρομοκρατηθεί το σύστημα. Ακόμη και η ΧΑ επίσης μέσα. Κανείς έξω από τον αγώνα.

    1. Άμα προστεθούν κι αυτοί έδεσε το γλυκό
      Ο ένας θέλει υποχρεωτικόυς εμβολιασμούς κι ο άλλος φουστηδες και πολυπολιτισμικότητα.
      Τι τη θέλετε τη πωλητικη ρε και δε κάθεστε στ αυγά σας

  112. Μας εξέπληξες ευχάριστα ο Κασιδιάρης ειναι εγγύηση για το μέλλον της χώρας μας

  113. για αλυπητο ξυλο ειστε και τα δυο. απερκατ κροσε απερκατ ντιρεκτ

  114. Μακάρι Στέφανε .Μακάρι Μακάρι Μακάρι .κ όταν σου λένε οι γυναίκες ότι σε αγαπάμε μην το παίρνεις επιθετικά .Είσαι ο αδερφός ο πατέρας μας κ ο γκόμενος που θα θέλαμε .Όλοι μαζί σου κ με τον Ηλία .Μπράβο

  115. Όσοι περισσότεροι καλύτερα. Βάλτε αν βρείτε και πατριώτες αριστερούς (ναι λίγοι αλλά υπάρχουν) δεν κάνουν όλα τα πόστα για όλους. Κάποια πόστα όπως το υγείας θέλουν πιο “αριστερά” μυαλά, άλλα όπως το ανάπτυξης και άμυνα πιο δεξιά και πάει λέγοντας. Μαζευτείτε διάφορες παρατάξεις και δημιουργήστε ένα κόμμα με από παρέες που στο σύνολό του θα είναι κάτι περισσότερο από τα κόμματα(παρέες) που θα το απαρτίζουν(the whole is more than the sum of its parts )

  116. Προς Βικ . Ο Λαγός είναι μαχητής εσύ είσαι μια τρίχα από τα Κακκαλα του.

    1. O Λαγός είναι ένας κοινός τραμπούκος της λαχαναγοράς.Καμία σχέση με ηθική καμία σχέση με πατριωτισμό.Μιλάει συνεχώς για το Χριστιανισμό ο άνθρωπος που φέρεται στους συνανθρώπους του σαν σκουλήκια.Ο Χριστός μίλησε για ταπείνωση.Είδες καμία ταπείνωση ποτέ στο Λαγό ; Ένα ζώο άχρηστο . Σαβούρα.
      Άσε που έβαζε την παλιοαλβανίδα τη Μπενέκη να κάνει και κύρηγματα πατριωτισμού.Ξυπνήστε ηλίθιοι ε ηλίθιοι.

      1. Σκάσε και κολύμπα Ρε καραγκιόζη, δε χωράνε διχασμοί, αυτή την κρίσιμη ώρα! Βούλωσε το και χώνεψέ το!!! Άν είναι να ψηφίσεις πάλι τους ίδιους αποτυχημένους, άχρηστους προδότες, τότε είσαι και εσύ το ίδιο με αυτούς, οπότε δεν έχεις καμία θέση εδώ στο σάιτ…κοινώς ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ!!!

        1. ΜΠΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΙΡΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ…….ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΕΣΥ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ….ΕΥΤΗΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Ο ΧΙΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΛΑΓΟΥ……

    2. Ναι ναι τον ειδαμαι μπραβος του Κουκουβαγια ηταν που δεν τον ηξερε ουτε η μανα του αναθεμα ναχει βγαλει και το δημοτικο

      1. Ξέρεις καλά από μπράβους .Εσύ ξέρεις ποιον έχεις πατέρα μασονε;

  117. Και ο Αντωνιάδης να συμμετέχει σε αυτό, δεν περισσεύει κάνεις!!!

  118. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!

  119. ΝΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΥΓΕ ΣΤΕΦΑΝΕ.

  120. μονο ενα μπραβο μπορω να πω . Ενωθειτε και με αλλους…θα ηθελα να δω αυτους τους δυο με βελοπουλο και τραγγα..αλλα πλεον δεν ειναι εφικτο..ξερω οτι λιγο πολυ την ιδια γραμμη εχουν ολοι, και γιατην πατριδα δεν θα αφηναν μικροκομματικες διαφορες να μπουν αναμεσα τους.. μπραβο ρε stefo

  121. Επιτέλους μια καθαρή πατριωτική δύναμη που θα ταράξει τα νερά! Ταράξτε τους! Μαζί σας! Να κάνουμε κάτι επιτέλους σε αυτόν τον τόπο! Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να τους κάνουμε τα τρία δύο!

  122. Η πιό ευχάριστη είδηση γιά τήν σωτηρία τής Πατρίδας μας.. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ.. ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

  123. ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ!!!!!

  124. Στέφανε κάντε σύμπραξη για να βγαίνετε να στηρίζετε τους μετανάστες στο Σύνταγμα.
    αυτά έκανε ο Κασιδιάρης στο Αρμενία – Αζερμπαϊτζάν

    1. Αναμενόμενη η λασπολογία από άτομα σκουπίδια σαν του λόγου σου που ταλανίζουν την ευημερία του τόπου

  125. Στέφανος Χίος – Ηλίας Κασιδιάρης
    Δυνατό δίδυμο που θα φέρει την Ελλάδα ψηλά και θα ανήκει μόνο στους Έλληνες και θα συσπειρώσει όλο τον ελληνικό λαό, απελάσεις λαθρομεταναστών και εξαφάνιση ισλαμοφασιστοκών και ανθελληνικών στοιχείων!!!
    Εύγε Στέφανε!!!!
    Νεοταξική κυβέρνηση ΝΔ και λοιπά νεοταξικά κόμματα και λοιπά ανθελληνικά στοιχεία ΤΕΛΟΣ!!!

  126. ΧΙΟ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙΣ??? ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΗΛΙΑΣ???ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITER ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ…… ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΑΙΝΤΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ……..ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΑΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    1. ΑΧΑΧΑ Ε ΡΕ ΚΛΑΜΑ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ….ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΡΩΤΑ

      1. ΧΑ ΧΑ ΝΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΑΙ……ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΧΑΠΑΤΟ

  127. Πρέπει να προστεθεί Μπογδάνος, Φαήλος κ Τζήμερος…

    1. Αυτα ειναι σκουπηδια Φαηλος κ Μπογδανος ειναι γιουσουφακια της Νδουλας και δεν προκεται να αλλαξουν ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ με την βουλα ενω ο γερμανοφιλος Ντζιμερος παει οππου φυσα ο ανεμος…………

    2. Αν μπει αυτό το σκουπίδια ο τζημερος κ το άλλο ο Μπογδάνος τότε ο Στέφανος θα χάσει ήδη μια ψηφοφορο.Για πατριώτες μιλάμε όχι για χυδαίους γελωτοποιους όπως αυτοί που αναφερεις

      1. Απαντηση κ στους δυο παραπάνω:
        Θέλουμε να μπούμε απλά στη Βουλή ή να κυβερνήσουμε ;;
        Χρειάζονται όλοι οι δεξια της ΝΔ που πλέον είναι κέντρο… ΟΛΟΙ.. γιατί στόχος είναι η διακυβέρνηση..! Ναι, με «συνιστώσες», ναι μερικοί μπορεί να ήταν δεκανίκια, αλλά το πλήρωσαν, ναι με υποχωρήσεις όλων… αλλά προτιμώ ολα τα 1-2% να ενωθούν κ να πάμε μπροστά με ένα δυνατό 10% στην αρχή, που θα απορροφήσει κ τους ψηφοφόρους του Βελόπουλου μετέπειτα… το μεγάλο ποτάμι παρασέρνει πολλά… τα πολλά μικρά ρυάκια τίποτα ! Η λαϊκή δεξιά στη χώρα μπορεί άνετα το 20%..!!

  128. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ !

    οι αυτοί ή εμείς ! δείτε τα χάλια την πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα !

  129. Να σβήσει το τατουαζ ο Λιάκος και όλα καλά, όλοι κάναμε λάθη στα νιάτα μας,Παμε γερα

    1. Ναι το τατουαζ μας μαραναι….ολα τα αλλα ταχουμε λυσει με δαυτους……Τους δοθηκε η ευκαιρια αποτυχαναι ειτε σκοπιμος ειτε οχι ειτε με δολο ειτε χωρις καιρος για νεα προσωπα αμολυντα απο τα κοινοβουλευτικα εδρανα χωρις κουστουμακια ξανθιες στα μπουζουκια και μουρη και τουπε ……..

    2. ΑΛΒΑΝΕ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΑΠΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ 40….Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ…ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ!ΒΑΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟ/ΣΒΑΣΤΙΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!ΠΟΝΑΕΙ Ο ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ…ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΚΥΛΩΝΕΙ!

  130. Πολύ σωστή επιλογή
    Να ενωθείτε και με άλλους

  131. Μπράβο, ΟΛΟΣ ο πατριωτικός χώρος πρέπει να είναι ενωμένος. Το κέρδος σας αρχικά, θα είναι να βγείτε οι αρχηγοί των κομμάτων βουλευτές, και ένα νέο κόμμα τουλάχιστον του 10 -12 % θα κάνει την εμφάνισή του και θα μας γεμίσει ελπίδα.
    Αν αγαπάτε πραγματικά την Ελλάδα και πονάτε γιαυτή αφήστε τα αρχηγιλίκια. Διαφορετικά, μία από τα ίδια, θα καταποντιστείτε όλοι.
    Βιαστείτε, δεν έχουμε πολύ χρόνο!

  132. Συνεργασία με τον συστημικό πλέον Κασιδιάρη που χρηματοδοτείται από τον πατριό της αρραβωνιαστικιάς του, που όπως λέγεται έχει στενές σχέσεις με ΝΔ; Πράγμα βέβαια που το κρύβει (ύποπτο!) για να μη χαλάσει η εικόνα του λαϊκού παιδιού που “αγωνίζεται περί αρετής και όχι χρημάτων”. Εκτός που ο εγωπαθής νάρκισσος δε θα δεχθεί να αφήσει την καρέκλα του αρχηγού για την οποία έπεσε πολύ παντόφλα από την Καμπανίλε για να την “κερδίσει”, είναι πλέον ένα πιόνι του συστήματος που θα κάνει ότι του πουν τα αφεντικά του για να αναρριχηθεί. Άλλωστε αν κάνει αλλιώς θα χάσει τη χορηγία. Αλήθεια, αναρωτήθηκε κάνεις γιατί ενώ το Τουίτερ έχει ρίξει Μιχαλολιάκο και Λαγό ο δικός του λογαριασμός παραμένει άθικτος;

    1. Να και κατι νεο που μαθαμαι………………..απο τον Σκεπτομενο πολιτη…..φαινοταν ο τυπος τη ψωναρα ειχε γινει..πολυ καλα τα λες ………

    2. Μήπως επειδή το κρατάνε υποστηρικτές του; Δυστυχώς είστε για κλάματα

  133. Έχετε αργήσει χαρακτηριστικά… βρείτε τα πριν μας βρουν αλλά κακά…βάλτε και τον γιατρό τον βοβολη μέσα

  134. Αυτό πού ειναι κοινό χαρακτηριστικό καί τών δύο παλληκαριών είναι τό αναμφισβήτητο πατριωτικό σθένος.Υπεράνω όλων ή Πατρίς.Πατρίδα,Θρησκεία.Οικογένεια.Ηρθε ή ώρα νά διώξουμε τούς ελληνόφωνους Μητσοτάκηδες απο τά αγιασμένα χώματα τής πατρίδας μας.Δέν πρέπει ποτέ νά επιτρέψουμε ξανά τετοια όργια μέ τούς βάρβαρους μουσουλμάνους στό Σύνταγμα.
    Ιτε παίδες Ελλήνων ελευθερούτε Πατρίδα
    Γιάννης Λάκων

  135. Και εχεις αργήσει Στέφανε………Μόνο μην σας εξαφανίσουν ξαφνικά, ξέρεις τι εννοώ!!!!!!!!!

  136. Ο Στέφανος γνωρίζει καλά ότι ο Ηλίας μπαίνει ήδη άνετα στη Βουλή και άρα αυτός ρυθμίζει τις εξελίξεις στο χώρο. Δεν ξέρω σε ποια βάση κι αν θα υπάρξει σύμπραξη αλλά ό,τι γίνει, θα πρέπει να γίνει με σύνεση, σωστό σχεδιασμό και συμφωνία πάνω σε συγκεκριμένες αρχές και δεσμεύσεις.

  137. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ!!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ!!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΚΥΡΟ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;;;; ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!!

  138. Πατριώτες ενωθείτε, δέν περισσεύει κανένας .Σαν να έχουμε καλά νέα το νέο έτος!

  139. Ο Αγιος Παΐσιος έλεγε οι Φασίστες θα λένε τους Πατριώτες φασίστες και θα τους κλείνουν φυλακή προφήτης ήτανε; Εγώ λέω και όσους δεν μπορούν νά τούς κλείσουν φυλακή τούς σκοτώνουν. Εσύ Στέφανε είχες Αγιο ,μπορεί να εισαι λίγο αθυρόστομος ,αλλα ο ΘΕΟΣ εχει αλλα κριτήρια που κρίνει τους ανθρώπους.Το πρόβλημα ειναι η Singular. Οψόμεθα!!!

  140. Αν το πετύχετε,θα μπείτε σίγουρα στη βουλή.Έχετε μία ψήφο από μένα

  141. Εεεε ναι ρε φίλε αυτό που θελαμε. Θα ψήφιζα Κασιδιάρη αν έπρεπε να διαλέξω. Αν ενωθείτε τελειώνει το δίλημμα

  142. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ….ΑΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΔΕΡΦΙΑ….ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΒΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ

  143. Ο Γιάννης Λαγός δεν προσκύνησε ποτέ το σύστημα ούτε εμβολιαστηκε για να είναι αρεστός στο σύστημα. Από την πρώτη στιγμή ήταν ο μόνος που είπε την αλήθεια για την τυραννία που βιώνει η ανθρωπότητα. Οπότε αφήστε τον Γιάννη εκτός από αυτό το παραμύθι.

    1. Σωθηκαμαι και με δαυτον…..ηρθε πακετακι απο τις Βρυξελες να χωθει στιν φυλακη…….δεν κρατιοταναι….οντος αντισυστημικος και φαινεται…..

      1. Κάτσε Βικ στο καναπέ σου είσαι λίγη για να κρίνεις πραγματικούς αγωνιστές. Άντε ραγιάδες που έχετε και άποψη εκ του ασφαλούς

        1. Τη εγινε φασιστακο δεν αντεχεις την διαφορετικη αποψη?????και που ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε ???και τη χιλιομετρα εκανα χωρις κανενα ανταλλαγμα η βολεμα για να βγουν αυτοι οι μπαγλαμαδες στιν βουλη που εσυ τωρα θαυμαζεις και βλεπεις ελπιδα στο προσωπο τους

          1. Τι έκανες ρεε λουκουμα; Τίποτα δεν έχεις κάνει

      2. Εν τω μεταξυ εχει δικηγορο και τον Πλευρη που προσφατα απεκαλεσε και ηγετη τον Μητσοτακη…Γελανε και οι πετρες με τον Λαγο που νομιζει οτι ο κοσμος ασχολειτε και μαζι του.

      3. Βέβαια μπροστά του όλοι κότες από τα πλήκτρα είστε όλοι λιοντάρια από κοντά κότες

        1. Ρε Κουτκα δεν βαρεθηκες με 15 προφιλ; εμπαινες και στο ιστολογιο του Πανουση και εγραφες το ιδιο και εκει.. Για κλαματα ειστε…Τωρα που κοπηκε το παραδακι απο τις βρυξελες ενας ενας φευγετε.Ουτε μια κουβεντα για τον Πλευρη που ειπε ηγετη τον Μητσοτακη….Παρτε το χαμπαρι σας κοροιδεψε ο γερος…Ο Καλεντζης ειχε δικιο τελικα που ελεγε οτι ειναι χαφιες…

        2. Ε λιονταρη …..εσυ το κομματοσκυλο του μπραβου του κουκουβαγια ….Κρατα αυτο παρακαλαται να τον παρει ο Χιος στιν πατριωτικη του κινηση γιατι ουτε λεωφορειο δεν θα γεμισεται για παρτι του στις εκλογες………

  144. Θελει εξυπνες κινησεις τυπου λεπεν και διεθνη στηριξη. Επισης ο Κασιδιαρης θα βγει απο το καδρο με νομικα τερτιπια παρανομο κομμα σαν καταδικασμενος απο τους νεοταξιτες.

  145. Θα τους αλλάξουμε τα φώτα..πλησιάζει η ώρα τους πάμε δυναμικά!!

  146. Λυπάμαι κ μόνο που το διαβάζω Στέφανε. Το θεωρώ απαράδεκτο να συνεργαστείς με έναν πασίγνωστο Ναζιστή. Είχα σκοπό κ διάθεση να σε υποστηρίξω κ να σε ψηφίσω μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας μου αλλά… άλλο είναι ο αγνός πατριωτισμός της Δεξιάς κ άλλο η εμπλοκή της με Ναζιστικά στοιχεία. Και να θυμάσαι το εξής… Ο σοβαρός κόσμος θα σε παρεξηγήσει εάν εμπλακείς με αυτό το πολιτικό πρόσωπο!!! Ασφαλώς είναι δικαίωμα σου να αποφασίσεις! Καλή σου χρονιά!

    1. Συμφωνώ…. πατριώτες όχι σβάστικα και χαι Χίτλερ.

    2. Αγαπητέ εν Χριστώ αδερφέ τότε να μην τους ψηφίσεις ούτε εσύ αλλά ούτε και η οικογένεια σου….έχεις πάμπολλες επιλογές , μπορείτε να ψηφίσετε και μισοί μισοί άλλον ο ένας και άλλον ο άλλος,πχ όλα τα ανίψια ΣΥΡΙΖΑ,τα ξαδέρφια ΝΔ,οι παππούδες ΠΑΣΟΚ και ού το καθ’εξής….καλό θα ήταν και ένα γλυκό περγαμόντο μετά την λήξη της ψηφοφορίας….οικογενειακο….ελπίζω να σου έλυσα τον οικογενειακό σου προβληματισμό,άσε τα υπόλοιπα σε εμάς …..

  147. Είπαμε, Λαική πατριωτιή δεξιά . Όχι χουντική Νεοναζί ακροδεξιά.. Δεν υπάρχει διαφορά?

    1. Χουντικο νεοναζισμό έχει ο Μητσοτάκης φίλε ξύπνα ! Φτάνει ποια με τόση δημοκρατία δεν αντέχει ο κόσμος άλλος .

    2. Συμφωνώ μαζί σου Γιώργο! Ασφαλώς κ υπάρχει διαφορά κ μάλιστα μεγάλη… Τι δουλειά μπορεί να έχει ένας αγνός δεξιός Έλληνας με έναν φιλοναζιστή με τέτοιο παρελθόν!

      1. Δημητράκη τράκη γιατί από τα λεγόμενά σου φαίνεσαι πόσο ανώριμος είσαι, ψήφισε τους και όταν βγούνε να κυβερνήσουν, τότε τους κρίνεις! Πως κρίνεις κάποιον που δεν έχει κυβερνήσει? Είσαι τόσο στόκος? Α! Ξέχασα! Είσαι δημοκράτης και δίνεις ευκαιρίες και σε άλλα κόμματα να κυβερνήσουν! Άντε ξύπνα ηλίθιε, η Ελλάδα χάνεται!

    3. Ε δεν βαριεσαι τουλαχιστον δεν ειμαστε μπασιστες ας μας γλενταει μια ζωη η νδουλα…ζητω το ντιμοκρατια

    4. αν δεν βλεπεις τη χουντα γουρλωματη τι να σου πω ρε φιλε?

  148. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΙΟ. Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ.

  149. Εύγε αγαπητε Στέφ. Πολύ σωστή κίνηση.
    Άσε να δούμε πρώτα όμως αν θα αφήσουν τον Κασιδιάρη να κατέβει στις εκλογές. Εσύ ο ίδιος το καλοκαίρι όταν τον έφερες στην μεσημεριανή εκπομπή σου του εξέθεσες στον αέρα δημοσίως την αμφιβολία σου περί αυτού.
    Εσύ νεαρέ Στεφ έχεις μίσος για τον Κασιδιάρη από τοτε που δε σε υποστήριξε δημοσίως στην απόπειρα δολοφονίας σου από τον Δράκουλα.
    Όχι φυσικά πως τον είχες και ποτέ σε εκτίμηση για αυτό πολλές φορές τον εβριζες μέσα από τα άρθρα στο σάιτ εμμέσως (Καμπανιλε Ζαγοριανιακου κλπ) και τον ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.
    Ο Κασιδιάρης σε μισεί επίσης ΠΟΛΥ γι’ αυτό δε πήρε δημοσίως το μέρος σου κι επίσης σε έχει γραμμένο στα παλαιά των υποδημάτων του
    Ο Πούτιν είπε :
    «Στην πολιτική δεν υπάρχουν φιλίες παρα μόνο συμφέροντα.»
    Εσύ να δεχτείς να είσαι υπό του Κασιδιάρη δε θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση. Οπότε περιμένω εναγωνίως να δω στην πράξη τι είδους μορφή θα έχει αυτή η συμπραξις.
    Εγώ πάντως εύχομαι τα καλύτερα γιατί ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ. Και όχι μόνο αυτό: τώρα που όλα αυξάνονται λόγω καλπασμού της ενέργειας η εφημερίδα δύσκολα θα βγαίνει πια με την παράλληλη μείωση του εισοδήματος των ανθρώπων. Αυτό που λες ότι εμεις θέλουμε μόνο την εφημερίδα μας να αγοράζετε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ φαντάζει πολύ ωραίο στ’ αυτιά. Όμως 34 ευρώ τον μήνα για όσους δεν γνωρίζουν από συνδρομές αλλά και 15 ακόμα δεν είναι λίγα για κάποιους που δεν έχουν να φάνε, είναι ηλικιωμένοι και πιθανώς από δω και πέρα πολλοί από αυτούς δε θα έχουν να πληρώσουν ούτε τους λογαριασμούς τους.
    Οπότε το να μπεις στη Βουλή θα ήταν ιδανικό και για σένα και για μας που σε στηρίζουμε τόσο καιρό γιατί είσαι παίχτης και ο μοναδικός που έχουμε.
    Εγώ έχω μάθει να μιλάω πάντα ειλικρινα, να μη κολακευω και να μην θεοποιω ανθρώπους.
    Μου αρέσει όμως να τους στηρίζω όταν πιστεύω ότι πρέπει με όλες μου τις δυνάμεις.
    Θα χαρώ να σε δω στη Βουλή.

  150. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ….ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…..ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ….ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ….ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ..!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ….ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…ΓΙΑΤΙ ¨”Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”

  151. – ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ.( η σειρα ειναι αλφαβητικη ) Ειναι τα μελη της φανερης και οχι μυστικης Νεας ”Φιλικης Εταιρειας” της Ελλαδος !!! Οσοι μυηθουν..μπορει και να σωθουν !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ”Ενωμενοι ποτε νικημενοι”..ΑΠΟΔΕΙΞΤΕΤΟ…κι οι τρεις !!! οι πραγματικοι Ελληνες ”ειμαστε” μαζι σας !!! Αξιζει εστω μια προσπαθεια…σε οτι εχουμε καταφερει..ειμασταν παντα το αουτσαιντερ..αρα υπαρχει η ”Ελπιδα” μας !!!

  152. Αυτά στα γράφω διότι η σκέψη σου είναι καλή και ο Κασιδιαρης ίσως έχει αλλάξει η ίσως χρησιμοποιούν σήμερα των εθνικισμό,,,γράφω ότι ο εθνικισμός πρέπει να αλλάξει τη σημενει αυτό ότι πρέπει μέσα να είναι παγκοσμι και ο καθολικός και ο μουσουλμάνος και ο προτεστάντες παγκόσμια ενωμένη σε μια δύναμη υπολογίζουν 300 εκατομ Έλληνες γνήσιους η ορθοδοξία σου δίνει την φτωχια για ένα πιάτο ρύζι και των κάνει Έλληνα κλπ πρέπει να βασιστεί στην ελληνορομσικη φυλή δηλαδή ένας γάμος με μουσουλμανικη φυλή αλλάζει όλοι την φυλή υπέρ της Ελλάδας αν έχεις καθαρό μυαλό πχ δεν μπορείς να ανερεσεις τους απογόνους Βλαστου Καρατσι Πακιστάν ακόμα και μουσουλμανους πρέπει να τους φέρεις στα νερά σου όλα αυτά που γίνονται εθνικιστικά στην Ελλάδα είναι σε βάρος της όλους τους απογόνους άλλων θρησκειών τους εκμεταλευοντε ξένοι και το 1974 που πέθανε η πριγκιπισα Βλαστου δεν είναι μακριά πρώτο γάμο είχε με Άγγλο λόρδος και είχαν και ένα παιδί κλπ αυτα πρέπει να εκμεταλευθεις το έθνος είναι έθνος όταν βαδίζετε σε όλες της θρησκείες ενωμένο κλπ

    1. ΩΣ..”ΕΛΛΗΝΑΣ” ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ,ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ Η’ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΗΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ???

  153. Από μένα είναι ναι , εύγε στον Χίο …Όσο και να εθελοτυφλουνε κάποιοι ο Κασιδιάρης είναι ο μόνος στον πατριωτικό χώρο που έχει μέλλον και ικανότητες…

  154. Πρέπει να ενωθείτε όσο το δυνατό περισσότεροι από τον πατριωτικό χώρο. Να γίνετε μία δύναμη. Θα σαρώσετε!

  155. Αυτά στα γράφω διότι η σκέψη σου είναι καλή και ο Κασιδιαρης ίσως έχει αλλάξει η ίσως χρησιμοποιούν σήμερα των εθνικισμό,,,γράφω ότι ο εθνικισμός πρέπει να αλλάξει τη σημενει αυτό ότι πρέπει μέσα να είναι παγκοσμι και ο καθολικός και ο μουσουλμάνος και ο προτεστάντες παγκόσμια ενωμένη σε μια δύναμη υπολογίζουν 300 εκατομ Έλληνες γνήσιους η ορθοδοξία σου δίνει την φτωχια για ένα πιάτο ρύζι και των κάνει Έλληνα κλπ πρέπει να βασιστεί στην ελληνορομσικη φυλή δηλαδή ένας γάμος με μουσουλμανικη φυλή αλλάζει όλοι την φυλή υπέρ της Ελλάδας αν έχεις καθαρό μυαλό πχ δεν μπορείς να ανεβάσεις τους απογόνους Βλαστου καρότσι Πακιστάν ακόμα και μουσουλμανους πρέπει να τους φέρεις στα νερά σου όλα αυτά που γίνονται εθνικιστικά στην Ελλάδα είναι σε βάρος της όλους τους απογόνους άλλων θρησκειών τους εκμεταλευοντε ξένοι και το 1974 που πέθανε η πριγκιπισα Βλαστου δεν είναι μακριά πρώτο γάμο είχε με Άγγλο λόρδος και είχαν και ένα παιδί κλπαυτα πρέπει να εκμεταλευθεις

  156. το ειχε μυριστεί ο καρατζαφερης κ για αυτο εβαλε την ΣΑΥΡΑ σκατοπαρα@ειση να σου κανει ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΩΝ …

  157. Εγω παλι γιατι νομιζω οτι θα πατωσει.
    Οποιος και να συμπραξει ρε παιδια ειναι δωρο αδωρον
    Εδω χρειαζεται εκστρατεια για να πεισεις κοσμο και ποιος θα την κανει; ο κασης που ειναι στη ψειρου η ο χιος που εχει το μακελειο;
    Ενω οι αλλοι θα συγκυβερνησουν αν τους βγουν τα κουκια πανευκολα ειναι φως φαναρι….

  158. όλο σαχλαμάρες. Μπήκανε στη βουλή. Και τι κάνανε? Τίποτα. Ο κασιδιάρης κοιτούσε πως θα βγάλει γκόμενες. Τα υπόλοιπα τα περί πατρίδας ήταν το άλλοθι για να έχουν πολιτική ύπαρξη. Τόσα χρόνια βουλευτές και αν ρωτήσεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα… μηδέν! ¨όλα για τη κονόμα. Και φυλακή γιατί μπήκανε ξέρετε?

    1. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τους χάιδευε και πήραν τα μυαλά τους αέρα.
    2. Γιατί ήταν τόσο τζαμπατζήδες που δεν πήραν ένα σωστό δικηγόρο να τους εκπροσωπήσει
    3. Επειδή έδιωξαν τα αξιόλογα στελέχη που μπορούσαν να τους στηρίξουν

    αλήθεια, είχατε περάσει από τα γραφεία το τελευταίο διάστημα? Ήταν μια αίθουσα ΚΑΠΗ που έλεγαν κοινότυπες μπαρούφες.

    1. ΕΣΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΤΖΗΜΕΡΟ

    2. ΔΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ “ΣΚΕΠΤΙΚΟ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΑΝΟΗΤΕ!

      1. οι νόμοι καταψηφίζονται εκ του ασφαλούς. Ξέρουν ότι θα περάσουν και πουλάνε αντίσταση όπως κάνει και το ΚΚΕ χρόνια τώρα. Τώρα, εγώ ξέρω κάτι για μετακλητούς υπαλλήλους πχ. Ζαρούλια … και λοιπά σκάνδαλα. Λυπάμαι που γίνομαι δυσάρεστος αλλά αυτή είναι η εκτίμησή μου. Και μη ξεχνάτε ότι ο πατριωτικός χώρος στήριξε τους μεγαλύτερους υβριστές του (Πλεύρης, Γεωργιάδης, Βορίδης κτλ)

        λυπάμαι. Αυτοί οι άνθρωποι φωνάζουν για να έχουν λόγο ύπαρξης.

        Και για πείτε μου… θυμάστε όταν μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019 κατάλαβαν ότι θα μείνουν στις επερχόμενες βουλευτικές στην απέξω, πως άρχισαν να πηδάνε από το καράβι? Ποιος καλός στρατιώτης καθυβρίζει τον αρχηγό του? Ποιος τον αφήνει μόνο του την ώρα της κρίσης?

        όχι. Δε θα πάρω Κασιδιάρη. Τη δοκίμασα τη συνταγή.

        και μάλιστα, θυμάμαι το 2013 τι σιχάματα είχαν μαζέψει στα γραφεία. Κάτι αηδιαστικούς κακομοίρηδες που ήθελαν να γίνουν βουλευτές! Κατι περίεργους με καμία σχέση με το χώρο

  159. ….ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΤΟΥ 2022!!!….ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ……

  160. Καλό θα ήταν να προχωρήσει γιατί θα ισχυροποιηθεί το μέτωπο και θα θεωρείται σίγουρη η είσοδος στη βουλή. Θα μπορούσαν γιατί όχι να ενταχθούν και άλλες πατριωτικές δυνάμεις που μόνες τους δεν υπήρχε περίπτωση να μπούν στη βουλή. Υπάρχουν πάρα πολλά μικρά κόμματα. Σίγουρα αν τελικά προχωρήσει θα είναι ένας εφιάλτης για τον κούλη.

  161. Αφήστε τον Ιωάννη Λαγό έξω από αυτό. Κάντε ότι θέλετε ο Λαγός δεν προσκυνά για να είναι αρεστός στο σύστημα. Επίσης είναι έναντι του εμβολιασμού την ώρα που άλλοι λέγανε μπράβο στον Κυριάκο. Χλμ μπροστά ο Γιάννης και ανεμβολιαστος όχι σαν άλλους.

    1. Εχεις δικιο σαν τον δικο σαν τον πλευρη που θεωρει ηγετη το μητσοτακη και ουτε μια ανακοινωση απο τον πελατη του δικηγορου Ιωαννη Λαγο…Αντε τωρα που φυγατε απο το κυμα δεν γεμιζατε λεωφορειο τωρα με το ζορι ουτε το ταξι

      1. Όταν άλλοι έκλαιγαν ο Πλεύρης βγήκε μπροστά να σώσει την σύσταση που πούλησαν η δικηγόροι της ΧΑ.Ο Λαγός είναι ο πρώτος που μίλησε για ένωση του χώρου .Ο Λαγός αποχώρησε από την σύμπραξη με τον Πλεύρη γιατί είναι αιώνες μπροστά σε πολιτική σκέψη .Είναι ο μόνος που δεν προσκύνησε και λέει είμαστε φυλακή και όχι είμαι. Ένταξη γατάκι

      2. Εσείς σταματήσατε να κλαίτε ,η θα φέρουμε πετσέτες. Δεν σας ειδαμε έξω από τα δικαστήρια να διαμαρτυρηθείτε ούτε όταν επέβαλε ΛΟΚ ντάουν Κυριάκος για να μην φάτε πρόστιμο. Βέβαια μπροστά στον λαγό κότες. Ξέρουμε τα πάντα οπότε καλό είναι να μην ανοίγετε στοματακι σας . Με κότες και κλάψεις καμία επαφή. Όσο για τον Ιωάννη Λαγό είστε λίγοι να μιλάτε

  162. ΕΥΓΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΩΠΑΘΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

  163. Όχι σύμπραξη αλλά ενσωμάτωση!

    Στέφανε σε σέβομαι για αυτό που είσαι και σε διαβάζω από την μέρα της απόπειρας εναντίον σου, αλλά προσωπικά στηρίζω τον Ηλία και θα ήθελα ενσωμάτωση. Να μπεις αν θες σαν βουλευτής του και να αφήσεις τον Ηλία να κάνει κουμάντο. Είναι νέος, μπορεί να πάρει και την νεολαία μαζί του, πλέον ξέρει να μιλά σωστά στο πολιτικό παιχνίδι και να λιώνει με πολιτικά ορθό τρόπο τους αντιπάλους του, και φυσικά λόγω ηλικίας μπορεί αν έχει πολύ μέλλον μπροστά του!

    Και αν κάποια στιγμή δεν τα βρείτε, απλά παίρνεις τα μέλη του κόμματος σου και φεύγεις!

  164. Ενωθείτε όλα τά μικρά πατριωτικά κόμματα.
    Μήν κολλάτε στο ποιός θα είναι αρχηγός, αυτό μπορεί να το αποφασίσουν οι ψηφοφόροι σας, όταν έρθει η ώρα. Κάτω από μια σημαία και μια συνισταμένη, την τήρηση τού Συντάγματος.

  165. Ότι σκεφτόμουν σήμερα το πρωί,όταν άκουσα τον Χίο να καλεί για ένωση τον πατριωτικό χώρο.
    Ελπίζω μόνο να μην χαλάσει η δουλειά για το προεδριλικι.

  166. Είσαστε οι μόνοι μαχητές του πατριωτικού χώρου

    ενώστε τις δυνάμεις σας

    θα σας βοηθήσει όλη η Ελλάδα

  167. Στέφανε με εκφράζεις στο 100% …. και θα σε στηρίξω με όλη μου τη δύναμη, θα κατέβω να ψηφίσω για 1η φορά στη ζωή μου γιατί σε θεωρώ καθαρόαιμο πατριώτη και με ξεσηκώνει ο μοναδικός τρόπος που έχεις για να αποτυπώσεις την κατάσταση στην πατρίδα μας….αλλά δεν ξεχνάμε, το λάθος του ελληνικού λαού είναι ότι ξεχνα… δεν ξεχνάμε λοιπόν ότι το σιναφι του κασιδιαρη υμνουσε τα ss και τους φονιάδες των παππουδων μας…. όχι Ναζι ποτέ!!! Η χρήση αυγή έβγαζε φώτο με σβάστικα και Χίτλερ…. εγώ είμαι πρόγονος αυτών που εκτελέστηκαν από τα καθίκια και δεν θα ξεφτιλισω το αίμα τους…

    1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ Κ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟ ΟΧΙ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

  168. θετική κίνηση, ήδη από τώρα θα έχουν αναγούλες τα παλιόσκυλα

  169. To καλύτερο που άκουσα αυτές τις μέρες. Μαζί σου Στέφανε.

  170. Κακώς σου το λέω αυτό σου είχα γράψει ότι ο κασιδιαρης είχε κάνει ένα λάθος βασικό στους λόγους που εκφονουσε χρησιμοποίησε μια φράση παλιού κομμουνιστή εν ενέργεια αλλά προσκυνιμενος στα κλιμάκια εκκλησίας αυτό δεν διχνει καθαρότητα μυαλού προσωπικά για εμένα διότι ο Έλληνας ο νέος έχει φύγει και θα φύγουν και άλλοι τουλάχιστον μέχρι το 2035 θα φεύγουν η Κίνα με το νέο εργοστάσιο BMW θα τραβήξει Έλληνες και από Γερμανία Αγγλία Ελλάδα κλπ και πολλές πολυεθνικές αλλού οπότε ο εθνικισμός μέχρι το 2035 δύσκολο πολύ εδώ Ιδικά όταν προέρχεται από έναν απαρχαιωμένο σύστημα εκκλησιαστικο που δεν μπορεί να πλησιάσει νέα γενιά ,ο εθνικισμός πρέπει να μπει σε μια νέα βάση πχ ακόμα και η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να δώσει κάτι και οι πόντιοι το ίδιο ακόμα και ο Σαββίδης δεν μπορεί να δώσει κάτι διαφορετικό γέρασε και αυτός κλπ δύσκολα πολύ η εκλησια η ανήκει στο νέο η παλαιό δεν μπορεί να πλησιάσει νέο κόσμο μόνο αυτούς που έχουν συμφέροντα εκεί

  171. Μακαρι να ειναι αληθεια και να γινει πραγματικοτητα…αν και απο οτι βλεπω οι περισσότεροι γουσταρουν αριστερα ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΑ 25 κτλ

  172. Παραμερίστε το εθνικό μας μειονέκτημα, το διχασμό. Στο καλό αποτέλεσμα, δεν έχει σημασία ο πρώτος ή ο δεύτερος τη τάξει. Δε μετράει το «εγώ» αλλά το «εμείς». Δε γνωρίζετε το πόσοι πολλοί είμαστε στον πατριωτικό χώρο! Τον πυρήνα ψάχνουμε. Σαν λίγοι, δε μετράμε, ούτε πολλές πιθανότητες έχουμε για σοβαρή εκπροσώπηση. «Η ισχύς εν τη ενώσει», κάντε το πράξη. Όλοι ένα μικρό ατομικό βήμα πίσω, μια μικρή προσωπική υποχώρηση τώρα, για μια σημαντική υπολογίσιμη δύναμη μετά! Να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω ! Έχουμε καθήκον και υποχρέωση να τους τσακίσουμε.

  173. Ο/Η Επιτέλους τέλος στον αριστερό φασισμό με δεξιές τσέπες. λέει:

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ, μπας και νικήσουμε τους εθνοκάπηλους εμπολασμένους μπολσεβίκους του ανθελληνικού τόξου.
    Και να σταματήσουν κι εδώ να μου σβήνουν ότι γράφω για τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Διατηρήστε όμως το ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι πολύ καλό, και αν είναι αναγκαίο προσθέστε κάτι ακόμα.

  174. Είθε! Μακάρι! Και τον Λαγό. Ήταν γενναίος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

  175. ΜΠΡΑΒΟ-EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
    ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ.

  176. Επιτέλους ! Προχωρήστε δυνατά ……..

  177. Με 1000 Στεφανε! Ναι! Ναι! Ναι! Καλη χρονια και καλη δυναμη σε ολους τους Ελληνες.

  178. Ηλία Κασιδιάρη είσαι ήρωας του Έθνους. Κράτα γερά. Κι εσύ Στέφανε λεβέντης. Όλοι οι υγιείς Έλληνες είμαστε μαζί σας.

  179. Εξαιρετικό.
    Θα πάρετε τρομερό ποσοστό.
    Η καλύτερη εκδίκηση του Στέφανου για τον Δράκουλα που πήγε να τον δολοφονήσει έξω από το σπίτι του.
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ.
    Η Παναγία , που βριζουν όλα αυτά τα υποκείμενα που υπηρετουν τα σχέδια του Αντιχρίστου στη γη, να σας βοηθήσει.

  180. Μακάρι να είναι αληθινή αυτή η είδηση. Πάντως ας γίνει και μια προσπάθεια με το Λαγό. Ο κόσμος πλέον ξέρει πως η αιτία που έφυγαν από το κόμμα ο Ηλίας και ο Γιάννης ήταν γιατί ο μιχαλοκιακος πίστευε πως με την ήπια στάση του προς το ανθελληνικό καθεστώς θα είχε ευνοικη μεταχείριση. Και φυσικά έπεσε έξω. Στέφανος, Κασιδιαρης, Λαγός και πάμε να απελευθερωσουμε την πατρίδα από δοσίλογους προδότες παιδοφιλους και λαμογια ανθέλληνες νεοταξιτες πολιτικούς.

  181. Τώρα που μας άφησε και θείος Φράγκας (Τράγκας), είναι ώρα για συσπείρωση και μαζευτούν και οι ψηφοφόροι τους…. λέμε ναι σε Χίο-Κασιδιάρη, παιδιά ενωθείτε, πρέπει να μπείτε πάση φυσία στην βουλή ως κόμμα

  182. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ!!!! ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!!

  183. NAI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!! ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙς!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!

  184. Ναι ναι και πάλι ναι… βρειτε τα Στέφανε η είσοδος σας είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρη… ναι με τα 1000 δώσε… συννενοηθείται κανονιστε τα να τους πετάξουμε στην θάλασσα… και βασικά το 10% για πλάκα… για να μην πώ παραπάνω.. βασικά ελέξτε την σιγκιουλαρ και εδώ είναι το άλλο “κλειδί” της υπόθεσης.

  185. Στέφανε ΝΑΙ. Καλή Χρονιά και Καλή Λευτεριά…

  186. Άντε ρε παιδιά ξεκινήστε επιτέλους.Όλη η Ελλάδα μαζί σας θα είναι!!!!!!!!!!!

  187. Πολύ σωστή κίνηση από τον Χίο ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ δεν υπάρχει χρόνος για μικρότητες και μικροδιαφορές. Η Ελλάδα είναι σε κίνδυνο.

Comments are closed.