ΚΑΙ ΑΥΤΑ; ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ; “ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΥΠ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ” – ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2020 ΞΕΣΚΕΠΑΖΑΜΕ

    Κοινοποίηση:
    mak2020

    Από τις 29 Αυγούστου του 2020 αποκάλυπτε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τα όσα συμβαίνουν στην ΕΥΠ και όχι μόνο. Από τον Αύγουστο του 2020 ξεσκεπάζαμε τις “λαμογιές”.

    “Σε σοβαρότατες καταγγελίες για την λειτουργία μίας «ΕΥΠ» που αναφέρεται στο Μαξίμου προβαίνει σήμερα στην εφημερίδα Μακελειό ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

    Κάνει λόγο για την ύπαρξη παραμάγαζου και παραμαγειρείου της ΕΥΠ που τελεί υπό την καθοδήγηση του ανιψιού του πρωθυπουργού κυρίου Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου. Αυτή υπηρεσία ακούει στο όνομα «διεύθυνση διαχείρισης και ανάλυσης πληροφοριών» (ΔΙΔΑΠ), υπάγεται απευθείας στον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας.

    mak2020

    Ο δημοσιογράφος που πρόσφατα επιβίωσε πως εκ θαύματος από απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του, υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του πληροφορίες που δείχνουν ότι το «συμβόλαιο δολοφονίας» εκπονήθηκε από ανώτατα κλιμάκια της πολιτικής εξουσίας! Με σειρά άρθρων του λοιπόν αναφέρεται ξεκάθαρα στον ισχυρό άνδρα του μεγάρου Μαξίμου, κύριο Δημητριάδη αφήνοντας σοβαρές αιχμές για τον ρόλο του στην όλη υπόθεση.

    Σε αυτό το πλαίσιο οι αποκαλύψεις σήμερα για την υπηρεσία η οποία ειδικεύεται στις παρακολουθήσεις ερήμην της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον και ερωτηματικά. Ειδικά η αναφορά του στον διοικητή αυτής της υπηρεσίας, τον ταξίαρχο Νίκο Τσέτσικα.

    Από τα ρεπορτάζ της εποχής φαίνεται ότι ο Νίκος Τσέτσικας και η τοποθέτηση του σε αυτή την υπηρεσία δεν ήταν επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου προστασίας του πολίτη, αλλά εντολή του μεγάρου Μαξίμου.
    Το ´Έθνος έγραφε χαρακτηριστικά Αναφερόμενος στα πρόσωπα που επέβαλε το Μαξίμου στο υπουργείο προστασίας του πολίτη: Στην κρίσιµη θέση του διοικητή της ∆ιευθυνσης ∆ιαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, υπηρεσία που αποτελεί µια… µίνι ΕΥΠ εντός της Αστυνοµίας, παρέµεινε ο Νίκος Τσέτσικας.

    Η σοβαρότερη καταγγελία όλων πάντως, είναι αυτή που σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Μακελειό, εμπλέκει τον διοικητή της ΔΙΔΑΠ σε σκάνδαλο με κλεμμένη ποσότητα ναρκωτικών, για το οποίο όπως διευκρινίζει, έχει αθωωθεί στο εφετείο.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα ο νυν διοικητής κατηγορήθηκε πως έβαλε χέρι σε σκληρά ναρκωτικά που είχε κατασχέσει η υπηρεσία του από την οποία και απομακρύνθηκε κακήν κακώς. Ήταν τότε κατώτερος αξιωματικός της δίωξης ναρκωτικών.

    Για τη συγκεκριμένη υπόθεση καταδικάστηκε πρωτόδικα αλλά ύστερα από χρόνια στο εφετείο αποδόθηκε καθαρός στο αστυνομικό σώμα και την κοινωνία όπως γράφει η εφημερίδα.

    Σημειώνεται ότι το 2002 είχε ξεκινήσει πολυετής δικαστικός και πειθαρχικός έλεγχος για τον εν λόγω αξιωματικό, ύστερα από καταγγελίες μίας δικαστικής λειτουργού ότι «είχε προχωρήσει σε ύποπτες συνενοήσεις με συλληφθέντα έμπορο ναρκωτικών». Ομως ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαχείρισης Πληροφοριών είχε απαλλαγεί από όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες γι αυτή την υπόθεση και τα τελευταία χρόνια έδινε παρόν σε υπηρεσίες της Αττικής.

    Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννόπουλος που υπογράφει το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η υπηρεσία μετακινήθηκε σε νέα πολύ μεγαλύτερα κτίρια στο Περιστέρι διότι η υποδομή της ΓΑΔΑ δεν μπορούσε να αντέξει τα ηλεκτρονικά συστήματα που χρειαζόντουσαν για τον μεγάλο όγκο παρακολουθήσεων!

    Όπως καταλήγει η εφημερίδα, είναι βέβαιον ότι ο ταξίαρχος Νίκος Τσέτσικας μεταφέρει κατά γράμμα στον ανιψιό του κύριου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη πληροφορίες που «πρέπει να γνωρίζει».

    Σε κάθε περίπτωση οι καταγγελίες της εφημερίδας πρέπει να διερευνηθούν εξονυχιστικά, διότι περιγράφουν ένα απολύτως αντιδημοκρατικό πλαίσιο λειτουργίας που δεν πλήττει μόνο τα σώματα ασφαλείας, αλλά και το ίδιο το πολίτευμα”.

    Πηγή: newsbreak.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Στέφανε, όλα οδηγούν ότι η κάλυψη της υπόθεσης παιδεραστίας με τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ που ενώ διακινούσε πρέζα σε ανήλικα προσφυγοπουλα για να τα δελεάζει και να προχωράει στην ανωμαλία της παιδεραστίας, μέσα από το μαξιμου ευπ και μετά κατευθυντηρια γραμμή στα μμε. Να μας πουν πού μάθαιναν την διεύθυνση του Λιγναδη και του παιδεραστή αντιπροέδρου του ΣτΕ που τυγχάνει προστασίας από Μαξίμου και προεδρικό Μέγαρο. Το ότι ο πρωθυπουργός παίζει τόσο πολύ με την ομοφυλοφιλία και την προωθεί στα σχολεία, τυχαίο είναι?

    2. Στέφανε λεβεντη Σπαρτιάτης, πως τους γλεντας ετσι; τους έκανες από μόνοι τους να τα μαρτυρούν όλα και χωρίς ξυλο.

    3. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ-TRAFFICKING ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

      ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ

    Comments are closed.