ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤ@Σ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟΣΚΑΙ – “ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 100,3 – ΤΡΑΒΑ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ – ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΖΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    im_polites

    Περιμέναμε έστω και τώρα ότι το φερέφωνο του Μητσοτάκη, ο βοθροΣΚΑΙ θα άφηνε λίγο το αισχρό φιλοκυβερνητικό τους πρόσωπο και θα στέκονταν στο πλευρό των πολιτών που πλήρωσαν για να τους δώσει ο Πέτσας τα εκατομμύρια για την προπαγάνδα του κορονοϊού. Οι τύποι όμως είναι αμετανόητοι.

    Παρακολουθείστε τι είπε πριν ο διευθυντής του ΣΚΑΙ Radio 100,3 Βασίλη Χιώτη σχετικά με το ποιος ευθύνεται για το σημερινό χάος στην Αττική Οδό αλλά και σε όλη τη χώρα.

    Θαυμάστε τους κολαούζους του Μητσοτάκη και του Ατζούν:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ρε ξεφτίλες της δημοσιογραφίας, γελοία υποκείμενα, πληρωμένα καθίκια και ανδρείκελα, που το μόνο που ξέρετε είναι να τρώτε χρήμα και φαγητό….κουραδομηχανές και τσιράκια του Κούλη που θα πείτε ότι φταίει ο κόσμος…
      Μηνύσεις επί παντός υπευθύνου, ξεκινάμε….Περιφέρεια(Πατούλη), Αττική Οδός(Μπόμπολας), συστημικά βοθροκάναλα, Δήμοι της Αττικής, Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας….αλήθεια αυτοί οι άεργοι κοπρίτες της Πολιτικής Προστασίας που ήταν;;;;Παχυλό μισθό, επίδομα 500€ και κρυμμένοι στα κεντρικά γραφεία.
      Είστε όλοι σας ανίκανοι και ρεζίλια…. ξεφτίλες

    2. Ο βόθρος του Σκαι και του Μαριδάκη.
      Σκατοψυχος. Θα πάρει αυτό που του αξίζει.

    3. Αλλά ξέχασε να πει ότι φταίνε οι πολίτες που δεν πήραν μαζί τους και την αλατιέρα του σπιτιού τους,άμα είχαν πάρει όλοι αλατοριγανη ακόμα καλύτερα,δηλαδή τα σουβλάκια γιατί τα μαριναρεται μια μέρα πριν και την εθνική περιμένατε να αποκλειστεί;;

    4. Μη κρυβόμαστε έχει δίκιο,εμείς φταίμε,μαζί τα φάγαμε,αυτοί ήπιανε τις σοδες.

    5. Να δεις που το πρωί θα πάνε οι ιδιοκτήτες να πάρουν τα αυτοκινητα τους και θα τα βρουν σπασμένα και κλεμμένα……

    6. Αυτή τη μαλακία με τις αλυσίδες τη λένε όλοι οι νεοδημοκράτες. Μάλλον είναι γραμμή από το Μαξίμου. Ώσπου να μπλοκάρει όλη η Αττική Οδός και για ώρες δεν υπήρχε καμιά ανάγκη για αλυσίδες. Δεν είμαστε σε κανένα βουνό με ξεχασμένες οδούς όπου δεν κινείται κανείς. Μια χαρά πρόσφυση έχουν οι δρόμοι. Τώρα πια μετά από ώρες εμπλοκής και χιονόπτωσης χρειάζονται.

    7. Πάνε φάε καμία πάστα και μετά μην ξεχάσεις να τιναξεις το χαλακι της Κυρίας Αντιδημαρχισας …και γρήγορα για ύπνο .

    8. Εσύ ρε μαλ@κα δεν μπορείς να δεις το πουλάκι σου από τη σαπιοκοιλιά και θα δεις το κακό του χιονιά;;;;;

    9. Άχρηστε ανίκανε κοπρίτη. Μόνο τον κώλο σου στη καρέκλα ξέρεις να προσαρμόζεις. Ανάθεμα τους μισθούς σας και την καλοπέραση σας που σάς φταίει ο κοσμάκης που πάει για δουλειά. Της κοντής ψ… οι τρίχες της φταίνε. Ψώλ@.

    10. Χρόνια αυτή η κολωνια με τον σκαι. Πάντα ρίχνουν ευθύνη στους Έλληνες για να ξεπλενουν κυβερνήσεις τραπεζίτες και ελίτ. Βρωμιαρηδες είναι, τα πιάνουν από τον Μητσοτάκη. Μην δίνετε σημασία στο τι λένε τα π@υτανακια του Μαξίμου. Τα παιδιά τους ντρέπονται για αυτούς.

    11. Ρε μαλακομπούκωμα πως θα πάει και θα γυρίσει απ’τις δουλειές του ο κόσμος; Με ελικόπτερο όπως πήγαινε ο Κούλης να παρακολουθήσει τις παραστάσεις του φίλου του Λιγνάδη;

    12. Τι λες ρε ρεμάλι, η Αττική οδός ήταν ανοιχτή χωρίς πρόβλημα κ τα διόδια λειτουργούσαν κανονικά….ποιοι οδηγοί φταίνε? Που έσκασαν τα ωραία τους λεφτά?Δίπλωσε η νταλίκα για ώρες κ δημιουργήθηκε το πρόβλημα…Άντε χάσου κ εσύ κάθαρμα, πουλημένε, βρομιάρη της κούλας που δεν έχετε ιερό κ όσιο.Λίγο σεβασμό ρε στον κόσμο που βρίσκετε τόσες ώρες στην παγωνιά…. κ που ανάμεσα τους είναι κ άρρωστοι άνθρωποι. Αλλά δεν υπάρχει κράτος το διέλυσε ο ανίκανος κ άχρηστος κούλης κ που τώρα θα αρχίσουν να ρίχνουν τις ευθύνες από τον έναν στον άλλων….το έχουμε ξαναδεί το έργο.

    13. Ξυπνησα και πηγα στην δουλεια μου , καραγκιοζη του ΣΚΑΙ.
      Για 780 το μηνα , εκατσα 6 ωρες στην αττικη οδο.

    14. Πιωμένος είσαι; Οι άνθρωποι που ήταν υποχρεωμένοι να πάνε στις δουλειές τους φταίνε και όχι το κράτος που τους έστειλε σ’ αυτές; Ε, ρε κάτι απίθανοι που μας ενημερώνουν…

    15. Άσε ξερουμε τι καναλι ειναι ο Σκαης!!! Που να πάει αυτός και τι να πει. Κάτι τέτοιους βγάζουν για να περισώσουν την χάλια μαυρα εικόνα τους.
      🥴 Με το εκχιονιστικο θα τον περάσουν από πάνω. Γι’αυτό να μείνει σπίτι,να μείνει ασφαλής.

    16. Που να σε βρούνε παγωμένο ρε κερατα..σιχαμερο ερπετό αυλικε του κουλή του πισοκοκκαλου

    17. Αφου δεν σας έχουν σαπίσει στο ξύλο τόσο καιρό…

    18. Αλυσίδες πρέπει να βάλουν σε όλους εσάς …βραχιολακια και στην ψυρου.
      Ρε μπουλι τόσα φράγκα τι τα θες; πόσες γαρδουμπες κατεβάζεις την ημέρα.

    19. τι λες ρε μ@λ@κ@ που τα αρπάζεις για να λες ότι είναι και σωστοί άχρηστε γλύφτη

    Comments are closed.