ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, Ή ΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ή ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ – OΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΣΟΛΟΓΑ – ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    tsipras_1

    Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη και τόνισε ότι η συμπεριφορά της Αστυνομίας ήταν απαράδεκτη.

    Αναφέρει ότι ενώ η χώρα βρίσκεται στον πέμπτο μήνα ενός απολύτως lockdown, τα νοσοκομεία ασφυκτιούν και η οικονομία έχει διαλυθεί, τη στιγμή που οι πολίτες στοιβάζονται στα ΜΜΕ, απαγορεύεται να έχουν έστω και μια μικρή ανάσα με ένα περίπατο ακόμη και μέχρι την πλατεία της γειτονιάς.

    «Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό. Χτυπημένοι νέοι και νέες, τρομοκρατημένοι γονείς και παιδιά μέρα μεσημέρι στις γειτονιές της Αθήνας. Και το βράδυ ψέματα, για όσα συνέβησαν, στα δελτία ειδήσεων» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

    «Είμαστε στον πέμπτο μήνα ενός απολύτως αποτυχημένου και ατελείωτου lockdown. Τα νοσοκομεία αφημένα εδώ και μήνες δίχως ενισχύσεις, ασφυκτιούν και πάλι. Οι νεκροί σκαρφάλωσαν ξανά στους πενήντα ημερησίως. Η οικονομία έχει διαλυθεί. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εδώ και μήνες σε απόγνωση, μόνο χρέη ξεπληρώνουν και δάνεια. Και οι εργαζόμενοι επιβιώνουν με ελάχιστα και αγωνιούν για το αύριο.

    Την ίδια στιγμή οι πολίτες, που επιβάλλεται να στοιβάζονται καθημερινά στα λεωφορεία, στο Μετρό και στους χώρους δουλειάς, απαγορεύεται αυστηρά να έχουν έστω και μια μικρή ανάσα.

    Έναν περίπατο το απόγευμα της Κυριακής.

    Μια βόλτα μέχρι τη θάλασσα.
    Ακόμη και μέχρι την πλατεία της γειτονιάς.

    Η απρόκλητη επίθεση αστυνομικών σε οικογένειες και νέα παιδιά στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης σήμερα το απόγευμα, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

    Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό.

    Χτυπημένοι νέοι και νέες, τρομοκρατημένοι γονείς και παιδιά μέρα μεσημέρι στις γειτονιές της Αθήνας. Και το βράδυ ψέματα, για όσα συνέβησαν, στα δελτία ειδήσεων.

    Το μεσημέρι ξύλο και αυταρχισμός και το βράδυ προπαγάνδα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Α, ρε ΤΣΙΠΡΑ, μετά την συμφωνία των Πρεσπών σε πήρε τηλέφωνο ο Κούλης πετώντας από την χαρά του και σε ευχαριστούσε ξανά και ξανά που τον απάλλαξες από ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα γνωρίζοντας ότι θα ‘ναι ο επόμενος Πρωθυπουργός και δεν θα ‘θελε να ‘χει στο κεφάλι του ένα τόσο σοβαρό Ζήτημα.. Κανονίσατε να πάτε με τις συζύγους σας σε εστιατόριο για να το γιορτάσετε. Τουλάχιστον, σε Κέρασε ο Κούλης για το μεγάλο καλό που του έκανες ή τα περάσατε όλα ως Δημόσια Έξοδα;

    2. Βγάλε τον κόσμο στους δρόμους και μετά παραιτησου και πήγαινε προς Σούνιο μεριά να αναλάβει κανένας με κοχονες

    3. μητσοτακης-τσιπρας-βαρουφακης-βελοπουλος ειναι σε ανοικτη γραμμη υπαλληλοι των ανωμαλων gates-obama και φωφη-κκε ειναι εταιρειες του βαρδινογιαννη . τα μισα σχολια ειναι απο τα τρολ του ανωμαλου νικου γεωργιαδη που εξακολουθει και ειναι ο συνδεσμος της ΝΤΠ στην ελλαδα.

    4. Όλοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν τους πολιτικούς, ξεχνούν ότι οι ίδιοι τους ψηφίζουν και μετά την απομάκρυνση απ’την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Άλλωστε (το να μου κοπεί το χέρι την επόμενη φορά) το έχω ακούσει από πολλούς. Είναι στο DNA του Έλληνα αν του δώσεις καρέκλα υπαλλήλου πόσο μάλλον υπουργού ή πρωθυπουργού τα ίδια που κατηγορούσε θα κάνει. 52 χρόνια το ίδιο έργο βλέπω με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Αυτοί που ξεχωρίζουν και έχουν ποιότητα είναι μειοψηφία και τους άρχοντες τους εκλέγει η πλειοψηφία.

    5. Σιγά ρε θα κολήσουμε από τα σιρόπια,από πότε έγινε κύριος ο προδότης.
      Αυτό μας έλειπε να ξαναβγεί ο αρχιψεύταρος επειδή τρομπάρει ο κούλης.
      Ποτέ ξανά φασιστερά.

    6. ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ.
      1. ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ – 120 ΝΕΚΡΟΙ.
      2. ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΦΙΩΣΗΣ
      3. ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
      4. ΦΟΡΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
      5. ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
      6.ΓΛΩΣΟΦΙΛΑ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
      7. ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
      ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΟΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ..ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ COVID 19 ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΕΕ.????…

      1. ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ,Το 2 καλως το εκανε,επισης εδωσε το δικαιωμα ψηφου στους 17αρηδες,επισης εδωσε κοινωνικο μερισμα(ασχετα που δεν το εδωσε και σε μενα,λογω εισοδηματος),εδωσε εκτακτο οικονομικο βοηθημα στους συνταξιουχους-(προεκλογικο,νομοθετημενο,ο μητσοτακης δεν εδωσε γιατι ειναι βλακας και,εκοψε ομως το εκας απο τους χαμηλοσυνταξιουχους,εβγαλε το κοινωνικο τιμολογιο ρευματος(ασχετα που με δεχτηκαν λογω εισοδηματος),εβγαλε την συμμετοχη των συνταξιουχων για την αγορα φαρμακων και ισχυει μεχρι σημερα,ο τσιπρας το πληρωσε και πηγε αντιπολιτευση,οπως θα παει και ο μητσοτακης,\Ο ΚΟΣΜΟς ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ,10 χρονια οικονομικη κριση και 1 χρονο κορονοιο,και μυαλο δεν βαλαμε.

    7. Οταν ακουει κανεις τον ξεπουλημενο κατσαπλια να κανει δηθεν αντιπολιτευση σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!!!! Εχει επενδυσει στους μπαχαλακηδες και περιμενει με το κερι στην γωνια, μολις βηξει καποιος αστυνομικος, να επιτεθει στην αστυνομια οτι αδκει βια!!!!!! Αν δεν κανεις κατι δεν σου επιτιθεται κανενας αστυνομικος χωρις λογο!!!!!!!! Για τα κοπροσκυλα που τους επιτιθενται με Μολοτωφ και ακομα σε αστυνομικα τμηματα , δεν λεει κανενας αλητης τιποτα!!!!!! Επι τεσσερα χρονια στα Εξαρχεια που ειχε μετατρεψει την αστυνομια σε σακο του μποξ, που επεφταν τσιμεντολιθοι και ψυγεια απο τις ταρατσες απο τα τομαρια, με προθεση να σκοτωσουν, τα ξεχασε ολα αυτα ο κατσαπλιας και πολλοι αλλοι!!!!!! Στην πλατεια Ν. Σμυρνης οταν επιτεθηκαν στους αστυνομικους ηταν ολα καλα, μετα που τον συνελλαβαν τσιριζε σαν την κοτα και εκανε σοου να τον τραβηξουν βιντεο!!!!! Αντε ρε στα τσακιδια και αποφασιστε τι αστυνομια θελετε!!!!! Να τρωει ξυλο απο τον καθε αλητη;;;;;; Η να εφαρμοζει τον νομο!!!!!! Αστυνομια με θυμιατα τα σημερινα χρονια δεν γινεται!!!!!!!!

    8. Τσιπρα, αυτούς που έβριζες γραφικούς ψεκασμενους και ειρωνικά τους έλεγες μακεδονομαχους (μεγάλη τιμή και σε ευχαριστούν), αυτοί σε έριξαν και αυτοί θα ρίξουν και τον Μητσοτάκη. Δεν έχετε ιδέα πως γ@μανε οι πατριώτες και όσοι άνθρωποι στην Ελλάδα διψουν για ανεξάρτητη και ελεύθερη Ελλάδα….

    9. Τσίπρα γαμω την αντιπολίτευση που κανείς λέμε. Δεν ντρεπόσαστε λίγο. Είστε εσείς πολιτικοί άντρες????????? Ο Μητσοτάκης εφαρμόζει απολυταρχία και κάθεστε και τον κοιτάτε και δεν του βαζετε κολοχερο μέσα στη βουλή ??????? Στις επόμενες εκλογές όταν γίνουν θα γελάς παρέα με τον Μητσοτάκη για τα χαλια σας!!!!!!!! Θα πάθετε ολική καθίζηση

    10. οτι τα σκατα και το φτυαρι…..εξω ολοι προδοτες απο την πατριδα και οι 301

    11. Βρηκε και ο Τσιπρας χαζο λαο για να πλουτησει
      δεν του εφτασαν αυτα που τσεπωσε με το ξεπουλημα
      της Μακεδωνιας
      και την καταληψη εδρας καθηγητου πανεποθστημιου
      α[πο την αγραμματη γυναικα του
      Τα παρασιτα νομιζουν οτι το κρατος ειναι τσιφληκη τους
      για να θυσαυριζουν.
      Ηρθε η ωρα να ξεριζωθουν ολα τα παρασιτα και να καουν
      στη φωτια που μολις αναψε

      1. “” Τα παρασιτα νομιζουν οτι το κρατος ειναι τσιφληκη τους για να θυσαυριζουν.”” Δεν νομιζουν μονο. Ετσι ειναι. Η ελλαδα ειναι ΤΟ τσιφλικι τους. Κληρονομούμενη περιουσία, απο γενια σε γενια…….οικογενειακη τους υποθεση.

    12. ότι δεν υπάρχει μισός βουλευτής ή εξωκοινοβουλευτική παράταξη που να αμφισβητεί την πανδημία και τον κοροϊδοϊό και να μιλάει για την Νέα Τάξη Πραγμάτων πλην πυρήνων της Αντίφα που κολλάει αφίσες που λένε ότι όλα είναι μούφα και γίνονται για τον έλεγχο του πληθυσμού

    13. Το οτι μας δουλεψε ο μητσοτακης με τις πρεσπες και τους λαθρομεταναστες, δεν σημαινει οτι αναπολησαμε εσενα προδοτη που υπεγραψες την συμφωνια των πρεσπων και τα μνημονια που θα καταργουσες με ενα νομο. Μαυρο στους προδοτες, ψηφο σε πατριωτικα κομματα. Ουστ τσιπρομητσοτακηδες της μερκελ και του διεθνισμου, που το βουλωνετε στις προκλησεις του ερντογαν.

    14. Είμαστε στο κλασσικό δίλημμα “ποιος είναι ο λιγότερο χειρότερος?” Το θέμα είναι άλλο, γιατί τα ΜΜΕ σιωπούν και δεν δικάζουν τους κυβερνώντες όπως γίνεται σε άλλες χώρες? Κάνεις δεν ασχολείται με τα νέα σκάνδαλα, να θυμηθώ την ίδια πολιτική εφαρμόζουν και στη Τουρκία.

    15. Τι πράξεις αλλες να κάνει ; δεν φτάνει που ξεπουλησαν οτι πολύτιμο εχει η χωρα θελετε κι αλλες ; Ε ΟΧΙ ΡΕ

    16. Όποιος ήταν στο πισοδερι, στα σκηνικά της Κατερίνης και του συντάγματος και ακούει τον τσιπρα και το σύριζα να… καταγγελει αστυνομική βία είμαι σίγουρος πως έχει κατουρηθει από τα γέλια. Ίδια μ@υνοπανα είναι και τα δύο, ίδιες π@υτανες είναι που πάντα θα κοιτάξουν πρώτα το συμφέροντα των ξένων και ειδικά των Γερμανών και στην Ελλάδα και τον λαό της θα τον πνίγουν στα χημικά θα τον πηγαίνουν με χειροπέδες και θα γεμίζουν τα νοσοκομεία. Τσιπρας – Μητσοτάκης τα ίδια σκατα είναι. Τσιράκια ρουφιάνοι και χαφιέδες της γερμανικής πρεσβείας. Η Ελλάς τελει υπό κατοχή.

    17. αλλος πουστης προδοτης της μακεδονιας και το οχι του λαου τοεκανε ναι ρε ουστ πουστηδες προδοτες

    18. Περιμένεις από τον άχρηστο να αναλάβει δράση;

    19. ..ρίξε την κυβέρνηση ρε μ@λ@κ@, για να ανέβεις πάλι εσύ και να κάνεις τα ίδια, ίσως και χειρότερα από τον βλάκα που προσποιείται τον πρωθυπουργό της χώρας.
      😂

    Comments are closed.