“ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΣ. ΠΑΛΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΟ. ΑΛΛΑ…”- ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    χιοσ

    Σε αυτή τη δουλειά, 33 χρόνια φούρναρης και 2 χρόνια ραδιοερασιτέχνης, έχω μάθει να διακρίνω τον κίνδυνο.

    Εδώ και μερικές εβδομάδες, στήνεται το νέο σχέδιο. Εξόντωση με κάθε τρόπο. Κανένας από τη σαπίλα του συστήματος, Κούλης- Τσίπρας- Ανδρουλάκης και λοιποί… μπατριώτες, δεν επιθυμούν να είμαστε στα πόδια τους, μέσα στις εκλογές.

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ εφημερίδα που τους κάνει τον βίο αβίωτο με τα καθημερινά πρωτοσέλιδα και δεν ξέρουν από που θα τους έρθει, Ραδιομακελάρηδες, makeleio.gr, ΜΑΚ TV, και το νέο που ετοιμάζεται και έρχεται με καταιγιστικό ρυθμό- γιατί ετοιμάζουμε και νέο …προεκλογικό χουνέρι- τους χαλάνε τη σούπα. Λογικό. Οι αποκαλύψεις, δεν μπορούν να περιμένουν. Και δεν είναι ψευτο-αποκαλύψεις τύπου βίλα Ραγκούση, σπίτι Μητσοτάκη- Μαρέβας- Δενδρινού- Χριστοφοράκου που ο υπογράφων αλλά και η εφημερίδα μας και το makeleio.gr τα έχει βγάλει πριν από καμιά δεκαετία και τώρα τα αναμασούν φυλλάδες που ενώ χρηματοδοτούνται από ολιγάρχες, με μαύρα κεφάλαια και ναρκοδολάρα, δεν μπορούν να σταυρώσουν φύλλο.

    Είναι πρωτοσέλιδα γροθιά στο καθεστώς που τους ταράζει και τους παίρνει ο διάολος.

    Ρωτάνε : Πως αντέχει αυτό το μαγαζί; Αντέχει γιατί δεν χρηματοδοτείται από ξένο και ημεδαπό τραπεζικό και κρατικό φασισμό, παρά μόνον από φανατικούς αναγνώστες, που αγοράζουν καθημερινά το φύλλο μας και παίζουν σταυρόλεξο συνέχεια πάνω από το σάιτ μας. Οι Ραδιομακελάρηδες, κάθε μέρα (νούμερα rubble.com) έχουν πάνω από 350- 400.000 θεατές, το Σαββατοκύριακο 1.000.000 θεάσεις αληθινές και όχι μουσαντένιες, άρα είμαστε μύτη δόρατος και πολεμάνε να μας ξεκάνουν. Είναι θέμα αντοχών. Ο γράφων, έχει τεράστιες. Θα τους ξεκάνω εγώ, για να μην με ξεκάνουν αυτοί.

    Μυρίζω πάλι κίνδυνο. Φίλοι, συναγωνιστές , αδέρφια μου, διατρέχουν κι αυτοί κίνδυνο. Φυλακίσεις, διώξεις, εξόντωση.

    Πριν από λίγο καιρό, είχαμε βγάλει σαν εφημερίδα, ένα εξώφυλλο. “Στήνουν τροχαίο για να μας σκοτώσουν”. Μετά από τρείς μέρες,  δολοφονήθηκε ο αστυνομικός συνοδός του δικηγόρου μας. Τώρα, έρχεται ένας ακόμα κίνδυνος. Θα τον αντιμετωπίσουμε. Ποτέ, δεν κάναμε πίσω. Εκδότες, γλείφτες δημοσιογράφοι, αρχηγοί και υπαρχηγοί, ψάχνονται. 

    Κύριε Θεοδωρικάκο, κύριε Ντογιάκο, κύριε Τσιάρα είστε ηθικοί αυτουργοί. Και θα λογοδοτήσετε.  Υπεράνω όλων ο νόμος, όχι αυτόν όμως που καταπατάτε καθημερινά. Νόμος, πραγματικός, Νόμος τιμωρίας και απόδοση Αληθινής Δικαιοσύνης.

    Νεώτερα, αύριο.  Και όταν γράφω, γράφω επωνύμως. Και όλοι το γνωρίζουν.

    Στέφανος Σ. Χίος- Αθήνα 6 Απριλίου,  τη μέρα που μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα. 

    ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΣ !! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΑΠΙΘΑΝΑ, ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ !!

    Δείτε περισσότερα και ΕΔΩ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Στεφανε την ευκαιρια την ειχαν και απετυχαν γιαυτο κλεισαν στοματα και κυριως του καραιβαζ που ηταν ο μεσαζων εξουσιαστων με μαφια, ξερουν οτι αν σε σκοτωσουν θα φανε μπουρλωτο το πρωτο τους σκαει τωρα με τον Λιακο στις εκλογες και ολοι εσεις εδω μεσα οχι μονο λογια ξεσηκωστε τις γειτονιες χλευαστε τους φιλελεδες και δειχνετε τους με το δακτυλο.

    2. Αναρχικοι κλπ στοιχεια κυνηγουν να σκοτωσουν αστυνομικο,του επιτίθεντε και αποτυγχανουν συνεχιζουν την επιθεση ο αστυνομικος πυροβολει στον αερα για να.σωθει και τον συλλαμβάνουν.παγκοσμια πρωτοτυπια.τους αλλους δεν μπορουν να τους συλλαβουν γιατι μπηκαν μεσα στο Πανεπιστήμιο.Εδω γαλαει ολος ο κοσμος.

    3. Στεφανε καλα που υπαρχεις και εσυ. Στη γλωσσα σου μιλαω και εγω ο απλος πολιτης. Θελουν ξεσκισμα με καθε τροπο. Εμεις θα τους απαυτωσουμε, οχι αυτοι εμας. Και οπως λεει ενας φιλος πριν απο εμενα, τωρα υπαρχει εισαγγελεας.

    4. Στεφανε μην ξεπεφτεις ασχολουμενος με κνιτες!

    5. Λυπάμαι Στέφανε που αποκαλείς κύριο αυτό το καθηκι, αυτή την πατσαβούρα της κοινωνίας.
      Αυτός μαζί με τον άλλο μαυρογιαλουρο τον Τσιάρα είναι για ειδικό δικαστήριο με εισαγγελέα τον Κανελλόπουλο.
      Διέλυσαν κυριολεκτικά τη χώρα, αφήνοντας τους πολίτες χωρίς προστασία και δικαιοσύνη, τους ακρογωνιαίους λίθους του κράτους.

    6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑ 5% ΠΑΝΩ..ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ Κ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ…ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Κ ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ….ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ ΥΠΟΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΣΤΑ 4 Κ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΖΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ…

    7. Κακώς πυροβόλησε ο αστυνομικός, ο κουκουλοφόρος άνθρωπος του Μητσοτάκη ήταν. Μεροκάματα έβγαζε ο άνθρωπος με εντολή Κυριάκου, όχι και να τον πυροβολήσουν.

    8. Λαός και στρατός με εισαγγελέα ενωμένος. Ορμάτε τους κ ξεσκιστε τους γτ αλλιως θα αναλάβει ο λαός…

    9. Γ@μ@ τους άνευ σάλιου…big Stef !!! Ξεβρακωσε τα τα λαμόγια όλα…!!! Το έργο σας μέχρι σήμερα είναι αξιομνημόνευτο και θα σας πιστωθεί μεγάλο μέρος της “απελευθέρωσης” της χώρας απ’ τη δαμόκλειο σπάθη της Μαφίας. Ευχαριστούμε για την προσφορά σας εκ των προτέρων και εν ζωή..!!!
      Εύγε σας !!!

    10. Στέφανε, καταρχήν είναι μονόδρομος να κατέβεις με Ηλία. Και παρότι υποστηρίζουμε τον Ηλία γιατί είναι ο μόνος που μιλάει και φτιάξανε φωτογραφικό νόμο και ξεφτιλίστηκσν, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να βγαίνει μπροστά Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Εννοείται ότι θα σας πολεμήσουν αλλά τώρα έχετε μαζί σας εκατομμύρια Έλληνες. Πάντα λέγαμε ότι χρειαζόμαστε έναν αρχηγό να βγει μπροστά. Ούτε στα τρελλά μας όνειρα δεν πιστεύαμε ότι θα έβγαινε μπροστά Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Θέλω να ξέρω πως νιώθουν οι πλευροβοριδογεωργιάδηδες που βλέπουν το κεερφα των μεταναστών να θέλει να αποκλείσει ένα Ελληνικό κόμμα και να είναι στην ίδια πλευρά! Αυτά που λέγανε αυτοί παλιά τα λέει ο Ηλίας και αυτοί τώρα είναι με τις θέσεις του κεερφα των μεταναστών και θέλουν αποκλεισμό του Ηλία! Τώρα όμως υπάρχει Εισαγγελέας!

    Comments are closed.