ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ – ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ: «ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ»

    Κοινοποίηση:
    covid FREE

    Πτώση τζίρου και καταναλωτική ανομβρία καταγγέλλουν οι άνθρωποι της αγοράς μετά τα μέτρα που υπέβαλλε η κυβέρνηση!

    Πού είναι οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες να ψωνίσουν;;;
    Ο Νίκος Κογιουμτσής α’ αντιπρόεδρος Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών δήλωσε πως η ψυχολογία της αγοράς και των καταναλωτών είναι στα τάρταρα!

    Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η οικονομία μαραζώνει και τα μέτρα που παίρνονται φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους διεθνιστές της Μεγάλης Επανεκκίνησης, οι οποίοι θέλουν να επιφέρουν φτώχεια, προκειμένου να εγκαθιδρύσουν νέο οικονομικό σύστημα.

    Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Βάρδας, αναφέρει ότι στον τομέα του τζίρου και των πωλήσεων τα μέτρα έχουν ήδη επηρεάσει την δραστηριότητα της εταιρείας του, δεδομένου ότι όπως λέει, “οι ανεμβολίαστοι δεν επισκέπτονται τα καταστήματά μας”.

    O ίδιος επισημαίνει ότι “μία μερίδα κόσμου παρουσιάζει άρνηση στην διενέργεια ελέγχου στα καταστήματα και στην υποχρέωση επίδειξης των απαιτούμενων υγειονομικών πιστοποιητικών.

    Η πτώση του τζίρου κατά μέσο όρο υπολογίζεται στα επίπεδα του 15%-20% και μένει να φανεί εάν τα νέα μέτρα θα επηρεάσουν την αγορά ακόμα περισσότερο από τα προϋπάρχοντα”.

    Δείτε εικόνα από τον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, ο οποίος έσφυζε από επισκέπτες! Εικόνες απόλυτης νέκρας:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Αυτο ελειπε,να παω να πληρωσω 10€ το ραπιντ για να παω σε ενα καταστημα λιανικης να ψωνισω κατι που κανει 5€.σιγα μην παω.αντε χαθειτε βλαμμενοι νεοταξιτες.

    2. Το παιζετε υπαστυνομοι? Σκαναρετε πιστοποιητικα, απαγορευετε την εισοδο σε ανεμβολιαστους με υφακι χιλιων καρδιναλιων…. καλη σας χρεωκοπια! Ο Κυριος μεθ υμων!

    3. Περιληπτικά η Κ.Υ.Α αναγράφει οτι:

      Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 δύναται να χορηγείται στους δικαιούχους της παρ. 2 του άρθρου 1 και από τις δομές της παρ. 1 του ιδίου άρθρου, κατόπιν αίτησής τους, είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία, είτε χωρίς την απαίτηση αυτοπρόσωπης παρουσίας αυτών στους δικαιούχους.

      Ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος εισάγει τα εξής στοιχεία του φυσικού προσώπου: α) τον ΑΜΚΑ, τον ΠΑΜΚΑ ή τον ΠΑΑΥΠΑ, β) το όνομα, γ) το επώνυμο και δ) την ημερομηνία γέννησης. Για τη διασταύρωση των ανωτέρω ταυτοποιητικών στοιχείων του φυσικού προσώπου γίνεται αποδεκτό οποιοδήποτε ταυτοποιητικό έγγραφο προσκομίζει το φυσικό πρόσωπο.

      Μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω ενεργειών, ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος προβαίνει στην έκδοση του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19 για λογαριασμό του φυσικού προσώπο.

      Δικαιούχοι της διαδικασίας που περιγράφεται στην παρούσα είναι:

      Ημεδαποί και αλλοδαποί που διαβιούν σε συνθήκες αστεγίας, β) πολίτες τρίτων χωρών ή ανιθαγενείς ανεξαρτήτως νομιμότητας διαμονής και γ) γενικότερα όλες οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με περιορισμένη πρόσβαση στα δημόσια αγαθά. Οι ως άνω δικαιούχοι δύνανται να προσέλθουν στις κοινωνικές υπηρεσίες, τα Κέντρα Κοινότητας και τα Κέντρα Ένταξης Μεταναστών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού.

    4. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ.

    5. φατε κουλα, φατε σκ@τα.
      λουκετο και χρεοκοπια κομματοσκυλα του βλακα

    6. Πως γίνεται στα μαγαζιά παρότι Χειμωνάς να βαράνε μύγες;;;;;; 🪰🪰🪰🪰🪰🪰🪰🪰🪰🪰🪰Ο πολυχρονεμενος μας Κούλης τα κατάφερε τέλεια! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ούτε οι μπολιασμενοι δεν πατάνε μέσα…. Λεφτά (δεν) υπάρχουν! 🤪🤪🤪🤪

    7. Διαχωρισμό ανθρώπων επέβαλαν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα……. Εσείς οι ίδιοι φωναζατε για covid free μαγαζιά……..Τώρα σας γύρισε μπούμερανγκ………Στη Σουηδία χωρίς μια μέρα λοκνταουν, με ελεύθερη επιλογή εμβολιασμού ή όχι , έχουν ελάχιστα κρούσματα , μηδέν (0) νεκρους και η ζωή έχει βρει κατά 99,9 % την κανονικότητα της……….Τα πορνοκαναλα τύπου ΣΚΑΪ βέβαια μόκο……….Τα παράπονά σας στο ζαβο, τους ” ειδικούς ” και τον μπουμπουκο……..

    8. Δεν υπάρχουν ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι. Βάλτε το καλά όλοι στο μυαλό σας. Υπάρχουν μόνο Έλληνες πολίτες που αντιδρούν στα φασιστικά μέτρα του ναζιστικού καθεστώτος Μητσοτάκη και σε όλα τα τσιράκια και προδότες τους.

    9. ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΌΛΟΥΣ.
      ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ GREAT RESERT….
      ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΊΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΆΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΈΝΟ ΕΙΣΌΔΗΜΆ.

      .

    10. Όλοι εσείς που έχετε μαγαζιά (ταβέρνες κλαμπ καφέ και με ότι έχει σχέση ρούχα παπούτσια και άλλα αξεσουάρ)το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι επιδοτήσεις (κρατικές) και τα πρόστιμα να τα πληρώνουν οι κακοί (αρνητές ). Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι να παίρνω την σύνταξη μου και όλοι εσείς εάν κλείσετε να πάτε στα καράβια να κάνετε τους μούτσους για να ζήσετε , δεν σας λυπάμαι κάποτε με δουλεύατε για αυτά που έβγαζα σε ένα μήνα ενώ εσείς τα είχατε σε μία μέρα, πως αλλάζουν οι καιροί .

      1. Ετσι μονο η τσεπη τους του νοιαζει.. η κονόμα!! Στ’ χδια τους τα μετρα και ο διαχωρισμός της κοινωνίας!

    11. Ας κλείσουν όλοι για μία εβδομάδα όχι παραπάνω αλλά όλοι όμως και σε 2 λεπτά θα πάρουν πίσω όλα τα μέτρα και τα τεστ μαζί
      Γιατί αν κάνουν ότι τους λένε μαθηματικά πάνε για οριστικό κλείσιμο

    12. καντε ό,τι σας διαταζει η κουλοκυβέρνηση και σε λίγο θα κατεβασετε ρολλα οριστικα,μην στενοχωριέστε…δεν σας λυπάμαι,γιατί αντι να ζητήσετε απο την ‘κυβερνηση” του Σβαμπ και του Γκειτς να παρει πίσω τα αθλια “μετρα”, εσείς ζητησατε να επεκταθούν σε όλους, και στα σουπερ μαρκετ και παντού, δηλαδή το κακό να μην σταματησει,αλλα να παει και στον γείτονα. Ιδεολογία ρουφιανου…,. Εισαστε άξιοι της τύχης σας, έισαστε μπακαληδες στην ψυχη και στο μυαλό.

    13. Κανένας δεν πουλάει τον ανεμβολίαστο φίλο του για να πάει για καφέ ή ποτό χωρίς αυτόν.
      Ότι μέτρα πήραν ήταν λάθος από πέρυσι τον χειμώνα και μετά και θα συνεχίσουν να παίρνουν λανθασμένα μέτρα που θα ανεβάζουν τους αριθμούς παραπάνω.

    14. Οι εμβολιασμενοι νοσούν και μεταδίδουν, είναι άκρως επικίνδυνοι καθώς δεν τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και παίρνουν στον λαιμό τους πολύ κόσμο με την ανευθυνότητα και το θράσος τους. Μακριά από εμβολιασμενους.

    15. Στηριζουμε τον Ελληνα εργαζομενο!!ΑΛΛΑ…Μονο η τσεπουλα σας νοιαζει παρτακιδες!!Eμεις οι αμπολιαστοι αποκλισμενοι και ελευθεροι Ελληνες δηλωνουμε ΑΠΟΧΗ απο την εστιαση και το λιανεμποριο!

    16. Ας είχαν πιο δυναμική αντίδραση από την αρχή των παράλογων μέτρων,συλλογικά,ώστε να μην αντιμετωπίζουν αυτά τώρα.Πολλοι καταστηματάρχες δε,εκβίασαν τους εργαζόμενους τους να εμβολιαστούν,και να τα αποτελέσματα.Εγω προσωπικά θυμαμαι την στάση του καθενός,κ δεν θα ξαναφησω λεφτά ούτε όταν επανέλθει η κανονικότητα.

    17. ”COVID FREE” ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ…ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ”P@P@RI@ MOY FREE” !!! ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΤΕ..ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ..ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΩΣΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΡΑ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    18. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤA ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π

    19. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ “COVID FREE”!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ… ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ

    20. Ποιος ο λόγος να μπει κάποιος να αφήσει τα χρήματα του σε οποιοδήποτε κατάστημα αφού τον υποχρεώνουν να πληρώσει είσοδο για να μπει κάνοντας ραπίντ τέστ και θα κινδυνεύει από εμβολιασμένους που μεταδίδουν αφού αυτοί δεν ελέγχονται, την βγάζουμε με αυτά που έχουμε και στην ανάγκη υπάρχει και η ηλεκτρονική παραγγελία με κόστος μεταφορικών μικρότερο από ραπίντ και δωρεάν για μεγαλύτερα ποσά

    21. κατα τα άλλα ας πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ και φουσκωμένη ΔΕΗ

    22. Oλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί αρχηγοί οφείλουν να πάρουν μια ξεκάθαρη θέση υπέρ των 7000 υγειονομικών που τέθηκαν παράνομα σε αναστολή από την ΝΔ. Οι πιο μαχιμοι κ έμπειροι γιατροί μένουν άνεργοι ενώ ο ιός θερίζει 100 άτομα την ημέρα. Εγκληματικό τουλάχιστον. Ξεκάθαρα και ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ να κάνουν σημαία την επιστροφή όσων τέθηκαν σε αναστολή ΤΩΡΑ

      1. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΩΣ ΕΔΩ… Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ. ΒΓΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 2-3 ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ , ΟΥΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ.

    23. Κε Κουγιουμτζή όχι κλαψωμουνιαση εισηγήσεις, γιατί να μην υπάρχουν μαγαζιά και για μας; Εμείς διασπειρουμε το χτικιο; Άκου ποσοστά από ΕΤ 1 600 στις ΜΕΘ από αυτούς 500 ανεμβολιαστοι ποσοστό 92%. Όλοι τους εγγραφή στο δημοτικό. Τι πληρώνουμε ρε πουστη μου;

      1. Ημερήσια αναφορά ΕΟΔΔΥ 23/11/2021:
        Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 492 (82.41%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 105 (17.59%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
        ΠΡΟΣΟΧΗ: Τους εμβολιασμένους με 1 από τις 2 δόσεις τους θεωρεί ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ,
        Το 5% των εμβολιασμένων δεν έκαναν την 2ης δόση και αυτό μένει σταθερό εδώ και μήνες. Μερικοί δεν έκαναν 2η δόση λόγο απαγόρευσης του εμβολίου της astra, οι υπόλοιποι γιατί;;;;
        (παρενέργειες????, φόβος????)

    Comments are closed.