ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ!!! ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ- ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟΥΣ, ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ… ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    Κοινοποίηση:
    anemomuloi-mykonos-krousmata-katanomi

    Σε ένα νησί που θεωρείται το μεγαλύτερο κέντρο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα και οι διαρρήξεις, οι κλοπές, οι κακοποιήσεις, το εμπόριο λευκής σαρκός και γενικά το οργανωμένο έγκλημα, η τεράστια επιχείρηση της ΕΛΑΣ χθες (ΟΠΚΕ, τμήμα εκβιαστών και διοικητής Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μυκόνου Θανάσης Παπάζογλου) κατέληξε στην σύλληψη ενός Βουλγάρου με σπρέι πιπεριού και δύο άσχετων!

    Πρόκειται για τον υπεύθυνο Ασφαλείας όχι μόνο της ΔΟΥ Μυκόνου, αλλά και όλων των ΔΟΥ των Κυκλάδων κι έναν υπάλληλό του. Την πλήρωσαν αυτοί αφού οι αστυνομικοί αναζητούσαν έναν ύποπτο για ξυλοδαρμό.

    Και μάλιστα παραβιάζοντας μια σειρά νόμων όπως το ότι τους πέρασαν χειροπέδες μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους, ενώ απαγορεύεται ρητά και παρά το γεγονός ότι οι συλληφθέντες, γιατί περί σύλληψης επρόκειτο και με τον τρόπο που έγινε και όχι προσαγωγής, τους έδειξαν όλα τα έγγραφά τους από ταυτότητες μέχρι και έγγραφα το τι έκαναν στο νησί.

    Παρ’όλα αυτά με χειροπέδες τους μετέφεραν, παρά τις διαμαρτυρίες τους, εν είδη κακοποιών σε ολόκληρη την Χώρα και εν συνεχεία, τους μετέφεραν στο τμήμα, υποτίθεται πλέον για «διακρίβωση στοιχείων», όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες του ιδιοκτήτη της εταιρείας Ασφαλείας των ΔΟΥ Κυκλάδων, τους έβρισαν σκαιότατα και ο Θ.Παπάζογλου απείλησε τον εν λόγω, ο οποίος τυγχάνει και πρώην στρατιωτικός με λαμπρή υπηρεσία στην ελληνική αποστολή στο Κόσοβο!

    Οι συλληφθέντες, ενημερώθηκαν στο Τμήμα ότι επρόκειτο περί «προσαγωγής» και όχι σύλληψης, ζήτησαν τον λόγο για τον οποίο έγινε αυτό, δεν τους απάντησαν και απλά αναγκαστικά τους άφησαν ελεύθερους μετά από τρεις ώρες, όταν αντιλήφθηκαν την γκάφα που είχαν διαπράξει.

    Είναι πραγματικά εντυπωσιακό στο ότι δαπανήθηκαν τόσοι ανθρώπινοι πόροι και έγινε τόσος ντόρος για να καταλήξουν σε ένα σπρέι πιπεριού σε ένα νησί με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα στην Μεσόγειο λόγω φυσικά του γεγονότος ότι τη Μύκονο ειδικά το καλοκαίρι δεν την ακουμπάει κανείς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Μύκονο άσπρη φρεγάτα
      μεθυσμένη από ασβέστη και φιλί
      έρχεται πάλι χειμώνας
      και θα φύγω σαν έρημο πουλί

      Έξω από το λιμάνι καρτερούν οι ανέμοι οι πικροί
      για να με πάρουνε πέρα μας χωρίζουν Μύκονο μικρή

      Έλα να βάλεις δυο πανιά
      κι ένα σχοινί στην πλώρη
      να σε γυρίζω στο ντουνιά
      τ’ αρχιπελάγου κόρη

      Σε παγερή πολιτεία
      και στα φώτα τα κρύα σαν θα βγω
      σε παγωμένες αγάπες
      παγωμένες ματιές θε να πνιγώ

      Μύκονο πέτρινο αστέρι
      μεσημέρι καφτό πελαγινό
      βαρκούλα θα σε στολίσω
      για ταξίδι κινάμαι γιορτινό

    2. Γελοίο ραγιαδισταν!!!! Κράτος εντελώς ρεντικολο και με κατοίκους εντελώς καραγκιοζηδες!!!!! Τελειωμένοι σε όλα!!!!!! Δεν υπάρχει καμία σωτηρία.Η αποθέωση της μαλακίας.

    3. Οι μισοι υπαλληλοι λαδωνονται στην μυκονο .
      Εφοριακοι , ΣΔΟΕ .πολεοδομια , αστυνομια .

    4. Γιατί κανείς δεν τολμάει να πει το προφανές .Η διασπορά του κοβιτ ειδικά το πρώτο χρόνο έγινε το καλοκαίρι που ανοίξαμε διάσπαρτα τα σύνορα λόγω Μυκόνου .επίσης κάθε καλοκαίρι για τη Μύκονο σταματά για μαγείας η έξαρση κ μόλις τελειώνει η τουριστική της περιόδου ξανά στα κάγκελα .το ίδιο κ το Πάσχα .όλα για τη Μύκονο .αλλά άντε οι Αθηναίοι το βουλωνετε η Θεσσαλονικείς ειδικά εμείς που πάμε Χαλκιδική σκατα στη Μύκονο που εξαιτίας τραβάμε κοβιτ

    5. Καλά θέλει πολύ μυαλό να καταλάβουμε ότι έγινε… έγινε γιατί ήταν της ΔΟΥ? Καλοπληρωμένοι οι υπάλληλοι έκαναν την δουλειά του…

    6. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους δεν ΥΠΑΡΧΕΙ αστυνομία σε αυτήν τη χώρα, βασικά δεν υπάρχει τίποτα.

    7. Μην προκαλείτε τον Θεό γιατί εν μία νυχτί την βουλιάζει!

    Comments are closed.